Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim inşallah yavaş yavaş hepimiz düzene gircez zemuszemus

kızlaaaaaaaaaaarrrr Melinam 'ba-bam' dedi biraz önce benim de babamızın da gözlerimiz doldu şu analık babalık ne tuhaf duyguymuş be yaw:asigim: ya şu kahvaltı işine canım sıkıldı benim eee ben gelemicem izmirdeyim ben yaaamafoldumben

maşallah tarihçimm,ben kendi kendine mırıldanmalarını saymıyorum ama bizimkilerde söyleniyorlar sankii,
baba-dede-anne gibi ama bilinçli mi bliinçsiz mi henüz çözemedim..

kız sen tarihçimisin cidden bu arada?

burda da toplanamazlar bence bu hatunlar hıh:dilcikar:

tatile giderken dedim ki izmirden geçerken yaw burda izmirde kimse yok mu uğrasakkk

eveeeet gerçekten tarihçiyimkaydirigubbakcemile3 aaaaaaaaaaa gelsenize bizeeekaydirigubbakcemile2

ne güzellll tarihçiiikaydirigubbakcemile3
valla tatilden döndük canım ama bi dahaki sefere belki
biz geldik mi ikişer dörder geliyoruz yalnız,anam bile bi saatten sonra kovuyor beni,

ama tatil gidişi yolumuz uzundu,bir mola verelim demiştik izmiri bilen birini hatırlayıp önceden sözleşseydik şöyle bir merkez görmüş olurduk,ama kısmet,,
inşallah ben beklerim buraalara uğrarsanız,
senin şu casıları görelim bi annesiiopuyorumnanaktan

canım biz de ikişer dörderizkovmam ben sizi ikiz annelerini anca ikiz anneleri anlar dimikaydirigubbakcemile3 gelirseniz beklerim kuzucukları görürüm ben de yolumuz düşerse uğrarız biz de inşallaholumunekankayizsmile

hoşbulduk cnm buradayım artık
bizi bizdne başkası anlamaz dimi bir yürekte iki sevda aynı anda

merhaba hoşbulduk cnm sen nasıl ögrenmiştin benim gibi şok mu oldun sendeakannehir

hahaha ayh ne güzel ifade,
aynen bir yürekte iki sevddaaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ben yavruları yatırdım keyf yapıyorum işte,keyifler 100 üzerinden 99..
sen nasılsınn?
ne güzel kilo vermişsin maşallaahh,
nası veriyorsun?

bend eiyiyim cnm benimkilerde 9.30 da yattı
yemek yaptım dolma doldurdum birde tavuk haşladım yarın için
diş çıkartıyoruz ve hiç bir iş yaptırmıyorlar bana bende akşamdan yapıyorum o yüzden

kilo olayına gelince diyet yapıyorum cnm ve spor
biraz zor veriyorum ama veriyorum yinede

22 aylık demiştin dimi yavrularıı,
maşallah çok güzel kilo vermişsin yine de,
inşallah hedefine ulaşırsınn,harikaaaklinialirimsmile

baktım canım benimkilerin yükseleni başak çıkıyor..daha doğrusu 3-5 siteden baktım birinde başka bişey çıktı diğerlerinin tümünde başak..ben de çoğunluk başaksa başaktır dedim :))
ayyy süpeeeeeeerrrrrrr..darısı başımıza yaa..ne güzel şeyler bunlar ya ne güzel şeyleeeerrr..
ii geceler kızlar nasıl keyifler uyudumu minnoşlar

ayy uyudular ama nasıl..inşallah güzel güzel uyusunlar da annecikleri de bi dinlensin..
merhaba hoşbulduk cnm sen nasıl ögrenmiştin benim gibi şok mu oldun sendeakannehir
benim doktorum istanbuldaydı..hamile olduğumu öğrendim kalp atışlarını duymaya gittik..doktorumuz herşey yolunda fakat 2 tane 4 cmlik kistin var dedi..ve hemen bi tatil yapın bebekle seneye yapamazsınız dedi..peki dedik hazırlandık..pzts sbh çıkıcaz yola..kalktım bi lavaboya gireyim dedim kiiii kan gövdeyi götürüyo hem de oluk oluk..hemen dr aradım..hiç istanbula gelme bugün yat dinlen yarın doktora git dedi..bursa da bi arkadaşına yönlendirdi bizi..ertesi gün çıkıp gittik..kadın ultrasonla baktı veeee "ikisi de iyi maşallah, ikinci bebek yerleşirken burdaki kistlerini çatlatmış onlar kanama yapıyor" dedi..bize kal geldi tabi nasıl İKİsi de iyi nasıl yani dedik..kadın da şaşırdı ikiz bunlar bilmiyo muydunuz dedi..hayır dedik ve gözyaşlarımız sel oldu ama tabi bu sefer sevinçten..ben hayatımda öyle sevinç yaşamadım canım yaa..kaybettim derken iki tane birdenlerdi..ahh ahh.düşündükçe bile içim bir tuhaf oluyor..sonra zor bi süreç yaşadım..sürekli dinlenmeler yatak istirahatleri vs vs ama çok şükür bir kez bile hastanelik olmadan rahatsızlanmadan 38. haftada geldi kuzucuklarım..çok şişko değillerdi herşey dörtdörtlğk de değildi ama evimize dört kişi döndük hastaneden..zorlayıcı bir 3 ay geçirdik çok kriz çok ağlama nöbeti atlattım ama yaklaşık 1 aydır daha bi iyice herşey inşallah daha da güzel olur..ikiz annesi olmak hiç kolay değil ama tarifsiz bir mutluluk..bir gün bile "tek olsalardı.." demedim..Allah eksikliklerini göstermesin inşallah..Rabbim bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı bizden ayırmasın inşallah :Saruboceq:

cnm çok zor tabiki ama çokkk keyifli bende çok zor günler geçirdim kayram 2 kez fıtık ameliytı oldu 1700 dogdu falan filan ki bebek ek gıda dönemi ayrı gaz dönemi ayrı çektim sizler gibi

ama şimdi birbirleri ile oynamalrını ,öpmelerini görünce sanki ben o günleri hiç yaşamadımm bitti gitti
n

evin içinde sürekli
kadeeeeeeeeeee(kardeş)
kayyaaaaaaaaaa(kayra)
enissssssssssss(deniz)
baba işe ditti
ve daha anlamadıgım bir çok kelime cümleyle geçiyor günlerim

ayyyyyyyy şu kardeşlik yok muuuuuuuu,
beni öldürüyorrrrropuyorumnanaktan
hiç ayırmasın rabbim onları da birbirlerinden,bizi de onlardann..

ayy şu "kadeeeeeeeeeeeeeeeee" ye bayıldım canım gözlerim doldu inan..
sanki daha çooookk ama çoookk var o günlere ama inşallah gelecek ve Rabbim izin verirse ben de göreceğim o güzel günleri..

ayy şu "kadeeeeeeeeeeeeeeeee" ye bayıldım canım gözlerim doldu inan..
sanki daha çooookk ama çoookk var o günlere ama inşallah gelecek ve Rabbim izin verirse ben de göreceğim o güzel günleri..

öyle bir geçiyorki cnm diyorum ya inanamıyorum ben bunların benim minik kuzucuklarım oldugunaa

inşş sende görüceksin yalnız mı bakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…