offf yaa kafam şişti valla bugünn..sabah sabah hadi mutfağa girişeyim bu karışıklıkta çocuklara kahvaltı hazırlayamam dedim...ama aksam eşim menemenlik domatesle kızartma yapmış domateside üstüne sos yapmış...baktım oturma odasında götürüyo ...aaa dedim aşk olsun neden banada seslenmedin bende yerim dedim...ee hepsini yiyemezdim...sana kalırdı dedi...
mutfak savaş alanı olmuş tegah ocak bulaşık makinası yağ içinde...aksamda hiç toplamadım valla...
sabah giriştim...işim bitti çocukların kahvaltısı hazırladım...beni görünce nası bağrıyolar kafam şişti...ömer baktım kaka yapmış..molfix bez berbat bişey daha çocukların kıçında topak topak pumuk oluyor..bi paket daha kullanmıştım o böyle olmadı kendi içlerinde adisi iyisidemi var bilmiyorum valla...
hemen ömeri aldım kucağıma banyoya gittim alişi odada bıraktım arkdamdan gelse banyoda klozete sokacak elini....ama arkdamdan katılıyor ..ömerin kıcını yıkadım
bezledim kremledim ...alişi temizledim ama aliş ağlamaya devam....bi güzel üstlerini değiştirim...atletten çoraba kadar...hava serin diye kilotlu çorap giydirdim...ömer kısa çorabı çıkarıyor çünki...
az alişimi hapşırıklı gördüm nezle ilacı ve ağrı kesici vereyim dedim..aliş içti...ama ömer sen bi vur beyaz tişört battı deli oldum yaaa hiç çamaşırım bitmiyor silmem süpürmem...bide döktüğünü elleri ile vıcıklaacakmış kızdım bağırdım ağladı...ama yapamk istediğinden geride kalmıyor...
sonra yataklarına attım ancak kendim kahvaltı yaptım...o arada size bakim dedim...
aliş yatağında uyudu kendi kendine ömeri ben sallıyrum gözler kapalı ama dalmadı daha ikinci azı dişini çıkarıyor zorlanıyora sanırım...püfffffffffff.....ömer dalsın onalara çorba yapacağım ...kendime ara öğün mısır haşlayacağım...kalkmazlarsa ev işine dalacağım....
Dirim valla sen böyle bahsettikce ben korkuyorum acaba yetişebilirmiyim die sen masaALLAH yetişiyosun hem cocuklar hem ev hem yemek kendimde nedense bu cesareti bulamıyorum 2 ay oldu dah amutfagın yolunu bilmem iştende sogdum yahu bir an önce tek kalıp basa cıkmama gerek
kızlar mrb kaçıncı ayda başladınız ek besinler vermeye ben biran önce başlamak istiyorum bilmiyorum yoksa geçmi kaldım acaba benimkiler 4.5 aylık oldular sütümde azaldı bayağ beni bilgilendirirmisiniz
cumartesi günü dr gitcez bakalım ne diyecek
yıldönümünüz kutlu olsun cnmmm nice uzun yıllara inşallah...opuyorumnanaktanslm kızlar geçmişe bakmadan yazmak istedim....
bugün hymarry de güzel hoş sohbetli bir gün geçirdik...
ellerine sağlık ev sahipliğin için çok teşekkür ederimm cnm
en yakın zaman haftaya bende
ama canancığım biraz sana ara vererek gelelim cnm kocan isyan etmesin...
aslında bu toplantıları hepimizin uygun olduğu ayda bir yapalım...hava şartları çok kötü olmadığı
çocuklarında sağlığı yerinde olduğu sürece yapalım diyorum....
iyi oluyor....
tabi alişle ömer inş.merdiven çıkmayı iyice öğrenirler...
bana gelince aranızda değildim 3 gündür...
bugün bizim evlilik yıldönümümüz...
9 cu yılımıza adım attık....
benim laptopum bozuktu...kocam bugün yeni bir laptop almış
baştan tepki verdim..neden aldın dar günlerdeyiz dedim...
oda üzüldü..ama sonra ben pişman ooldum ...
neyse çok mutlu oldum laf aramızdaaaaaa :)))
kız cano emzirmeyi bıraktınmı sen cigara içiyonn....offfff ben kaçar kızlarrrr
çay sofrasını kaldırayımmm çamaşıları asayım birde cigara tüttüreyim ve zıbarayımm
herkese iyi gecelerrr,
dirim lennnnn bakıyomda yeni pc den açılışı yapmışsınnn tekrar hayırlı olsun canım mutluluğunuz gün be gün katlanarak artsın çok ama çok mutlu olunnnnnn
künye az gelir deseydin araba alayımkızlar günaydın hepinize, hymarry dirim canan dün telle canlı bağlantı konuğu olmak için aradım ama dirim müsait değildei heralde açamadı telini sonrao beni aramış ama kızların aşı başına vurdu akşam 4 ten sonra kudurdular arayamadım...
bu arada kiloolayına gelince ben çok şaşkınım kızlar, 63 le hamile kaldım ama kilo vermeliyim diye diye tedaviler yüzünden o kadar verebildim, 79 la doğum yaptım şimdi 56 kiloyum ama inanın hiç bir çaba sarfetmiyorum ama iştahım çok az yemek yapmaya ve yemeğe vakit mi yoktur nedirsabahları kızlara hazırladığım kahvaltı kırıntılarını yumurtanın kalanını pekmezin kaşıktaki kısmını peynirinde kaşıkta kalanını sıyırıp yiyom ya o beni tok tutuyo taa ki 4e kadar 4ten sonra da kociş gelecek diye yemek yapmaya çalışırkene anlamıom, akşam yemeklerimizi de yiyemioz doğru dürüst bu cadılar fırsat vermiyor ya hala akşamları çok ağlıyorlar ya, yeter....
baya yolunakoymaya başladım kuzularıma yalnız bakma işini, sabah 8-8,5 da kalkıyorlar hemen kahvaltılarını yaptırıyorum ikisine beraber, sonra kendi kendilerine oynamaları için yere bırakıp ellerine oyuncak veriom çağlam oyalıyor kendini ama damlam çok çabuk sıkılıp çığırmaya başlıyor ben de inat ediom almıyom kucağıma... 10-11gibi uykuları gelio kuşluk uykusu yapıolar 30 dk.falan hep sallanmaya alıştıkları için çoook ağlıyorlar odalarını ayırıp ikisini de yatırıyorum sonra her ağlayana gidip emziklerini verip uyu bakalım diyorum eee ee diyip öbürüne evin içinde bi ona bi buna koşmak belki sallamaktan daha yorucu ama napiyim alışacaklar başka yolu yok, çağla ağlaya ağlaya uyudu damla da baktım uyumuş... ohhhh dedim ama onlar ağlarken ben mutfakta bulaşıkları hallettim... şimdi sebzelerini hazırlamamlazım, akşama kocişe yemek lazım.. aman bee anasını doyur danasını doyur öff be... ulen kreş parasına gidip iş bulup çalışasım var .. ne zormuş ev hanımı olmak be,çalışmak istiyorum bennn... ama kıızlarımdan ayrılamam heralde...
dirimim yıldönümünüzkutlu mutlu olsun canım.. valla biz de kırmızı domates fantazilerini tercih ediyoz, kızlar uyuyunca yemek yiyip yorgunluktan birbirimize ii geceler deyip uyumayı tercih edios. 5 yıl ne çok vaktimiz varmış aganigi naganigiye bee..eeaylak bakkal .......'ını tartar diyorlar ya doğruymuş kaydirigubbakcemile3 bu arada ben regl oldum.. oh be rahatladım sanki...
akşama gıcık görümcemin sünnet kınası var,haspam 3 kat elbise diktirdi, ama bizim kuaför paramıza gelince ı-ı yok... ulan kızlarıma bi gelinlik bilem almadı bir de halalarımız neler alacaktı neler...pehhh.. 2 küçük altın taktılar doğumda e şimdi onları da sünnette ben geri takıcam, ben onların çocuklarına ünye yapmıştım doğumda ayyy hatırladıkça sinir oluyorum kaynanam e hadi yaparsınız artık künyeleri dayısınız siiz demişti...
al bendende hergün çamaşırmı yıkanır yahu yıka as topla ütüle.......akannehirakannehirofff yaa kafam şişti valla bugünn..sabah sabah hadi mutfağa girişeyim bu karışıklıkta çocuklara kahvaltı hazırlayamam dedim...ama aksam eşim menemenlik domatesle kızartma yapmış domateside üstüne sos yapmış...baktım oturma odasında götürüyo ...aaa dedim aşk olsun neden banada seslenmedin bende yerim dedim...ee hepsini yiyemezdim...sana kalırdı dedi...
mutfak savaş alanı olmuş tegah ocak bulaşık makinası yağ içinde...aksamda hiç toplamadım valla...
sabah giriştim...işim bitti çocukların kahvaltısı hazırladım...beni görünce nası bağrıyolar kafam şişti...ömer baktım kaka yapmış..molfix bez berbat bişey daha çocukların kıçında topak topak pumuk oluyor..bi paket daha kullanmıştım o böyle olmadı kendi içlerinde adisi iyisidemi var bilmiyorum valla...
hemen ömeri aldım kucağıma banyoya gittim alişi odada bıraktım arkdamdan gelse banyoda klozete sokacak elini....ama arkdamdan katılıyor ..ömerin kıcını yıkadım
bezledim kremledim ...alişi temizledim ama aliş ağlamaya devam....bi güzel üstlerini değiştirim...atletten çoraba kadar...hava serin diye kilotlu çorap giydirdim...ömer kısa çorabı çıkarıyor çünki...
az alişimi hapşırıklı gördüm nezle ilacı ve ağrı kesici vereyim dedim..aliş içti...ama ömer sen bi vur beyaz tişört battı deli oldum yaaa hiç çamaşırım bitmiyor silmem süpürmem...bide döktüğünü elleri ile vıcıklaacakmış kızdım bağırdım ağladı...ama yapamk istediğinden geride kalmıyor...
sonra yataklarına attım ancak kendim kahvaltı yaptım...o arada size bakim dedim...
aliş yatağında uyudu kendi kendine ömeri ben sallıyrum gözler kapalı ama dalmadı daha ikinci azı dişini çıkarıyor zorlanıyora sanırım...püfffffffffff.....ömer dalsın onalara çorba yapacağım ...kendime ara öğün mısır haşlayacağım...kalkmazlarsa ev işine dalacağım....
Selam kızlar.Az önce windynin doğum haberini aldım çok sevindim.Ama oğlunun birisini kaybetmiş sebebini söylememişler daha.Rabbim sabrını versin inşallah.Oğuna uzun sağlıklı ömürler diliyorum.
nerocum süt bitti gibi bişi ameliyat stresinde çok azaldı bende başladım sigaraya zaten yakında tamamen bitcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?