acaba simdi bisey olmasada ilerde bisey olurmu zekasinda falan ne bilim ben nasil yaptim bilmiyorum boyle dikkatsizlik
canıım niye kendi kendini yiyorsun allahın ziniyle bişey olmaz bak bende düşürdüm çok kötü düşmedikten sonra bişey olmaz kafatası korur allahın izniyle. Rabbime emanetler .
CANIIM FACEDE VAR SENİN FACE varsa ekle benicanancım takma canım milleti boşşveerr öyle bi büyür ki bebişler sen bilem şaşarsın benimkiler 1500 gr dı oyuncak bebek gibiydiler şimdi de çok kilolu değiller ama sağlıklılar çok şükür üzülme seninkiler de büyür canım benimzemuszemus bebişlerin fotolarına bakcam ama nasıl
ya bilmiyorum hymarrycim ya herkes öyle diyo fos diyo annem bile aynısını söylüyo şişiriyo diyo hani çok besleyici değilmiş gibi anlatoyo insanlar bende 1 ay kullandım o ay 1 kilodan fazla aldılar mesela ama kabız olduk diye bıraktım benselam kızlar,
bu ara tekılamadım,hep aklım sizdeydi,öyle çok çok yazmamışsınız nedeeennguclubacismile
geçmiş iokudum,alıntı yaparken kaybeddiyorum mesajları genel yazayım ben de,
çocuklarım 2280gr.-2100gr. doğdular,küçücüktüler,çok zor zamanlar geçti evet,
fakat dün akşam gelen misafirlere kızların prematüre takımlarını gösterince,herkesten çok ben şaştım çünkü bugün kızlarımın maşallahları var,
firdos canım kaynanam görmeye geldiğinde en az 4.5 kilo çocuk doğurduğunu iki çocuğumu toplasan ancak onun kadar ettiğinği söyler dururdu,
şimdi Halem kocaman oldu şimdi de bunu az yedir,şişko diyor,obez olacak dior,
senin lafınla iş yapsaydım beeennn,salak:mymeka:
Canancım sende mi şu fos kiloculardansın yapma Allah aşkına,
fos kilo nedir yaaa,çocuğun yanakları kolları bacakları toplu olunca neden hep fos kilo lafı anlamıyorum,kilo varsa vardır,yoksa yoktur,fos ne gerçekten anlam veremiyorum
sonra ne demek aptamil fos kilo aldırıyor,hayret ettim,eğer bebeğine kilo aldırıyorsa aptamil kullan canım,demek o yarıyor yavruna,ne güzel.Nasıl varıyorsun aldığı kilonun fos olduğuna.
iki çocuğum var ikisini de aptamille besleniyorum neden biri farklı biri farkı kiloları sence?
Çocuğun kustuğu için kilo alamıyor canım,bu çok net,aynı benim Sarem işte,ki bu zor zamanlar geçecek,o da kocaman olacak göreceksin inşallahh..
Sonra,ben kimse yanında bebek emzirmemeye gayret ettim,hiç konuşulacak konu yokken bir de meme kocaman olunca süt az mı olur,meme küçük olnca süt çok mu olur,
benim memelerim,senin memelerin,onun memeleri,komşunun sütü,süt nasıl arttırılır vs.muhabbetlerini de dinlemekten nefret ediyorum,
çocuk olmadan önce sakladığımız birşey çocuklar olduktan sonra nasıl muhabbetler dökülür bir yerimiz oluyor anlamıyorum(bebeğini samimi olarak beslemek maksatlı burda bunu uygulamak durumunda olan anne arkadaşlarımı tenzih ederim)..
of bu işler çok hassas şeyler yaaa,
hep söylerim beni insanlar yoruyorrr...
yazıp cevap beklerken geçmişe bakabilirsiniz yaaa,
yazın ki renk gelsin,
hep ben hep ben olmaz ki dimii
babalar günü gezmenizi okuduumm,bence de sıcaktan canım,
annemin evi kışın yaşanmaz,benim evim harika,
fakat yazında yazlık gibi,benim evim yaşanmaz,
günay cephe-kuzey cephe olayı,
Allah sizin yardımcınız olsun,oralar hem sıcak,hem nemli bildiğim kadarıylaaeyvahedigeldismile
ya her kafadan bi ses çıkıyo ya çok sinir bozucuuuuucananım benim de damlam kilo almıyor... ki hiç anne sütü ve formül mama almıyor... 4ten 6. aya kadar sütlü pirinçli mama ile beslendi şimdi kahvaltı sebxze meyve falan yiyor, sağlık ocağındaki aile hekimimiz ne dese beğenirsin : nasıl besliyorsun bu çok zayıf dedi, ben de pirinç unu vermek zorundaydım malesef almıyor süt dedim, salak herif; aa pirinç unu kof şişlik yapar çocukta sakın yedirme dei, ulan sen demedin mi zayıf diye, var mı bi şilik??? asıl çağlam 8 kilo oldu o şişerdi dedim yok o çok kilo almış ona az yedir dedi.. bir de bisküviymiş meyveymiş verilmezmiş çocuklara gaz yaparmış de bisküvide yağ varmış da ıığğğyy... gitmem heralde bi daha o dangoza
günaydın hanımlar
göğüs pompası dye topik açtım kimse cevap yazmamış
size sormak istiyorum elektrikli mini pompalarla büyüklerin arasında ne fark var?hangisi iyi?
bana önerebileceğiniz hem uygun hem kullanışlı pompa varmı?süt arttırıcı japon malı milkway diye birşey buldum bilgisi olan varmı?cevaplarsanız sevinirim
çok teşekkür ederim cnm....merhaba nero_kaa.s. güle güle büyüt bebişlerini
canom iyi gidiyor annelik koşuşturma halinde geçen hafta kırkımız çıktığı için sanki kuzularım biraz daha düzene girdiler uyku bakımından......tabi sürekli annem bende olduğu için rahatım.....sen nasılsın cnm senin yavrular iyimi ???PAMUĞUM İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP BANA ÖZENLE CEVAP VERDİĞİN İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE
takmamak lazım ama elinde olmuyor işte insnaın bugün sağlık ocağına gittim kilolarına baktırayım diye bunlar ayını doldurdumu diye soran oldu inanırmısın 5 aylık dedim bende ama çok zoruma gitti göz var nizam var sende doğum yapmışsın günlük çocuk nasıl olur bilmiyomuusn diye çığırasım geldi allah aşkına face bak resimleri koydum o kadarmı küçük duruyolar ya çok sinirim bozuldu vallaha
artvinli emzir canım elin japonları emziriyo bak zuhahahahah
tarihçi ne olacak halimiz bilmiyorum acaba sıcaktan felanmı uyuyamıyolar
nerocum hoş geldin canım nasıl gidiyo annelik
kevserrr ben sana başaracaksın demeidmmi inan anne kaynana ne kadar yardımcı olursa olsun olmaları bazen sadece sıkıntı oluyo insan azıcık aşım kaygısız başım diyo az ağlar az susar alışırlar hiççççççççççç merak etme çok insna oldumu çocuklarda şaşırıyo annesine alışamıyo şımarıyo şimdi senin düzenine ve sadece snein terbiyene alışacaklar alıştıktan sonrada hiç sorun olmayacak inan bana
ayy çok yorgunum kızlar sağlık ocağına bi tarttıröaya götürdüm 2 saatim gitti beklemekten kızda kucağımsa terden patladı sıkıldıkça ağladı o ağladı bende gerim ger,im gerildim eve geldik saat 3.5 çocukların karnını doyur kocişle kendi karnımı doyurdum makineyi yerleştirdim akşam yemeği hazırlayacağım ama canım uyumak istiyorrrr çocuklar banyo yapacak çamaşırlar katlanacak balkon yıkanacak bide yeni aldığım makineyle fazlalıklarımı almak istiyorum pöffff aslında benden 3-4 tane olsa ne iyi olur ya zuhahhha
cnm geçmiş olsunazrami koltuktan dusurdum mafoldumben mafoldumben mafoldum cok kotuyum ben bisey olurmu boyle bisey yasayan varmi?
bende medelanın kini kullandım birce gayette memnun kaldım ama şu an emdikleri için kullanmıyorm tavsiye edrim....süt arttırıcı hiç duymadımgünaydın hanımlar
size sormak istiyorum elektrikli mini pompalarla büyüklerin arasında ne fark var?hangisi iyi?
bana önerebileceğiniz hem uygun hem kullanışlı pompa varmı?süt arttırıcı japon malı milkway diye birşey buldum bilgisi olan varmı?cevaplarsanız sevinirim
günaydın hanımlar
geçer hayatım merak etme belki ateş olmaz bile bize şimdiye kadar olduğumuz aşılar hiç ateş yapmadı meselscananım haklısın canım ya, o kiloda o yaş oluyo zaten, doğru.. bak benim de aklıma gelmemişti... benim kuzular meyve bekliyo benden yazacaktım daha ya,
bu arada 6. ay aşımızı yaptırmaya gidicez bugün 2 gün sonra da görümcemin sünnet kınası var 2 güne kkadar ateşi geçer dimi aşının???
bircecim bu gibi şeyler için ciciler topiği var,ikiz hamilelikyada hiç olmadı burda bizden fikir alabilirsin,çünkü ben burdan başka bi topikle ilgilenmeye fırsat bulamıyorum açıkçası..
ayrıca süt arttırıcı dedikleri,zaten bu süt çektikçe artan bişeydir,maksat ticaret olsun,lafa bak..
medela kullanıdm ben de fakat bir yakınım kraftın daha kuvvetli çektiğini söyledi bana onu da dikkate almanı tavsiye ederim.
Ben bir bebek daha düşündüğüm için şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum kewsercim hheheheheh..
bircecim bu gibi şeyler için ciciler topiği var,ikiz hamilelikyada hiç olmadı burda bizden fikir alabilirsin,çünkü ben burdan başka bi topikle ilgilenmeye fırsat bulamıyorum açıkçası..
ayrıca süt arttırıcı dedikleri,zaten bu süt çektikçe artan bişeydir,maksat ticaret olsun,lafa bak..
medela kullanıdm ben de fakat bir yakınım kraftın daha kuvvetli çektiğini söyledi bana onu da dikkate almanı tavsiye ederim.
Ben bir bebek daha düşündüğüm için şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum kewsercim hheheheheh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?