Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

benım oglumunda gaz sancıları cokdu..sab sımlexı duzenlı 6 saatte bır verdık..debrıdatıda 8 saatte bır verdık...ve gaz sancıları sonlandı..olsa bıle cok cok az oldu...doktor onemlı olan duzenlı vermek demıstı...sab tek basına bızde hıcbır ıse yaramamıstı..debrıdat ıle bırlıkte verınce bayagı ıyı geldı..

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum foruma çok üzücü vede sabır gerektiren günler geçiriyorum hepinizden dua istiyorum benin ikizlerden rabia tuanam çok kötü bir hastalıga yakalandı grisceli sendromo artı HLH diye bir hastalık eylülün 14 den beri hastanelerdeyiz pek çokonuz bilmiyordur bu hastalıgı çünkü çok doktor bile bilmiyor hastalıgı kızmın bizim anlıyacagımız kesin ilik nakli gerken bir hastalık başka tedavisi yok Allah korusun ilik nakli olmassa kayıp kaybede biliriz ama Allahıma şükürler olsunki benle kızm tam uyumlu çıktı Allah nasip ederse 11 ocakda nakil olacak kızım yarında tedaviye başlanacak Allahımın izniyle çok agır bir tedavi görecek yüksek dozda kemoterapi alacak Allahım yardımcısı olsun inşallah yavrum 3 aydır kemotepi alıyor ama bu yarınki başlanacok olan daha agır bir tedavi inşallah Allahım güç versin yavruma kolaycas geçirsin vede naklini olsun hayırlısıyla kızlar sizden çok çko dua istiyorum herşey yolunda gitsin yavrum biran önce saglıgına kavuşsun inşallah döndü senam canım kuzum anasız babasız büyüyor 3 aydır babaannede kalıyor Allahım evlatlarımdan yardımını rahmetini esirgemesin inşallah merhamet etsin evlatlarıma ve bizlere inşallah dualarınızı esirgemeyin saglıcakla kalın Allaha emanet olun

fazlası ile şaşkın fazlaıs ile üzgünüm kelimeler kifayetsiz şuan benim için
allah sana ganigani yardımcı olsun sana sabırlar versin çok zor bi durum neyseki ilik bulmuşsunuz bu gerçekten sevindirici bi durum acil şifalar diliyorum allah yardımcınız olsunnn dularım bebeğinle
yersiz bi soru belki ama nasıl anladınız hastalığı

allahım yar ve yardımcınız olsun... düğümlendim inan... acil şifalar diliyorum yavruna ...

rosecum geçmiş olsun canım ne diyecegimi bilemedim .bir anda gözlerim doldu ve bir anda tebessümettim derdi veren allahım dermanıda veriyor uyumlu olması çok güzel umudun sende ikinci kere can olacaksın ona allahım bütün merhametiyle yanınızda olsun bütün ama bütün dualarım sizinle
iyi haberlerini bekliyecegim .iki kuzunuda öpüyorum canım

canım Allahım şifa versin çok geçmiş olsun dualarımdasın inan..

canım Allah kızına şifa versin..çok üzüldüm ama senin iliğinin uyması harika bir haber..İnşallah sağlığına kavuşacak kızımız.lütfen bizi habersiz bırakma..

senle aynı yerde tüp bebek yaptırdık aynı dönem hamilelik geçirdik.. zaman zaman aklıma geliyordun göremiyordum seni......

ne kadar üzüldüm anlatamam (((((((

rabbim yavruna şifa sanada bunlara dayanma gücü versin. tez zamanda iyileşsin güzel haberlerini bekliyoruz canım benim........

Rose canım benim ne zorrr,ne zor bir imtihan,
zaten bekleyerek zaten sıkıntı ile yavrulara kavuşurken ne zor imtihanlarla karşılaşıyoruz,Allahım sabrını kolaylığını da versin inşallah,
Bu hiçbirşeyin sonu değil bunu unutma olur mu,hayat devam edecek,sadece biraz daha zor ve biraz daha mücadele ile,
Rabbim dermansız dert vermez muhakkak,sadece sabır ve inancını yitirme Allah içi,her daim kuvvetli olmaya geyret et,
Yavrun sağlıkla büyüyecek inşallah,sonra bu sıkınıtlı günlerini kardeşiyle beraber atlatacaksınız,inanıyorum,
İnancını ve sevgini asla yitirme,
ben de zor zamanlarda hep Rabbimin verdiklerine şükretmeye gayret ettim,
Lutfu da hoşş,kahrı da...

allahim acilsifalar versin kizina insallahh
sende konyadaydin hatirladigim kadariyla
bende seninle ayni merkezde tup bebek yaptirmistim
allahim sana guc versin insallah

canım benim dualarım sizinle güzel haberlerle gel inşallah herşey çok güzel olacak tatlım

Canım yazını okurken tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun bebişinide acil şifalar versin dualarım seninle ve bebişinle

kızlar bişey sorabilir miyim benim 7 gün gecikmeyle değerim 7 bin çıktı acaba ikiz olabilir mi bir bilginiz var mı

ROSE canım kızın nasıl oldu,uzun zamandır heber alamadım senden..çok merak ediyorum..İnşallah herşey yolundadır..

Yeni taşındığımız evimize yeni geldi internetim,çok özledimmm,
artık kızlardan fırsat buldukça yine buralardayımm,

herkes iyidir umarım,
bizde iyiyiz diyelim inşallah,
ikiz annelerini Eylül Ekim demeden,2008-2009-2010-2011-2012 falan demeden yine muhabbete davet ediyorummm

kuşuuuuuummm hoşgeldiiinnnnnn

sağol canım teşekkür ederim,
nasılsınız kızlar uyumuyorlar mı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…