anladım canım..zaten ben hiç bir şey yapmıyorum artık msnde her gün giriyorum ama çevrim dışı takılıyorum..arada sırada kendimi uygun durumuna gösteriyorum..ve ben msndeysem duruyor.değilsem durmuyor..dünde nickine_?_?_?_?_?&_?_?_?_?_?aynen bu şekil yapmış ikimizin isimleride 5 harfli belki benimdir belkide başkası ama dün yine girdim msne msndeydi..sonra bağlantım koptu..tekrar girdim bu sefer yoktu..canım benimkisi çok gururlu kendileri aslan burcu ben aslan burcu erkeği kadar gururuna düşkün bir erkke görmedim..ben onu reddettim tamam gururunu kırdm kabul.bu sefer ben adım atınca oda haliyle gururu kırıldığı için kabul etmedi..şimdi dediğin gibi vazgeçmek istemiyorsa benden bir adım atar..istiyorsa da kendi bilir ben elimden ne geliyorsa yaptım...
Hiç ama hiç ihtimal vermezken evet dönebiliyormuş.
hem de daha deli divane aşık olarak.
Ne kadar süre sonra geri geldi peki? :26:
Benim 2 yıl olacak Temmuz'da. Hala umut var mıdır merak ediyorum.
Ne kadar süre sonra geri geldi peki? :26:
Benim 2 yıl olacak Temmuz'da. Hala umut var mıdır merak ediyorum.
benimki 4 yıl aradan sonra geldi ve gerçekten deli bi özlemle ve çok daha aşık bi halde
benimki 4 yıl aradan sonra geldi ve gerçekten deli bi özlemle ve çok daha aşık bi halde
Tabi ki herkes düşünür neden bıraktı ve neden geri geldi diye.
Eğer geri geldikten sonra kendini ispatlarsa, karşındakini onu çok sevdiğine inandırabilirse yaptıklarıyla, yeniden devam edilebilir ilişkiye. Eskisi gibi olması zor tabi ama çok mutlu olan da var uzun süre ayrı kalıp da barışanlar arasında. Kısmet işi tamamen.
Yukarda yazdığım son lafı yutuyorum öyleyse.
İnanılmaz bir şey o kadar aradan sonra geri gelmesi.
Ne mutlu size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?