Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

acaba kendimiz için ne zaman bişi yapceeezzboshayallersmile

medine cnm arayamadım seni yaa neredesin sen şuan
seni görmeyi çok isterim eşinde buradaymış al kuzuları gel bana cnm yaa

ben hala sallıyorum tam kalkıyordum annem aradı tlf sesine aliş kalktı hala onu sallıyorum acilen kalkmam gerek çorbalarını işirip işe koyulmam gere yaaaaa

Dirim valla sen böyle bahsettikce ben korkuyorum acaba yetişebilirmiyim die sen masaALLAH yetişiyosun hem cocuklar hem ev hem yemek kendimde nedense bu cesareti bulamıyorum 2 ay oldu dah amutfagın yolunu bilmem iştende sogdum yahu bir an önce tek kalıp basa cıkmama gerek

ewet canım yalnız kalmadan olmuyor.. kuaförüm dedi bana geçen gün gözünde büyütme, büyütürsen yetişemezsin, inan daha kolay oluyor yalnız dedi.. öyleymiş gerçekten, bak şimdi meyvelerini verdim yürüteçe koydum ütü yapıom.. oluyomuş be, tabi ki ağlıyolar ama alışmaları lazım...

Canım annemdeyim bu hata geldim aslında sen gelsene bizimkiler cok küçük cıkamıyorum arabaları falanda yok hem yakınızda haftayada burdayım toplaşında gelin cok sevınırımmmmm

kızlar mrb kaçıncı ayda başladınız ek besinler vermeye ben biran önce başlamak istiyorum bilmiyorum yoksa geçmi kaldım acaba benimkiler 4.5 aylık oldular sütümde azaldı bayağ beni bilgilendirirmisiniz
cumartesi günü dr gitcez bakalım ne diyecek

canım biz sizden 1 hafta falan küçüğüz galiba..benimkiler 15 şubatta doğdu işte..
biz 16 haziranda başladık kayısı ve şeftaliye..dünden beri de ilaveten yoğurt veriyorum..
doktorumuz başlattı bizi de..

yok böylebi uyku yaa.. yeter... gece gündüz lökür lökür iyigeceler çayı içiyo bvana mısın demiyor pöfffff...
yarım saat uyudu uyandı yine, bu gece kınada o gümbürtüde ele güne karşı uyur deli eder beni... millet de aa ne uslu kız davul çalsan uyanmıyor di,yor...

Selam kızlar.Az önce windynin doğum haberini aldım çok sevindim.Ama oğlunun birisini kaybetmiş sebebini söylememişler daha.Rabbim sabrını versin inşallah.Oğuna uzun sağlıklı ömürler diliyorum.

burçin saol tatlım ek şeftali kayısı bunları nasıl veriyosunuz hangi öğünde ne kadar vermem gerekir

cok uzuldum ınş oğlu saglıkla buyur..........tebrık edıyorum sen nasılsın ........dogum ne zaman..........tum ıkız annelerını opt vakıt zor buluyorum unuttum sanmayın........rabbım hepımıze kolaylık versın ınşşşş............burcın buyudumu senın fıstıklar

ayyyyyyyyyyy ne güzel gidiyorduuuuu geçmişi okudum ve kahrolduum windy eeeeeeeeeee mafoldumben
off yaaaa noldu ki yaaaaaaaaaaaaaa..
ay bi sürü şey yazacaktım dondum kaldıımmm..........

yıldönümünüz kutlu olsun cnmmm nice uzun yıllara inşallah...opuyorumnanaktan

kız cano emzirmeyi bıraktınmı sen cigara içiyonn....klava:

künye az gelir deseydin araba alayım

al bendende hergün çamaşırmı yıkanır yahu yıka as topla ütüle.......akannehirakannehir

Selam kızlar.Az önce windynin doğum haberini aldım çok sevindim.Ama oğlunun birisini kaybetmiş sebebini söylememişler daha.Rabbim sabrını versin inşallah.Oğuna uzun sağlıklı ömürler diliyorum.

çok üzüldm ya allh sabır versin eee ne sorun vardı normal gitmiyormuydu durumu ???((

bitmiş durumdayım yaaaaaaaaaaaaaa evi süpüreceğim ve cam sileceğim
haaa ayret dırım az kaldııııııııııı

bana bilen birisi windynin telini yazsın Allah aşkınaaa

merhaba.bu topiği bulduğuma o kadar sevindim ki anlatamam çok güzel olmuş. benimde 14 haftalık ikizlerim var bi kız bi oığlan arda ve ilay.34 haftalık doğum yaptım ikiside çok minikdi. küvözde kalmadılar hiç hemen eve getirdik ilk iki ay annemle baktık.2 saatte bir beslememiz gerektiği için tek başıma yetişemedim şimdi 1 aydır tek başıma bakmaya çalışıyorum.size soracağım o kadar çok şey varki.beni emmiyolar önceleri alamadılar şimdide sanırım memeyi unuttular emmek istemiyolar memede ağlıyolar.bende sağıp veriyorum sütütmü şimdilik ikisinede yetiyor ama ne zamana kadar yeter.3 saatte bir 80cc içiyolar sizinkiler ne kadar içerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…