sağol canım benimm,hymarry masallah kızlarına canım...gelişimleri cok iyiy allahım nazardan korusun.....
ayyyy 44beden oldun mu maşallah kız sana,ayyy bu ay adettim çok fena kızlar hem yoğun hem sancılı ...karnım dün tam 5 aylık gibiydi neyse bugün biraz daha inmiş...
dün kendime pantolon aldım 44 beden lcw dan çok mutluyum gerçi oranın kalıpları dışarıya göre
biraz büyük(aslında normal ben genç kızken olan kalıplar gibi)
he bide ben alt bölgesi zaten daha zayıf üste göre...neyse yani zaıfladığımı hissettirdi bana üstelik
adettimin ilk günki şişiliği ile oldu......
ev temizliyorum mola verdim tek mutfak kaldı alt komşumuz alişi aşağa aldı annemde inecekti parka gideceklerdi....aliş uyumuş orada ....annemde ömeri aldı gitti....evde şurayı sil şöle yap...hep kendi istediği gibi olsun istiyor işi....git dedim yoksa temizlemem şimdi mutfağı temizleyeceğim.yemek yapacam....
opuyorumnanaktan takıl buraya canım,bak gırgır yapıyoz işin gücün arasındasempatiksalakcinniKızlar yalnızlığımı hissettirmediğiniz,sorunlarıma çare olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.iyi ki burdayım,sizinleyimolumunekankayizsmile
sağol canım benimm,
bütün yavrularımız nazarlardan muhafaza..
ayyyy 44beden oldun mu maşallah kız sana,
senle gaza geliyorum sonra karnım acıkıyor,unutyorum ppööööffeyvahedigeldismile
ben de dün adet oldum spiralden sonra free halde geçen bir aydı,doktor ilaç vermişti,bitince üçüncü günde oldum :hulya:
annem benim süpürdüğüm evi 10dk.sonra yine süprüttürür.Nefret ederdim ben de sürümekten:dilcikar:
opuyorumnanaktan takıl buraya canım,bak gırgır yapıyoz işin gücün arasındasempatiksalakcinni
hu huuuuuu
aman ne sessizdi bugün burası,çıkıyorum bende,
facede beni tıklayıverin hanımlar,profilimdeki linkte,beğen yapacaksınız
hu huuuuuu
aman ne sessizdi bugün burası,çıkıyorum bende,
facede beni tıklayıverin hanımlar,profilimdeki linkte,beğen yapacaksınız
bugün yavrucaklar mı hareketli yoksa herkes attada mı bakıyım??
yalniz nıraktınız beniiiii(
kuzucuklarımı yıkadım 7 gibi, 150şer cc götürdüler mamacıklarını veeeeeeeeee kusmadan uyudular hemenciiikkkkk..hala daha da uyuyolar maşallah..artık gecelerimiz daha bi sessiz geçer oldu en çok saat 10 da bitiyor telaşemiz ama burda okuyunca şu ek gıdalara geçince gaz, kolik vs geri gelecek diye aklım çıkıyor..bakalım 15 haziranda tam 4 aylık olcaz o zaman dr amcamız aşı gününde ek gıda önerilerinde bulunacak sanıyorum bu arada mama üstüne olmak kaydıyla ara ara su vermeye başladım hafta başından beri ama hiiiiçç sevmediler tadını..sizde de böyle olmuş muydu??inşallah seçici olmazlar herşeyi seven ve yiyip içen çocuklar olurlar...
bu arada benim oğlan sanki bi hırıltılı nefes alıyo gibime geliyo özellikle ağzında emzik varken ama düzenli ve devamlı değil..inşallah öenmli bişey değildir..zaten doğumdan bu yana oğlan kıza göre daha sesli nefes alıp veriyo ama doktorumuz bişeycik yok evham yapma demişti..benim en büyük ve devamlı yaptığım hatam bu çocukları kıyaslamak oluyor sanırım..onların ayrı yumurta ikizi olduklarını ve aslında sadece kardeş olduklarını çoğu zaman unutuyorum..mesela kızım bugün 1050 cc yedi oğlansa 750cc bi ara dertlendim acaba oğlan aç mı diye halbuki çocuk olması gerektiği kadar yedi.. kaydirigubbakcemile3 ayy ben manyak oldum :))
hadi iyi geceleeeerrr..
bende su verıyorum..ılk basda red ettıler sımdı ozellıkle sıcak havalarda bayagı ıcıyorlar..bız senden bır ay ondeyız..doktor ek gıdaya gecırmedı..6 . ayda gecıcegız..bırde bızımkıler hala 100 cc bazen 120 cc verıyorum..doktor hıc bır zaman artırmadı az az sık sık verın dedı..mıdelerını buyutmeyın dedı..150 cc ıyı ıcıyolar ama dert etme..bızımkıler senınkılerden 1 ay onde ona ragmen 750 yı zor buluyoruz kı kılolarıda cok ıyı..
hosbulduk..ben bısey sorucam benım bebeklerım 14 gun yogun bakımda kaldılar..orda 3 saatte beslenmeye alsıtılar ve hala oyle devam edıyor..gecelerıde aynı hızla kalkıyolar..ve gece tek basıma bakıyorum ..8 kere falan kalkıyorum gecelerı 60 cc ıcıp uyuyolar sonra tekrar kalkıyolar..bu gece kalkmaları ne zaman sona erecek..ben ne zaman uyuyacagım..kollarım tutmuyor artık..
bırde ben kılo veremıyorum cıldırıcam...sut yuzunden ılac falanda ıcemıyorum..sut sagmakdan sıkıldım...bır kere bıle emmedıler..sut makınesı ıle bıtısık yasıyorum kı artık bayagı azaldı her sagmada sadece 50-60 cıkıyorum..ne zaman kesım bu sut olayını ? szıler sut verıyormusun..kac kılo verdınız..ben 30 kılo aldım 16 sını verdım 14 kılo ustume yapıstı gıtmıyor...cok bunaldım cok...
hosbulduk..ben bısey sorucam benım bebeklerım 14 gun yogun bakımda kaldılar..orda 3 saatte beslenmeye alsıtılar ve hala oyle devam edıyor..gecelerıde aynı hızla kalkıyolar..ve gece tek basıma bakıyorum ..8 kere falan kalkıyorum gecelerı 60 cc ıcıp uyuyolar sonra tekrar kalkıyolar..bu gece kalkmaları ne zaman sona erecek..ben ne zaman uyuyacagım..kollarım tutmuyor artık..
canım ismin nedir,tıklayamıyorummm nerde bu beğen tuşu arkadaş olarak eklemen gerekio heralde .....
Şeniz :içelim: :dance: opuyorumnanaktan canım beniiimmm,seni çok seviyoruuummmm Şenizolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5vereliniortak hihoyyyt :içelim:
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
canım benimm öncelikle şunu bil,çocuklar aç kalırsa bize kendi açlıklarını belli ederler,hiç üzülme,bugün yavrucaklar mı hareketli yoksa herkes attada mı bakıyım??
yalniz nıraktınız beniiiii(
kuzucuklarımı yıkadım 7 gibi, 150şer cc götürdüler mamacıklarını veeeeeeeeee kusmadan uyudular hemenciiikkkkk..hala daha da uyuyolar maşallah..artık gecelerimiz daha bi sessiz geçer oldu en çok saat 10 da bitiyor telaşemiz ama burda okuyunca şu ek gıdalara geçince gaz, kolik vs geri gelecek diye aklım çıkıyor..bakalım 15 haziranda tam 4 aylık olcaz o zaman dr amcamız aşı gününde ek gıda önerilerinde bulunacak sanıyorum bu arada mama üstüne olmak kaydıyla ara ara su vermeye başladım hafta başından beri ama hiiiiçç sevmediler tadını..sizde de böyle olmuş muydu??inşallah seçici olmazlar herşeyi seven ve yiyip içen çocuklar olurlar...
bu arada benim oğlan sanki bi hırıltılı nefes alıyo gibime geliyo özellikle ağzında emzik varken ama düzenli ve devamlı değil..inşallah öenmli bişey değildir..zaten doğumdan bu yana oğlan kıza göre daha sesli nefes alıp veriyo ama doktorumuz bişeycik yok evham yapma demişti..benim en büyük ve devamlı yaptığım hatam bu çocukları kıyaslamak oluyor sanırım..onların ayrı yumurta ikizi olduklarını ve aslında sadece kardeş olduklarını çoğu zaman unutuyorum..mesela kızım bugün 1050 cc yedi oğlansa 750cc bi ara dertlendim acaba oğlan aç mı diye halbuki çocuk olması gerektiği kadar yedi.. kaydirigubbakcemile3 ayy ben manyak oldum :))
hadi iyi geceleeeerrr..
hoşgeldin canııımm,kızlar merhaba bende artık buraya gelebıldıgım surece yazarım bızımkıler 4.5 aylık oldular...premature dogan bebeklerımı gorsenız kocaman oldular..hala ınanamıyorum..gaz sancılarınada atlattık ...su an bırbırlerı ıle ılgılenmeye basladılar kı en muhtesem zamanlar gelmeye basladı sanrım...oglum bıraz huysuzsuz..kızım sa cok sakın..bırde bısey sorucam artvınlı ne oldu ?
canım 15 gün içinde yavaştan katı kaşık mamalarına geçtiğinde toklukları ve uyku süresi uzayacak inşallahha.shosbulduk..ben bısey sorucam benım bebeklerım 14 gun yogun bakımda kaldılar..orda 3 saatte beslenmeye alsıtılar ve hala oyle devam edıyor..gecelerıde aynı hızla kalkıyolar..ve gece tek basıma bakıyorum ..8 kere falan kalkıyorum gecelerı 60 cc ıcıp uyuyolar sonra tekrar kalkıyolar..bu gece kalkmaları ne zaman sona erecek..ben ne zaman uyuyacagım..kollarım tutmuyor artık..
biz de yopun bir gündük,dün burda kimse de yoktu evet:1no2:günaydın kızlaaar dün bi daha geri dönemedim çünkü kızçeler dün resmen kudurdu kafayı yiyodumkafamçokkarıştı akşam melina uyudu ama elfin gene 3-5 nöbetine kalktıfisfisfis oof oof yıkılmadım ayaktayımguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?