tesekkur ederım kızlar bu gunlerde alınganlıgımda uzerımde sanırım 31.haftaya gırıcem bıde erken dogum korkusu bastı.kırıldıysanız kusuruma bakmayın.soularıma devam ederım bıde evımde ınsaat ıslerı var bıraz sankı hemen doum olucakmıs gıbı gelıyo ıslerde yetısmeyınce...neyse sakın olmaya calısıyorum sagolsun esım cok destek.bıde esımın doguma gırmesını ıstıyorum oda cok ıstıyo.aranızda esı doguma gıren arkadaslar varmı dr ruma sorucam gercı haftaya.
kızlar korkunç bir gün geçiriyorum..
sabah eşimle tartıştık tam o esnada oğlanın haftalardır olmayan krizi tuttu belki de eşimle dargınlığımızı hissetti yavrum..ama işin aslı 2 gündür kaka yapmıyordu ve pek huzursuzdu..4 saate yakın sürdü krizimiz bu sefer fitil falan kar etmedi yavruma..sonra eşim gönlümü almak için beni yemeğe götürdü bebekleri bıraktık kayınvalidemle çıkmışken e bebek e uğradık alış veriş yaptık..park yatak ve oto koltuğu bakmaya girdim onlardan başka bi dolu şey alıp çıktım..biz ordan oğlum tekrar krize girmiş..eve geldim yatıştırdım ama çok zor uyudu..her gece 8 gibi uyuyan çocuk 10 da anca uyudu ve hala iç çekiyo kuzum benim..
benim 5. sınıfa giden minik bi görümcem var..kayınvalidem ve o haftasonları bende kalıyo..eşimle dışarı çıkmıştı bizim ufaklık..saat 22:30 gibi eve bıraktı kayınpederim..merdivenleri çıkarken fotosel görmemiş çocuğu ışık yanmamış bizimki kapaklanmış betona..apartman ev üstü başı kan revan içindeydi ama öyle bi düşmek ki ben sesin apartmandan geldiğini anlamadım balkona çıktım biri aşağı düştü sanıp..tam o saatte yatsı saati malum eşim ve kayınpederim de camideydiler ara ara ulaşamadım..neyse kayınvalidem götürdü çocuğu hastaneye..namaz sonrası eşim ve kayınpederim de gitti yanlarına..netice : çocuğun burnu 3 yerden birden kırılmış..bakalım ne olacağı yarın belli olacak..inşallah ameliyatlık bi durum olmaz..o kadar üzgünüm ki anlatamam..
bakalım çocuklarla da yalnızım bugün..sabah 5 te uyanıp bi daha uyumaz benimkiler..yarın çok zor bi gün ve sabah bekliyor beni..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
iyi geceler herkese..
alişimin ateşi 39 derece hastaneye gidiyoruz
yoruldum yaa ......ömerimi eltime bırakayım dedim işi varmış
kaynanama bıraksam bir tas çorba vermez çocuğa
halamı aradım oda şekeri çıkmış atıormuş...ama bırak bana dedi..
alişimin ateşi 39 derece hastaneye gidiyoruz
boğazını üşütmüş soğuk bişey yemez içmezler bu nasıl iş yaaa
havalardan dedi doktor görmüyormusunuz dedi....hadi didik öle olsun
antibiyotik ve ateş düşürücü verdi doktor
boğazını üşütmüş soğuk bişey yemez içmezler bu nasıl iş yaaa
havalardan dedi doktor görmüyormusunuz dedi....hadi didik öle olsun
antibiyotik ve ateş düşürücü verdi doktor
dırımım cok geçmiş olsun acil şifa verısn...kızlr sizler nasılsınız?
kızlar yuruteç ne zaman alınıyor ?
hay Allah yaa en korktuğum şey şu ateş..çoook çookkk geçmiş olsun canım..alişimin ateşi 39 derece hastaneye gidiyoruz
sağol canım..cok cok gecmis olsun canim
çok haklısın ben de aynı şeyi düşünüyorum..ayy nazardan çok korkarım ben zaten..dırımcım bi türlü kurtulamıyorsunuz şu hastalıklardan,
burçincim yavruna da ufaklığa da çook geçmiş olsun,
bu beklenmedik hastalık ve krizlerden çok korkuyorum fakat açıkçası haddime değil fakat girip çıktığınız kalabalık ortamlarda nazarın çok etkili olduğunu düşünüyorum,
bu kadar titiz bakılan ve göz önünde tutulan çocuklar için aklıma başka bişey gelmiyor çünkü..
evet olabilir conformil kullanıyorum kusma için de günde 2 ölçek AR belki onlar neden oldu bakalım salı günü 4. ay aşımız var..sorcam doktora..burçincim canım aptamil conformil AR kabızlık yapıyor,
ben sareme kullandım,
doktorundan beraberinde kullanmak ve rahatlamak için bir yumuşatıcı şurup istesene canımm..
ayy ben de nedense o yürüteç meselesinden ürküyorum..çocuğa zarar verecekmiş gibime geliyor..eşim de çok sever bakalım kim kazanacak bu tartışmayı :))ben hiç almadım cnm yürüteçsiz yürüdüler aliş 10 aylıkken ömer 12 aylıkken
evde zaten yer yok bide o hiç gerek görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?