Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

bi tane daha mı akannehir
ay benim dondurulmuş 17 embriyo var... arıyım iptal ettirem bari, olaki canlanır manlanır

delikafadulden :roflol:
bense onlardan bir kreş açmak istiyorum donmuş çözülmüş hangisi varsa hepsini esaretten kurtarıp himayeme almak istiyoruuummmmopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

bense onlardan bir kreş açmak istiyorum donmuş çözülmüş hangisi varsa hepsini esaretten kurtarıp himayeme almak istiyoruuummmmopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

delüüüü... kız marry, çok merak ediyom ben; onlar nası bişey olurdu acaba?? kaydirigubbakcemile3

delüüüü... kız marry, çok merak ediyom ben; onlar nası bişey olurdu acaba?? kaydirigubbakcemile3

delikafadulden ben deeeeeeeeeeeee delikafadulden
bigün doktoruma demiştim ki,,
teknoloji gelişse bunların şekiilerini şemallerini de embriyo fotoları gibi görebilseekk
hala da çok merak ederim,aklıma gelir..
acaip bi duygu onların orda biyerde bekleyişi ama yaa,tarifsizz..

merhabalar bugün bilgisayarı daha yeni açabildim
keremim yaklaşık 1 haftadır hastaydı balgam,öksürük geçmedi bi türlü bugün kontrole götürdüm çok şükür ciğerleri temizmiş bu hafta böyle geçer dedi doktor yavrum hiç rahat uyuyamıyor ardam da kucağımda uykusu geldi sürtünüp duruyor uyku vakti.... görüşürüz arkadaşlar

beni de hale cozuttu bugün,
bi günleri bi günlerine uymuyor..

bende bebis istiyorum hemde en kisa zamanda bide erkek olsa allahhh

kızlaaarrr merhabaa.s.maşallah bugün muhabbet almış yürümüş oh ohzemuszemus bugün gündüz babaanne akşam anneanne olmak üzere iki kapı yaptıkkaydirigubbakcemile2 biraz önce eve girdik arkamızdan bi yağmur başladı ki Allah afetten korusun çok fena yağıyooeyvahedigeldismile
canancım oto koltuğu meselesinde bebekler 1 yaşına gelinceye kadar ana kucağı şeklinde olnlar kullanılabiliyomuş biz almıştık geçenlerde oto koltuğu chicco nun black label serisi çok güzel fiyatı da uygun 5 yaşına kadar kullanırsınız dediler ama kızlar henüz alışamadıkları için ana kucağını kullancaz bi süre daha arka koltukta ters koyarak kullanılıyo elinde ana kucağı varsa acele etmene gerek yok yani:ecrin_bebek:
hymarry bi daha bebek ha valla iyi cesaret ben bi daha ikiz olur mu korkusuyla cesaret edemem herhalde çünkü ikizden sonra yeniden ikiz olma şansı yüksekmişlaelaelaelaelae
canancım nasıl eklicem face den seni??

yavrum biz ikize alışmışız tek bebek bize evcilik oyunu gibi gelirrr

ayyy delüüüü sabahsabah amma güldürdün beni esaretten kurtarıp himayene almak istiyon haaaazuhahahha

canım bizde ana kucağı kullanıyoz şimdilik ama araştırmalara başladım işte uygun denk düşerse alayım diye artık ne zaman denk gelirse hemde sizlerden fikir almak istedim bu aldığın ters konulmuyo dimi ben yanlış anladım oto koltuğu olan chıcco bide ne kadara aldın nerden aldın onuda söylersen aklımızda olsun canım

ben sana özelden adımı yazayım cnaım sende beni ekle ben seni kabul ederim yanına kk yazda şaşırmayayım öpüyorum kocaman

günaydın kızlarrr güzel sabahlarrr
deli gibi yağan yağmurlu bir gece geçirdik gök gürültüleri felan kuzularım korkacak diye çok kokrtum ama mışıl mışıl uyudularrrr

bugün ttalı dilli arkadaşım maryy ye gidiyoruz kahvaltıya canım dirimimleee
öpüyorum hepinizzzzzzziii sizde gelseniz daha güzel olurdu ama hep katılım az oluyo pöfffffffffkaydirigubbakcemile

günaydııııınnnna.s. biz de bol yağmurlu korku filmi tadında bir gecenin sabahına uyandıkeyvahedigeldismile
canancım ana kucağı ters konuluyoto koltuğunu 280 tl izmirdeki hello baby den aldık ikiz indirimi de yaptılarkaydirigubbakcemile2 internetten chicco black label oto koltuğu diye girince çıkıyo kilit sistemi falan özel açılınca ötüyo.
oh oh benim için de kahvaltı yapınolumunekankayizsmile öpüyoruuumm

Neden banada haber vermiyonuz ask olsun kurdele kesilmiş haberim yok kaydirigubbakcemile

Tabi benim yogun zamnalarım cocukların herseyi aldıgı zamanlar...
Hayırlı olsun cok begendim aklınıza saglık olumunekankayizsmile

hoşgeldinnn canım...alkisalkisalkis

herkese merhaba güzel anneler...nasılsınız bakalım bikaçgündür giremedim misafir yoğunluğum vardı ard arda..Birde dün teyze oldum...Kızkardeşim 3400 kg ağırlığında güzel bir kız dünyay getirdi adı da Livanur...Çok mutluyum.

medinecim hoşgeldiiin,
baksana kaç mesajlar oldduukkk,iyi ki geldin canııımmmopuyorumnanaktan

viilcim cnaım hayırlı olsun,benim de kız kardeşim hamile biz de eylüle bekliyoruz inşallahh...
Allah hayırlı uzun ömür versin canımm..

tünaydınlar.......pöffff kızlar havadanmıdr nedir benim cadı inci 2 gündr hiç uyumuyor uyuz basbas bağırıyor özellikle misafir gelip gidince çok fena oluyor nazaramı geliyor yavrum.......

medine hoş gelmişsn cancağızmm...

allah analı babalı büyütsn..hayırlı evlat olsun vilcğmmm.......

Hosbulduk Hymarry canım artık buralardayız bizim tontişlerden vakit buldukca..

Vilcim hayırlı olsun ALLAH anneli babalı büyütsün

Nero canım hosbukduk

ben de misafirlerimi uğurladımm,

cananla dırımım burdaydılar yavrularıyla,çok güzel bir gündü,ayaklarınıza sağlıkopuyorumnanaktan

yine bekleriiiimmmbuyrunnnnnnnnn

Oh ne guzel Allah muhabbetinizi bozmasin. ..

Ben ana kucagi almak istiyorum nasil bisi alim hangisi daha kullanislidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…