- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
İyi geceler dırım ve burcin.Nasılsınız.......
Kızlar oğlum göğsümden emmiyor,biberona çok alıştı.Sütümü sağıp veriyorum
Ama herkes moralimi çok bozuyor.Göğsüne alıştır unutur diyor.Stres oluyorum,her süt sağışta vah bu nasıl alıştı diyor k.valide.Yardım ne yapmam lazım.
Dırımcım ev tlf.yok tatlım.Sen çaldır ben ararım seni.
Eğer açamazsam tlf.bilki ya oğluş besleniyor yada alt açılıyor.Şu sıralar tek yaptığım bu çooooooook şükür.:ecrin_bebek:
İyi geceler dırım ve burcin.Nasılsınız.......
Kızlar oğlum göğsümden emmiyor,biberona çok alıştı.Sütümü sağıp veriyorum
Ama herkes moralimi çok bozuyor.Göğsüne alıştır unutur diyor.Stres oluyorum,her süt sağışta vah bu nasıl alıştı diyor k.valide.Yardım ne yapmam lazım.
günaydın herkesea.s. berbat bi gece geçirdim saat 3 e kadar kızlar mıkır mıkır uyudular 3te melina kalktı oturdukafamçokkarıştıhadi onu uyutasıya saat 4 tam yattım aaaaaaaa elfin kalktı uyumayacakmış hanım:bbo:uyutasıya 530 oldu ben iptal:1shok: veeeeeee saat 7 kızlar kalktılaelaelaelaelae yiter ya yiter-tatlicadiarzu-
ahhhh canım Allah yardımcımız olsun,seni neden üzüyüorlar böyle bakiiim yaaww
yakınında mı yatıyorlar kızlar bu arada?
canım yaa çok yaramaz oldu bu kızlarkafamçokkarıştı sıcaktan hepimiz salonda yatıyoz onlar yer yatağında yatıyolar debeleniyolar bütün gece biz yanlarında yatmıyoz alışmasınlar diye koltuklarda yatıyoz teleflik anlayacağınlaelaelaelaelae
hah işte bu,
beraber yatınca canım onların her hareketinden hık dese kulak kav-bartıyorsun,
sen ona dikkat kesiliyorsun,o sana,
ben odalarında yatırıyorum canım,böylece çok sızlanmadıkları sürece kalkıp müdahale etmiyorum.
Onların da sıcaktan uykuları bozulup uyanabiliyorlar ama kendinden düşün,dikkatin dağılmazsa yeniden uyursun,
bu yüzden gece uyanınca ben hiç oralı olmuyorum,yanlarına oyuncak bile bırakmıyorum dikkatleri dağılmasın diye,
ne biliyim canım yaa...
yanımızdaydılar evet ama odalarındayken onlar bizi görmüyodu yine de olmaz mı diyosun yani ayrı yatırmayı denesem odaları çok sıcak yazık napcam yaaalaelaelaelaelaeyani aynı odada olmanz yeterli onlar için,
başından beri yanınızdalarmıydı?
canım gerçi çocuklarını sen daha iyi tanırsın ama bu bahsetttiklerim mantıklı şeyler yani,
gece seni görünce yanında olmasan da dikkatleri dağılır illa alınsınlar yada konuşup ilgilenilsin isterler,
biz başından beri kızları hiç yanımıza almadık inan,
ama şimdi altıda-yedide uyanmalarına rağmen ben uyanana kadar yataklarında oyalanıp birbirlerine söyleniyorlar,
bizim kızların da odaları sabah günaşini tam alıyor,çok sıcak oluyor ama dün pencerenin ölçüsünü aldık,odaya karartmalı perde alıcaz,hem karanlık oluyor,hem güneşi ve sıcağını kesiyor canım,
bak tavsiye ederim,
öyle göçebe gibi çok zor..
haklısın canım ben de bi deneyim bakalım napcaklar uykusuzluktan artık delü gibiyim vallalaelaelaelaelae
e tabş canım senin de onların da en güzel zamanları şimdi aslında,
bşka bişeyler denemekl lazım,
o karartmalı perdelerden bizim yatak odasına da almıştık biz,
mekanizmalı yaptırdık,o zaman aralardaki boşluklardan güneş sızıyor,
ama şimdi perde şeklinde yaptırıcaz hem uygun,hem zifiri karanlık oluyor içersi,
ve tabiki sıcaktan eser olmuyor
dur sorayım perdeciye bakalım ne kadar diycek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?