herkese günaydın ve hayırlı kandillera.s. kızlar berbat durumdayııımm toplam 1 saat uyku uyudum:bbo:yakında delirirsem şaşırmayınkafamçokkarıştı kızlarıma noluyo anlayamıyorum yaa gece kalkıp oturmak oyun oynamak istiyolar.hymarryyy akşam yalnız yatırmayı denedim yatağın korkuluklarına tırmanırken bulduk kızları delü bunlar yaa düşüp bi taraflarını kırcaklareyvahedigeldismile oğlan çocuğundan beter hareketli bunlar napcaam benmafoldumbenmafoldumben
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ..............
sonr akızlazr sanah uyandıklarında ateş gbi oluyorlar,
biz de bir haftadır yaklaşık alışkanlık yaptık,
odanın ortasına birşey serip üzerine bir leğene su doldurup 20-25 dk. suyla oynuyoruz.
güzel bir uykuları geliyor 10-10.30 gibi,halem güzel uyuyor ama sare neredeyse hiç uyumuyor gündüzleri ama ateşleri düşüyor biraz serinliyorlar kuzular..
canım tabiki tek seferde olmaz,muhakkak,
daha bizimikler yatak kenarına kalkmıyorlar,ama öyle de olsa ben ayrı oda işine devam diyorum,
ne idiyim dedim ya sen kendi yavrularını bilirsin,
sıcak ta çok etkili,
ben bu gee saedce bezle yatırdım,halem bezinden taşırmış mokunu,onlar attım makineye ben de..
geçen yıl bu zamanlar bebeklerime hamileydim,
bu yıl ise kızlarıma uğraşıyorum,bugünümüze hamdolsun,
herkese,herkesin yarvusuna deliksiz uykular,sağlıklı günler olsun inşallah,şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN canım benim:Saruboceq:tabi ki bugünümüze şükür Allah büyük elbet bize de bi yol ,çare gösterir inşallah:Saruboceq:
bizde bi ev peşine düştük birsencim bize de dua et,
kesin bişey yok,ctesi bakıcaz gidip,evi de satılığa çıkarıcaz..
ayyy hadi hayırlısı cnm yaaa off çok zor iki çocukla tepelerde oturmak
ev sıcak senin ev en az benimki kadar sıcak oluyordur cnm
inş.biran önce satılır evin istediğin gibi bir eve kavuşursun
benimde dün afiş asıldı inş. satılır ...artık çok bunaldım yarı düzenli yaşamaktan eşim dün diyor eğer kredimiz olmasaydı bu evi boşaltır ...giderdim annenlerin orada kirada otururduk...bu evde ne zaman satılırsa
satılırdı diyor.....bi yerden haklı bi yerden bende iki kere eşya taşımak istemiyorum...
sabırla evin satılmasını bekliyorum ...öteki emlakcı pek ilgilenmedi ....kendi yaptığı sitedeki evleri satma peşinde inş. dün gelen emlakcı satar .....
sağol canım benimm
aynen çok zor yaaa,kızlardan sonra iyice soğuduk
gürültü bi yandan,
cehennem sıcağı bi yandan,
yükseklik malumm,
evi gidip görücez,beğenirserk hemen afiş..
senin bu göçebe halin daha da zorrr ppoooff,Allah yardımcın olsun gerçekten,
biz bi gündüz annaneye takılsak zor dönüyoruz çantadan poşetten..
bişey sorucam,bu emlakçı istediği her zaman ev görmeye birini getirebiliyormu?
anladım canım,
evim güzel temiz,merkezde,başka şartları olan hayatın için de olmak isteyene harika,
ama eder neyse o yine de tabi,
şu evi beğenelim de..
annem den de uazk olacağız o durumda..
bakalımm..
dırımcım nasıl ayırcam bilmiyom dün akşam ilk deneme başarısız:bbo: sadece ağlıyo olsalar bırakcam ağlaya ağlaya alışsınlar ama yatağın korkuluklarına tırmanıyolar bi sonraki aşama küt aşağıya çok hareketliler ele avuca sığmıyolar maşallah bunu gece de sürdürüyolar ben böle uyuyan bebek görmedim bi zaman yataklarında yatmışlardı dört dönüyolar uyurken yatağın içinde bi görsenkafamçokkarıştı bu nası şey anlamadımCADIARZU bizim ilk dönemlerimiz böle değildi bırakırdım kendi kendilerine uyurlardı sonra bu diş muhabbetiyle birlikte herşey altüst oldu şimdi de eskisi olamıyoz artıkbilmiyorumkismile offf-tatlicadiarzu-
cnm benim çocuklarımda çok hareketli heryeri alt üst ediyolar hatta biri yatağından iniyor bile...ben nerede onlar orada ...
ama yatağınızın derinliği tam değilse sarkarlar benim büyüyen beşiğimiz vardı
ondan aşağa sarktılar...hemen park yatak aldık şimdi öle bir sorun kalmadı cnm....
bence onlar beşiklerinde sende odalarında yerde yat cnm o zaman hemen müdahale edersin
herkese merhaba hayırlı kandiller.....
arkadaşlar bi sorum olacak....
31+3 haftalık hamileyim...bugün konrtol vardı ve dr ciğer geliştirici iğne verdi....
nette yaptığım araştırmalarda herkes farklı dozlarda farklı zamanlarda yaptırmış iğneyi...
siz nasıl yaptırdınız?
dr bana 2 ampul yazmış...
iki ampulu birden vurduran varmı?yada 12 saat arayla yaptıran??
şimdiden teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?