Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

sonr akızlazr sanah uyandıklarında ateş gbi oluyorlar,
biz de bir haftadır yaklaşık alışkanlık yaptık,
odanın ortasına birşey serip üzerine bir leğene su doldurup 20-25 dk. suyla oynuyoruz.
güzel bir uykuları geliyor 10-10.30 gibi,halem güzel uyuyor ama sare neredeyse hiç uyumuyor gündüzleri ama ateşleri düşüyor biraz serinliyorlar kuzular..

gunaydın kızlar...herkesın kandili kutlu olsun...hayırlı kandiller..rabbim herkese saglık mutluluk versın..

cnm yaa kızlar büyük sanırım aynı odada yerde mi yatıolar....
bence hemen ayır derim ve yataklarında yatsınlar
ben 4 aylıkken ayrıldım yanlarından ben onların odasına kanepede yatıyordum...
sonra bebefonu kurduk ayırdık.....
ama eşim seyhate çok gittiğinden bir oğlum resmen biri ile yatmaya alıştı gece illa yanımızda uyuyor ...sanıırım bide korkuyor çığlık atarak kalkıyor...ve boynumuza sarılarak uyuyor....

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ..............

seninde cnm....

ek gıda işini sormuşsun azcık taddır ama çok verme henüz çok küçükler cnm
sen daha iiyi bilirsin sonucda bir büyük kıızın da var ...

ayyy bende balkona koyayım diyoyorum ama malesef benimkiler sapıtır diye korkuyorum kayarlar felan pöff

halem çok güzel oynuyor canım,
ama sarem kayıyıor sırtüstü,
arkalarında oıturur vaziyetteyim ben de hiç ayrılmıyorum,
yoksa tabi kötü şeyler olmasın Allah korusun..

bizde bi ev peşine düştük birsencim bize de dua et,
kesin bişey yok,ctesi bakıcaz gidip,evi de satılığa çıkarıcaz..

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN canım benim:Saruboceq:tabi ki bugünümüze şükür Allah büyük elbet bize de bi yol ,çare gösterir inşallah:Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN canım benim:Saruboceq:tabi ki bugünümüze şükür Allah büyük elbet bize de bi yol ,çare gösterir inşallah:Saruboceq:

ççoookkk zor uykusuzluk ben kızların ilk zamanlarına dönmek istemiyorum o yüzdenn,
Allah yardımcın olsun canım,
ama kararlı olmak çok zor da olsa,şartt..

bizde bi ev peşine düştük birsencim bize de dua et,
kesin bişey yok,ctesi bakıcaz gidip,evi de satılığa çıkarıcaz..

ayyy hadi hayırlısı cnm yaaa off çok zor iki çocukla tepelerde oturmak

ev sıcak senin ev en az benimki kadar sıcak oluyordur cnm

inş.biran önce satılır evin istediğin gibi bir eve kavuşursun

benimde dün afiş asıldı inş. satılır ...artık çok bunaldım yarı düzenli yaşamaktan eşim dün diyor eğer kredimiz olmasaydı bu evi boşaltır ...giderdim annenlerin orada kirada otururduk...bu evde ne zaman satılırsa
satılırdı diyor.....bi yerden haklı bi yerden bende iki kere eşya taşımak istemiyorum...
sabırla evin satılmasını bekliyorum ...öteki emlakcı pek ilgilenmedi ....kendi yaptığı sitedeki evleri satma peşinde inş. dün gelen emlakcı satar .....

sağol canım benimm
aynen çok zor yaaa,kızlardan sonra iyice soğuduk
gürültü bi yandan,
cehennem sıcağı bi yandan,
yükseklik malumm,
evi gidip görücez,beğenirserk hemen afiş..

senin bu göçebe halin daha da zorrr ppoooff,Allah yardımcın olsun gerçekten,
biz bi gündüz annaneye takılsak zor dönüyoruz çantadan poşetten..

bişey sorucam,bu emlakçı istediği her zaman ev görmeye birini getirebiliyormu?

evet göçebelik çok zor valizlerle gidiliyor kalınıyor bide çocuklar hasta oldumu
2 gün sonra dönüyoruz anneme bu sefer annem şekil değiştiriyor...haklı bi yerde kadın
zaten sürekli oradayız iki rahat nefes alacak....biz bitiyoruz...
neyseki alt komşumuz çok seviyor çocukları sürekli annemin yanında beraber takılıp parka vs. gidiyolar...

valla hümeyracığım sizin ev tam cadde üstü ulaşımlara yakın...
güzel bi yerde....ve güzel bir ev kat mülkiyetide vardır
satılması rahat ama fiyatı çok ucuk çekerseniz zor oluyor...
bu ara piyada çok uygun evler var....kiralar bile düştü
halam evini kiraya veremiyor düşün...

neysem emlakcı gelir afiş asar. evin resimleri çekilir...nete koyulur işte emlakcıya fiyatını şartlarını bildirirsin....alıcı kişi ön görüşmesini emlakcı ile yapınca...son evi görmek ister...
yani her isteyene evi gösterir cnm...

küveti doldurdum....çocukları doktum 10 dk.oynattım çok hareketliler kaacaklar diye korkuyorum yıkadım çıkardım elleri ayakları buruşmuş
bezledim yataklarında oynuyorlar biraz daha oynasınlar hemen uyutacağım......

başım çok ağrıyor bugün.....evim mok gibi yemek yapmam gerek püfffffffffff

anladım canım,
evim güzel temiz,merkezde,başka şartları olan hayatın için de olmak isteyene harika,
ama eder neyse o yine de tabi,
şu evi beğenelim de..

annem den de uazk olacağız o durumda..

bakalımm..

anladım canım,
evim güzel temiz,merkezde,başka şartları olan hayatın için de olmak isteyene harika,
ama eder neyse o yine de tabi,
şu evi beğenelim de..

annem den de uazk olacağız o durumda..

bakalımm..

tabi cnm ederi ne ise o zaten emlakcı söyler fiyatı size....

nereden ev baktınız cnm ?....

çocukları uyuttum hemen oturma odasını toplayım...nevresimleri değiştireyim...
bulaşıkları makinaya atayım ....çamaşırları makinaya atayım..klozet lavoba elden geçsin zaman kalırsa
yürüyüş yapayım....ama başım çatlıyorrrrrrrrrrrr ağrıdan

dırımcım nasıl ayırcam bilmiyom dün akşam ilk deneme başarısız:bbo: sadece ağlıyo olsalar bırakcam ağlaya ağlaya alışsınlar ama yatağın korkuluklarına tırmanıyolar bi sonraki aşama küt aşağıya çok hareketliler ele avuca sığmıyolar maşallah bunu gece de sürdürüyolar ben böle uyuyan bebek görmedim bi zaman yataklarında yatmışlardı dört dönüyolar uyurken yatağın içinde bi görsenkafamçokkarıştı bu nası şey anlamadımCADIARZU bizim ilk dönemlerimiz böle değildi bırakırdım kendi kendilerine uyurlardı sonra bu diş muhabbetiyle birlikte herşey altüst oldu şimdi de eskisi olamıyoz artıkbilmiyorumkismile offf-tatlicadiarzu-

cnm benim çocuklarımda çok hareketli heryeri alt üst ediyolar hatta biri yatağından iniyor bile...ben nerede onlar orada ...

ama yatağınızın derinliği tam değilse sarkarlar benim büyüyen beşiğimiz vardı
ondan aşağa sarktılar...hemen park yatak aldık şimdi öle bir sorun kalmadı cnm....

bence onlar beşiklerinde sende odalarında yerde yat cnm o zaman hemen müdahale edersin

öyle yatıyoduk zaten sıcaktan salona kaçtık ne onlar ne biz uyuyamıyoduk off bulcaz bi çare inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun canım yaa:Saruboceq:

selamm
karşıya geçen yılki öğrencilerimi ziyarete gittim bugün,
gittim geldim,iyi geldiikaydirigubbakcemile2

dırımcım sen bilirsin sebze halinin orda kemer park var,oraya baktık,
ctesiye randevu aldık gidip görücez inş.

herkese merhaba hayırlı kandiller.....
arkadaşlar bi sorum olacak....
31+3 haftalık hamileyim...bugün konrtol vardı ve dr ciğer geliştirici iğne verdi....
nette yaptığım araştırmalarda herkes farklı dozlarda farklı zamanlarda yaptırmış iğneyi...
siz nasıl yaptırdınız?
dr bana 2 ampul yazmış...
iki ampulu birden vurduran varmı?yada 12 saat arayla yaptıran??
şimdiden teşekkürler....

Bunun dozunu duruma göre doktorun ayarlıyor canım,
ben acil sancıyla 31.haftada hastaneye yattım,
o dönem ikişer ampul 12 saatlik dozla vurulmuştum,
ama farklı dozlar ihtiyaç ve gereklilik durumuna göre vurulabiliyora.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…