anammm vallahada bak bu nokta uçmuş aklımdan bak şimdi benim aklımada pek iyi şeyler gelmediii
ya bizde bi ki kahvaltı yapsak bi cumartesi florya bebiklerin birini bırakalım birini alalımmm hadi yapalım hadi yapalımm bu diirm kız heryere gidio kıskanıyomm maryyy organizasyon sorumlumuzzz ayarlasanaaaa lütfennnnnnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
aramıza geldin bile hoş geldinnnn
iyi yapmışsın kayracım maşallah keltoşlara çok şiirnlerrrrr
bizde dün piknikteydik tabi sabah erkenden gidemedik öğlenden sonra anca vardık kuzularım beni hiç ama hiç üzmedi tabi yine onlarla ilgilendim ama değişik bi ortamda olmakta beni epeyce rahatlattı çok güzeldi anlayacağınız ben hiç bişi yapıp götürmedim
alışveriş felanda yapılmıştı zaten ben bebikleirmi aldım gittim ondan pek yorulmadım biraz sinek vardı ama kuzularıma pek dokunmadılar anneleri ve babaları korudu onlrııı
kızlar biliyomusunuz bizimde 6 ayımız bitmek üzere ve epey bi düzene girdik sanırım eskisi gibi yorulmuyorum 3-4 saat aralıksız uyuduğum geceler oluyo gündüzlerimiz daha düzenli yiyoz içiyoz oynuyoruz uyuyoruz epey bi düzeldik yanii daha bi mutlu olduk ailecek sanırım hergün dahada düzeleceğizzzz
mutluyummmmm
seviyommm siziiiii
:asigim::asigim::asigim:
tatile giderken dedim ki izmirden geçerken yaw burda izmirde kimse yok mu uğrasakkk
eveeeet gerçekten tarihçiyimkaydirigubbakcemile3 aaaaaaaaaaa gelsenize bizeeekaydirigubbakcemile2
ne güzellll tarihçiiikaydirigubbakcemile3
valla tatilden döndük canım ama bi dahaki sefere belki
biz geldik mi ikişer dörder geliyoruz yalnız,anam bile bi saatten sonra kovuyor beni,
ama tatil gidişi yolumuz uzundu,bir mola verelim demiştik izmiri bilen birini hatırlayıp önceden sözleşseydik şöyle bir merkez görmüş olurduk,ama kısmet,,
inşallah ben beklerim buraalara uğrarsanız,
senin şu casıları görelim bi annesiiopuyorumnanaktan
masumm canım hoşgeldinn,
maşaşllah canım sana da yavrulara daaa,emmeleri ne güzel valla,şifa olsun,
sık sık gel buralara...
canan ben kimsye güvenemiyorum,gelen olur olmaz,inan bilemiyorum..
başta bi referendum bi kamuoyu yopklaması yapmalı..
bu arada kızlar artık bir de twitterdayım,
bi o eksikti demi.........
derim derimmmm..
kuzulara kocamaaann maşallaaahhhh..ablalarına da ve hatta annelerine de..
ağzından bal damlıyor baaallll..
amiiiinn canım amin..
tipik kova burcu seniiiii...
kız benim kızım da sen gibi olcak sanırım..özgürlükçüler siziiii..
ay ben de kovayım ama özgürlük mü o da ne hele ki minnoşlardan sonra.. :))
ayy sorma canım..ben de boşıycam o olcak sonunda..bebekler yetiyo zaten bir de benim şahsi sıkıntılarım sağlık problemlerim vs..ay bi sen eksiktin diyorum bazen..
bu arada bi anket sonucu : ikiz ebeveynleri = en çok boşanan çiftler çıkmış..
Allah göstermesin ama bazen sabrımı çok zorluyor çoookk..!!!!!!!!!!!!!
maşallah canım Allah bağışlasın..hoşgeldin..
ne de güzel anlatmışsın olur mu kafa şişirmek ben de sürprizle öğrenmiştim..ne şaşırtıcı oluyor ama di mi?Allah nazarlardan korusun hepimizin evladını..
maşallah paşalara..maşallah..
biz de seni seviyoruz tatlıııımmmm..
çok güzel moral vermişsin..o kadar seviniyorum ki böyle şeyleri okuyunca anlatamam..inşallah herşeyimiz düzene girer inşallah..
hakkaten bi o eksikti kız..sen twitter ı da sallarsın valla.. :))
ahh sorma ben de çookk özledim..ne aldın bakıyım?
hahaha ayh ne güzel ifade,
aynen bir yürekte iki sevddaaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ben yavruları yatırdım keyf yapıyorum işte,keyifler 100 üzerinden 99..
sen nasılsınn?
ne güzel kilo vermişsin maşallaahh,
nası veriyorsun?
baktım canım benimkilerin yükseleni başak çıkıyor..daha doğrusu 3-5 siteden baktım birinde başka bişey çıktı diğerlerinin tümünde başak..ben de çoğunluk başaksa başaktır dedim :))burçincim önce kovaya değineyim,yükselenim de ikizler benim,saçma sapan bi tip çıkıyor ortaya,
tam "dokunmayın şabanıma"
biliirm ki çocukluğumdan beri hep çok özgür başına buyruk bi tiptim,
annem hala der ki şu iki çocuk olmasa seni bir yerde otururken göremeyecektik.
Ne kimseye karışırım,ne karışılmasından hoşlanırım..
Ama iyiyimdir yaaaasempatiksalakcinni
Sen baktın mı yavruların yükselenlerine canım?
Twitter faceden çok farklı,daha sosyal,daha faydalı gibi facebooktan,hoşş,"following..":hulya:
Kitabım çok güzell Burçincimm,çoookkopuyorumnanaktan
ayyy süpeeeeeeerrrrrrr..darısı başımıza yaa..ne güzel şeyler bunlar ya ne güzel şeyleeeerrr..kızlaaaaaaaaaaarrrr Melinam 'ba-bam' dedi biraz önce benim de babamızın da gözlerimiz doldu şu analık babalık ne tuhaf duyguymuş be yaw:asigim: ya şu kahvaltı işine canım sıkıldı benim eee ben gelemicem izmirdeyim ben yaaamafoldumben
ayy uyudular ama nasıl..inşallah güzel güzel uyusunlar da annecikleri de bi dinlensin..ii geceler kızlar nasıl keyifler uyudumu minnoşlar
benim doktorum istanbuldaydı..hamile olduğumu öğrendim kalp atışlarını duymaya gittik..doktorumuz herşey yolunda fakat 2 tane 4 cmlik kistin var dedi..ve hemen bi tatil yapın bebekle seneye yapamazsınız dedi..peki dedik hazırlandık..pzts sbh çıkıcaz yola..kalktım bi lavaboya gireyim dedim kiiii kan gövdeyi götürüyo hem de oluk oluk..hemen dr aradım..hiç istanbula gelme bugün yat dinlen yarın doktora git dedi..bursa da bi arkadaşına yönlendirdi bizi..ertesi gün çıkıp gittik..kadın ultrasonla baktı veeee "ikisi de iyi maşallah, ikinci bebek yerleşirken burdaki kistlerini çatlatmış onlar kanama yapıyor" dedi..bize kal geldi tabi nasıl İKİsi de iyi nasıl yani dedik..kadın da şaşırdı ikiz bunlar bilmiyo muydunuz dedi..hayır dedik ve gözyaşlarımız sel oldu ama tabi bu sefer sevinçten..ben hayatımda öyle sevinç yaşamadım canım yaa..kaybettim derken iki tane birdenlerdi..ahh ahh.düşündükçe bile içim bir tuhaf oluyor..sonra zor bi süreç yaşadım..sürekli dinlenmeler yatak istirahatleri vs vs ama çok şükür bir kez bile hastanelik olmadan rahatsızlanmadan 38. haftada geldi kuzucuklarım..çok şişko değillerdi herşey dörtdörtlğk de değildi ama evimize dört kişi döndük hastaneden..zorlayıcı bir 3 ay geçirdik çok kriz çok ağlama nöbeti atlattım ama yaklaşık 1 aydır daha bi iyice herşey inşallah daha da güzel olur..ikiz annesi olmak hiç kolay değil ama tarifsiz bir mutluluk..bir gün bile "tek olsalardı.." demedim..Allah eksikliklerini göstermesin inşallah..Rabbim bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı bizden ayırmasın inşallah :Saruboceq:merhaba hoşbulduk cnm sen nasıl ögrenmiştin benim gibi şok mu oldun sendeakannehir
baktım canım benimkilerin yükseleni başak çıkıyor..daha doğrusu 3-5 siteden baktım birinde başka bişey çıktı diğerlerinin tümünde başak..ben de çoğunluk başaksa başaktır dedim :))
ayyy süpeeeeeeerrrrrrr..darısı başımıza yaa..ne güzel şeyler bunlar ya ne güzel şeyleeeerrr..
ayy uyudular ama nasıl..inşallah güzel güzel uyusunlar da annecikleri de bi dinlensin..
benim doktorum istanbuldaydı..hamile olduğumu öğrendim kalp atışlarını duymaya gittik..doktorumuz herşey yolunda fakat 2 tane 4 cmlik kistin var dedi..ve hemen bi tatil yapın bebekle seneye yapamazsınız dedi..peki dedik hazırlandık..pzts sbh çıkıcaz yola..kalktım bi lavaboya gireyim dedim kiiii kan gövdeyi götürüyo hem de oluk oluk..hemen dr aradım..hiç istanbula gelme bugün yat dinlen yarın doktora git dedi..bursa da bi arkadaşına yönlendirdi bizi..ertesi gün çıkıp gittik..kadın ultrasonla baktı veeee "ikisi de iyi maşallah, ikinci bebek yerleşirken burdaki kistlerini çatlatmış onlar kanama yapıyor" dedi..bize kal geldi tabi nasıl İKİsi de iyi nasıl yani dedik..kadın da şaşırdı ikiz bunlar bilmiyo muydunuz dedi..hayır dedik ve gözyaşlarımız sel oldu ama tabi bu sefer sevinçten..ben hayatımda öyle sevinç yaşamadım canım yaa..kaybettim derken iki tane birdenlerdi..ahh ahh.düşündükçe bile içim bir tuhaf oluyor..sonra zor bi süreç yaşadım..sürekli dinlenmeler yatak istirahatleri vs vs ama çok şükür bir kez bile hastanelik olmadan rahatsızlanmadan 38. haftada geldi kuzucuklarım..çok şişko değillerdi herşey dörtdörtlğk de değildi ama evimize dört kişi döndük hastaneden..zorlayıcı bir 3 ay geçirdik çok kriz çok ağlama nöbeti atlattım ama yaklaşık 1 aydır daha bi iyice herşey inşallah daha da güzel olur..ikiz annesi olmak hiç kolay değil ama tarifsiz bir mutluluk..bir gün bile "tek olsalardı.." demedim..Allah eksikliklerini göstermesin inşallah..Rabbim bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı bizden ayırmasın inşallah :Saruboceq:
cnm çok zor tabiki ama çokkk keyifli bende çok zor günler geçirdim kayram 2 kez fıtık ameliytı oldu 1700 dogdu falan filan ki bebek ek gıda dönemi ayrı gaz dönemi ayrı çektim sizler gibi
ama şimdi birbirleri ile oynamalrını ,öpmelerini görünce sanki ben o günleri hiç yaşamadımm bitti gitti
n
evin içinde sürekli
kadeeeeeeeeeee(kardeş)
kayyaaaaaaaaaa(kayra)
enissssssssssss(deniz)
baba işe ditti
ve daha anlamadıgım bir çok kelime cümleyle geçiyor günlerim
ayyyyyyyy şu kardeşlik yok muuuuuuuu,
beni öldürüyorrrrropuyorumnanaktan
hiç ayırmasın rabbim onları da birbirlerinden,bizi de onlardann..
ayy şu "kadeeeeeeeeeeeeeeeee" ye bayıldım canım gözlerim doldu inan..
sanki daha çooookk ama çoookk var o günlere ama inşallah gelecek ve Rabbim izin verirse ben de göreceğim o güzel günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?