Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

tarihçi canım sorma ya. çok fena. hemide nerdeyse 1.5 yıldır ilk kez olunca insan aptal gibi oluyor. ay eşşekten düşmüş gibiyim(

1.5 yıldır ilk kez mi oldun:bbo: ne güzeeell ben doğumdan sonra hemen oldumakannehir benim lüksüm 7.5 ay sürdü yanikafamçokkarıştı

kızlar ne güsle adet olabiliyorusnuz şükedin bence ben 9 ay olmadım sonra ilaçla oldum
ama hala düzensiz şimdi civanperçemi içiyorum düzelsin diye

masum canım bende yeni oldum. gerçi olmak denirmi bilmiyom
çok sancım var. ama kanamam yok dün çok az geldi gece. sonra tık yok. bende ilk kez olmasına bağladım. bakalım nolcek..

ACıLLLLL !!!!!! kızlar sağ kasıımda adet ağrısı gibi bi ağrı var belime vuruyor ara ara gelip gidioyor. bu sancı olabilirmi. dr umu aradım gel bakalım dedi ama akşama kadar beklemek istiyorum.. yani benmi telaş ediyorum acaba. sanki adet olcakmışım gibi ağrım aynı...

doruk canım. ihmal etme derim haftan yaklaşmış. karnında sertleşmede oluyor mu canım bu ağrılarla berabe.r

doruk canım. ihmal etme derim haftan yaklaşmış. karnında sertleşmede oluyor mu canım bu ağrılarla berabe.r

canım öleçok sert değil karnım..ama ra ara biyerleri kayıyor cakaları felan hareketeri baya hızlı... şu an biraz daha rahataladım ama gelip gido sürekli değil normal değilmişimdi gideyimmi hemen yoksa akşamı bekliyimmi?

dorukçum hareket etmeleri güel. kasılma dediğinm. böyle karnında tepecik oluşturur bikaç saniye veya daha uzun sürer. sanırım bu yok sende iyi bişeu.. hamilelik ilerledikçe ağrılar sızılar artıyor kesinlikle. ben senin haftalarında hala geziyordum sonra ağrı sızı uğraş dur. ağrıların olması normal. ama dediğim gibi haftan yklaştıkça her ağrıyı druna bildir ve o ne diyorsa onu yap. öenmsiz bir gaz bile belini karnını ağrıtabiliyor. ama bazende ciddi olabiiyor. içini ferah tut ve drun çağırdıysa imkanın varsa git görün. çünkü için rahatlamazsa daha çok takıcaksın canım her an kendini dinleme .

çok sağol canım ... eşimi çağırıp gideyim bari tekarar tutarsa.... haklısın bende çok endişe ediyorum..ama gelmeleriiçin çokkk erken daha inşallah sıradan bi ağrıdır....

kızlaaarr yardıım:bbo: lilypie çizelgeyi nasıl eklicem yaa bi türlü olmuyoo sinir geldikafamçokkarıştılaelaelaelaelaenaniknanik

kızlarr merhaba herkese
çok sık giremiyorum kızlardan :) ırem pamukçuk oldu ağzı karbonatlı suyla temizledik geçmedi.mama yiyemiyo ememiyo akşam ilaç aldırdık babamıza bakalım nasıl olcak tavsiyelerinize ihtiyacım var

vil caım rkadaşın oğlunda olmuştu.şimdi arayıp sordum mikostatin diy bir iaç kullanmışlar

mikostatina.s

geçmiş olsunnn..

hymarry yaptırdın mı saçlarınıbayanssulusmile millet nerdesiniz yahu tam kuzular uyudu kızlarla iki muhabbet ederim diyodum kimseler yokmafoldumben

merhaba
kevsercim geçmiş olsun

burcinn
kalırısn cnm ben hiç yalnız kalamadım ama 11 aydan sonra tek kaldım
darsısı sana bi,lirim zor geçer o günler
11 ay mıı sempatiksalakcinni ayy ben o zamana kadar deli olurum..inşallah daha erken toparlanırız..önce 4 ayı hedeflemiştim..çok da bişey değişmedi hayatımızda şimdi 6 ayı hedefledim inşallah bu hedefe varmadan herşey güzelleşir.. boshayallersmile
olsun canım herşeye rağmen gözün aydın..ben ilaç kullanmak için söktürücüyle adet oldum..sonra doğum kontrol hapına başlıyım dedim..o da ara kanama dene belaya bulaştırdı beni..hapların bitmesine 3 tane var ben hala saçma sapan kanamalarla uğraşıp duruyorum..inşallah düzenlice olursun canım..
kuaför rndevum perşembe gününe alındı. ayyy çok tırsıyorum annem napcak tek başınaeyvahedigeldismile
bakar bakar git bi güzelleş bakalım..benim de çooookk ihtiyacım var çoookk..
kızlar ne güsle adet olabiliyorusnuz şükedin bence ben 9 ay olmadım sonra ilaçla oldum
ama hala düzensiz şimdi civanperçemi içiyorum düzelsin diye
ahh o adet düzensizliği yok mu bilirim ne büyük sıkıntı bakalım benim halim nolcak..?
canım mutlaka çok önemli değildir ama beline vuruyorsa yine de ihmal etme ve gözük doktoruna bence..

ahh canım geçmiş olsun yaa..
biz de olmadı ama olabilmesi ihtimaline karşı biz de sodyum bikarbonat bulundurmuştuk evde..bak arkadaşlar ilaç önermiş dene hemen bakalım..inşallah şifa olsun kucuğa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…