Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

benim esimde girdi doguma

alişimin ateşi 39 derece hastaneye gidiyoruz
yoruldum yaa ......ömerimi eltime bırakayım dedim işi varmış
kaynanama bıraksam bir tas çorba vermez çocuğa
halamı aradım oda şekeri çıkmış atıormuş...ama bırak bana dedi..

cok cok gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun canım benim inşallah tez vakit atlatır alişş....

canım benim çook geçmiş olsun Allah şifalar versin kuzucuğa:Saruboceq:

dırımcım bi türlü kurtulamıyorsunuz şu hastalıklardan,

burçincim yavruna da ufaklığa da çook geçmiş olsun,

bu beklenmedik hastalık ve krizlerden çok korkuyorum fakat açıkçası haddime değil fakat girip çıktığınız kalabalık ortamlarda nazarın çok etkili olduğunu düşünüyorum,
bu kadar titiz bakılan ve göz önünde tutulan çocuklar için aklıma başka bişey gelmiyor çünkü..

burçincim canım aptamil conformil AR kabızlık yapıyor,
ben sareme kullandım,
doktorundan beraberinde kullanmak ve rahatlamak için bir yumuşatıcı şurup istesene canımm..

ay biz bugün misafirliğe çıktık,
annem bri iki arkadaş falan,
of çok yorucu yaa,
tek başıma daha rahat başediyorum yemin ederim..

boğazını üşütmüş soğuk bişey yemez içmezler bu nasıl iş yaaa

havalardan dedi doktor görmüyormusunuz dedi....hadi didik öle olsun
antibiyotik ve ateş düşürücü verdi doktor

off canım ya geçmiş olsun..mızırdanıyordu zaten sabah konuşurken.. ya şu havalarda çok değişince böyle oluyo işte...:ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun gerçekten havalar bi tuhaf bi sıcak bi soğuk benim de boğazım ağrıyo:bbo:

hay Allah yaa en korktuğum şey şu ateş..çoook çookkk geçmiş olsun canım..
cok cok gecmis olsun canim
sağol canım..
çok haklısın ben de aynı şeyi düşünüyorum..ayy nazardan çok korkarım ben zaten..
burçincim canım aptamil conformil AR kabızlık yapıyor,
ben sareme kullandım,
doktorundan beraberinde kullanmak ve rahatlamak için bir yumuşatıcı şurup istesene canımm..
evet olabilir conformil kullanıyorum kusma için de günde 2 ölçek AR belki onlar neden oldu bakalım salı günü 4. ay aşımız var..sorcam doktora..
ben hiç almadım cnm yürüteçsiz yürüdüler aliş 10 aylıkken ömer 12 aylıkken
evde zaten yer yok bide o hiç gerek görmedim
ayy ben de nedense o yürüteç meselesinden ürküyorum..çocuğa zarar verecekmiş gibime geliyor..eşim de çok sever bakalım kim kazanacak bu tartışmayı :))

kızlar bugün bişi fark ettim..kızın verem aşısı yeri hani sivilce çıkar bembeyaz uç verir tam sıkmalık olur ya aynı öyle olmuş..etrafı da kırmızı..iltihaplanmış ya da mikrop kapmış olabilir mi?ayy 2 ay geçti salı günü Allah kısmet ederse 4. ayımız biticek daha şimdi böyle bişey olur mu yaa?amaaaann biri bitiyo biri başlıyo bu ne şimdi?

bu arada bizim ufaklık yani minik görümcem yarın burun ameliyatı oluyor..kemik un ufak olmuş..çok üzgünüm çoookk..

burçincim inan bizim kızların aşı yeri aylar oldu hala kırmızı,
bu aşının tuttuğunu gösterirmiş canım,
kabuk ta tutuyor daha ilerde..

yürüteçe gelince,
ben 6 aylık yoktular aldım,Halem çok seviyor onunla gezinmeyi,odalara girmeyi,keşfetmeyi,
böylece yürmeyi beklemiyoruz,
ben çok memnunum,
hale bir yere gittimi illa yürüteçini arar,harektsizlikten mutsuz oluyor,ben tavsiye ederim..

cok gecmış olsun dırım ...burcincim minik kızmıza allah kolaylıklar versin....hymarry sana katılıyorum tek bakmak daha kolay ve ne kadar kalabalıga gırersek o kadar hastayız bizz....

ay her karı başka bi işe koşturuyor,ben kalabalıkta konsantremi kaybediyorum inan özgecim,
biri bi işimi elimden alıyor,biri bi işi,
bu yüzden bu kadar yoruluyorum belki ama sevmiyorum işime müdahaleyi cidden yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…