dırımım yat dınlen yarın yorulacaksın zaten...hayranım bu enerjine allahım nazardan korusun
kızlar bızım doktorumuz kasık maasına falan gecırmıyor..ek gıda da yok..peremature olduklarından hazır degıller dedı...bu ayda doktor kontrolumuz yok..bır sonrakı ay gıdıcez..6 aylıkken gecıcez ek gıdaya desenıze ben 2 ay daha uykusuz kalıcam..ühühüühühüh...bız sanırım cananla tam aynı zamanlarda dogurduk burcınden de 1-2 gun sonra dogum yaptım ama bızımkıler 32+3 dogdular..o yuzden onlarn bebeklerı benımkılerden daha buyuk sayılıyor..bız 1 ay gerıden gelıyoruz ..suan 3 aylık bebek gıbı davranıyolar..benım daha zor zamanlarım var sanırım...
resmen gidiyoruz resmeeennn eyvahedigeldismileülen canım çay istedi şimdi..duşa gireceğiz alişle...sonrada giyinme faslı
sabah erken kalkacağız....yalovaya gideceğiz....burcinde geliyor kızlarr
kandırıldım haymarry'im kaydirigubbakcemile3 benim kocam ev sahibi ve bursalı bi arkadaşla daha iş birliği yaptı ben de gittiğimizi yeni öğrendim deneblir..çok tırsıyorm..ne koysam yanıma napsam ne etsem..ikna ettik kayınvalidem de gelicek şükür..bakalım inşallah burnumdan gelmez zira zincirlerimi kırmak zorundayım artık..hep ev hep ev nereye kadar..çıkın gelin uleeyynn,
yalnız içilmiyor ikincisi zaten,
nan burçinin ne işi varrr,onu nerden kattın önüneee
gel kız sen de geeelll :))yakın olsan geliridm vallaha hymarrycim
oooo yalovalarada gidiliyooo maşallah vallahhhaaa
burçinde geliyo haaaa aha bak gene sütüm çektiiii ben de gezmek istiyommmm:hulya:kaydirigubbakcemile
dırım kocamı bursa tayfası kandırdı beni de seeeeennnnn sempatiksalakcinnihahaha gelür içeriz benim terasda güzel gider püfür püfürrr
burcinin kocası yaptı pastamızı ee bursa yalova 1 saat çıkın çıkın gelin anacığım didik
oyyy kuzum benimmm merak etme ben seni gezidreceğim hahah aşkımmmmmmmmmm
resmen kocam kk dan kızlarla kanka oldu tatlım yaa..pasta olayı, yalova yolculuğu herşey herşey ayarlanmış benim bişiden haberim yok..semrayı daha 1 kere görmedim sanal kankam diyorum kocama gerçek kankadiyolar..o derece yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay inanm ıyorummmm,burçinin kocası mı yaptı pastanızıııı,
bu da mı senin başının altından çıktı kııızzzz zekü karuuuuu
yapıyım kız ne demek..yeter ki gelelim sağlıkla o günlere..burçinnn bizim doğum günü pastamızıda sen yapppp
öptüm kıxarrr ben kaçarrr
ben 15 şubatta doğum yaptım canım..sen de o aralr yapmıştın evet..kızlar bızım doktorumuz kasık maasına falan gecırmıyor..ek gıda da yok..peremature olduklarından hazır degıller dedı...bu ayda doktor kontrolumuz yok..bır sonrakı ay gıdıcez..6 aylıkken gecıcez ek gıdaya desenıze ben 2 ay daha uykusuz kalıcam..ühühüühühüh...bız sanırım cananla tam aynı zamanlarda dogurduk burcınden de 1-2 gun sonra dogum yaptım ama bızımkıler 32+3 dogdular..o yuzden onlarn bebeklerı benımkılerden daha buyuk sayılıyor..bız 1 ay gerıden gelıyoruz ..suan 3 aylık bebek gıbı davranıyolar..benım daha zor zamanlarım var sanırım...
evet tatlım benim arabam cosatto..hayrola?burcinn cim ya sen casotto kullanıyordun dimi
arabada casotto ile maclaren im 800tl olanıyla rasında kaldım ama pembe mavili stoklarda yok sen mağazadanmı aldın yoksa internetten mi
kası canım iyi olur valla ..bıd esen nasıl zayıfladın canım ya solesende bıraz da ben versem 10 kılo var...am bı turlu gıtmıyor...bu karnımı ne yapıyım sadece karın ve gogus......
ben kactım kızlar hepinize iyi geceler tatlı uykular....
resmen gidiyoruz resmeeennn eyvahedigeldismile
kandırıldım haymarry'im kaydirigubbakcemile3 benim kocam ev sahibi ve bursalı bi arkadaşla daha iş birliği yaptı ben de gittiğimizi yeni öğrendim deneblir..çok tırsıyorm..ne koysam yanıma napsam ne etsem..ikna ettik kayınvalidem de gelicek şükür..bakalım inşallah burnumdan gelmez zira zincirlerimi kırmak zorundayım artık..hep ev hep ev nereye kadar..
gel kız sen de geeelll :))
dırım kocamı bursa tayfası kandırdı beni de seeeeennnnn sempatiksalakcinni
resmen kocam kk dan kızlarla kanka oldu tatlım yaa..pasta olayı, yalova yolculuğu herşey herşey ayarlanmış benim bişiden haberim yok..semrayı daha 1 kere görmedim sanal kankam diyorum kocama gerçek kankadiyolar..o derece yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yapıyım kız ne demek..yeter ki gelelim sağlıkla o günlere..
ben 15 şubatta doğum yaptım canım..sen de o aralr yapmıştın evet..
sen yine doktorunuza güven o ne diyosa öyle yap..sağlık olsun napalım..
evet tatlım benim arabam cosatto..hayrola?
gunaydın hatunlar kimsecikler yok....dırırmım burçincim iyi eglenceler....
canım evet jokerden aldım arabayı..bi bak bakalım..eminim getirtirler senin için de..diyorum ya ben çookk ama çoookk memnunum..jokerdenmi almıştın canım ya hakikaten çok tatlımış tek renkte birine haksızlık olur keşke bende bulabilsem bebişlerimin mama satine kadar bakayım dedim 2 de yedirip yatıcam bende inşallah 9 da kalkıcaklar sonra
olmadım olmadım olmadım..:lepi:
CNM BEN DİYETİSYENE GİDİYORUM DÜZENLİ SIK YİYORUM BİDE KOŞTURUYORUM O KADARRRRRRRRR
İYİ GECELERRR
BENCE HİÇ PİŞMAN OLMAYACAKSIN GEL BAKALIM
DEMEK BURSALI HATUNLAR KOCİŞNLE KANKA
BENDE SENLE HAHAHAA YARIN SÜPER OLACAKKKK
kız ne varmış şaşıcak..bizim iş yerimiz bursadaki arkadaşlarımın hepsine çook ama çok yakın..onlar da sağolsunlar sık sık ziyaret ediyolar bizi..malum ben henüz bebeklerle her dakika çıkamadığım için eşim ağırlıyor misafirlerimizi de..o sebeple arkadaşlık kuruldu..iyi ki de kurulmuş..kevseri, denizi, semrayı ve bugün tanımama rağmen gülhanı çookk seviyorum..yaşasın bursalı KK kızları yaşasın burdaki kk kızları..ben hepinizi çok seviyorum kız..ayh tek kelimeyle şaştım bu kankalar gurubuna
sağol tatlım..hakkaten iyi eğlendik..güzel bir gündü..gunaydın hatunlar kimsecikler yok....dırırmım burçincim iyi eglenceler....
canım büyük geçmiş olsun..Allah şifa versin inşallah..valla ben de uğrayamıyorum.dün babaannemize gittik babaannemiz 8-9 aydır illet hastalık kanserle savaşıyor kızlar doğduktan çok kısa bi süre sonra hastalığı başladısenağlama şimdi daha iyi gibi ama bize gelemediği için her hafta biz ona gidiyoruz 15-20 dakikalık bi mesafe ama dün gidene kadar elfin canımıza okudu şu araba koltuğu meselesi laelaelaelaelae hanım sevmedi pek ne bağırmak kulaklarımız sağır oldu resmen kenara çektik hadi ben arkaya eyvahedigeldismile tabi arkada iki koltuk bana yer yok şekilden şekile girdim arkada tombulluk ta var tabi hala:kedi: neyse vardık ama orda da bütün canımıza okudu cadıkafamçokkarıştı gece eve geldik ama ben nakavt tabi aynen:1shok: ama melina iki gündür BA-BA DE(gel) diyokaydirigubbakcemile3,elfin de öpücük atıyoo.Elfin galiba artık yürümek istiyo ondan hırçınlaşıyo ama bana da kafayı yedirtiyo.ayy ne çok konuştum yaa :bbo:
ayy evet yaa ben de bugün ne giydireceğimi şaşırdım çocuklara..aman üşümesinler yok olmadı aman terlemesinler..dengesiz havalara tilt oluyorum yahu..hava soğuk sanki sonbahara girmişiz gibi,
salıya kadar istenbulda yağmur varmış,
ne giyeceğimizi şaşırdıksempatiksalakcinni,
bi misafirliğe gittimi girip çıkana kadar hava değişiyor..
tarihçi canım benim Halem çok hareketlendi,ona yürüteç aldık daha 6 aylık bile yoktuk,
hareketli çocuklar için yürüteç birebir tavsiye ederim,
Babaanneniz için Rabbim iki hayırdan birini versin en kısa zamanda inşallah,
çeken için de çok zor,gören bakan için de,
ben de nisan ayında kaybettim dedim kanserden,
bir illet olmuş bu kanser yaaa,Allah muhafaza etsin hepimizi,
bizimkiler yolculuğu çok sev,yorlar maşallah,anaları gibikaydirigubbakcemile2
ama artık bebekken kullanıdğımız oto koltukları bize de küçük gliyo sanırım,
yeni koltuk da kanunen şart,acaba kaç kiloluklardan alsam,
bu koltuklardaki klo aralığı kafamaızı karıştırıyor..
sizin koltuklar hala bebek taşıma koltuğumu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?