bırde ben kılo veremıyorum cıldırıcam...sut yuzunden ılac falanda ıcemıyorum..sut sagmakdan sıkıldım...bır kere bıle emmedıler..sut makınesı ıle bıtısık yasıyorum kı artık bayagı azaldı her sagmada sadece 50-60 cıkıyorum..ne zaman kesım bu sut olayını ? szıler sut verıyormusun..kac kılo verdınız..ben 30 kılo aldım 16 sını verdım 14 kılo ustume yapıstı gıtmıyor...cok bunaldım cok...
yedikleri miktar arttıkça uyku süreleri de artıcak canım korkma..hosbulduk..ben bısey sorucam benım bebeklerım 14 gun yogun bakımda kaldılar..orda 3 saatte beslenmeye alsıtılar ve hala oyle devam edıyor..gecelerıde aynı hızla kalkıyolar..ve gece tek basıma bakıyorum ..8 kere falan kalkıyorum gecelerı 60 cc ıcıp uyuyolar sonra tekrar kalkıyolar..bu gece kalkmaları ne zaman sona erecek..ben ne zaman uyuyacagım..kollarım tutmuyor artık..
ben rahatsızlandım ve 10 gün ilaç kullndım ilaç bitiminden 48 saat sonra emzirmek gerekiyordu bu geçen zamanda sütüm gitti malesef..arada sağdım ilaçtan ötürü sütümün rengi siyaha dönük gri renktydi..ama zaten en başından beri hiç doyurucu sütüm olmadı..şimdiye kadar sadece sütle beslendikleri bir gün bile yok yani..şimdi de süt yok mamaya talim malesef..tez zamanda ek gıdaya geçicem..bırde ben kılo veremıyorum cıldırıcam...sut yuzunden ılac falanda ıcemıyorum..sut sagmakdan sıkıldım...bır kere bıle emmedıler..sut makınesı ıle bıtısık yasıyorum kı artık bayagı azaldı her sagmada sadece 50-60 cıkıyorum..ne zaman kesım bu sut olayını ? szıler sut verıyormusun..kac kılo verdınız..ben 30 kılo aldım 16 sını verdım 14 kılo ustume yapıstı gıtmıyor...cok bunaldım cok...
ben de seni çok seviyorum canım..evet evet haklısın..annelik işte zman zaman manyaklaşabiliyorum ben bu annelik yüzünden :)))canım ismin nedir,
arkadaş olalım,tıkla bana kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Şeniz :içelim: :dance: opuyorumnanaktan canım beniiimmm,seni çok seviyoruuummmm Şeniz
canım benimm öncelikle şunu bil,çocuklar aç kalırsa bize kendi açlıklarını belli ederler,hiç üzülme,
sonra kimisi az yer sık yer,kimisi okkalı yer,uzun sürer,
kendi söylediğin gibi apayrı karkterler onlar...
ben kendi çocuklarımıa bire bir veriyorum yemin ederim,bir kaşık birine,bir kaşık birine,buna rağmen aralarında hep 2kg.fark var,
buna iyi bakamıyorsun demekki diyorlar,bunun yemeğini kes diyorlr deli oluyorum,
sen bari yapma bitanemmopuyorumnanaktan
öp yavrularınııııııŞeniz
hoşgeldin canııımm,
maşallah yavrulara,
ama daha da güzel,daha konforlu zamanlar sizi bekliyor canım inşallahhhopuyorumnanaktan
canım 15 gün içinde yavaştan katı kaşık mamalarına geçtiğinde toklukları ve uyku süresi uzayacak inşallahha.s
biz de yopun bir gündük,dün burda kimse de yoktu evet:1no2:
bugünde ben takılamam..
günaydınlarrrrr
bende dün tekrar giremedim yemek yedikten sonra eminönüne gittik ailece havuzlu hana bişiler aldım yazlık 4 tane askılı çıtçıtlı badi 10 lira 2 tane şort 5 lira 9 tane önlük 22 lira birer mama kaşığı ısı ölçekli 6 lira 2 tane yanar dönerli tren ve kamyon oyuncak ışıklı mışıklı 10 ar lira ayrıca çok suluk wee 7 lira çok cici kıyafetler vardı ama bütçemiz çok kısıtlı idi bu ara fazlası ile sıkışığımda remen meteliğe kurşun atıyom son kuruşlarımıda çocuklaırm işçin attım döndüm vallaha zuhahha
kızlar ben artık suyu epey çoğalttım hem yaz geldi hemde çok salyalandıkları için dolduruyom biberona suyu koyuyorum salona gidip gelip ağızlarına dayıyom biraz içip bırakıyolar ayrıccada seviyolar
dirim kilolar gidiyo maşallah kuzum darısı başımıza
burçin bendede öyle canım oğlan daha iştahlı kıza göre inan sütleirmi hep oğlan içiyo bende acayip vicdan azabı içindeim vermşyyeim dolaba koyayım kıza saklayayım diyorum bu defada oğlumdan kaçıran kötü anne hissediyom kendimi
evet ikiz olsada çocuklarımız ayrı ayrı birer birey bende elimde olmadna kıyaslıyorum ama bunu kötü manada olmadığını düşünüyorum çünkü elimizcde eşit şartlarda 2 bebek var haliyle birbirine göre değerlendiriyoruz ki bunu burdada yapıyoruz aynı haftalarda doğum yapanlar da yazıyo mesela bıyunu kilosunu unu yedirdim şu ilacı kullandım gibi bunu sadece değerlendirme yapmak için karşılaştırdığımızı düşünüyorum ama ilerki yaşlarına götürmeiz umarım bak o ders çalışıyo sen çalışmıyosun o iyi not alıyo sen almıyosun gibi
başka kime cevap yazacaktım ek gıda konuşulmuş benim dr hala ek gıdadan yana değil ille 6 ay diyo ama ben kendi kendime başladım zuhahaha n bisküvi kaşık maması veriyorum çorbaya başlıyacağım birde yoğurt mevzusu var kız kardeşim kendi yapıyo becerebilirsem bende kendi yaptığımı yedirmek istiyorum
hepinizi öpüyommmm
ben çok yorunum bittim rtık. ne zaman başımı yastığa koyup uyayacağım acep. çok yoruldum ve yıprandım çoookkk.:gitme:
kaswamdan geliyoruuuummm,
ondaydım bugünnn,
beni tatlı diliyle karşıladı,becerikli ikramlarıyla bal sürdü sanki ağzımaaa,
sanırım hakikaten benziyoruz birbiriimize,
ahirette da kardeş olalım bitanemmmmmopuyorumnanaktan..
Vay be dirim maşallah sana ne çok şey yapıyosun imrenerek takip ediyorum seni maharetli anne.slm kızlar yazamadım size bi türlü sabah erkenden kalktım diyetisyene gittim çok şükür 2 hafta durgunluktan sonra 1400 gr daha gitti....9 kilo oldu toplmada....
6 kilom kaldı....inş. hayırlısı ile vereceğim....
oradan halam bi yerde çalışıyor ona uğradım kahvaltı yaptım.....sonra
eve geldim tam kapıdayım. annemi gördüm
toprak alacakmış neyse bende onla gittim....tam o sırada nero aklıma geldi annemle annesi çok yakın aradım annesindeymiş..hemen yanına gittim kızları muhteşem yaaaaaaaaa
özlemişim minik bebekleri....allahım ne zillliler maşallah.......tabi çok duramadım annem aradı durmuyolar die....bu sefer eve geldim uyudular dedi....tam oturdum kk bakıyorum komşumuz geldi ömeri görmeye....onlara çay muhabbeti derken....bu saat oldu
yarın sabah kısmetse erkenden yalovaya gideceğim.....toplu doğumgünümüz var mayıs anneleri ile
kaswamdan geliyoruuuummm,
ondaydım bugünnn,
beni tatlı diliyle karşıladı,becerikli ikramlarıyla bal sürdü sanki ağzımaaa,
sanırım hakikaten benziyoruz birbiriimize,
ahirette da kardeş olalım bitanemmmmmopuyorumnanaktan..
Vay be dirim maşallah sana ne çok şey yapıyosun imrenerek takip ediyorum seni maharetli anne.
sen neroya gittiğini bize söyledin mi kızzz:sm_confused:
şakabir yana annesinin tedavisi bitmiş evdeymiş,aradı çıktım gittim bende canım,
bana beklliyorum bende artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?