Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

her geçen gün daha güzel şeyler veriyor Rabbim bizlere inan burçincimm,
açıkçası ben ilk aylarımıza dönmek dahi istemiyorum,
ama her geçen gün diyorum ya,daha güzel mucizeler yaşıyoruz,
ayyyy annelik çok güzel ama yaaaaaaa,
ben de duygulandım şimdiimafoldumben

kızlar damlam cayırcayır yanıyooo... 38.9 dolven verdim 1 saat önce... şimdi 38.5... sirkeli sularla düşürmeye çalışıom, duş falan kar etmiyo

öyle bir geçiyorki cnm diyorum ya inanamıyorum ben bunların benim minik kuzucuklarım oldugunaa

inşş sende görüceksin yalnız mı bakıyorsun

inşallah canım..

ben yalnız kalamıyorum malesef..bebeklerimin ikisi de kolikli ve eşim sabah 10 gibi çıkıp gece 1de geliyor..iş düzenimiz böyle ve bebekler zorlayıcı olunca çoook çoookkkk istememe rağmen yapayalnız kalamıyorum bir türlü..inşallah düzene gireriz yakın zamanda..

kevser canım çok geçmiş olsun.. internetten soğuk kompreksi uygulama yöntemine baktım. işine yarar belki
Bunun için bebeği havlu üzerine yatırın. Bir kaba ılık su doldurun. Beş tane bez veya mendil alın. Ilık suyla ıslattığınız bezleri sırayla alnına, kol altlarına, bacaklarının üst kısmına yayın. Bu işlemi bezler ısındıkça tekrarlayın. Bu uygulamayı en az yarım saat sürdürün. Vücut ısısının düşmesi için bu süre gereklidir. Bu sürenin sonunda ateşi tekrar ölçün. Bu arada kapdaki su ısınmışsa değiştirin. Ateşi düşürmenin en etkili yolu ıslak bez uygulamasıdır. Ancak ateş tekrar yükselebilir. Eğer ateş 24 saat boyunca tekrar tekrar yükseliyorsa mutlaka doktora danışın.

bu arada ateş sıvı ,ht,yacını arttırırmış. su ver yavruya sık sık ..inşallah ciddi bişey yoktur. a bide paranox fitil varsa ondan a şuruptan daha etkili oluyor.

sağol canım, verdim paranox da verdim ama düşüp tekrar çıkıyor, boğaz enf. olmuşuz.. ben nöbet bekliyorum başında şimdi...

canım eklem yerlerıne uyguladıktan sonra nemlı tulbentede sarabılırsın,gecmesse doktora gotur ıhmal etme,,,ıdrar yolu enfeksıyonuda olabılır kız cocuklarında cok sık olurmus ozellıkle sıcak havalarda,,,

cok gecmıs olsun canım,,,oyle boyle buyutucez ınsallah,,,bunca seye rahmen 39 cıkarsa yıpratma cocugu gotur doktora yapıversınler bı ıgne ,,,

günaydıııın kızlaaarrrra.s. benim minnoşlar 6 da kalktı çok işleri vardı galibakaydirigubbakcemile3mama yediler oynadılar azcuk şimdi yattılar yine çok tatlılar yaaakşam muhabbet koyulaşmış oh oh kaynatınkaydirigubbakcemile2 kevser14 nasıl oldu kuzucuğun geçmiş olsun canım:ecrin_bebek:

gunaydın..tarıhçi allah kolaylık versin...kevser cim geçmiş olsun melegine...acil şifalar versin...

hymarry gelmiş masum gelmiş hosgeldınız kızlar...gününüz aydın olsun .bugun butun annler mutlu melekleride saglıklı nesşeli olsun cabucak büyüsün...

günaydınn
kevser canım çok geçmiş olsun,
ateşin sebebini örenmekte fayda var,inşallah gece ya biraz daha iyi olmuştur yada bir doktora götürmüşsünüzdür kuzumu,canım benimmm
tarihçi yerim onları ben yyaaaa

biz bugün anneanneye gidiyoruz,
çocukların doğumundan beri gitmediğim kuaföre gidip uzayan saçlarıma renk ve şekli açısından ciddi bir farklılık yaptırmak istiyorum,eşim pek razı olmasada,
akşam görüşürüzzz...

merhaba
kevsercim geçmiş olsun

burcinn
kalırısn cnm ben hiç yalnız kalamadım ama 11 aydan sonra tek kaldım
darsısı sana bi,lirim zor geçer o günler

oh oh ben de istiyom kuaföre gitmekzemuszemus hadi iyi güzelleşmeler hymarrybayanssulusmile

ay bu kadar olur benim de eşim dün dedi. pazar gününe randevu al annemle bakarız biz git saçını yaptır kestir kendine gel diye.. bu iyi bişeymi kötü bişeymi çözemedim gerçisempatiksalakcinni

bu arada herkese tünaydın. aaa bu arada dün çok sancım vardı noluyoz falan oldum ve gece 3 te ne olduğunu anladım. Regl oldum. ufd untumuşum valla ne güzel günlerdi. yazın sıcağında da çekilmiyor hiçakannehir

bence deyazın hiiiiçç çekilmiyo :1no2:

kuaför rndevum perşembe gününe alındı. ayyy çok tırsıyorum annem napcak tek başınaeyvahedigeldismile

tarihçi canım sorma ya. çok fena. hemide nerdeyse 1.5 yıldır ilk kez olunca insan aptal gibi oluyor. ay eşşekten düşmüş gibiyim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…