Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlar ben geldim yalovadan muhteşem birgün muhteşem bir ev sahipliği ile ağırlandık...
gittiğimiz mekan harikaydı tek kelimeyle...
burcinimde geldi çok tatlı çok şekerrrrr neyse o ..kayınvalideside vardı oda çok tatlı...

beraber yayılırkene resmimizi koyem dedim size
evet dırım ve burcinnn

kızlarr size iyimi kötümü bilemediğim bi haberim varrrr
artvinliciğim doğum yapmış bugün sancı ve kasılmaları artmış saat 6 gibi doğum olmuş 2150 gr doğmuş oğluşumuz iyiyimiş küvöze girmemiş sadece nefes almasında birazhırıltı varmış ona bakıyomuş dr daha görmedim dedi eşi görmüş çok tatlı imiş dualarınızı esirgememenizi dilerim sağlıkla oğlunuda alıp evine gitsin tüm hayatlarını mutluca yaşasınlar biliyosunuz daha önce 2 kızını kaybetti hastane mikrobundan
o yüzden çocuğunun sağlıklı bi şekilde büyümesini çok istiyorum ve tabi mutlu olmasını 2 sende 3 kızını kaybetti bu çok ağır bi durum tek ricam dularınız eksik etmeyin öpüyorummm

allahım artvinlini yüzüne baksın saglıkla minigini kucagına alsın...cok gecmiş olsun

kıskaaandıııııııııııııım vallaaaaaaaaaaaaa

ben kactım kızlar ...iyi geceler size bana uyku yok kızı gene hasat ....dr bugun nöbetteyiz...allahım herkese acil şifalar ver ..

ahhhahhh keşke bende gelebilseydim yaaa mayıs annaleri ve bursalı grupla alakam yok ama kaynaşırdıkk
vallaha hümeyra herkescikler gangaa olmuşşş bedne hepinizle kankayımmmm aklıma avrupa yakasında o adam geldi ölümüne kankayıızzz

kızlar bende yürüteçe koyuyorummm

hymaryy seni arıyacam yakın zamanda tataile çıkmadan püf noktaları alacam ni tekim tecrübelisinnnnn

kızlar ben bi kaç gün giremeyeceğim boya badana yapıyorz pazartesi günü yarın evi topluyacağım sonra badana sonra yerleşme ve temizlik anlayacağınız bi kaç gün bitiğimm bensiz kaynatın hepinizi öpüyorummm

kızlar tesekkur ederım hepınıze sagolun bı cevap verenınız bıle olmamıs kendı aranızda takılın sız bı soru sordum sadece gormezden gelmısıınız...neyse sorun degıl bızım gıbı acemılerde bı sekılde butun sorularına cevap bulur evvel allah.allah yolunuzu acık etsın yavrularınızıda sızlere bagıslasın.artvınlı canım gecmıs olsun hayırlı evlat olsun ınsallah dualarımdasın.allahım herkeze zamanında ve saglıcakla dogumlar nasıp etsın ınsallah

canım evet jokerden aldım arabayı..bi bak bakalım..eminim getirtirler senin için de..diyorum ya ben çookk ama çoookk memnunum..

baktım canım verdim siparişi hatta sali yada çarşamba en geç elimde olucak

oh oh oh maşallah ne güzelsiniz siz ya bugün bayağı kalabalıkmışınız millet dönüp dünüp bakmıştır herhald bu kadar çoluk çocuğa

bende kocamla gezdim bugün saat 17:00 de evden çıktık önce bebek arabasını almaya kartala gittik bide iki tane dönence aldık çıktık ordan via porta geçtik kocama bi gömlek bi tşört aldım bebişlerin odasına da bir saat

sonra gezindik acık yemek yedik 23:00 tü eve geldik anca yerleş bebişleri annemden al yatır oturdum ama herkez uyuyor herhalde

ilk defa bu kadar ayrı oldum alışmışım be veletlerime..... ÖZLEDİM .......

canım benim sanada merhaba ama bugün sanırım kimse uğramamış yada görmemiş ben biliyorumki burda herkeze değer veriliyor çünkü herkez aynı yoldan geçiyor

soruna gelince ben götürdüğüm herşeyi geri götürdüm çünkü erken doğum yaptım ve bebişlerim küvezde kaldı 12 gün kadar son 2 3gün sadece kıyafetlerini istediler benim sadece kendi çantam yettl bana

doğum yapıcağın hastanede veriyor bazen herşeyi bende de olmuştı ne bez ne kıyafet taşımadım yani

çoğu şeyde boşuna yani bence sadece kıyafet yeterli bir kaç takım hastane çıkışı olarak satılanlar dan

bende yatıyorum bebişleri besliyim hemen saatleri geldi

ha birde bugün milumil aldım yarın deniycem bakıyım iştahsız çoçuklar içinmiş bakalım ne kadar etki edecek

bazen sayfalar çok hızlı akıyor,bazen yazılan mesaj eski sayfanın sonunda yer alıyor,
yeni sayfaya yönlendiriliyorsunuz,
bizim de mesajlarımız cevapsız kalıyor bazen,
bi cö deyip kaçmakla,alınganlıkla olmaz,
sorularınızın cevabını tabiki bulabilirsiniz,ama önemli olan burdaki iki tatlı muhabbet..

dırımcım maşallah canım,çook çok tatlısınızz,ikinizi de çook seviyom yaaa,
canancım bu buluşmalarda hisler çok yoğunlaşıyor,
burda süren hamilelikten kalma o muhabbet dedmek ki hepimizi ilginç biçimde bizi birbirimize bağlıyor,
bu yüzden coşkuyla yazılıyor,
e sen hepimizin kankasısın,dimi yaaaawwwolumunekankayizsmile..
ne zaman arzu edersen ara canım,konuşalım,
kolay gelsinnn,bi debadana işine girişmişsiniz hay Allahım yaaohaoldumsmile

tarihçicevap için teşekkür ederim canımmm,
koltuklar kaç kilo arasıı?

kuzu hastaneye götürmekle ilgili mesajı geniş bir zamanda yazmaya çalışacağım..

canım günaydın.koltuklar 18 kg ya kadarmış ama çok güzel çocuk kilidi açarsa ötüyo falan özel üretimmiş ama fiyatı uygun internetten bak istersen chicco black label oto koltuğu diye girince çıkıo canımgamyoncuiremsu

kolay gelsin canım

kuzu81 merhaba.gerçekten kimsenin kasıtlı bişi yaptığı yok canım gözden kaçmıştır mesajın inanki yoksa burası gerçekten herşeyin paylaşıldığı çok güzel bi yer o yüzden HOŞGELDİNbuyrunnnnnnnn.benim de hazırladığım bavul öylece geri geldi çünkü erken doğum oldu maalesef alınan herşey büyük geldi bebelere:1shok: ama ben hazırlarken hastane çıkış setleri var herşeyi içinde onlardan koydum,bez,ıslak mendil,battaniye,pamuk,kendime gecelik,ped,dişfırçası,macunu.sabun,havlu kağıt.. falan koymuştum ama sonra gidip kızlara prematüre kıyafetleri alındı Allah sağlıklı doğum versin canım:Saruboceq:

evet kuzucum tarıhcının dedıgı gıbı ben bavul bıle hazırlamdım cok erken dogum yaptım belkı saka gelır ama doguma terlıkle gıttım cunku cokani oldı..kaç haftalıksın bilmiyorum ama cantanı hazırla beebklere ıcınde hasatane cıksıları ...bezlerı...agız bezlerı yeterlı olur bence ...cunku ıkı gun kalıosun...tabiki bu kişiden kişiye gore degişiyor.kendin için bı tane boydan gecelik dogum sonrası ...daha sonra pijama takımı pedin bıde hasataneden hasta bezi istemişlerdi benden havlun corabın v.b seyler

birer-mümkünse ikişer prematüre takım,
ayrıca birer normal tulum yada takım,
3er ayaklı alt pijama,
3er-4er alttan çıtçtılı iç badi,
ikişer penye battaniye,
birer kalın battaniye,
lediven,şapka,
kendine normalde giydiğin gecelikse iki takım gecelik,
pijamaysa iki takım pijama,
terlik,şal yada lizöz,
ped,göğüs pedi,
toka,emzirme sütyeni,hamilelikten kalma iç çamaşır,
özelde bebeklerin bezlerini karşılıyorlar ama devletteysen onları da götürmen gerekir sanırım.
fotoğraf makinesi,yedek pilleri yada şarj makinesi..

ayyy doğurasım geldiiiii..

kızlar yaa minik kuşlarımın heryerlerini hain sivrisinekler yemişklava: raidin elektro likiti takılı ama bu seneki sineklere bişey kar etmiyo herhal kocamanlar ve çoklar:bbo: kızların ısırlmış yerleri için eşim şimdi ilaç almaya gitti eczacı stilex vermiş sizin öneriniz var mı canlarımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…