tarihçi canım sorma ya. çok fena. hemide nerdeyse 1.5 yıldır ilk kez olunca insan aptal gibi oluyor. ay eşşekten düşmüş gibiyim(
benim dH uzun sürerdi belki. ama yaren kızım beni bu ay emmed i hep onun yüzünden. ırsi bzde eç olunuyor1.5 yıldır ilk kez mi oldun:bbo: ne güzeeell ben doğumdan sonra hemen oldumakannehir benim lüksüm 7.5 ay sürdü yanikafamçokkarıştı
doruk canım. ihmal etme derim haftan yaklaşmış. karnında sertleşmede oluyor mu canım bu ağrılarla berabe.r
dorukçum hareket etmeleri güel. kasılma dediğinm. böyle karnında tepecik oluşturur bikaç saniye veya daha uzun sürer. sanırım bu yok sende iyi bişeu.. hamilelik ilerledikçe ağrılar sızılar artıyor kesinlikle. ben senin haftalarında hala geziyordum sonra ağrı sızı uğraş dur. ağrıların olması normal. ama dediğim gibi haftan yklaştıkça her ağrıyı druna bildir ve o ne diyorsa onu yap. öenmsiz bir gaz bile belini karnını ağrıtabiliyor. ama bazende ciddi olabiiyor. içini ferah tut ve drun çağırdıysa imkanın varsa git görün. çünkü için rahatlamazsa daha çok takıcaksın canım her an kendini dinleme .
kızlarr merhaba herkese
çok sık giremiyorum kızlardan :) İrem pamukçuk oldu ağzı karbonatlı suyla temizledik geçmedi.mama yiyemiyo ememiyo akşam ilaç aldırdık babamıza bakalım nasıl olcak tavsiyelerinize ihtiyacım var
kızlaaarr yardıım:bbo: lilypie çizelgeyi nasıl eklicem yaa bi türlü olmuyoo sinir geldikafamçokkarıştılaelaelaelaelaenaniknanik
11 ay mıı sempatiksalakcinni ayy ben o zamana kadar deli olurum..inşallah daha erken toparlanırız..önce 4 ayı hedeflemiştim..çok da bişey değişmedi hayatımızda şimdi 6 ayı hedefledim inşallah bu hedefe varmadan herşey güzelleşir.. boshayallersmilemerhaba
kevsercim geçmiş olsun
burcinn
kalırısn cnm ben hiç yalnız kalamadım ama 11 aydan sonra tek kaldım
darsısı sana bi,lirim zor geçer o günler
olsun canım herşeye rağmen gözün aydın..ben ilaç kullanmak için söktürücüyle adet oldum..sonra doğum kontrol hapına başlıyım dedim..o da ara kanama dene belaya bulaştırdı beni..hapların bitmesine 3 tane var ben hala saçma sapan kanamalarla uğraşıp duruyorum..inşallah düzenlice olursun canım..ay bu kadar olur benim de eşim dün dedi. pazar gününe randevu al annemle bakarız biz git saçını yaptır kestir kendine gel diye.. bu iyi bişeymi kötü bişeymi çözemedim gerçisempatiksalakcinni
bu arada herkese tünaydın. aaa bu arada dün çok sancım vardı noluyoz falan oldum ve gece 3 te ne olduğunu anladım. Regl oldum. ufd untumuşum valla ne güzel günlerdi. yazın sıcağında da çekilmiyor hiçakannehir
bakar bakar git bi güzelleş bakalım..benim de çooookk ihtiyacım var çoookk..kuaför rndevum perşembe gününe alındı. ayyy çok tırsıyorum annem napcak tek başınaeyvahedigeldismile
ahh o adet düzensizliği yok mu bilirim ne büyük sıkıntı bakalım benim halim nolcak..?kızlar ne güsle adet olabiliyorusnuz şükedin bence ben 9 ay olmadım sonra ilaçla oldum
ama hala düzensiz şimdi civanperçemi içiyorum düzelsin diye
canım mutlaka çok önemli değildir ama beline vuruyorsa yine de ihmal etme ve gözük doktoruna bence..ACİLLLLL !!!!!! kızlar sağ kasıımda adet ağrısı gibi bi ağrı var belime vuruyor ara ara gelip gidioyor. bu sancı olabilirmi. dr umu aradım gel bakalım dedi ama akşama kadar beklemek istiyorum.. yani benmi telaş ediyorum acaba. sanki adet olcakmışım gibi ağrım aynı...
kızlarr merhaba herkese
çok sık giremiyorum kızlardan :) İrem pamukçuk oldu ağzı karbonatlı suyla temizledik geçmedi.mama yiyemiyo ememiyo akşam ilaç aldırdık babamıza bakalım nasıl olcak tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?