Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

acer cim Allah korusun kötü düşünme bende ilk başta çok korkuyordum ama alıştım çocuk düşe kalka büyürmüş. hani öyle dikkatsizlikten değilde kazara düşerse panik yapmamak gerek Allahın izniyle bişey olamz. benim ahmetim düştü ilk bizim karyoladan sonra mehmetim kanepeden oda yetmedi mehmet de bizim karyoladan düştü. yani hepimizin başına geliyor istemeden. bişey olmaz Allahın izniyle.

canancım insanlar gözünün önüne tavuk koysan horoz derler bildikelrinden değil aslında öylesine laf olsun hesabı. göz göre göre benimkilerine kızmı diyenler bile çıkıyor valla hiçte umursamayıp bide bozuyorum eğleniyorum aslında haa.. seninkiler maşallah pek uyanık aklı başındalar önemli olan canlı kanlı olmaları dimi ama. aman dur herşeye yetişmeye çalışma bazı günlerde yemek yemeyverin canım kahvaltıyla geçiştirin biz öyle yapıyoruz valla. önemli olan kuzular. kör boğaz ne versen yer. evişinide abartmamak alzım sonra gücümüz kalmıyor yazık bizede dimi ama.

kevserim maşallah becerdin bak. becermek değilde başettin böyle daha güzle olucak göreceksin inşallah. bide nacizane fikrim neden aynı anda uyutup aynı anda beslemeyi denemiyorsun . ayrı ayrı olunca hiç dinlenemessinki sen hemde daha keyifli olur ikisine birden oyunlar yaparsın.

hymarryim ohhh annenin kanatlarının altı ne güzeldiiiir . mazi offfff o küçüklük kıyafetleri ve resimlerine baktıkça nasılda tuhaf oluyor insan sanki o günler yaşanmadı. herkes bu hallerini çok özlersiniz diyor. bakalım büyüdükçede daha zevkli olur inşallah.

acaba simdi bisey olmasada ilerde bisey olurmu zekasinda falan ne bilim ben nasil yaptim bilmiyorum boyle dikkatsizlik

canıım niye kendi kendini yiyorsun allahın ziniyle bişey olmaz bak bende düşürdüm çok kötü düşmedikten sonra bişey olmaz kafatası korur allahın izniyle. Rabbime emanetler .

kızlaaaaaarrr hepinizi kocaman öpüyorum ben kaçar iyi geceleeeeerrra.s.kendinize ve bebişlere iyi bakınzemuszemus

canıım niye kendi kendini yiyorsun allahın ziniyle bişey olmaz bak bende düşürdüm çok kötü düşmedikten sonra bişey olmaz kafatası korur allahın izniyle. Rabbime emanetler .

haklisinizda iste insan gozunden sakinirken boyle olunca en korktugum sey bogulmalari ve dusmeleridiydi allah razi olsun hepinizden icim rahatladi sizinkilere bisi olmamis benimde olmaz isallah allah hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:

CANIIM FACEDE VAR SENİN FACE varsa ekle beni

ya bilmiyorum hymarrycim ya herkes öyle diyo fos diyo annem bile aynısını söylüyo şişiriyo diyo hani çok besleyici değilmiş gibi anlatoyo insanlar bende 1 ay kullandım o ay 1 kilodan fazla aldılar mesela ama kabız olduk diye bıraktım ben
pöfff haklısın aslında insanlar gerçekten çok yoruyo
telefonu elime aldım seni aıyayım diye baktım saat gece yarısına gelmiş müsaitsen çağrı at arıyayım

yazıp cevap beklerken geçmişe bakabilirsiniz yaaa,
yazın ki renk gelsin,
hep ben hep ben olmaz ki dimii

zuhaha ezele baksakkkkkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canancım seni arayacağım kızları uyutmaya çalışıyorum..

benim evde kuzey cephesinde canım, yazlık tam.. ama bu kış resmen canıma okudu bu evin soğuğu... ısınmadı 400-500 tl doğalgazödememem rağmen ısınamadık senağlama zaten kolik nöbetleri var bi oda da elektrik ocağı yakıp yavrularla çıldırdık.. biri tam uyurken diğeri basınca çığlığı uyandılar... ben de 15gün kayınvalidemde 15 gün annemde kalmıştım.. ığğğyy olamaz yine kış gelecek.. marry canım i,nan yaz 2 ay şurada kış geçmek bilmiyor fırsatım imkanım olsa hemen evi satıp şöyle güneşe bakan üst kat ev istiyorum... bilmiyorumkismile ama uzuuun bi süre sanırım imkansız bu hayalim..

cananım benim de damlam kilo almıyor... ki hiç anne sütü ve formül mama almıyor... 4ten 6. aya kadar sütlü pirinçli mama ile beslendi şimdi kahvaltı sebxze meyve falan yiyor, sağlık ocağındaki aile hekimimiz ne dese beğenirsin : nasıl besliyorsun bu çok zayıf dedi, ben de pirinç unu vermek zorundaydım malesef almıyor süt dedim, salak herif; aa pirinç unu kof şişlik yapar çocukta sakın yedirme dei, ulan sen demedin mi zayıf diye, var mı bi şilik??? asıl çağlam 8 kilo oldu o şişerdi dedim yok o çok kilo almış ona az yedir dedi.. bir de bisküviymiş meyveymiş verilmezmiş çocuklara gaz yaparmış de bisküvide yağ varmış da ıığğğyy... gitmem heralde bi daha o dangoza

günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrr

sabah sabah yine terörle uyandık lanet olsun şu teröre lanettttttt

ama hayat devam ediyor ne kadar haksız ölümler olsada
ben sırayla bi birini bi birini uyutuyorum aradada buraya bakıyom şimdi oğlan ayağımda ama belim çok ağrıdı

kızlar size kaç gündür yazacaklaırm var hep unutuyom şu oto koltuğu meselesi var fikir alışverişi yapalımda kim nerden ne bilgi alırsa paylaşsın ucuzu güzeli malum hepimiz 2 bebekliyiz

şimdi ben pazar günü e bebeğe gittim karfatın bi koltuğunu beğendim 270 lira 9-25 ama güzel koltuk sağlam yatış poziyonu felan var kılıf yıkanabiliyo nettende araştırdım en düşük 250 buldum adama sordum diğer pahalı koltuklarla ne farkı var dedeim aslında çok fark okdiyo belki ufak tefek farklar pahalı olmalarının en büyük nedeni marka diyo adını satıyo dedo
bu 36 kiloya kadar olanlar var dedeim hiç gerek yok diyo zaten o kiloya gelene kadar 10 yaşına gelmiş oluyo diyo ki bu daha önce aklıma gelmemişti 7 yaşında kardeşim var 22 kilo yani 36 kilo epey bi yaş ediyo o yaşa gelincede 50 liraya yükselticiler var onlardan alırsınız dedi çok mantıklı geldi bana
ayrıca e bebekten bişi daha öğrendim ikizler için bi ürünün aynısından 1 tane daha alırsak yani aynı üründen 2 tane alındığında %10 gibi bi indirim yapıolarmış aklınızda olsun
devamlı oğlan uyandı bunu yazana kadar biraz kopuk olduysa kusurabakmayın

ya her kafadan bi ses çıkıyo ya çok sinir bozucuuuuu
deli ediyo adamıııkötükedihüsokötükedihüso

günaydın hanımlar
göğüs pompası dye topik açtım kimse cevap yazmamış
size sormak istiyorum elektrikli mini pompalarla büyüklerin arasında ne fark var?hangisi iyi?
bana önerebileceğiniz hem uygun hem kullanışlı pompa varmı?süt arttırıcı japon malı milkway diye birşey buldum bilgisi olan varmı?cevaplarsanız sevinirim

cananım haklısın canım ya, o kiloda o yaş oluyo zaten, doğru.. bak benim de aklıma gelmemişti... benim kuzular meyve bekliyo benden yazacaktım daha ya,
bu arada 6. ay aşımızı yaptırmaya gidicez bugün 2 gün sonra da görümcemin sünnet kınası var 2 güne kkadar ateşi geçer dimi aşının???

canım ben medela kullandım, burada hemen hemen tüm arkadaşlarımız kullandı.. çok da memnundum.. ama malesef benim kızlarım 3,5 ay çoook güzel emdiler kullanmadım hiç, son 1 ay kullandım o kadar, çok temiz bi şeklde steril ettim kutusunda yedekleriyle beraber kaldırdım, garanti belgesi bile va, , farklı ihtiyaçlarımı gidermek için satıcam canım, düşünürsen konuşalım... gönül isterdi ki, hediye etmek ama malum ikiz bebekler bizi ve bütçemizi çoook zorluyor ohaoldumsmile

günaydın anneler........

merhaba nero_kaa.s. güle güle büyüt bebişlerini
çok teşekkür ederim cnm....

canom iyi gidiyor annelik koşuşturma halinde geçen hafta kırkımız çıktığı için sanki kuzularım biraz daha düzene girdiler uyku bakımından......tabi sürekli annem bende olduğu için rahatım.....sen nasılsın cnm senin yavrular iyimi ???

azrami koltuktan dusurdum mafoldumben mafoldumben mafoldum cok kotuyum ben bisey olurmu boyle bisey yasayan varmi?
cnm geçmiş olsun (

bende medelanın kini kullandım birce gayette memnun kaldım ama şu an emdikleri için kullanmıyorm tavsiye edrim....süt arttırıcı hiç duymadım

yemek yapmam lazım,buralarda takılıyorm,
kewsercim Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah..
canancım koltuk konusunda fikir almaya devam ediyordum,seninkini de yazdım bi kenara,teşekkür ederim ilgine canım..

halem güzel uykusuna daldı,sareyi kenara bırakmıştım,sersefil yatıyordu döne döne uyumuş kalmış,kaldırıyım rahat yatsın dedim uyandı uyuz:mymeka:
ilgilenmiycem valla dolansın dursun hıh:dilcikar:

bircecim bu gibi şeyler için ciciler topiği var,ikiz hamilelikyada hiç olmadı burda bizden fikir alabilirsin,çünkü ben burdan başka bi topikle ilgilenmeye fırsat bulamıyorum açıkçası..
ayrıca süt arttırıcı dedikleri,zaten bu süt çektikçe artan bişeydir,maksat ticaret olsun,lafa bak..
medela kullanıdm ben de fakat bir yakınım kraftın daha kuvvetli çektiğini söyledi bana onu da dikkate almanı tavsiye ederim.
Ben bir bebek daha düşündüğüm için şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum kewsercim hheheheheh..

medela güzel kullandım tavsiye ederim milkway bende duydum 99 lira idi hemen hemen hepsiaynı kevser hiç kullanmadı doğru onunkiler emince gerek kalmadı yani temiz bi ikinci elde düşünebilirsin
geçer hayatım merak etme belki ateş olmaz bile bize şimdiye kadar olduğumuz aşılar hiç ateş yapmadı mesels

ohhhh suyundanda bu defada 2 erkek yap yavrum evde eşitlenın zuhhahahaaolumunekankayizsmile

ohaoldumsmileayyyyyyyyyyy canan var yyyaaaa,
bu ikiz erkek muhabbetini bana ilk yapan sen değilsin,
bu ara birbirinden habersiz belki 4-5 kişiden duydum bunu,
amannn ikiz bi daha zorrr,
bi yarım aklım kaldı zaten,o da bende kalsın beeesempatiksalakcinni

bi tane daha mı akannehir
ay benim dondurulmuş 17 embriyo var... arıyım iptal ettirem bari, olaki canlanır manlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…