merhaba kızlar ben geldim yalovadan muhteşem birgün muhteşem bir ev sahipliği ile ağırlandık...
gittiğimiz mekan harikaydı tek kelimeyle...
burcinimde geldi çok tatlı çok şekerrrrr neyse o ..kayınvalideside vardı oda çok tatlı...
beraber yayılırkene resmimizi koyem dedim size
evet dırım ve burcinnn
canım evet jokerden aldım arabayı..bi bak bakalım..eminim getirtirler senin için de..diyorum ya ben çookk ama çoookk memnunum..
kızlar bugün dırımla kucaklaştık biz...alişimi sevdim bol bol..aliş de eşimi kaydirigubbakcemile3
bir sürü bebek bir sürü miniş..öyle tatlıydılar ki..inşallah bir bir hepinizi tanımak kısmet olur.. olumunekankayizsmile
ıkız annelerı meraba hepınıze ınsallah bende yakın zamanda burda sızlerın sohbetınızın arasında olurum ben 30. haftamın ıcındeyım cook sukurkı pek sıkıntım yok.yavrularımın odasını hazırladık bende artık yavastan hastane cantamı hazırlayım dıyorum am ne konulacagınıda pek bılmıyorum bana yardımcı olursanız cook..ne lazım hem kendım ıcın hem kuzular ıcın ne koyayım acaba....
bazen sayfalar çok hızlı akıyor,bazen yazılan mesaj eski sayfanın sonunda yer alıyor,
yeni sayfaya yönlendiriliyorsunuz,
bizim de mesajlarımız cevapsız kalıyor bazen,
bi cö deyip kaçmakla,alınganlıkla olmaz,
sorularınızın cevabını tabiki bulabilirsiniz,ama önemli olan burdaki iki tatlı muhabbet..
dırımcım maşallah canım,çook çok tatlısınızz,ikinizi de çook seviyom yaaa,
canancım bu buluşmalarda hisler çok yoğunlaşıyor,
burda süren hamilelikten kalma o muhabbet dedmek ki hepimizi ilginç biçimde bizi birbirimize bağlıyor,
bu yüzden coşkuyla yazılıyor,
e sen hepimizin kankasısın,dimi yaaaawwwolumunekankayizsmile..
ne zaman arzu edersen ara canım,konuşalım,
kolay gelsinnn,bi debadana işine girişmişsiniz hay Allahım yaaohaoldumsmile
tarihçicevap için teşekkür ederim canımmm,
koltuklar kaç kilo arasıı?
ahhhahhh keşke bende gelebilseydim yaaa mayıs annaleri ve bursalı grupla alakam yok ama kaynaşırdıkk
vallaha hümeyra herkescikler gangaa olmuşşş bedne hepinizle kankayımmmm aklıma avrupa yakasında o adam geldi ölümüne kankayıızzz
kızlar bende yürüteçe koyuyorummm
hymaryy seni arıyacam yakın zamanda tataile çıkmadan püf noktaları alacam ni tekim tecrübelisinnnnn
kızlar ben bi kaç gün giremeyeceğim boya badana yapıyorz pazartesi günü yarın evi topluyacağım sonra badana sonra yerleşme ve temizlik anlayacağınız bi kaç gün bitiğimm bensiz kaynatın hepinizi öpüyorummm
ıkız annelerı meraba hepınıze ınsallah bende yakın zamanda burda sızlerın sohbetınızın arasında olurum ben 30. haftamın ıcındeyım cook sukurkı pek sıkıntım yok.yavrularımın odasını hazırladık bende artık yavastan hastane cantamı hazırlayım dıyorum am ne konulacagınıda pek bılmıyorum bana yardımcı olursanız cook..ne lazım hem kendım ıcın hem kuzular ıcın ne koyayım acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?