- 19 Ağustos 2010
- 600
- 81
- 318
- Konu Sahibi patlicandolmasi
-
Merhaba arkadaslar ilk konumsize mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!
Canim malatyada hangi hastanede hangi dr du ben de malatyadayim da bu ay cekilcek hsg fiyatlari bilmiyoruncanım ben malatyada çektirdim anestesiz (300 lira) sadece agrı kesici vurdular ama herşeyi hissettim sadece sonda takılınca agrın oluyor sanki adet agrısı gibi benim tüpler açıktı kapalı olanlarda daha fazla agrı oluyormuş ayrıca çekimde sana hortumla ilaç veriyorlar hafif basınç oluyor.yanına ped götür benim hafif kanama olmuştu geçmiş olsun arkadaşım.
Duydum onu yasadisi gebelik haftasi cok olan kadinlari yasakken kurtaj ediyomus ben suan gozde anamede gidiyorum ali pekince ye cok iyi bi drMerhaba benim park hospital seyma hastalık çekmişti.ama belki biliyorsundur şimdi hapiste mesleğini kötüye kullandı ama çok iyi doktordu doçent ti ve bilgi beceri 10 numara ama iş ahlaki yoktu
Bence korkmanı gerektirecek bir durum yok sadece biraz tedirgin oluyorsun utandığın için kendini kasıyorsun ama dayanılmayacak bir ağrı değil 5 dk bile sürmüyor ilaç karın boşluğuna ulaştığında hafif regli ağrısı gibi ağrı oluyor o kadar zaten film çekinmeden önce ağrı kesici iğne yapıyorlar ben dayandıysam herkes dayanır.Merhaba arkadaslar ilk konumsize mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!
SLM GECMİŞ OLSUN CNM BEN ÖZLEDE YAPTIRDIM EMEKLİ SANDIGIYIM 300 TL VERDİM ANESTEZİLİ OLDU ANESTEZİSİZ 200 MÜŞ AMA YAPTIRANLAR AGRI COK OLUYO DEDİLER BUNDA GÖZÜMÜ KAPATTIM ACTIGIMDA ODADYDIM HİÇBİŞEY HATIRLAMIYORUM VE 15 DK SONRA YÜRÜYEREK EVE GELDİM..Merhaba arkadaslar ilk konumsize mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!
Rahim filmi neden cekiliyor kizlar sorun ne oliyorki
Tuplerin kapali oldugu sadece bu filmlemi ablasiliyorTüpler açık mı kapalı mı diye bakılıyor bebek isteyip de uzun süre hamile kalamayanlarda.
Tuplerin kapali oldugu sadece bu filmlemi ablasiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?