öyle bir geçiyorki cnm diyorum ya inanamıyorum ben bunların benim minik kuzucuklarım oldugunaa
inşş sende görüceksin yalnız mı bakıyorsun
kızlar damlam cayırcayır yanıyooo... 38.9dolven verdim 1 saat önce... şimdi 38.5... sirkeli sularla düşürmeye çalışıom, duş falan kar etmiyo
of yaa offff..
canım sirkeli suyu ayaklarına koy başına alnına koyma..
kevser canım çok geçmiş olsun.. internetten soğuk kompreksi uygulama yöntemine baktım. işine yarar belki
Bunun için bebeği havlu üzerine yatırın. Bir kaba ılık su doldurun. Beş tane bez veya mendil alın. Ilık suyla ıslattığınız bezleri sırayla alnına, kol altlarına, bacaklarının üst kısmına yayın. Bu işlemi bezler ısındıkça tekrarlayın. Bu uygulamayı en az yarım saat sürdürün. Vücut ısısının düşmesi için bu süre gereklidir. Bu sürenin sonunda ateşi tekrar ölçün. Bu arada kapdaki su ısınmışsa değiştirin. Ateşi düşürmenin en etkili yolu ıslak bez uygulamasıdır. Ancak ateş tekrar yükselebilir. Eğer ateş 24 saat boyunca tekrar tekrar yükseliyorsa mutlaka doktora danışın.
bu arada ateş sıvı ,ht,yacını arttırırmış. su ver yavruya sık sık ..inşallah ciddi bişey yoktur. a bide paranox fitil varsa ondan a şuruptan daha etkili oluyor.
gunaydın..tarıhçi allah kolaylık versin...kevser cim geçmiş olsun melegine...acil şifalar versin...
günaydınn
kevser canım çok geçmiş olsun,
ateşin sebebini örenmekte fayda var,inşallah gece ya biraz daha iyi olmuştur yada bir doktora götürmüşsünüzdür kuzumu,canım benimmm
tarihçi yerim onları ben yyaaaa
biz bugün anneanneye gidiyoruz,
çocukların doğumundan beri gitmediğim kuaföre gidip uzayan saçlarıma renk ve şekli açısından ciddi bir farklılık yaptırmak istiyorum,eşim pek razı olmasada,
akşam görüşürüzzz...
ay bu kadar olur benim de eşim dün dedi. pazar gününe randevu al annemle bakarız biz git saçını yaptır kestir kendine gel diye.. bu iyi bişeymi kötü bişeymi çözemedim gerçisempatiksalakcinnigünaydınn
kevser canım çok geçmiş olsun,
ateşin sebebini örenmekte fayda var,inşallah gece ya biraz daha iyi olmuştur yada bir doktora götürmüşsünüzdür kuzumu,canım benimmm
tarihçi yerim onları ben yyaaaa
biz bugün anneanneye gidiyoruz,
çocukların doğumundan beri gitmediğim kuaföre gidip uzayan saçlarıma renk ve şekli açısından ciddi bir farklılık yaptırmak istiyorum,eşim pek razı olmasada,
akşam görüşürüzzz...
ay bu kadar olur benim de eşim dün dedi. pazar gününe randevu al annemle bakarız biz git saçını yaptır kestir kendine gel diye.. bu iyi bişeymi kötü bişeymi çözemedim gerçisempatiksalakcinni
bu arada herkese tünaydın. aaa bu arada dün çok sancım vardı noluyoz falan oldum ve gece 3 te ne olduğunu anladım. Regl oldum. ufd untumuşum valla ne güzel günlerdi. yazın sıcağında da çekilmiyor hiçakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?