bi tane daha mı akannehir
ay benim dondurulmuş 17 embriyo var... arıyım iptal ettirem bari, olaki canlanır manlanır
delikafadulden :roflol:
bense onlardan bir kreş açmak istiyorum donmuş çözülmüş hangisi varsa hepsini esaretten kurtarıp himayeme almak istiyoruuummmmopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
delüüüü... kız marry, çok merak ediyom ben; onlar nası bişey olurdu acaba?? kaydirigubbakcemile3
bircecim bu gibi şeyler için ciciler topiği var,ikiz hamilelikyada hiç olmadı burda bizden fikir alabilirsin,çünkü ben burdan başka bi topikle ilgilenmeye fırsat bulamıyorum açıkçası..
ayrıca süt arttırıcı dedikleri,zaten bu süt çektikçe artan bişeydir,maksat ticaret olsun,lafa bak..
medela kullanıdm ben de fakat bir yakınım kraftın daha kuvvetli çektiğini söyledi bana onu da dikkate almanı tavsiye ederim.
Ben bir bebek daha düşündüğüm için şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum kewsercim hheheheheh..
yavrum biz ikize alışmışız tek bebek bize evcilik oyunu gibi gelirrrohaoldumsmileayyyyyyyyyyy canan var yyyaaaa,
bu ikiz erkek muhabbetini bana ilk yapan sen değilsin,
bu ara birbirinden habersiz belki 4-5 kişiden duydum bunu,
amannn ikiz bi daha zorrr,
bi yarım aklım kaldı zaten,o da bende kalsın beeesempatiksalakcinni
ayyy delüüüü sabahsabah amma güldürdün beni esaretten kurtarıp himayene almak istiyon haaaazuhahahhadelikafadulden :roflol:
bense onlardan bir kreş açmak istiyorum donmuş çözülmüş hangisi varsa hepsini esaretten kurtarıp himayeme almak istiyoruuummmmopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
kızlaaarrr merhabaa.s.maşallah bugün muhabbet almış yürümüş oh ohzemuszemus bugün gündüz babaanne akşam anneanne olmak üzere iki kapı yaptıkkaydirigubbakcemile2 biraz önce eve girdik arkamızdan bi yağmur başladı ki Allah afetten korusun çok fena yağıyooeyvahedigeldismile
canancım oto koltuğu meselesinde bebekler 1 yaşına gelinceye kadar ana kucağı şeklinde olnlar kullanılabiliyomuş biz almıştık geçenlerde oto koltuğu chicco nun black label serisi çok güzel fiyatı da uygun 5 yaşına kadar kullanırsınız dediler ama kızlar henüz alışamadıkları için ana kucağını kullancaz bi süre daha arka koltukta ters koyarak kullanılıyo elinde ana kucağı varsa acele etmene gerek yok yani:ecrin_bebek:
hymarry bi daha bebek ha valla iyi cesaret ben bi daha ikiz olur mu korkusuyla cesaret edemem herhalde çünkü ikizden sonra yeniden ikiz olma şansı yüksekmişlaelaelaelaelae
canancım nasıl eklicem face den seni??
Neden banada haber vermiyonuz ask olsun kurdele kesilmiş haberim yok kaydirigubbakcemile
Tabi benim yogun zamnalarım cocukların herseyi aldıgı zamanlar...
Hayırlı olsun cok begendim aklınıza saglık olumunekankayizsmile
herkese merhaba güzel anneler...nasılsınız bakalım bikaçgündür giremedim misafir yoğunluğum vardı ard arda..Birde dün teyze oldum...Kızkardeşim 3400 kg ağırlığında güzel bir kız dünyay getirdi adı da Livanur...Çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?