Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaşlar benimle facebookta arkadaş olmak isteyenler lütfen teklifte isimle beraber nicklerini de yazarlarsa sevinirim..

56 ile hamile kaldım. 16 kilo aldım hamilelikte.. şuanda 57 kiloyum..bugünleri gördüm çok şükür haahahaha..
kilo veremiyordum bende... akşamları tv karşısında bebeleri uyutttuktan sonra bir paket çekirdeği götürüyordum.. tiryakisi olmuştum valla.. zar zor kestim ve sonucunda kendilinden gitti kilolarım..

şuanda kaç aylıksınız bilmiyorum ama bence sağabildiğin kadar sağ sütünü bitiyor derken artabilirde..
3.ayda süt bitiyormuş gibi azalmaya başlar ama sen sağmayı bırakırsan sütte gider.

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr

bende dün tekrar giremedim yemek yedikten sonra eminönüne gittik ailece havuzlu hana bişiler aldım yazlık 4 tane askılı çıtçıtlı badi 10 lira 2 tane şort 5 lira 9 tane önlük 22 lira birer mama kaşığı ısı ölçekli 6 lira 2 tane yanar dönerli tren ve kamyon oyuncak ışıklı mışıklı 10 ar lira ayrıca çok suluk wee 7 lira çok cici kıyafetler vardı ama bütçemiz çok kısıtlı idi bu ara fazlası ile sıkışığımda remen meteliğe kurşun atıyom son kuruşlarımıda çocuklaırm işçin attım döndüm vallaha zuhahha

kızlar ben artık suyu epey çoğalttım hem yaz geldi hemde çok salyalandıkları için dolduruyom biberona suyu koyuyorum salona gidip gelip ağızlarına dayıyom biraz içip bırakıyolar ayrıccada seviyolar

dirim kilolar gidiyo maşallah kuzum darısı başımıza

burçin bendede öyle canım oğlan daha iştahlı kıza göre inan sütleirmi hep oğlan içiyo bende acayip vicdan azabı içindeim vermşyyeim dolaba koyayım kıza saklayayım diyorum bu defada oğlumdan kaçıran kötü anne hissediyom kendimi

evet ikiz olsada çocuklarımız ayrı ayrı birer birey bende elimde olmadna kıyaslıyorum ama bunu kötü manada olmadığını düşünüyorum çünkü elimizcde eşit şartlarda 2 bebek var haliyle birbirine göre değerlendiriyoruz ki bunu burdada yapıyoruz aynı haftalarda doğum yapanlar da yazıyo mesela bıyunu kilosunu unu yedirdim şu ilacı kullandım gibi bunu sadece değerlendirme yapmak için karşılaştırdığımızı düşünüyorum ama ilerki yaşlarına götürmeiz umarım bak o ders çalışıyo sen çalışmıyosun o iyi not alıyo sen almıyosun gibi

başka kime cevap yazacaktım ek gıda konuşulmuş benim dr hala ek gıdadan yana değil ille 6 ay diyo ama ben kendi kendime başladım zuhahaha n bisküvi kaşık maması veriyorum çorbaya başlıyacağım birde yoğurt mevzusu var kız kardeşim kendi yapıyo becerebilirsem bende kendi yaptığımı yedirmek istiyorum

hepinizi öpüyommmm

açelyacım benim kilolar çekirdek kesmekle bitecek kilolar değill vallaha

canancım yaa,kabul edersen benim kızlardan kalan bazıları hiçgiyilmemiş,bazıları tek giyilmiş bi çok şey ayırdım senin kızaaa,miniğimeee,çok seviyom ben onuuu,
oğluşuna zaten bende pipili kimse yok,bişey ayıramadım
ama nasıl olur,biraz kışlık biraz baharlıktı,
hala kenara kaldırdıklarım senin kıza olur mu diye bakıyorum hep,
bi buluşsaydıkk...

bende ısterım hymarry banada ayır...hep canana verme...senı eklıorum canım faceden busra olarak kızımın fecesı...bıde oylayamadım ben nedense....

yedikleri miktar arttıkça uyku süreleri de artıcak canım korkma..
ben rahatsızlandım ve 10 gün ilaç kullndım ilaç bitiminden 48 saat sonra emzirmek gerekiyordu bu geçen zamanda sütüm gitti malesef..arada sağdım ilaçtan ötürü sütümün rengi siyaha dönük gri renktydi..ama zaten en başından beri hiç doyurucu sütüm olmadı..şimdiye kadar sadece sütle beslendikleri bir gün bile yok yani..şimdi de süt yok mamaya talim malesef..tez zamanda ek gıdaya geçicem..
kilo olayı beim de canımı çok sıkıyor ama ben kendime 1 sene verdim..o zaman bakıcaz bi çaresine..bu arada yediklerim dikkat edicem sadece o kadar..bakalım hayırlısı..
ben de seni çok seviyorum canım..evet evet haklısın..annelik işte zman zaman manyaklaşabiliyorum ben bu annelik yüzünden :)))

ohhh ne güzel yapmışsınız..güle güle sağlıkla eskisin cicileriniz..

evet şimdi yedikleri içtikleri ister istemez kıyaslansa da ilerde ASLA ve ASLA yapılmamalı inşallah o bilinçte olurz hepimiz..

öpüldün şekerim..

ben çok yorunum bittim rtık. ne zaman başımı yastığa koyup uyayacağım acep. çok yoruldum ve yıprandım çoookkk.:gitme:

ıkız annelerı meraba hepınıze ınsallah bende yakın zamanda burda sızlerın sohbetınızın arasında olurum ben 30. haftamın ıcındeyım cook sukurkı pek sıkıntım yok.yavrularımın odasını hazırladık bende artık yavastan hastane cantamı hazırlayım dıyorum am ne konulacagınıda pek bılmıyorum bana yardımcı olursanız cook..ne lazım hem kendım ıcın hem kuzular ıcın ne koyayım acaba....

slm kızlar yazamadım size bi türlü sabah erkenden kalktım diyetisyene gittim çok şükür 2 hafta durgunluktan sonra 1400 gr daha gitti....9 kilo oldu toplmada....
6 kilom kaldı....inş. hayırlısı ile vereceğim....

oradan halam bi yerde çalışıyor ona uğradım kahvaltı yaptım.....sonra
eve geldim tam kapıdayım. annemi gördüm
toprak alacakmış neyse bende onla gittim....tam o sırada nero aklıma geldi annemle annesi çok yakın aradım annesindeymiş..hemen yanına gittim kızları muhteşem yaaaaaaaaa
özlemişim minik bebekleri....allahım ne zillliler maşallah.......tabi çok duramadım annem aradı durmuyolar die....bu sefer eve geldim uyudular dedi....tam oturdum kk bakıyorum komşumuz geldi ömeri görmeye....onlara çay muhabbeti derken....bu saat oldu

yarın sabah kısmetse erkenden yalovaya gideceğim.....toplu doğumgünümüz var mayıs anneleri ile

kaswamdan geliyoruuuummm,
ondaydım bugünnn,
beni tatlı diliyle karşıladı,becerikli ikramlarıyla bal sürdü sanki ağzımaaa,
sanırım hakikaten benziyoruz birbiriimize,
ahirette da kardeş olalım bitanemmmmmopuyorumnanaktan..

oooooooooo gizli kaçak buluşulmuşşşşşşş:mymeka::mymeka:

Vay be dirim maşallah sana ne çok şey yapıyosun imrenerek takip ediyorum seni maharetli anne.

Bir buluşma daha ne kadar güzel keşke benimde imkanım olsa çok isterdim hepinizi şahsen tanımayı.

öyle güzel öyle tatlı yavruları var kii
ay sanki kendi kanımdan yavrular kadar sevdim onları da,
tekrar teşekkür ediyorum kendiisne burdannna.s.

sen neroya gittiğini bize söyledin mi kızzz:sm_confused:
şakabir yana annesinin tedavisi bitmiş evdeymiş,aradı çıktım gittim bende canım,
bana beklliyorum bende artık..

sen neroya gittiğini bize söyledin mi kızzz:sm_confused:
şakabir yana annesinin tedavisi bitmiş evdeymiş,aradı çıktım gittim bende canım,
bana beklliyorum bende artık..

valla nero anneme o kadar yakınki 5 dk. sürüyor yürüyerek o anlık gelişti

sizinkide anlıksa bişiii diyememlaelaelaelaelae

inş. sanada geleceğiz hastalıktan alamadık başımızı 1.azı dişimiz ve kusma yıktı biizi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…