Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

vil caım rkadaşın oğlunda olmuştu.şimdi arayıp sordum mikostatin diy bir iaç kullanmışlar

mikostatina.s

geçmiş olsunnn..

ahh canım geçmiş olsun yaa..
biz de olmadı ama olabilmesi ihtimaline karşı biz de sodyum bikarbonat bulundurmuştuk evde..bak arkadaşlar ilaç önermiş dene hemen bakalım..inşallah şifa olsun kucuğa..

teşekkür edrim kızlarr..Mikostatin ile çözdük sorunu çok şükür...Bizde dün gezmedeydik..Doudou ya gittik..Ay çok güzeldi 4 kız bir arada...Fotoğrafları eklicem ilk fırsatta

merhaba kızlar ben geldim amanın yaa 11 den beridir temizlik yapıyorum ...çamaşır yıkıyorum asıyorum
kanepelerin yastıklarını yıkadım ....en son çocukları ve kendimi yıkadım ve kapattım....
kendimede bi güzellik yaptım dürüm söyledim valla...çocuklar yerlerde yuce yuvarlanıyor...uykuları var az kaldı uyurlar.....artık böyle yapıyorum çılgın gibi uyku saati diyip uyutmuyorum çok uykusu gelin bayılıyorlar...tabi ev sesiz sakinse....

burcin cnm hiçbişeycik olmaz ben 6 aydan sonra hep normal deterjan ve kendi çamaşırlarımızla yıkadım valla zaten 60 derecede yıkanıyor...ne mikrop kalır ne bişey...her türlü deterjanda koydum lekeler çıkmıyor...wavy katılıorum çok zorlamayacaksın ...çingene çocukları çıplak ayakla yaz kış dolaşıyolar
onlarda insan evladı....ben takmıyorum valla

hahaha burcin kuzum sende gördün aliş yerden biküvi aldı yedi..
diyeceksin ki ama hasta oldu .....gerçekten onla alakalı değilmiş kuzum relaxxxxxxx

iki kardeşin uyumaya çalışması

alişim uykuya yenik düştü....ötekide cekyat tepesinde

tşk edrim dırım normal yoğurt veriyoruz ama almıyo benim kzılar sanırım beğenmediler tadını birde bunu deniyelim bakalım inşallah yerler

Dirim ohhh serilmişler yere gel keyfim gel:))

ya kıslar benim kizların ikiside ishal. gecen hafta doktora götürdük burda çocuk hastanesi var. hemen oraya götürüverdim. testleri yapıldı kaka testi bilem yapıldı. hiç bişeycik çıkmadı. ama hala su gibi ishal çocuklar. emiyolar alttan çıkıyor. mama veriyorum biter bitmez su gibi alttan çıkıyor. sebze çorbası yerine resmen patates lapaı yapıyorum yok hala cırcıvık( reflor kullanıyorum iyi geldi gibi oldu ama yine bugün cozuttular. neden olabilir ya bir fikri olan varmı? çok korkuyorum hani gözden kaçırılan birşeymi var diye

cnm iki hafta önce ömerde hem kusma hem ishal vardı herşey yapıldı temizdi ve bir hafta sürdü cnm....ve patates püresi pirinç lapası yemedi ...yarımkilo kaybetti

bize doktorumuz pirincin suyu ile mama yapın dedi birinci haşla çıkan su ile dedi...

bide hummananın ishal maması var onu dene

benim edepsiz bikere daha ishal olduğunda hummana içti ama bu sefer içmedi..

bende aptamilin pirinç muhallebisini aldım içinede reflor koydum dayadım valla günde ikikere pirinç muhallebisi ve reflorlu kesti bizi .....

yani bu ara çocuklarda ishal ,kusma ve boğaz enfeksiyonu var malesfff

çok geçmiş olsun cnmolumunekankayizsmile

kız wavym vallahada ben gidiyom sen geliyon yani heee hıh :dilcikar:
biz de bugün gezmeye gittiiiiikk,hadi ben de fotoları indirmişken buraya da koyayım zamanım olursa biri ki tane:sm_cool:

kız wavym vallahada ben gidiyom sen geliyon yani heee hıh :dilcikar:
biz de bugün gezmeye gittiiiiikk,hadi ben de fotoları indirmişken buraya da koyayım zamanım olursa biri ki tane:sm_cool:

nireye gittin kızım yine....nasıl iniyorsun kızlarla
arada burayada uğra al bizide

teşekkür edrim kızlarr..Mikostatin ile çözdük sorunu çok şükür...Bizde dün gezmedeydik..Doudou ya gittik..Ay çok güzeldi 4 kız bir arada...Fotoğrafları eklicem ilk fırsatta

vereliniortak alkisalkisalkis

hümeyra hanım benim azımı görmedinmi hıhhh diyorum sana tesüflerimi fışkırtıyorum hahahaguclubacismile

Geçmiş olsun tatlım ...uzun zamandır sürüyor canım ishaliniz,bence bir enfeksiyon var kuzularda ama tahlilde neden çıkmadı ki..bizim aşımız olmasına rağmen rota virüsü nü de araştırdık tekrar..belirtilerini nedir bilmiyorum ama ..havalarda çok sıcak..mutlaka mamalarının bekleme süresinede dikkat ediyorsundur..bol bol yoğurt ver birde probiyotik takviyesi ver wavyim..Maflor diye bir ilaç var..ilaç demekte ne kadar doğrudur bilmiyorum..1 bardak suya hazırlayacaksın...günlük bir paket dozu ama bizim kilomuza göre o paketi sabah yarım akşam yarım olacak şekilde ver kuzulara..bağırsakları kaybettiklerini yerine koyabilsin..

Ay.. ek gıda işi zor iş canım.kolay gelsin..Bende dalin kullanıyorum ama oda kimyasal neticede burçinciğim..sadece alerjen değil biraz masumu...

humanaya markete bir bakayım olmazsa. en kötü itimal pzt yine doktora götürcem.
çok sağol canım süzüldü yavrula ya. karınları gurul gurul

canım mama kutularını artık buzdolabına koymaya başladım. çünkü mutfak oda sıcaklığının çook üstünde. maflor hemen not alayım yarın eczaneden alayım reçetesiz alınabiliyordur inşallah. çok süzüldü yvrular. sıcaklar mahfediyor sanırım tüm dengelerini kuzuların.. uff inşallah atşatırız ya. o kadara özene böyle olsun. birde ishal asitli sürekli yıkamama rağmen pişik oldular.eyvahedigeldismile nişasta ve sudocrem hayatımı kurtarıyor valla..

En beteri o ishal zaten..reçetesiz satılıyor canım..Allah kuzularında seninde yardımcın olsun

nireye gittin kızım yine....nasıl iniyorsun kızlarla
arada burayada uğra al bizide

mustafa erken geliyor biliyorsun,çıkıyoruz beraber canım,
unutma,asıl sıra sizde esas ama bi daha da sesimi çıkarmıycam davet konusunda
al sana teessüf hıh:dilcikar:

mustafa erken geliyor biliyorsun,çıkıyoruz beraber canım,
unutma,asıl sıra sizde esas ama bi daha da sesimi çıkarmıycam davet konusunda
al sana teessüf hıh:dilcikar:

hee musti ile gittinizzz o zaman bişi dememmm

cnm yaa ben bu h.içi gelirz dedim ama siz dışarıda kahvaltı organize olunca bişe diyemedim valla...

bu düşünceni hiç bana söylemiyorsun ama,
sonuçta kahvaltıya da gelecek kimse yok,
ben çok üzüldüm:1no2:

bu düşünceni hiç bana söylemiyorsun ama,
sonuçta kahvaltıya da gelecek kimse yok,
ben çok üzüldüm:1no2:

ama hayatım ben daha annemdeken annemle konuştum anne haftaya hymarry gidelim sen bana h.içi gelirmisin dedim
oda bana tmm dedi...bişey olmazsa gelirim dedi..

sonra pc baktığımda kahvaltı organizasyonu var ...bende hiç ses etmedim

eee cananada diyelim florya tesisleri yerine hymarry tesisilerine gidelim kahvaltıyaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…