Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

sağol canım teşekkür ederim,
nasılsınız kızlar uyumuyorlar mı hala

canıımmmm kızlar iice bi kuduruk oldular uyku işini iice sapıttılar eşekler ben de bi alerji ilacı var uyku yapıo doktorlar veriyo onu vermeye başladım uyusnlar diye napiim bi süre kullanınca düzene giriyorlarmış ne bileyimm yaaa bu zamana kadar dayandım ha düzelir diye bekledim ama nafile daha beter oldular sabahın6 larında yatmaya başlamıştık artıkilaçla bile tam uyumuyolar ya neyse

herkese merhaba hanımlar
rosecum önce kuzuna acil şifalar diliyorum..inan cok üzüldüm dualarım yavrunla..hersey güzel olur insallah canım

bende eskiden buraya yazardım ama bebekelrim doğdu doğalı bir telas giremez olmustum..artık biraz büyüyünce rahatladım sanki..artık gelmeye calısırım..laflarız..o kadar ihtiyacım var kiii buna kızlar..herkese iyi pazarlar

ama ben 2005 ikiz annesiyim.:86:..gelemezmiyim..............

zuzucum hoşgeldin,ben de uzun zamandır giremiyorum,bi bakıyım dedim ne olacak,
iyimisin,yavrular nasıl,ne kadarlık oldular,sen nasılsın,kısaca anlatsana..

kayracım hoşgeldin,
eve net almak konusunda isteksizdim biliyorsun ama dayanamadım,geldim
kızlar yaşını geçmiş maşallah,nasıllar,neler yapıyorsunuz,yazsana..

damlacım hoşgeldin,ne hoş senin gibi kocaman bir ikiz annesini burda görmek,
tabiki bize katılabilirsin,ama buralarda kalmak kaydıyla,cöö deyip gitmek yok,
sen de anlatırmısın biraz kendini bize

Bugün amcamlarda kahvaltıdaydık,bütün sülale çoluk çocuk ortalık karman çormandı
eve geldik,kızları bi uyutalım,o esnada yemek yaparım ben de,
sonra bir de dışarı çıkarız inşallahh

Dışarı mışarı çıkamadık,
kaynananm,görümcelerim,eltim,kaynım,kızlasrı bizdeydi
güzelim havada umarım bitek ben evde kalmışımdır

hymarryiimmm kıyamam yaaa biz dışardaydık kuzuuizmir acayip sıcaktı bugün valla artık şaşrıdık biz yaa bi yaz bi kış oluyo töbe töbee aayy çok yorulmuşuz ama temiz havaya çıktığımız yok ki ailecek çarpıldık resmen
hymarryyyyy öpüyom en kocamanından kuşuummm:))

Son düzenleme:
beni anca en kocamanından öpersen zaten olur bu cüssemi kucaklamak mesele biraz,
yaz geldi yine kilolar fışkırdın anasını satıyim,
öyle böyle dışasrı çıkmanın iyi tarafı kızların yorulması oluyor hee,
seninkiler o zaman da mı uyumuyorlar hayatımm?
bu araada ev durumunuz ne oldu yazsana hayatım?

Anaaaa ben bunu yeni gördddüüümm,
Ataraxmı veriyordunnn
eğer oysa var ya,o ilacı ihtiyacı olmayan bir bünyeye verdiğinde kabus ve hiperaktivite yapıyor biliyormuydun anaaaaaaaaaammmmmmmmm

teşekkür ederim..30 yaşındayım...1 tek ,1 çift 3 çocuk annesiyim..ikiz kızlarım var.6 yaşında ,9 aylık oğlum var...

teşekkür ederim..30 yaşındayım...1 tek ,1 çift 3 çocuk annesiyim..ikiz kızlarım var.6 yaşında ,9 aylık oğlum var...

oohhh maşallah yavrularaAllah sağlık sıhhat versin,
de anlatsana biraz,kızlar nasıldı,farklılar mı,şuan anaokuluna gidiyormusun,nasıl baktın,
ya da hangi şehirdesin,neler yapıyorsun,nasıl geçiyor?

hymarryim cüsseleri sorma yaa gitmiyo kızım bu kilolar napcaz bilmem
dün o kadar yorulmuş ki benim kuduzlar pek güzel uyudular heheeekeşke hergün bu kadar yorabilsem delüleribu arada kullandığım ilaç atarax değil kuşum zyrtec alerji ilacı ama bebeklere uyku için veriliyo kısa bi süre kullancam zaten napem kızım yaaa
ev işi kaldı canım satmaktan vazgeçtik bizim evin konumu çok güzel böyle bi yerden başka ev almaya kalksak bi sürü para bi de kızlar yavaş yavaş inip çıkmaya başladılar merdivenleri o yüzden vazgeçtik evde değişiklikler yaptık ufak tefek banyoyu düzenledik,perde yaptırdım salona,koridorlara mutfağa halı aldım...böyle işte.sen neler yaptın görüşmeyeli

hymarrycim benim minnoslar 14 aylık oldular
oğlan yürüyor kız daha yürümüyor..elinden tutuyoruz..kızım yürümeden cok kosma meraklısı birde parmak uclarında e tabi böyle denge kurulurmu...kusumda yürür umarım kısa süre sonra kısmet..e tabi yaramazlık hat safhada...tırmanmalar cekmeler itmeler düsmeler kalkmalar böyle gün geciyor iste canım..senin kiler kocaman olmustur artık dimi siz nasıldınız canım......

haftasonu ikeadan mama sandalyesi aldım..cok uygun fiyata ..simdiye kadar hep karsıydım cok hantal ve yer kaplıyor diye..ikeadan aldığımla cok rahat ettim ..benim minikler yemesine yiyiyor ama cok oyun yapıyordu kacıyorlar filan ..artık kacamıyorlar sukur...

kayra sen napıyorsun canım nasılsınız..

damlacım senin minnoslar kocaman olmus birde bebisin var ha..masallah canım..ben hayal bile edemiyorum su an

diğer arkadaslarda iyidir umarım

simdi bebisler uyumusken yemeğimide yapayım...cok öptük herkesii

oohhh maşallah yavrularaAllah sağlık sıhhat versin,
de anlatsana biraz,kızlar nasıldı,farklılar mı,şuan anaokuluna gidiyormusun,nasıl baktın,
ya da hangi şehirdesin,neler yapıyorsun,nasıl geçiyor?

sağol canım..bakması biraz zor oldu...yalnız baktım..memleketimde yaşamıyorum...ama çok şükür cefasını çektim sefasını sürüyorum..kızlarım kardeşlerine bakarken bana çok yardım ediyorlar..küçük annelerim benim....birbirlerine benzemiyorlar....çift yumurta zaten..küçükken çok sıkıntılar çektim...hamileliğimde bayağı zorlu geçmişti .ama çok şükür şimdi rahatladık.herşeylerini kendileri hallediyorlar..bana yardım bile ediyorlar.ben ikiz annesi olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum...birde kardeşleri olunca hiç kıskanmadılar..zaten küçüklüklerinden beri paylaşmayı öğrendiler.biri sarışın biri esmer.ben kızlar4.5-5 yaşındayken oğluma hamile kaldım..5.5yaşındalardı doğum yaptım.tam zamanında olduğunu düşünüyorum.daha önce olsa bayağı zorlanırmışım.kızlar ezilirmiş.ama şimdi kendilerini kurtardıkları için bensizde bazı şeylerini halledebiliyorlar.anaokuluna geçen yıl yolladım..çok istediler..çokta faydasını gördüm.ama bu yıl gönderemedim..malum kardeşleri oldu..oğlum doğduktan 15-20 gün sonra okullar açıldı zaten..geçen yıl yolladığım için biliyorum,hazırlaması falan bayağı zor oluyor..o nedenle bu yıl evde kaldılar...okulumuz yakın ama getir götür küçük çocukla bayağı zor olacaktı...biraz titizim kendim götürüp getirme taraftarıyım..bu nedenle allah nasip edrse bu yıl ilkokula başlayacaklar...çocuklarla vaktimi geçiriyorum işte...3 çocuk olunca pek fazla kimseylede görüşmüyorum...dile kolay 3 çocuk....sizleride tanımak isterim......

sağol canım..bende ikizlerim ilk olduğu yıllarda bir dahamı tövbe diyordum..ama büyüyüp rahatlayınca yaptım birtane daha...çok memnunum...2 taşta 3 kuş..

tarihçi canım küçücük minyoncuk bi kuşsun sen beee,kiloymuş delü delü konuşma
ev konusunda bence en iyisini yapmışsın,değişiklik herşeyi baştan yapmış gibi hissettirir insana,hoş olur,güle güle oturmaya devam edin canım,
zyrteci de biliyorum o da ataraxın muadili bişey olabilir,uyuytuyorsa iyi ama eğer korkarak uyanıyorsa kabus yapıyor demektir,gözün üzerinde dir muhakkak canım

zuzucum biz de iyiyiz inşallah,zor ve hastalıklı bir kış geçti,ama bu ara hamdolsun,
hastalık olmasa büyüyüp gidiyırlar,
benimkiler 20 aylık oldu,biri çok baskın başından beri,biri sakin ve uyumlu,layıkıyla yetiştirmek gayretindeyim,herşeyi doğru yapmak amacındayım,her anne gibi işte,Allah yardımcımız olsun canım,

damla ay ne hoş anlatmışsın,kızlarım büyümüş gibi oldum,
fakat 3 yaş gibi hamile kalıp 4 yaşa kalmadan tekrar doğum yapmak niyetindeydim açıkçası,bana çok yaş farkı uymuyor pek,ama Rabbim kararlar herşeyi sanırım,
kuzuların isimleri ne?
ana okulu olayını da iyi düşünmüşsün,ay ne hoş evde iki hanım abla ayyy yerim onları yaaa

ha zuzucum biz de aynı sizin aylarınızdayken o mama sandalyekerinden almıştık ikeadan,
peşlerinden koşmuyorsun,herkes yerini,zamanını ve yemeğin bitip kalkmasını biliyor,harika oluyor,
sonra ayakları birbirlerine girebiliyor ve bu sayede sandalyeleri birbirine yapıştırarark iyice yerden tasarruf oluyor,öbür sandalyelerde olmuyor o..
iyi olmuş,güle güle kullanın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…