- Konu Sahibi patlicandolmasi
-
canım ben malatyada çektirdim anestesiz (300 lira) sadece agrı kesici vurdular ama herşeyi hissettim sadece sonda takılınca agrın oluyor sanki adet agrısı gibi benim tüpler açıktı kapalı olanlarda daha fazla agrı oluyormuş ayrıca çekimde sana hortumla ilaç veriyorlar hafif basınç oluyor.yanına ped götür benim hafif kanama olmuştu geçmiş olsun arkadaşım.
Hsg çektirdiğimde burda arkadaşlarımızın verdikleri bilgilerden yararlandım. Kimisi çok ağrılı olduğunu, kimisi dayanılcak bir ağrı olduğunu söylemişti. Bende dayanabilirim diye anestezisiz istedim önce ama sonra korktum ve daha başlangıçta canım çok acıdı ağlamaya başladım ve anestezi istedim hiç birşey hissetmeden hemencik oldu. benim kanamam ve ağrım hiç olmadı.
canım cook gecmiş olsun
canım ben hsg cektirdiysem herkes çektirir..benım kı de anesteziliydi,o yüzden hiç bişey hatrlamıosun ki bence en güzeli anestezili olması,hiç korkmauyuosun,uyanıosun aaaa bi bakmışsın bitmişşş anesteziden bende korkuodum ama verdikleri doz yüksek bişey deeğil için rahat olsun
benim hiç acımda olmadı ağrımda 3 veya 5 dak sürdü sürmedi bittti dediler çok rahat geçti 370 tl fındıkzade radyotomda çektirdim
Cnm fındıkzade ıstanbulun tam olarak neresinde
bu konuda bende radyatomun en iyi şekilde çektiğini duydum acısız.aksaray tarafında kalıyor fındıkzade çapa hastanesini bilirsin belki...
öğrnciyken stajda istanbul zeynep kamilde hsg çekerdik ( radyoloji teknisyeniyim)
Gelen bayanların işlem sırasında kimisinin ağrısı olurdu kiminin olmazdı ama işlem bitiminde hepsi hiçbişey olmamış gibi kalkıp giderdi.:):
Devlette de yaptırabilirsin para vermeden özeldeki fiyatları bilmiyorum.
Cnm fındıkzade ıstanbulun tam olarak neresinde
Hala zeynep kamilde misiniz yoksa daha cuma günü oradaydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?