canım benim kızlarım 2 hafta öncesine kadar gece deliksiz uyurken artık gece mırıldanmaya başladılar.gece sütümüzü keseli epey oldu. acıkıyorlarmı acaba diye süt veriorum istemiyorlar.
artık gece birkaç kez kalkıp pış pış yapıyorum.
noluyor bunlara...
büyüyorlar ondanmı , yada dişmi çıkaracaklar. anlamadım gitti.
gündüz uykularıda kısaldı..
sanmıyorum yaa,canım bizim alttan ikişer dişimiz var inan ki ilk dişleri çıkarken anlamdık bile dişten olduğunu sanmıyorum gündüz çok hareketliyiz acaba gece de aynı şeyi sürdürmeyemi çalışıyolarCADIARZU
baksana açelyacığım da aynı şeyi söylüyor,benim gözüm korktu,tırstım beasempatiksalakcinniaçeylacım valla anlamadım gitti pış pış falan kar etmiyo artık gecenin bi yarısı bas bas bağırıyorlar biyerleri mi ağrıyo diyoruz o da değil of bilmiyorum yaa napcaazz biz evet gündüz uykuları da felaket büyümek buysa yandık o zamankafamçokkarıştı
sanmıyorum yaa,
gündüz hareketli olunca gece daha derin uyuyor bizimkiler,ama değişirt abi kişiden kişiye,,
ppooooff bilemedim ki yaa..
baksana açelyacığım da aynı şeyi söylüyor,benim gözüm korktu,tırstım beasempatiksalakcinni
bugün doktora gittik,kontrole..
Sarem de Halem de iyi,hamdolsun
Saremdeki şüphe edilen boş çıkan olumsuz bulgular takio edilecek..
balık yağı,vitamini ve flor desteğine devam,
artık yediğiniz herşeyden azar azar verin dedi..
Hale'm 73cm. 10.350 gr.
Sare'm 70 cm. 8.650 gr.
maşallah hümeyra halen ömerle neredeyse valla.....inş. diş dönemlerinizi rahat atlatırsınızda
kilo kaybı vs.olmaz...
bende çok keyifsizim ...sizler gibi yanlız kalmak istiyorum...aslında yanlız kalıyorum
ama beynim yanlız değil......
şöle bir deniz kenarında bir evde olmak istiyorum iyot kokusunu almak istiyorum.....
ama beynim boş olmalı yoksa bedenim dinlenmiyor...
canan cnm harika bir dörtlüğü çalacağım valla
ahh canım benim yaa kayınvaliden dimi?offf off ne denir bilmem ki..takma sen sarıl yavrulara, öp kokla onları..bi gülücük, bi agucuk dünyaya bedel unutma bunu..
yavrulara gelinceeeee evet devrim ve çınar anlaştılar bizi bizden edecekler sonunda..bak 6da mama yedi ikisi de..kız 8e doğru uyudu..oğlan yine bi gazlandı 7den 9a kadar..artık koca adam oldu paşam ağırlaştı da eskisi gibi kucağımda dolaştıramıyorum..ayaklarım koptu sallarken de vallaha..sonra sızdı ama ben de bittim bir de malum süt de gitti..offf offf..!!
napalım sağlık olsun..
bu arada şiirler paylaşımlar süper süper süpeeeeeeeeeeeeerrrr..bak her şerde bi hayır vardır derler ya bu da buna vesile olmuş ne de güzel döktürmüşsün..seviyorum seniii...
allah korusun esirgesin yavrularımızı canım yaa..
Amerika olayını da açıkladım tabi ki aman yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim..biz biliyoruz birbirimizi ama başlıkta bi misafir olur okur öküz demesin sonra dimi ama :))
hadi ne güzel peki sorularım olacakcanancım hıc korkma fıtık amelıyatından benım kızlardan bıır 3000 gr oldu 3 saat sonra evımızdeydık...acil şifalar dilerim..
offf offfffffffffff cevap bulursan banada söleeeeeGünaydııın bana gün pek ayamadıkafamçokkarıştı kızlar gece delirdi yine ya bu uyku sorununu napcam benmirmirmirmir
Hymarrycim benim ev 3.katta ve asansör yok o yüzden biri olmadan dışarı çıkamıyorum kızları dışarı çıkaramıyorum sık sık acaba ondan mı sıkılıyorlar mı ama dışarı çıktığımızda da yer yerinden oynuyo bağırışlarından bi konuşsalar da ne istiyolar anlayabilsek kuzularıbenneyaptımki
kevsercım bende bazen acaba kendımı cokmu yıpratıyorum dıye dusunuyorum,,,ılerıde yorgunluk ve uykusuzluktan hastalanırsam kım bakcek cocuklara,,,
sende cocuklar uyudumu bırak ananeye cık dısarı gez dolas,,,,
maşallah maşallahhh bizde tombiş günlerimizi görecekmiyiz acaba heheh şaka şaka tabikide göreceğiz en yakın zamanda heödeee
çal canım bende şiir çok paylaşırım sizlerle artık tekli arabalarımız var dirim havada güzelleşti buluşalım bi gün deniz kenarı yapalım ne dersin gelebilecek diğer arkadaşlarda gelsin vallaha diyorum yoksa toptan depresyona gireceğiz:içelim::içelim::içelim:
kaynana sendromu sorma
büyüdükleirnde bende devrimle çınara sorarım bunun acısını ama yazları dondurma istedilermi heyttt derim ağlayarak beni çıldırttığın günlerin acısını çıkarma zamanı geldi işte yok sana dondurma zuhahaha ana yüreği güzleim 1 sene sonra hepsini unutucaz sanırımmm şiirleir beğendiğine sevindimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi ne güzel peki sorularım olacak
1 aç kalıyomuş bebek nasıl oyaladın
2 iz kaldımı
3 kızlarda 2 taraftada oluyomuş 2 tarafınada baktılarmı
4 banyo felan nasıl oluyo
5 altını bağlama mevzusu nasıl oluyo idrar ameliyat yerini felan yakıyomu acaba
cevaplarsın dimi cnaımmmmopuyorumnanaktan
offf offfffffffffff cevap bulursan banada söleeeee
balkon felan yoku hayatım yaaa ben anakucakları ile balkona atıyorum ara sıra iyi geliooo
bugün doktora gittik,kontrole..
Sarem de Halem de iyi,hamdolsun
Saremdeki şüphe edilen boş çıkan olumsuz bulgular takio edilecek..
balık yağı,vitamini ve flor desteğine devam,
artık yediğiniz herşeyden azar azar verin dedi..
Hale'm 73cm. 10.350 gr.
Sare'm 70 cm. 8.650 gr.
heee hatırladsımm,
ev işiniz noldu yaaa?
maşallah maşallahhh bizde tombiş günlerimizi görecekmiyiz acaba heheh şaka şaka tabikide göreceğiz en yakın zamanda heödeee
çal canım bende şiir çok paylaşırım sizlerle artık tekli arabalarımız var dirim havada güzelleşti buluşalım bi gün deniz kenarı yapalım ne dersin gelebilecek diğer arkadaşlarda gelsin vallaha diyorum yoksa toptan depresyona gireceğiz:içelim::içelim::içelim:
kaynana sendromu sorma
büyüdükleirnde bende devrimle çınara sorarım bunun acısını ama yazları dondurma istedilermi heyttt derim ağlayarak beni çıldırttığın günlerin acısını çıkarma zamanı geldi işte yok sana dondurma zuhahaha ana yüreği güzleim 1 sene sonra hepsini unutucaz sanırımmm şiirleir beğendiğine sevindimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi ne güzel peki sorularım olacak
1 aç kalıyomuş bebek nasıl oyaladın
2 iz kaldımı
3 kızlarda 2 taraftada oluyomuş 2 tarafınada baktılarmı
4 banyo felan nasıl oluyo
5 altını bağlama mevzusu nasıl oluyo idrar ameliyat yerini felan yakıyomu acaba
cevaplarsın dimi cnaımmmmopuyorumnanaktan
offf offfffffffffff cevap bulursan banada söleeeee
balkon felan yoku hayatım yaaa ben anakucakları ile balkona atıyorum ara sıra iyi geliooo
bence bi doktora görün bu kadar dökülmemesi gerek baya olmuşya kızlar ben bişi daha sorcam doğum yapalı 10 ay oldu ama benim saçlarım hala çok dökülüyo hani hamileyken gürleşen saçlar doğumdan sonra döküldüğü için çok dökülme olurmuş ya ama benimkiler hala çok dökülüyo hayır bişi değil hep kızların ellerinden topluyom saçlarımı. hep toplu dökülmesin kızların ağzına falan gider diye ama nafile sinir geldi ya.ay uykusuzluktan mı ne bugün herşeye sinir oluyomkafamçokkarıştılülülülülülü:sm_cool:
kızlar bişe sorcam..yeni bi ıslak mendil çıkmış deneyeniniz varmı?
Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil alkol içermiyormuş sadece ıslak pamuklu mendilmiş.
deneyimlerinizi bekliyorum...
bu arada hepinize kolay gelsin ve Allah bol bol sabır versin.
tarihci canım, benim görümcemin saçı doğumdan sonra 1 sene dökülmüş sonra durmuş dökülmesi.seninkide normale döner inş yakında.
kızlar bişe sorcam..yeni bi ıslak mendil çıkmış deneyeniniz varmı?
Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil alkol içermiyormuş sadece ıslak pamuklu mendilmiş.
deneyimlerinizi bekliyorum...
bu arada hepinize kolay gelsin ve Allah bol bol sabır versin.
tarihci canım, benim görümcemin saçı doğumdan sonra 1 sene dökülmüş sonra durmuş dökülmesi.seninkide normale döner inş yakında.
dun ben aynıydım tarihci canım ya ....bugun bıraz daha sakinim ...ama gene dr işim cıktı kzı goturecez ne olacak bakalım...aynı pimi cekilmiş bomba gibiyim valla....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?