arkadaşlar hsg çokmu zor,ayrica fiyatlari neler?

patlicandolmasi

bekliyorum annemm senii..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
99
3
46
İstanbul
Merhaba arkadaslar ilk konum size mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!

canım ben malatyada çektirdim anestesiz (300 lira) sadece agrı kesici vurdular ama herşeyi hissettim sadece sonda takılınca agrın oluyor sanki adet agrısı gibi benim tüpler açıktı kapalı olanlarda daha fazla agrı oluyormuş ayrıca çekimde sana hortumla ilaç veriyorlar hafif basınç oluyor.yanına ped götür benim hafif kanama olmuştu geçmiş olsun arkadaşım.

arkadaslar ben kıbrısta yasıyorum yas 25 2 yıllık evliyim kıbrısın en iyi doktoruna gittim bebek için ilk kez muayane temiz simir testi temiz birde rahim filmi istedi özel hastane masraf ö deil olsun dedik vee sonuc kanallar acıkmıştertemiz dedi 15 gündür kanama durmadı tekrar gittim ve kanımda mikrop cıktı sabah akşam damardan igne enfeksiyon kptım cook mutsuzumm hersey temizken filmden sonra enfeksiyon kapmak tam bir kabus ne yapmalıyım

Son düzenleme:

selam canım cok gecmiş olsun bende anestezili cektirdim kıbrısta 550 tl ödedim uyandım bana birsey olmamış acaba yaptılarmı dedim :) ama sonrası benim için kabustu agrısı yok ama yan etkisi oldumu cok zor

Hsg çektirdiğimde burda arkadaşlarımızın verdikleri bilgilerden yararlandım. Kimisi çok ağrılı olduğunu, kimisi dayanılcak bir ağrı olduğunu söylemişti. Bende dayanabilirim diye anestezisiz istedim önce ama sonra korktum ve daha başlangıçta canım çok acıdı ağlamaya başladım ve anestezi istedim hiç birşey hissetmeden hemencik oldu. benim kanamam ve ağrım hiç olmadı.

canım cook gecmiş olsun

benim hiç acımda olmadı ağrımda 3 veya 5 dak sürdü sürmedi bittti dediler çok rahat geçti 370 tl fındıkzade radyotomda çektirdim

canım ben hsg cektirdiysem herkes çektirir..benım kı de anesteziliydi,o yüzden hiç bişey hatrlamıosun ki bence en güzeli anestezili olması,hiç korkma uyuosun,uyanıosun aaaa bi bakmışsın bitmişşş anesteziden bende korkuodum ama verdikleri doz yüksek bişey deeğil için rahat olsun

hıı fiyata gelince ben özelde 300 veya 200 lira vermiştim,tam hatrlamıorum ...

merhaba bende anestezılı cektırlım uyandıktan sonra agrım cok degıldı ama ilacın yan etkısı cok oldu bana 300tl ye cektırdım özelde

öğrnciyken stajda istanbul zeynep kamilde hsg çekerdik ( radyoloji teknisyeniyim)

Gelen bayanların işlem sırasında kimisinin ağrısı olurdu kiminin olmazdı ama işlem bitiminde hepsi hiçbişey olmamış gibi kalkıp giderdi.:):

Devlette de yaptırabilirsin para vermeden özeldeki fiyatları bilmiyorum.

Hala zeynep kamilde misiniz yoksa daha cuma günü oradaydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…