Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

yalnız ikiside ağlarken onları yan yana yatırınca biri susup diğerini seyrediyo:))))
bi de şu çizelge olayı hakkında biraz teknik desteğe ihtiyacım var..avatarımı bile değiştiremiyorum

selam canlarım, gerçekten güzel olmuş bu topic... ben uzun zamandır sizlerle iletişimde değilim, benim canım çook sıkkın hala anneliğe yani ikiz anneliğine adapte olamadım sanırım ve inanın çok moralim bozuluyor. aslında anelik değil alışamadığım sanırım hala kendi düzenimi kuramamış olmam. 3,5 ay kolik yzünden yalnız kalamadım evde ya annem ya da kayınvalidem var. sabah geliolar akşam gidiolar, 3 günbiri 2 gün diğeri. kolik geçince 15 gün yalnız baktım inannın öylegüzeldi ki, ohh be dedim işte buymuş annelik. ama kuzularım hasta oldu bronşiolit, gecehep ateşlendiler ve çoook uykusuz geceler yüzünden annemler geldi gündüz, e tabi bu 10 günlük iileşme süresinde kızlar sürekli ayakta sallandı, hatta oto. sallanan beşiği de unuttular, ve iiyice huysuz oldular, damlanın beslenme problemi biberon almaması beni emmemesi yüzünden 4. ayda pirinçunu na geçtik sadece onu yiyor. şimdi ekgıdalar falan toparladık , çağla 7,700, damla 5,700 kg. neyse uzatmıyım, kaynananm gelio 3gün bezini ben değiştiriom, mamalarını ben hazırlıyom, yediriom, üstlerini ben değiştiriyorum, çünkü onlar bu işlemleri yaparken kızlar çok ağlıo, acıtıyolar mı napıolar, bir de hep beni istiyolar, o sırada hangisi ağlamıosa onu tutup ağlayanın işini bana yaptırıyorlar, yaşlarından dolayı mıdır benim titiz davranmamdanmmı anlamadım, bu hafta ikisine de gelmeyin dedim yalnız bakmak kızlarımla başbaşa olmak istiyorum dedim. ama uyku problemimiz var ayakta sallanmadan uyumuyorlar, nasıl unutturucam şimdi ben bunu sizinkiler nasıl uyuyor? bir de sürekli yanlarında insan olduğundan sanırım hep biri olsun istiyorlar, hep kucağımızda, kendi kendilerini oyalayamıolar, ve şimdi bir de yeni huy edindiler çığlık atıyorlar yanlarında değilsem, wc ye gidemez olum yaa,, napsam acaba yapabilecek miyim yalnız off yaa korkuyorum işte.

bu arada wavy im, kaswam, dirimim, hymarryim, canom, kayram, artvinlim, pamuğum, burçinim.. yeni hat heryöne tarifem 1inde başlıyo, hepinizi arıycam, faturam çok geliodu, arayamıodum kimseleri ama çok özledim sizi, kavuşacaz inş. muccckkkss

Son düzenleme:

cnm benim öncelikle böyle deme alışamadım vs.şimdi zorlu bir süreç oldu
ama artık kızlar büyüdü insanı çok güzel ayırt ediyolar senin yanında birileri olduğu için o insanlara alışıyolar muhtemelem...inan bana ben annemede kalıp eve gelince çocuklar evde deliriyor...neden evde tek ben varım...ama annemde ise birsürü kişi ....2 günde alışıyolar....senin kızlarda kalabalığa alışıyolar bence ...dikkat et cnm...elinden geldiği kadar tek kal cnm ...benimde ömer oldu bronşiyolit halamla kaldık toparlanınca halam gitti...

korkma büyüdükce daha rahat edecksin....emin ol sadece sen yapacağına inan onlara göre yaşamını kur ....mesela benim aliş hemen uyur iki sallamaya...ama ömer 0 dk. sallanır zor dalar..önce alişi uyuturum sonra ömeri....yada ikisini aynı anda uyutmam gerekse ....ömer ayakta aliş omzumda uyur....ömeri yere bırakır alişi atarım yatağa
ömeri sonra...

bende çok yoğun dönemdeyim cnm arayamadım arayım bu aksam seni

offfffffff öyle yorgunum öyle yorgunumkiii buraya yazacak bile halim yok ama canım arkadaşlarımne yapıyo bakmadan içim rahat etmedi illa pc yi açıp yazayım dedimmm şükür herkes iyiii

cumartesi öğlenden sonra karşıya geçtik ve yeni geldikkk ama o kadar yorucuydukii kızın ağlama krizleir ve sıcağın etkisi ile inanın tükenmiş durumdayım bide uykusuzluk var

kozyatağına geçmişken mothercarenin outletine de gideyşim dedeim araba ile yolu çıkaramadığımızdan karşısındaki caareforura bıraktık arabayı aldık veletleri yürüdük ama köprüden geçmek eziyetti o kadar merdiveni arabayı sırtımızda çıkarıp indirdik eşim çok sinirlendi sıcakları pek sevmezde çok terler kendisi gittiğimede değmedi kızın ağlama krizleri yüzünden hiç bişi alamadan çıktım detaylı bakamadım elime uzun kollu badi geldi seney için 2 paket onlardan aldım çıktım millet doldurmuşta doldurmuştu vallaha adam uyku tulumu almış inanmazsınız sadece 1 lira aynerden aldın hemen koşup bende alayım dedim sepetteydi dedei ama başka yoktu dedi tabi ben hiç bişeye bakamadığımdan daha neler kaçırdım allah bilirrr eşimde onu dışarı çıkarttım diye durmadan söyledndi durdu kız ağladıkça siniri bozluyo resmen benden çıkarıyo sinirini sanki ben ağlamasındna çok memnunum

bu arada carrefourada gittim hıpp gece mamsı 2 al 1 öde idi paketi 2 liraya geldi dehşet uygundu yani epey aldım ben organşk olduğu için hipp kullanıyorum

hala kız bacağımda ben terden bitmiş haldeyim duş alıp yatmak istiyorum çok yorgunummm

alıntılarda yaptım ama silindi herkesi çok öpüyorumm

yalnız ikiside ağlarken onları yan yana yatırınca biri susup diğerini seyrediyo:))))
bi de şu çizelge olayı hakkında biraz teknik desteğe ihtiyacım var..avatarımı bile değiştiremiyorum
bir yolu bir yolu bir yolu muhakkak ama muhakkak vardır canım,
öyle akıllılar ki onlar,adamı parmaklarında oynatır küçücük şeyler vallaha,
bilemem gerisinibilmiyorumkismile
gerçekten kolay gelsinn:hulya:
avatarını sayfanın yukarısında kullanıcı paneli var,oraya tıkladığında sol tarafta yukarıdan aşağı linklerde avatarını değiştir kısmından değiştirebilirsin canım..

ah be canııımm,ben 15 gün annemde kaldım doğum sonrası,
ödüm kopuyordu eve iilk geldiğimde,nasıl yapıcam diye,ağlaya ağlaya yetişmeye susturmaya çalıştığım zamanlar oldu,
Sarem 2 aylıktı rahatsızlığı dolayısıyla 1hafta Halemi anneme vermiştim,hergün gitmeme rağmen haleyi geri alrıken ödüm kopuyordu napıcam diye,
ve baktım ki her yardım adı altındaki şeyde bana zarar geliyor,düzenim bozuluyor.
Bi kere bismillah dedin mi zor da olsa gerisi geliyor,
şimdi de yemeklerinden,banyolarından,kıyafetlerinden,uyku düzenlerine herşeyin yolunda olmasını kendime borçluyum evelallah,
Bir hafta önce tatile çıktık,
yakın akrabalar,etraf iki çocukla delilik yaptığımı söylese de onun da altından kalktık prenseslerime,bu da onlara kapak oldu,,,
daha bir çok şeyyyyyy..

Herşey yoluna giriyor canım,yeterki ben başarıcam de,yavruları öp annesiopuyorumnanaktan
Allah yardımcımız olsunn:Saruboceq:

hay Allah yaa.çok kötü olmuş,
şu erkeklerin tribal enfeksiyonları yokmuu,
bir de onlar için aman kızmasın aman şimdi ne diycek diye sıkıntıya girmiyormuyuz çıldırıyorum,
dediğin gibi sanki biz çok bayılıyoruz ağlamalara:umursamaz:
boşversene allah aşkına,yap duşunu git yat,uyurlar inşallah,benimde hale ayağımda,sare sırada bekliyor,beyefendinin iş içn ütülenecekleri var:umursamaz:mış,bir de onu yapıcam,
herkes aynı,herkess
Sabır canımm..
carrefourun iki al bir öedsi ne zamsn bitiyooo

hymaryycim vallahi bıktım tiribal enfeksiyonundna ya şimdi kızacak şimdi bağıracak diye kasılmaktan erkenden yaşlanacam

aşkım hafta sonu fırsatı değildi sen gidebilidğin en yakın zamanda git bak yani şu tarihten şu tarihe diye bir bildiri olmadığı için ne desem yalan olur netten bak bi belki gösterir fiyatı

başlıyamıyoruz valla adamlar bizden nazlııguclubacismile

aman hiç sevmiyorum şu topiiklerden başka bir yerler araştırmayı,incik cinkik oraya tıklaiburaya tıkla:dilcikar:,

millet alınıyor da,şu topikte çıldırıcam yaaaguclubacismile

benim kocam konuşmakla değil,susmakla yola greliyor,
zor oluyor ama sustum mu o da susuyor,
bıkıyorum bazen yaaa,
tek kelime tartışmaya halim olmuyor..

cnm benim ben sana çizelge yapayım doğumtarihlerini söyle birde ne yazayım ve isimlerinş

dırımcım güzel bir haftasonu geçirmişsiniz maşallah,

ben de bir kuaföre gidebilsem her yerimi bi düzeltsemm yaa,
ama bi gttimi beni akşama kadar düzeltemezler kiiii,
ama çok da ihtiyacım var yaaa..

kızlar gelmişşş

canan cnm ne desemki kızın için neden böyle oldu bu kuzu yaa valla ben kendi çocuğum gibi üzülüyorum.....pöfffffff

cnm kocanda bi alem yaa ne denir senin kızın sürekli ağlıyorsa sendenmi çıkaracak hıncını
ortak yapım olduğunu unutuyor sanırım.
tabiki gerilirsin...ben olsam kavga ederim....tabi buda bi çözüm değil eminim sende ediyorsun...
offf ya valla bu erkeklerin kıçı zora geldimi sıkışıyor....uyuz oluyorum bu yüzden.............
bende hem yolcu ettim hemde uyuz oldum...bazen bu gitmeler iyi oluyor

alın bakalım mamaları bi ara bende zıplardım ...şimdi bir paket mama 5-gün gidiyor..
ama süt çok gidiyor ............hergün 1paket

ben çıkıyorum yaaa,
buraya takılıyorum sonra uykusuz kalıyorumm:umursamaz:,

canannn,sen de git yat hadi kuzum,uykusuzsuunnn..

benim kocam konuşmakla değil,susmakla yola greliyor,
zor oluyor ama sustum mu o da susuyor,
bıkıyorum bazen yaaa,
tek kelime tartışmaya halim olmuyor..

AL BENDENDE O KAADAR TARTIŞACAK HALİM YOK DEYİP ÇEKİLİOM

HEHEH GEL BEN SANA BAKIM YAPAYIM TÜM KILLARINI TEMİZLEYEYİM BENDE SYRES ATMIŞ OLURUM HEHEH

BU ARADA O ARABAYA BAKTIM MİGROSTADA VAR AYNISINDAN 45 LİRA YALNIZ TANSAAŞTAKİDE AYNISI AMA 46.5 LİRA 32.5 DEĞİLLL KATALOGDA ÖYLE GÖRÜNÜYOO
http://www.tansas.com.tr/files/insert/index.html
LİNK TE BU CANIM BAKARSINkaydirigubbakcemile5

ancığım git yaaa annem baksın iki dk.kızkardeşinle...yada kocan birine bakacak sen biri ile gideceksin....valla kuaför terapi gibi cnmm

Yatıom kuzm bornozlayım Şuan hıhıhı

tatlı krıız tuttuda danette yıdımm
Şımcık ÜstÜmÜ gıyenecem
sÜt saĞacam
bıberonları yıkayacaĞım
dewıt 3 vwereceĞım
mama yapıp ıÇıreceĞım yatacaĞım
annelık ıŞte kocıŞ yattı benım yatmam 1 saatı geÇerrr

ÖpÜyprummmmmmmmm

aynı benim Sarem o,
midesi yanıyor yavrununn,ne kadar zordur reflü bilirmisiniz,daha başka sıkıntıları da var onunn,
çokça sinene bastır annesi,çokça yüzüstü koynuna sakla,çok içli çocuklar onlarr,çok farklıı..

ancığım git yaaa annem baksın iki dk.kızkardeşinle...yada kocan birine bakacak sen biri ile gideceksin....valla kuaför terapi gibi cnmm

ah canım yaaa,söylemesi kolay da,herkesin işi var benim yok biliyorsun,
boşver yaaaa,
hadi ben yattım canım,
bir de burda oturuyorum madem diye kocam çay içmek istemez mi yaaa

Dİrİmm araba İÇİn 46.5 yazıyo gıııı yarın herİf gİdİo almayaaa

canaaaaaaaaaaannn ben iki tane buldum 32den ayırttııımm,tekrar ara sor bakalım satmadılarsa 32 den burdaki tansaştan alın kııızz,
benim kocam koca arabanın üzerine onlar alınmaz diyor,ben alamıyorum heee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…