Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ben anakucağı kullanmadım,
anakucağı evde kullanmak için mi?
o tarz bişeyse,bisikletçiler çarşısında yani Unkapanındaki Haşim işcan geçitinde bulabilirsin değişik şeyler..

Yok aslnda senin kizlarida gordum faceki resimde usten tutmaliydi o ana kucagi degil mi cok begendim o neki ana kucagi degilmi

gözünüzaydın,Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:

viilcim cnaım hayırlı olsun,benim de kız kardeşim hamile biz de eylüle bekliyoruz inşallahh...
Allah hayırlı uzun ömür versin canımm..

..
allah analı babalı büyütsn..hayırlı evlat olsun vilcğmmm.......

Vilcim hayırlı olsun ALLAH anneli babalı büyütsün

gözünüzaydın,Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar Rabbim hepimizinkileri sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı evlat olsunlar...

medine canım o oto koltuğu hem evde hem arabada kullanılabiliyorr,
senin yavrular ne kadarlık şimdi?
şimdiye kadar almadıysan bu küçük koltuklar en fazla birt yaşa kadar kullanılıyor,sonra yenisini düşünmek zoruındasın,artık kanunlarla da arabada bebekleri bu şekilde taşımak şart oldu bir de,biliyorsunudur..

selammmm

medine hoşgeldin nerelerdeydin kız uzun bi ara verdin ancamı fırsat buldun bebişler nasıl toplandılamrı biraz nerdesin vana döndünmü face resimlerinizi koyda görelim bebişleriiii
vil cnaım hayırlı olsun yeğenin allah analı babaloı büyütsün işallahhh

evetttt bizde bu hün hymaryy deydik sabahtan gittik erkenden canım ya çok yoruldu bize koşmaktan malum 3 kadında olsak 2 şer kişiden 9 kişiydik epey kalabalıktık yani bi birininki ağlıyo bi birinin ki bi biri uyanıyo bi biri uyuyooo

dirimin oğlanlar afacan bi oraya koşuyo bi buraya yorduk vallaha marryciğimiz
tekrar teşekkürler maryycim çok güzel ve eğlenceli bi gündü en kısa zamanda tekrarlayalımmmmm

tekrarlayalım tabi ki,yorulmak yok canım,anlamadım hiç inan,yine beklerimm
çocukların da maşallahı vardı be,yoksa 6 çocuk süs gibi durmazlar dimi

kızlaaaaarrr napıonuz bakemkaydirigubbakcemile2 kızlar yaa ne zaman zayıflıcam ben eyvahedigeldismile evlenirken 47 kiloydum,57 kiloyla hamile kaldım şimdi 67 kiloyumkafamçokkarıştı aynaya baktıkça sinirim bozuluyoolaelaelaelaelae ben öyle diyet falan da yapamam zora gelemiyom beenn offf:bbo:

aman ne çok kiloluymuşsun seeennn,
utanmıyonmu o kadar kiloyla dolaşmaya:dilcikar:

hemen zayıflamalsııınnn

hymaryy aslında o boşluk üzerine konuşulacak çok şey var hatta bi başlasam ağlayarak bitiririm dirimdeki buluşmamızda çocukları kökten uyutalımda sağlam bi dertleşelimmm

tarihçi vallaha bizimde bugünkü muhabbet döndü dolaştı 4-5 kez kiloya geldi dirim epey bi verdiği için biz onu kıskanmakla yetindik sadece işallah bizde onun gibi vericezzzzz hymaryy tarihçiii dirim diyoki bi zaman gelio kendin kilo vermek istiyosun diyo ve veriyosun diyo biz şimdilik boğazımızı tutamayanlar grubundayız umarım bi gün tutucazzz

haaa bu arada hymaryycim bana çok güzel bi elbise vermiş aslında kendisine almış ama elbise b,iraz uuzn gelince geri vermekle uğraşmak istememiş dirimle bana gösterdi biriniz alın diye kuradan ben çektim o elbise acukta beni zayıf gösterdi sanırımm eee şimdilik kilo vermekten çok kiloları saklamak için çaba gösteriyorummm en iyisi sizde geçici olarak öyle yapın bi gün ya allah deyip vereceğizzzz

slm kızlar geçmişe bakmadan yazmak istedim....

bugün hymarry de güzel hoş sohbetli bir gün geçirdik...
ellerine sağlık ev sahipliğin için çok teşekkür ederimm cnm
en yakın zaman haftaya bende
ama canancığım biraz sana ara vererek gelelim cnm kocan isyan etmesin...

aslında bu toplantıları hepimizin uygun olduğu ayda bir yapalım...hava şartları çok kötü olmadığı
çocuklarında sağlığı yerinde olduğu sürece yapalım diyorum....
iyi oluyor....

tabi alişle ömer inş.merdiven çıkmayı iyice öğrenirler...

bana gelince aranızda değildim 3 gündür...
bugün bizim evlilik yıldönümümüz...
9 cu yılımıza adım attık....
benim laptopum bozuktu...kocam bugün yeni bir laptop almış
baştan tepki verdim..neden aldın dar günlerdeyiz dedim...

oda üzüldü..ama sonra ben pişman ooldum ...
neyse çok mutlu oldum laf aramızdaaaaaa :)))

offfff ben kaçar kızlarrrr
çay sofrasını kaldırayımmm çamaşıları asayım birde cigara tüttüreyim ve zıbarayımm
herkese iyi gecelerrr,

dirim lennnnn bakıyomda yeni pc den açılışı yapmışsınnn tekrar hayırlı olsun canım mutluluğunuz gün be gün katlanarak artsın çok ama çok mutlu olunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…