Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

açeylacım valla anlamadım gitti pış pış falan kar etmiyo artık gecenin bi yarısı bas bas bağırıyorlar biyerleri mi ağrıyo diyoruz o da değil of bilmiyorum yaa napcaazz biz evet gündüz uykuları da felaket büyümek buysa yandık o zamankafamçokkarıştı

sanmıyorum yaa,
gündüz hareketli olunca gece daha derin uyuyor bizimkiler,ama değişirt abi kişiden kişiye,,
ppooooff bilemedim ki yaa..
baksana açelyacığım da aynı şeyi söylüyor,benim gözüm korktu,tırstım beasempatiksalakcinni

günaydınnn.... hymarry im canım, şu vitaminin adını şeet be kuzum yazdın da ben mi atladımkine kafamçokkarıştı..

bu arada bugün annane aldı nöbeti, kaynanayı uğurladık, pazartesi gene babanne... off ya, tam birine alışıoz nöbet değişiyo.. annane eşyaların yerini öğrenen kadar paazartesi olcak-tatlicadiarzu-

sanırım ben yalnız bakamıycam bu cadılara ya, taa ki anneanne babanne biz gelmiyoruz diyene kadar, onlarn da hiiiç niyeti yok, babanne bu sabah ağladı 3 gün göremicek diyesenağlama

Hymarrycim benim ev 3.katta ve asansör yok o yüzden biri olmadan dışarı çıkamıyorum kızları dışarı çıkaramıyorum sık sık acaba ondan mı sıkılıyorlar mı ama dışarı çıktığımızda da yer yerinden oynuyo bağırışlarından bi konuşsalar da ne istiyolar anlayabilsek kuzularıbenneyaptımki

çekirgem, kuzum bizim kızlar cadı yalnız bakmak mesele gerçekten, sana imreniyorum yalnızsın diye... Allah yardımcın olsun canım benimmm... bu akşam hava daha ii sanırım, akşamaçıkalım, kızlar uyudu arıycam seni..

maşallah maşallahhh bizde tombiş günlerimizi görecekmiyiz acaba heheh şaka şaka tabikide göreceğiz en yakın zamanda heödeee

çal canım bende şiir çok paylaşırım sizlerle artık tekli arabalarımız var dirim havada güzelleşti buluşalım bi gün deniz kenarı yapalım ne dersin gelebilecek diğer arkadaşlarda gelsin vallaha diyorum yoksa toptan depresyona gireceğiz:içelim::içelim::içelim:

kaynana sendromu sorma

büyüdükleirnde bende devrimle çınara sorarım bunun acısını ama yazları dondurma istedilermi heyttt derim ağlayarak beni çıldırttığın günlerin acısını çıkarma zamanı geldi işte yok sana dondurma zuhahaha ana yüreği güzleim 1 sene sonra hepsini unutucaz sanırımmm şiirleir beğendiğine sevindimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canancım hıc korkma fıtık amelıyatından benım kızlardan bıır 3000 gr oldu 3 saat sonra evımızdeydık...acil şifalar dilerim..
hadi ne güzel peki sorularım olacak
1 aç kalıyomuş bebek nasıl oyaladın
2 iz kaldımı
3 kızlarda 2 taraftada oluyomuş 2 tarafınada baktılarmı
4 banyo felan nasıl oluyo
5 altını bağlama mevzusu nasıl oluyo idrar ameliyat yerini felan yakıyomu acaba
cevaplarsın dimi cnaımmmmopuyorumnanaktan
Günaydııın bana gün pek ayamadıkafamçokkarıştı kızlar gece delirdi yine ya bu uyku sorununu napcam benmirmirmirmir
offf offfffffffffff cevap bulursan banada söleeeee

balkon felan yoku hayatım yaaa ben anakucakları ile balkona atıyorum ara sıra iyi geliooo

kevsercım bende bazen acaba kendımı cokmu yıpratıyorum dıye dusunuyorum,,,ılerıde yorgunluk ve uykusuzluktan hastalanırsam kım bakcek cocuklara,,,
sende cocuklar uyudumu bırak ananeye cık dısarı gez dolas,,,,

canan naptı kaynanan yine?? gitmiyo mu o daha memleketine, yaz gelince gidiyorlardı hani?

canım her çocuk zor ltfen kimse yanlış anlamasın amabizim bursa nın havasından mıdır nedir bizimkiler pek bi fena yaa, bazen burada yalnız bakanlara hayran kalıyom ama yok anacım uslanmaz bunlar hadi 1-2 gün deniyim diyorum ama bi cumartesi 4 saat kalıyom yalnız kıyamet kopuyo, gerçi insana alıştıkları için diyoruz ama seninkiler yalnız olmana rağmen cadı benimkiler gibi, ilk kez bu saatte bugn ikisini de uyurken gördüm,o da geceuyumadılar sanırım ondan.. aman neyse çok taktım kafama bu yalnızlığı, napalım tecavüz kaçınılmaz yine alsanaalsanasmile zevk almaya bakıyom ben de biri uyudu mu diğerini alıp bi çıkıp hava alıyom ii gelio valla...

bende 20 hazıranda ıstanbula anneme gıdıcem,benım ıcın super bı degısıklık olacak,denızzzz ve kummmmm hayal gıbı,,,,acır belkı ufaklıklarımda yaramazlık yapmazlar,,bende bıraz keyfıme bakarım,,,,

maalesef balkonum da yoklaelaelaelaelae

ya kızlar ben bişi daha sorcam doğum yapalı 10 ay oldu ama benim saçlarım hala çok dökülüyo hani hamileyken gürleşen saçlar doğumdan sonra döküldüğü için çok dökülme olurmuş ya ama benimkiler hala çok dökülüyo hayır bişi değil hep kızların ellerinden topluyom saçlarımı. hep toplu dökülmesin kızların ağzına falan gider diye ama nafile sinir geldi ya.ay uykusuzluktan mı ne bugün herşeye sinir oluyomkafamçokkarıştılülülülülülü:sm_cool:

kızlar bişe sorcam..yeni bi ıslak mendil çıkmış deneyeniniz varmı?
Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil alkol içermiyormuş sadece ıslak pamuklu mendilmiş.
deneyimlerinizi bekliyorum...
bu arada hepinize kolay gelsin ve Allah bol bol sabır versin.
tarihci canım, benim görümcemin saçı doğumdan sonra 1 sene dökülmüş sonra durmuş dökülmesi.seninkide normale döner inş yakında.

hadi ne güzel peki sorularım olacak
1 aç kalıyomuş bebek nasıl oyaladın
2 iz kaldımı
3 kızlarda 2 taraftada oluyomuş 2 tarafınada baktılarmı
4 banyo felan nasıl oluyo
5 altını bağlama mevzusu nasıl oluyo idrar ameliyat yerini felan yakıyomu acaba
cevaplarsın dimi cnaımmmm
1 evet canım en az 6 saatlik bir aclık gerekoır ayagımda salladım zaten yalancı emzık aldıgı ıcın uyuttum ayagımdan hic indirmedim 2 su anda belli belirsiz izizmiz var ama zamanla gececk oda 3 bizimki iki taraflıydı iki tarafındanda oldu 4 1 hafta sonra banyo yaptırdık 5: altını normal sekild baglamaya devam ettik ama ben sürekli degiştirdim bezi ne olur ne olmaz diye...ameliyat yaklaşık 1 saat surdu ameliyat bitiminden sonra 2 saat beslemedik sonra devam ettik...zaten dikiş atılmadı bize yapıştırma yapıldı...oda gecıormuş öle söledi..

dun ben aynıydım tarihci canım ya ....bugun bıraz daha sakinim ...ama gene dr işim cıktı kzı goturecez ne olacak bakalım...aynı pimi cekilmiş bomba gibiyim valla....opuyorumnanaktan

canım maşallahh kuzucuklaraa..
Resimlerinide gördüm çok tatlılar..Nasılda büyümüşler . Allah nazarlardan korusun..

Dirimciğim geçmiş olsunn. senin kuzulara vallahi nazar değiyor.. anacım değmicek gibi değillerki..
yakışıklı prensler maşallahhh..

heee hatırladsımm,
ev işiniz noldu yaaa?

ayyy cnm emlakcıya verdik ama adamda bi numara yok ikikere müşteri getireceğim dedi.ama getirmedi...kk ya koymuştum evi bir arkadaş basınsitesinde emlakcıymış
biz satalım dedi...onla tlf da görüştüm söyledikleri çok mantıklı haftaya eve geçince gelecek bakacak evime...inş.satacak diyorum cnm ya...bende bugün sahibinden com.verdim bakalım ne olacak acil satmamız gerek sabrım kalmıyor günden güne ya

cnm kaçalım valla yaaa .....yeşilköy harika oluyor çocuklar için gidek vallahh

bak bende cvp verem

1 .6 saat aç kalacaksın ve sen devlette yaptığın için hemen içeri almazlar dahada uzaya bilir bu açlık...yalancı meme vs. kandırabilirsen yap...
2..bizim çok yeni vallla hala belli kasık bölgesi yapıştırma ..torba bölgesi dikişli
3.10 gün sonra banyo dediler kısmetse bugün olacak
4..çişi ile kasık ne alaka kuzum bizimde kasık kesik var ..torbada var bide pipişiii kesikti normal bez bağladım ama büyüktü rahattı...

bence bi doktora görün bu kadar dökülmemesi gerek baya olmuş

valla ne ucuzsa onu kullandık cnm yaaa.....

merhaba hituci.canım biz ilk doğduklarında kullanmıştık güzel ama çok pahalıya geliyo hele iki bebek olunca hemencik bitiyo biz de hesaplı ıslak mendillere geçiş yaptık aynensositososito

dun ben aynıydım tarihci canım ya ....bugun bıraz daha sakinim ...ama gene dr işim cıktı kzı goturecez ne olacak bakalım...aynı pimi cekilmiş bomba gibiyim valla....opuyorumnanaktan

nolcaz biz böle ya kızlar beni sinir küpüne çevirdi bak deminden beri deli gibi bağırıyo elfin yemeği bile yarım bıraktılar uyutuyom yine gece uykuları feci olduğu için bütün gün mızık:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…