Inşallah canım saolasın..dilerim sizin sevginixde güçlenir ve hayalleriniz gercekten olurKucucuk bir ilgiye yelkenleri suya dusurdum halbuki surundurcektim... Simdi biraksa eskisi kadar yikilmam cunku insan artik gercekleri ayırt edebiliyor ..Eski iliskimiz demekki yurumedigi icin bitti simdi yeniden bastan basliyoruz bir nedende yoktu bitmesinde..Dilerim Allah sanada bu duyguyu yaşatır
Aminnn canim benim Allah sanada nasip etsinInşallah canım saolasın..dilerim sizin sevginixde güçlenir ve hayalleriniz gercekten olur
Off benimleyken watsap benimle görüşmek dışında kullanmayan adam şimdi gece 11 lere kadar watsap ta acıtıyor canımı dürüstce sevdim sadakatimi gösterdim neden neden bir başkası ile benimle konuştuğu gibi konuşuyor olması düşünüyor olması ihtimali canımı yakıyorEve etti bende varım zamanında geri gelmişti ama yalanlarını yüzüne vurunca gitti
Imm şey bj günde ben ona yazdım.... merak ediyorum niye öyle yalanlar söylemiş diye...
Belki bir kıvılcım olur tekrar olur
Öncelikle üzülme bu günlerde gelicektir belki o geri gelir belki seveceğin başka biri çıkar karşına!Off benimleyken watsap benimle görüşmek dışında kullanmayan adam şimdi gece 11 lere kadar watsap ta acıtıyor canımı dürüstce sevdim sadakatimi gösterdim neden neden bir başkası ile benimle konuştuğu gibi konuşuyor olması düşünüyor olması ihtimali canımı yakıyor
Sen dönmesi için birşeyler yapmışmıydın canım
Cevap verdimiÖncelikle üzülme bu günlerde gelicektir belki o geri gelir belki seveceğin başka biri çıkar karşına!
Ben dönmesi için bisey yapmadım:) çünkü yalanlar söz konusuydu ve hiç öyle kolay affedilebilecek şeyler değillerdi.
Yazdı eskisi gibi olmasada samimi olmaya başladık bi gün bildiklerimi söyleyince ipler koptu engel yedim :)
Dun numarasını bulmak için çabaladım ve buldum engel olmadığını görünce yazdım:) amaç tabiki neden yalan söylediğini öğrenmek....
Evet normal bi kac cümle kurduk disardayim o yuzden fazla ustelemek istemedim :)Cevap verdimi
Ay okumuyorum yazdigimi :)Evet normal bi kac cümle kurduk disardayim o yuzden fazla ustelemek istemedim :)
Zamana yapicaz bakalım....
Devam ediyorsanız çokta kurcalama bence gelse benimki onu yaptın bunu yaptın demiyeceğim iş sadece gelse ama umudum yok ben adım atsam biliyorum ilişkinin zayıf tarafı yine ben olacağım allahım mucize istiyorum yaAy okumuyorum yazdigimi :)
O disardaydi o yuzden ustelemedim :)
Zamana birakicam biraz samimiyeti yakaladiktan sonra bakariz firsatim olursa tabi...
Insallah istediğin mucize olur o zaman canım :)Devam ediyorsanız çokta kurcalama bence gelse benimki onu yaptın bunu yaptın demiyeceğim iş sadece gelse ama umudum yok ben adım atsam biliyorum ilişkinin zayıf tarafı yine ben olacağım allahım mucize istiyorum ya
Sakın yazmıyorsun sakınnnn sana yaptiklarini düşün sana yaptigi kotulukleei getir aklinaa sakin yazmaaaOff arkadaşlar 25 gün oldu sessizliğim ve ben artık onu n sürekli
Watsap da olmasına dayanamıyorum yazmak içimdekileri haykırmak istiyorum lütfen yardım edin
Bu nasıl berbat bir duygu ya zaten kötü oldukları için deli gibi peşinden koşuyoruz acıyorum kendime zaman istiyorum diyorsun ozaman niye sonucu söylemiyorsun sen iyi bir kızsın benden iyilerine layıksın de baride bitirrr saolasın SerpmlSakın yazmıyorsun sakınnnn sana yaptiklarini düşün sana yaptigi kotulukleei getir aklinaa sakin yazmaaa
Bnmde ik iyiilik bi ilsikim var di b iay kadr ayrilinca brn kostum oesinden tabi engelledi heeryerden sonra 8 ay hic oesine dusmedim aramadim sormadkm oda ve engelleri bile hala kaldirmadi yeniyilda bi mesaj attm yeni yln mutluluk getirsin gercekgen gecmisi geridemi biraktn diye sms attm bende de hic kontor olmaz normalde sirf mesj atcam diye sms yukemistm adi herif hic donus yaomadi. Anladim ki tamamrn bitmis. Bende artk ekimi ayagimi cektm tam oalrak 8 ay olmus vay be.Kucucuk bir ilgiye yelkenleri suya dusurdum halbuki surundurcektim... Simdi biraksa eskisi kadar yikilmam cunku insan artik gercekleri ayırt edebiliyor ..Eski iliskimiz demekki yurumedigi icin bitti simdi yeniden bastan basliyoruz bir nedende yoktu bitmesinde..Dilerim Allah sanada bu duyguyu yaşatır
cani mbelki oda sana bakiyordur umitlenme ama belkide su kizda vatsaotan hic ciikmiyor diye vakiordurdm yerinde olsam girmem bikC gun hani o gorulme saati biyle tarihe donuyor ya iste neblm son gorulme 07.082017 13:56 bu skelde oana kDr girmem illa merk ediyordur oyle goruncedaha ck merk ederBu nasıl berbat bir duygu ya zaten kötü oldukları için deli gibi peşinden koşuyoruz acıyorum kendime zaman istiyorum diyorsun ozaman niye sonucu söylemiyorsun sen iyi bir kızsın benden iyilerine layıksın de baride bitirrr saolasın Serpml
Tamam bunu yapıyorum canım buaralar WhatsApp girmiyorum teşekkürlercani mbelki oda sana bakiyordur umitlenme ama belkide su kizda vatsaotan hic ciikmiyor diye vakiordurdm yerinde olsam girmem bikC gun hani o gorulme saati biyle tarihe donuyor ya iste neblm son gorulme 07.082017 13:56 bu skelde oana kDr girmem illa merk ediyordur oyle goruncedaha ck merk eder
Bu hafta çarşambadan beri whatsapp çok nadir girdim ve dün whatsapp takip programı yükledim dünden beri o da hiç girmedi tesadüfmü acabaTamam bunu yapıyorum canım buaralar WhatsApp girmiyorum teşekkürler
Çarşambadan Bu güne 3 4 kez girdim çokilginç oda whatsapp girmiyor artık ctesi gününden beri girmiyor Bu tesadüfmü sizce sevinmelimiyimcani mbelki oda sana bakiyordur umitlenme ama belkide su kizda vatsaotan hic ciikmiyor diye vakiordurdm yerinde olsam girmem bikC gun hani o gorulme saati biyle tarihe donuyor ya iste neblm son gorulme 07.082017 13:56 bu skelde oana kDr girmem illa merk ediyordur oyle goruncedaha ck merk eder
Brlki yogundur cok giremiyordur . ya da eger seni engellemediyse ve eger kotu bitmediyse iliskininiz hani soyleki ayrildiktan sonra ona hergun aglayip yalvarip kendini yapiskan bi kadin gibi gostermediysen belki oda seni takip ediyodu sen cevrimici kalkdikca oda kaliyodu bu atalar girmiyosn diye oda girmiyodur sen yoksun diye . ama sevinme yani ya da umitlenip hemen mesaj atma birak girme hic girme merk etsn taaki yazana kadar. Erkeklere anca oyle olnca kendine mesaj attirabikirsinÇarşambadan Bu güne 3 4 kez girdim çokilginç oda whatsapp girmiyor artık ctesi gününden beri girmiyor Bu tesadüfmü sizce sevinmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?