Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

dırımkızı zaten komple doktorun elinden geçmem gerekcek galiba doğumdan artan şekilde el uyuşması var yazı bile yazamıyom artık galşiba sinir sıkışması oldu kızlar erken doğunca hiç yatamadım ben hep hastanelerdeydim vücut dinlenmedi sinirler laçka oldu 10 aydır iki bebeğe yalnız bakma derken acıları çıkıyo şimdi herhalde :çok üzgünüm:

hituci canım pamuk ve sudan yapılmış herşey olabilir,
fakat ben de hastaneye giderken ve sonrasında yaklaşık 3 ay uni baby paketlerinden kullandım,
yine bebekler için olmasına dikkat ediyorum,
çünkü ellerini ve ağızlarını da siliyoruz,kaçınılmıyor fakat minimum kimyasal canım..

hele hastane çıkışındaki ilk zamanlarda tavsiye ederim..

ozgecim üstte kullanıcı panelinde soldaki linlerde avatarını,profilini değiştir linkleri var,bak bakalım ordan canım..

benimde saçlarım çook dökülüyor,
kızlar baylıyorlar saçlarıma diye de kestirmiyorum..

Kızlar yalnızlığımı hissettirmediğiniz,sorunlarıma çare olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.iyi ki burdayım,sizinleyimolumunekankayizsmile

Dirimciğim geçmiş olsunn. senin kuzulara vallahi nazar değiyor.. anacım değmicek gibi değillerki..
yakışıklı prensler maşallahhh..

cnm sorma yaa ne kadar rutubetlik varsa bizde...allah kem gözlerden korusun ne diyeyim cnm yaa...çok sağol

canan naptı kaynanan yine?? gitmiyo mu o daha memleketine, yaz gelince gidiyorlardı hani?
kocasını gönderdi kendisi bana biraz daha eziyet çektirmek için kaldı canım

al bendende o kadar biz 4.5 aylığız ama çok dökülüo çocukların elinden topluom ağzından aldığımda olduu

özgecim öncelikle hadi ne güzel peki sorularım olacak bu cümlem için özür dilerim sanki ameliyat olduğuna sevinmişim gibi olmuş inan o maksatla sööylemedim tek tek verdiğin cevaplar içinde teşekkürler

evet canm muhakkak al sanırım hepimiz onu kullandık ben o kadar çok almışımkş hala kullanıyom normalde tanesi 5-6 arasında değişiyo ama ben 3 tanesini 10 liraya felan buldukça aldım bi ara e bebektede ucuzdu hatta şuan da pratik ev diye bi site var orada 12 tane 10 lu paket 39 lira bak bi

[
ya kızlar benimkiler çok salyalandı fikri olan????

hymarry masallah kızlarına canım...gelişimleri cok iyiy allahım nazardan korusun.....

canancım biliyorumki bu topikte kötü nıyet yok o yüzden hiç aklıma bile getirmedim canım rahat ol...saglıkla bir an evvel olsun ve kurtulsun minik...soruların olursa seve seve cevaplarım...

cnm benim ihmal etme derim....ama gebelikte olan bişey sanırım...ben hastanede yatarken üçüz doğum yapan bir kadın vardı bebeklerini kucağına alamadı...ellerinde sinir sıkışması olmuş..valla
cnm biz kendimize bakmak zorundayız yükümüz ne kadar ağır olursa olsun....
bende metobolik sendrom diye bişey çıktı baştan doktora gitmedim sonra araştırınca arkasından ilerleyen yıllarda bisürü hastalığa neden oluyor...hemen gittim doktora ne gerekse yapıyorum....

çocuklarıma sürekli hasta bir anne olmak istemiyorum sağlıklı olmalıyımki onlarla koşmalıyım....benim annem çok yıprandı benle ...kaynana yayıyor çanağı bişey oluncada
ayy yaşlıyım hastayım....nede olsa el kızıyız...ben inş. öle olmak istemiyorum

aşk olsun tarihçi bizler burda birbirimiizn sorularına sorunlarına destek ve yardımcı olmak için buradayız bizi en iyi bizler anlarız bak görüyon kaynanalara kadar konuşuyoz anlat açıl canım seni anlayacak çok kişi var burda

canancığım biizimkilerdede vardı ama bu dönemde diş gelmedi...8 ayda başladı dişler
pınar hanımda dişin zemini oluşuyor dedi...

canancım biliyorumki bu topikte kötü nıyet yok o yüzden hiç aklıma bile getirmedim canım rahat ol...saglıkla bir an evvel olsun ve kurtulsun minik...soruların olursa seve seve cevaplarım...

çok sevindim yanlış anlaşılmadığıma canım canım canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kociş gelecek şimdi ben kaçar patetes koyayaım ocağa salatasını yapımm çay demleriz ıvır zıvır hazırlıımm çocuklarıda uyuttumm oğlumda mıçmış götü boklu uyudu zuhahhaha kötü anneyimm bennnnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sağol dirimim bende dişten kaynaklandığını düşünmüştüm zatende erken demiştim zaten şimdi başlasa 1-1.5 ay sonra anca çıkar

ay kopamıom yemek yapmam lazımmm

ayyy bu ay adettim çok fena kızlar hem yoğun hem sancılı ...karnım dün tam 5 aylık gibiydi neyse bugün biraz daha inmiş...

dün kendime pantolon aldım 44 beden lcw dan çok mutluyum gerçi oranın kalıpları dışarıya göre
biraz büyük(aslında normal ben genç kızken olan kalıplar gibi)
he bide ben alt bölgesi zaten daha zayıf üste göre...neyse yani zaıfladığımı hissettirdi bana üstelik
adettimin ilk günki şişiliği ile oldu......

ev temizliyorum mola verdim tek mutfak kaldı alt komşumuz alişi aşağa aldı annemde inecekti parka gideceklerdi....aliş uyumuş orada ....annemde ömeri aldı gitti....evde şurayı sil şöle yap...hep kendi istediği gibi olsun istiyor işi....git dedim yoksa temizlemem şimdi mutfağı temizleyeceğim.yemek yapacam....

ben de hastalıklı anne olmaktan korkuyorum biran önce gitcem inşallah kötü bişi çıkmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…