2,5 ay kısa bir süre benim eski sevgilim nerdeyse 4 ay sonra mesaj attı. Tabii pişman olduğundan mı yoklama çektiğinden mi hala anlayamadım.
canım nereye konu açtın acabaaa? link gönderebilir misin? Aynen öyle yapıyorum merak etme adım gibi biliyorum takip ettiğini zaten.. Bu arada sen onu sosyal medya hesaplarından silmiş miydin? ben her yerden sildim daha ilk gün.. Telefon rehberimden de sildim sadece son görülmemi görebiliyor fotoyu göremiyor.. Eğer hala onun telinde kayıtlıysam tabi bakmamak için silmiş olabilir çünkü.. Valla inanılmaz sevindim senin adına allah bundan sonra sevdiğin sürece yanından ayırmaz inşallah .. Belki de ilişkiniz için çok iyi oldu bu süre daha sağlam ilerler bundan sonra :) :) :)
Esinceciğimm selam, Kesinlikle bu şekilde devam etmemelisin, kesinlikle.. Bu konuşma dün mü oldu ?
Kesinlikle yanlış yapmışsın.. Özledim dese ne değişecekti ki.. Esinceciğim bak şuan yokluyor boşlukta bence onu pişman etmelisin.. Eğer bir daha ararsa ki bunun zaman alacağını düşünüyorum ama illaki arayacak sakın telefonu açma , bi şey yazarsa cevap verme .. vereceksen de rest cek.. Çok net.!
temkinli yaklaşmıyorum, tepki vermek zorunda kalıyorum.. Beni sevmediğini söyleyen bir adamda hiçbir beklentim olamaz zaten.. diyebilirdin mesela.. Resmen beklentide olup olmadığını ölçmeye çalışmış. Çok enteresan ben senin yerinde olsam şuan duramaz ona sinirimden bir mesaj çekerdim. Gıcık oldum konuşma tarzına erkek arkadaşının canım.. Bence sinirlendiğini ve ona eskisi gibi değer vermediğini bilmesi lazım.. Çok emin kendinden..
Canım allah aşkına nasıl emin olmasın her aradığında ulaşıyor sana , görüşmeye gidiyorsun, mesajlarına cevap veriyorsun.. Rest çekmek için 15 dk konuşulmaz sen resmen beklentide olduğunu belli etmişsin bak demişsin demiyorum.. Belli etmişsin.. o aramadan sonra ne desen fark etmezdi zaten o seni her türlü arayacaktı o zaman rest çekecektin cuk olacaktı. Neyse dur o sana yazacak tekrar. :) :)
Zaten bunu sorduğun için sana tekrar ulaşması zaman alacak diyorum.. Bak canım pişman olmuş olsa bile seni yeterince elinin altında gördüğü için dile getirmemiştir. önemli olan onu tetiklemen, biraz gaza getirsen belki dökülecek ama bunu ancak ve ancak ona ters psikolojiyle yapabilirsin o bi hooop noldu ya desin.. bunu dedirtmen lazımdı..
canım tek seçenek şu ama riski göze alman lazım; Mesaj attığında .. ''Beni sevmeyen bir adamla tekrar görüştüğüm için yeterince utanıyorum zaten lütfen beni daha fazla utandırma.. Arkadaş kalmamız söz konusu olmadığına göre konuşmaya gerek yok.. '' yazıp yollayacaksın veee karşına çıkana kadar yani onu kapına getirtene kadar hiçbir şekilde cevap vermeyeceksin ya da ararsa açmayacaksın ortak birilerine aratırsa da açma.. Bu kadar net.. Akla kara belli olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?