arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Inşallah canım saolasın..dilerim sizin sevginixde güçlenir ve hayalleriniz gercekten olur

Eve etti bende varım zamanında geri gelmişti ama yalanlarını yüzüne vurunca gitti

Imm şey bj günde ben ona yazdım.... merak ediyorum niye öyle yalanlar söylemiş diye ...
Belki bir kıvılcım olur tekrar olur

Off benimleyken watsap benimle görüşmek dışında kullanmayan adam şimdi gece 11 lere kadar watsap ta acıtıyor canımı dürüstce sevdim sadakatimi gösterdim neden neden bir başkası ile benimle konuştuğu gibi konuşuyor olması düşünüyor olması ihtimali canımı yakıyor

Sen dönmesi için birşeyler yapmışmıydın canım

Öncelikle üzülme bu günlerde gelicektir belki o geri gelir belki seveceğin başka biri çıkar karşına!

Ben dönmesi için bisey yapmadım:) çünkü yalanlar söz konusuydu ve hiç öyle kolay affedilebilecek şeyler değillerdi.
Yazdı eskisi gibi olmasada samimi olmaya başladık bi gün bildiklerimi söyleyince ipler koptu engel yedim :)
Dun numarasını bulmak için çabaladım ve buldum engel olmadığını görünce yazdım:) amaç tabiki neden yalan söylediğini öğrenmek....

Cevap verdimi

Ay okumuyorum yazdigimi :)
O disardaydi o yuzden ustelemedim :)
Zamana birakicam biraz samimiyeti yakaladiktan sonra bakariz firsatim olursa tabi...
Devam ediyorsanız çokta kurcalama bence gelse benimki onu yaptın bunu yaptın demiyeceğim iş sadece gelse ama umudum yok ben adım atsam biliyorum ilişkinin zayıf tarafı yine ben olacağım allahım mucize istiyorum ya

Insallah istediğin mucize olur o zaman canım :)

Ben devam etmek için değilde aslında yalanların sebebini öğrenmek işin iletişime geçtim bakalım neler olucak.... herseyi açıklar ve tekrar devam etmek isterse ( ki sanmiyorum) belki olabilir

Off arkadaşlar 25 gün oldu sessizliğim ve ben artık onu n sürekli
Watsap da olmasına dayanamıyorum yazmak içimdekileri haykırmak istiyorum lütfen yardım edin

Off arkadaşlar 25 gün oldu sessizliğim ve ben artık onu n sürekli
Watsap da olmasına dayanamıyorum yazmak içimdekileri haykırmak istiyorum lütfen yardım edin
Sakın yazmıyorsun sakınnnn sana yaptiklarini düşün sana yaptigi kotulukleei getir aklinaa sakin yazmaaa

Sakın yazmıyorsun sakınnnn sana yaptiklarini düşün sana yaptigi kotulukleei getir aklinaa sakin yazmaaa
Bu nasıl berbat bir duygu ya zaten kötü oldukları için deli gibi peşinden koşuyoruz acıyorum kendime zaman istiyorum diyorsun ozaman niye sonucu söylemiyorsun sen iyi bir kızsın benden iyilerine layıksın de baride bitirrr saolasın Serpml

Bnmde ik iyiilik bi ilsikim var di b iay kadr ayrilinca brn kostum oesinden tabi engelledi heeryerden sonra 8 ay hic oesine dusmedim aramadim sormadkm oda ve engelleri bile hala kaldirmadi yeniyilda bi mesaj attm yeni yln mutluluk getirsin gercekgen gecmisi geridemi biraktn diye sms attm bende de hic kontor olmaz normalde sirf mesj atcam diye sms yukemistm adi herif hic donus yaomadi. Anladim ki tamamrn bitmis. Bende artk ekimi ayagimi cektm tam oalrak 8 ay olmus vay be.

cani mbelki oda sana bakiyordur umitlenme ama belkide su kizda vatsaotan hic ciikmiyor diye vakiordurdm yerinde olsam girmem bikC gun hani o gorulme saati biyle tarihe donuyor ya iste neblm son gorulme 07.082017 13:56 bu skelde oana kDr girmem illa merk ediyordur oyle goruncedaha ck merk eder

Tamam bunu yapıyorum canım buaralar WhatsApp girmiyorum teşekkürler

Çarşambadan Bu güne 3 4 kez girdim çokilginç oda whatsapp girmiyor artık ctesi gününden beri girmiyor Bu tesadüfmü sizce sevinmelimiyim

Çarşambadan Bu güne 3 4 kez girdim çokilginç oda whatsapp girmiyor artık ctesi gününden beri girmiyor Bu tesadüfmü sizce sevinmelimiyim
Brlki yogundur cok giremiyordur . ya da eger seni engellemediyse ve eger kotu bitmediyse iliskininiz hani soyleki ayrildiktan sonra ona hergun aglayip yalvarip kendini yapiskan bi kadin gibi gostermediysen belki oda seni takip ediyodu sen cevrimici kalkdikca oda kaliyodu bu atalar girmiyosn diye oda girmiyodur sen yoksun diye . ama sevinme yani ya da umitlenip hemen mesaj atma birak girme hic girme merk etsn taaki yazana kadar. Erkeklere anca oyle olnca kendine mesaj attirabikirsin

Mytears teşekkürler canım öyle bi anda yazdınki içimde ona yazma isteği vardı iyi geldin bana yoğun bir hayatı olmadığını iyi biliyorum,kötü ayrılmadık o hislerinin yeterli olmadığını söyleyip zaman isteyince ben iletişimi kestim yalvarma vs hiç olmadı direkt sustum birbirimizi engellemedik whatsapp herkese acık ikimizinde ama ben bunu girmemeye başladıktan 2 3 güne sonra oda hiç girmiyor özellikle akşamları girmiyor ama ben dün instagram yanlışlıkla resmini beğendim elim çarptı hemen geri aldım bildirim gidiyormu bilmiyorum arladaşlar gider dedi çoook utandım yaaa gityiyse baktım Bu hemen yenibir profil resmi koymuş buda tesadüfmü bilmiyorum birşey yapatdı diyorum isteseydi bir ay oldu umudum son cümlennn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…