birer-mümkünse ikişer prematüre takım,
ayrıca birer normal tulum yada takım,
3er ayaklı alt pijama,
3er-4er alttan çıtçtılı iç badi,
ikişer penye battaniye,
birer kalın battaniye,
lediven,şapka,
kendine normalde giydiğin gecelikse iki takım gecelik,
pijamaysa iki takım pijama,
terlik,şal yada lizöz,
ped,göğüs pedi,
toka,emzirme sütyeni,hamilelikten kalma iç çamaşır,
özelde bebeklerin bezlerini karşılıyorlar ama devletteysen onları da götürmen gerekir sanırım.
fotoğraf makinesi,yedek pilleri yada şarj makinesi..
ayyy doğurasım geldiiiii..
ayy çok sevindim..Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin inşallah..kızlarr size iyimi kötümü bilemediğim bi haberim varrrr
artvinliciğim doğum yapmış bugün sancı ve kasılmaları artmış saat 6 gibi doğum olmuş 2150 gr doğmuş oğluşumuz iyiyimiş küvöze girmemiş sadece nefes almasında birazhırıltı varmış ona bakıyomuş dr daha görmedim dedi eşi görmüş çok tatlı imiş dualarınızı esirgememenizi dilerim sağlıkla oğlunuda alıp evine gitsin tüm hayatlarını mutluca yaşasınlar biliyosunuz daha önce 2 kızını kaybetti hastane mikrobundan
o yüzden çocuğunun sağlıklı bi şekilde büyümesini çok istiyorum ve tabi mutlu olmasını 2 sende 3 kızını kaybetti bu çok ağır bi durum tek ricam dularınız eksik etmeyin öpüyorummm
gelseydin valla kız keşke..senle de kaynaşırdık :))ahhhahhh keşke bende gelebilseydim yaaa mayıs annaleri ve bursalı grupla alakam yok ama kaynaşırdıkk
vallaha hümeyra herkescikler gangaa olmuşşş bedne hepinizle kankayımmmm aklıma avrupa yakasında o adam geldi ölümüne kankayıızzz
kızlar bende yürüteçe koyuyorummm
hymaryy seni arıyacam yakın zamanda tataile çıkmadan püf noktaları alacam ni tekim tecrübelisinnnnn
kızlar ben bi kaç gün giremeyeceğim boya badana yapıyorz pazartesi günü yarın evi topluyacağım sonra badana sonra yerleşme ve temizlik anlayacağınız bi kaç gün bitiğimm bensiz kaynatın hepinizi öpüyorummm
güle güle kullanın arabanızı canım..baktım canım verdim siparişi hatta sali yada çarşamba en geç elimde olucak
oh oh oh maşallah ne güzelsiniz siz ya bugün bayağı kalabalıkmışınız millet dönüp dünüp bakmıştır herhald bu kadar çoluk çocuğa
bende kocamla gezdim bugün saat 17:00 de evden çıktık önce bebek arabasını almaya kartala gittik bide iki tane dönence aldık çıktık ordan via porta geçtik kocama bi gömlek bi tşört aldım bebişlerin odasına da bir saat
sonra gezindik acık yemek yedik 23:00 tü eve geldik anca yerleş bebişleri annemden al yatır oturdum ama herkez uyuyor herhalde
ilk defa bu kadar ayrı oldum alışmışım be veletlerime..... ÖZLEDİM .......
ayy sinir sinekler yaa..ben de geçenlerde o sineklerden birini yatak odama hapsedip oğlanla oturma odasında uyudum valla..benim de kuzumun ensesini ısırmış hain domdomlar..kızlar yaa minik kuşlarımın heryerlerini hain sivrisinekler yemişklava: raidin elektro likiti takılı ama bu seneki sineklere bişey kar etmiyo herhal kocamanlar ve çoklar:bbo: kızların ısırlmış yerleri için eşim şimdi ilaç almaya gitti eczacı stilex vermiş sizin öneriniz var mı canlarımCADIARZU
merhabalar arkadaşlar...topic harika..ben hepinizi ikiz gebelik topiğinden tanıyorum hamileyken hergün takip ederdim ama pek yorum yazmadım. benimde 3 aylık ikiz kızlarım var. ilişkileriniz ve muhabbetiniz çok güzel Allah bozmasın...şimdide bu topiği elimden geldiğince takip ediyorum. çok güzel bilgiler veriliyor. herşeyden önce tecrübe konuşuyor...fırsat buldukça girmeye devam edicem...herkese güzel ve sağlıklı günler diliyorum....
merhaba kızlar dünden çok yorgundum sabahta erken kalktı çocuklar yorgun uyandık
bugün ARTVİNLİ nin yanına gittim çok tatlı çok güzel bir oğlu var hoşgeldi ALİ YAĞIZ mama bile içirdim ona çok tatlıydı yaw..
ben telefonla bile konuşamadımmerhaba kızlar dünden çok yorgundum sabahta erken kalktı çocuklar yorgun uyandık
bugün ARTVİNLİ nin yanına gittim çok tatlı çok güzel bir oğlu var hoşgeldi ALİ YAĞIZ mama bile içirdim ona çok tatlıydı yaw..
sorma canım yaa ben de e-bebekteydim bugün hala becerip bi park yatak alamadığım için..hem oto koltuklarına bakalım dedik ve çocuklar içine sığana kadar ana kucağı kullanıp ikinci evre 36 aya kadar olanlarından almaya karar verdik..nedir bu yaa önce 9-18 kilo sonra bilmem ne bilmem ne..bir de 200-300 liradan 1.500 liraya kadar etiket gördüm..atlatmış bunlar..menfaat dünyası..ben bursada uludağdan bilirim..şimdi arabana zincir al 5 liraya almayanı döverler..kışın dağ yolunda zincire ihtiyacon olsun 100 liradan aşağı fiyat veren olmaz..hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun..
of yaaa oto koltukları çok pahalııı.
bu zamanlar çok normal canım yaşadığın endişeler ama keyfini sürmeye tadını çıkarmaya bak derim..bak bunlar iyi günlerin benden söylemesi..bana da söylediler ama inanmamıştım meğer haklılarmış..tesekkur ederım kızlar bu gunlerde alınganlıgımda uzerımde sanırım 31.haftaya gırıcem bıde erken dogum korkusu bastı.kırıldıysanız kusuruma bakmayın.soularıma devam ederım bıde evımde ınsaat ıslerı var bıraz sankı hemen doum olucakmıs gıbı gelıyo ıslerde yetısmeyınce...neyse sakın olmaya calısıyorum sagolsun esım cok destek.bıde esımın doguma gırmesını ıstıyorum oda cok ıstıyo.aranızda esı doguma gıren arkadaslar varmı dr ruma sorucam gercı haftaya.
.
güle güle kullanın arabanızı canım..
çok güzeldi valla..inşallah darısı başka buluşmalara ne diyim..
ne güzel gezmişsiniz valla kıskandım kız..
kızlar korkunç bir gün geçiriyorum..
sabah eşimle tartıştık tam o esnada oğlanın haftalardır olmayan krizi tuttu belki de eşimle dargınlığımızı hissetti yavrum..ama işin aslı 2 gündür kaka yapmıyordu ve pek huzursuzdu..4 saate yakın sürdü krizimiz bu sefer fitil falan kar etmedi yavruma..sonra eşim gönlümü almak için beni yemeğe götürdü bebekleri bıraktık kayınvalidemle çıkmışken e bebek e uğradık alış veriş yaptık..park yatak ve oto koltuğu bakmaya girdim onlardan başka bi dolu şey alıp çıktım..biz ordan oğlum tekrar krize girmiş..eve geldim yatıştırdım ama çok zor uyudu..her gece 8 gibi uyuyan çocuk 10 da anca uyudu ve hala iç çekiyo kuzum benim..
benim 5. sınıfa giden minik bi görümcem var..kayınvalidem ve o haftasonları bende kalıyo..eşimle dışarı çıkmıştı bizim ufaklık..saat 22:30 gibi eve bıraktı kayınpederim..merdivenleri çıkarken fotosel görmemiş çocuğu ışık yanmamış bizimki kapaklanmış betona..apartman ev üstü başı kan revan içindeydi ama öyle bi düşmek ki ben sesin apartmandan geldiğini anlamadım balkona çıktım biri aşağı düştü sanıp..tam o saatte yatsı saati malum eşim ve kayınpederim de camideydiler ara ara ulaşamadım..neyse kayınvalidem götürdü çocuğu hastaneye..namaz sonrası eşim ve kayınpederim de gitti yanlarına..netice : çocuğun burnu 3 yerden birden kırılmış..bakalım ne olacağı yarın belli olacak..inşallah ameliyatlık bi durum olmaz..o kadar üzgünüm ki anlatamam..
bakalım çocuklarla da yalnızım bugün..sabah 5 te uyanıp bi daha uyumaz benimkiler..yarın çok zor bi gün ve sabah bekliyor beni..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
iyi geceler herkese..
ben artık gece uyuduklarında mama vermiyorum hiç..geceyi kendileri belirliyolar canım..sağol canım iyi günlerde kullanırız inşallah
valla özeniyorum size ya bende gelmek çok isterim ama imkansız işte
bende kocamla geziyorum ama bayağı iyi geldi yani bana
canım çok geçmiş olsun bu arada ya Allah beterinden saklasın ne denir işte görünmez kaza
o kaka krizleri fena oluyor bilirim benimde kız bugün fenaydı üşüttümü ne su gibiydi kakası
bende hep 2 falan gibi yediriyorum uyandırıp sonra iyi taraflarına gelirse 7ye kadar uyuyorlar yoksa bizde bu sabah 5 de kalktık oğlum ağlayınca emzirdim biraz ne kadar süt olmasada ama
yanıma aldım çekyatta yattık sabah 6:30 a kadar baba işe gidiyodutekrar uyandık
bu uyuyup uyanmalar ben daha sersem ediyor ya
ahh sorma ne çığlık ne çığlık bir de korkusu yeter tabi..daha evvel hiç kanamamış burnı kanları görünce o kadar çok korktu ki..yavrum yaa..oofff off..burcin cnm benim çok geçmiş olsun yaaaaaaaaaaa ahh cnm ya
ne canı yanmıştır offf offfff
aman yaaa rabbim şifa versin
senin miniklere uyku versin seni üzmesinler
ogün gördüm conformil kullanıyorsun cnm
pek işe yaramıyor birde bebelac dene derim biz bebelacta rahat kaka yaptık cnm
ahh be ömercik be..inşallah dişe bağlı bi huzursuzluktur bu tatlım..allah sağlık sıhhat versin..umarım sabah uyurlar görüldüğü üzere benimkiler uyumadılar..sabah 5te uyandık kıza mama yedirdim bıraktım yatağına kendi uyudu..yattım ben de..5:30da oğlan uyandı 7:30a kadar onu uyutmaya çalıştım tam uyudu yatıcaktım ki kız uyandı..şimdi o ayağımda ama ne kolumda derman var ne ayaklarımda..benim ömerim hala sorunlu yemek yemiyor eridi gözümün önünde öleceğim kahrımdan aksam bir kase prinçli muhallebi yedirdim ilaç attım içine ishal için
55 dk. salladım kendisini ayaklarım koptu ya dişi damağı sızlıyor yada başka bişey var uyurken ağlıyor inş.güzel uyurlar
çok uykum var benim...yarın sabah erken kalkacağım yürüyüş yapmam gerek.....
kızlar korkunç bir gün geçiriyorum..
sabah eşimle tartıştık tam o esnada oğlanın haftalardır olmayan krizi tuttu belki de eşimle dargınlığımızı hissetti yavrum..ama işin aslı 2 gündür kaka yapmıyordu ve pek huzursuzdu..4 saate yakın sürdü krizimiz bu sefer fitil falan kar etmedi yavruma..sonra eşim gönlümü almak için beni yemeğe götürdü bebekleri bıraktık kayınvalidemle çıkmışken e bebek e uğradık alış veriş yaptık..park yatak ve oto koltuğu bakmaya girdim onlardan başka bi dolu şey alıp çıktım..biz ordan oğlum tekrar krize girmiş..eve geldim yatıştırdım ama çok zor uyudu..her gece 8 gibi uyuyan çocuk 10 da anca uyudu ve hala iç çekiyo kuzum benim..
benim 5. sınıfa giden minik bi görümcem var..kayınvalidem ve o haftasonları bende kalıyo..eşimle dışarı çıkmıştı bizim ufaklık..saat 22:30 gibi eve bıraktı kayınpederim..merdivenleri çıkarken fotosel görmemiş çocuğu ışık yanmamış bizimki kapaklanmış betona..apartman ev üstü başı kan revan içindeydi ama öyle bi düşmek ki ben sesin apartmandan geldiğini anlamadım balkona çıktım biri aşağı düştü sanıp..tam o saatte yatsı saati malum eşim ve kayınpederim de camideydiler ara ara ulaşamadım..neyse kayınvalidem götürdü çocuğu hastaneye..namaz sonrası eşim ve kayınpederim de gitti yanlarına..netice : çocuğun burnu 3 yerden birden kırılmış..bakalım ne olacağı yarın belli olacak..inşallah ameliyatlık bi durum olmaz..o kadar üzgünüm ki anlatamam..
bakalım çocuklarla da yalnızım bugün..sabah 5 te uyanıp bi daha uyumaz benimkiler..yarın çok zor bi gün ve sabah bekliyor beni..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
iyi geceler herkese..
kapalı bir istanbul sabahından günaydın :)
valla burcinciğim benimde alişim 7 de başladı mıkır mıkırrr ateşide vardı sabah hafif 9 kadar mıkır mıkır uyudu...ömerde o arada iikikere ağladı kalkamadım uyudu....
en sonunda aliş kalktı bende evi toparladım....kahvaltı verdim onlara çay demledim...
makinayı boşaltıyorduki aliş ağlama krizine girdi...şimdi onu sallıyorum....
dalsın bulaşık işini halledeceğim. ....
kk daki emalkcı arkadaş gelecek resimleri çekecek....
sahibinden com dan biride msj atmış memurum en son fiyat nedir diye....söyledik bakalımne cvp verecek....fiyatı beğenirse evi görmeye gelecek hahah ......bugün hava kapalı ama benim ev konusunda şansım açık olsun.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?