sağol canım teşekkür ederim,
nasılsınız kızlar uyumuyorlar mı hala
Yeni taşındığımız evimize yeni geldi internetim,çok özledimmm,
artık kızlardan fırsat buldukça yine buralardayımm,
herkes iyidir umarım,
bizde iyiyiz diyelim inşallah,
ikiz annelerini Eylül Ekim demeden,2008-2009-2010-2011-2012 falan demeden yine muhabbete davet ediyorummm
canıımmmm kızlar iice bi kuduruk oldular uyku işini iice sapıttılar eşekler ben de bi alerji ilacı var uyku yapıo doktorlar veriyo onu vermeye başladım uyusnlar diye napiim bi süre kullanınca düzene giriyorlarmış ne bileyimm yaaa bu zamana kadar dayandım ha düzelir diye bekledim ama nafile daha beter oldular sabahın6 larında yatmaya başlamıştık artıkilaçla bile tam uyumuyolar ya neyse
zuzucum hoşgeldin,ben de uzun zamandır giremiyorum,bi bakıyım dedim ne olacak,
iyimisin,yavrular nasıl,ne kadarlık oldular,sen nasılsın,kısaca anlatsana..
kayracım hoşgeldin,
eve net almak konusunda isteksizdim biliyorsun ama dayanamadım,geldim
kızlar yaşını geçmiş maşallah,nasıllar,neler yapıyorsunuz,yazsana..
damlacım hoşgeldin,ne hoş senin gibi kocaman bir ikiz annesini burda görmek ,
tabiki bize katılabilirsin,ama buralarda kalmak kaydıyla,cöö deyip gitmek yok,
sen de anlatırmısın biraz kendini bize
teşekkür ederim..30 yaşındayım...1 tek ,1 çift 3 çocuk annesiyim..ikiz kızlarım var.6 yaşında ,9 aylık oğlum var...
oohhh maşallah yavrularaAllah sağlık sıhhat versin,
de anlatsana biraz,kızlar nasıldı,farklılar mı,şuan anaokuluna gidiyormusun,nasıl baktın,
ya da hangi şehirdesin,neler yapıyorsun,nasıl geçiyor?
hymarrycim benim minnoslar 14 aylık oldular
oğlan yürüyor kız daha yürümüyor..elinden tutuyoruz..kızım yürümeden cok kosma meraklısı birde parmak uclarında e tabi böyle denge kurulurmu...kusumda yürür umarım kısa süre sonra kısmet..e tabi yaramazlık hat safhada...tırmanmalar cekmeler itmeler düsmeler kalkmalar böyle gün geciyor iste canım..senin kiler kocaman olmustur artık dimi siz nasıldınız canım......
haftasonu ikeadan mama sandalyesi aldım..cok uygun fiyata ..simdiye kadar hep karsıydım cok hantal ve yer kaplıyor diye..ikeadan aldığımla cok rahat ettim ..benim minikler yemesine yiyiyor ama cok oyun yapıyordu kacıyorlar filan ..artık kacamıyorlar sukur...
kayra sen napıyorsun canım nasılsınız..
damlacım senin minnoslar kocaman olmus birde bebisin var ha..masallah canım..ben hayal bile edemiyorum su an
diğer arkadaslarda iyidir umarım
simdi bebisler uyumusken yemeğimide yapayım...cok öptük herkesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?