Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebişlerini:Saruboceq:benim kızlar da 34 haftalık doğdular ama bir hafta küvezde kaldılar ben de ilk zamanlar yalnız memeyle besledim ama yettiremedim mama ve meme birlikte verdim 3 ay emip bıraktı kuzular memeyi 4 aylıkken zaten pirinç mamasına falan başladım böle yani ama memeyi olabildiğince vermeye çalış canım benimkiler nasıl anlıyolardı bilmiyom ama sağıp biberonla veriyodum sütümü gene almıyolardı sen memede ısrar et ama biberonla alıyolarsa da öle alsınlar ama yeter ki alsınlar:ecrin_bebek: keşke benimkiler de alsaydı eşşecikler nolcekkaydirigubbakcemile3

ülen bu aksam zırt pırt reklam veriyolar aşkı memnunun içine ediyolar

dırımcım yaaa iyi hoş gidiyodu ama sondaki behlül sahnesi olmamış bee yaa:uhm:tam böle gözlerim dolduydu behlülü gördüm eşimle ikimiz aynı anda 'aaaaa YABAN olmuş behlül' deyivermişiz koptuk bi andakaydirigubbakcemile3 ne o sakallar öleeakannehir

günaydııınnn,
aşkı memnu geyiğine girmiycem hiç,
evim çok fena durumda,bir işin ucundan tutasım yok,havalardan mıdır nedir yaaa,,.

jakie canım hoşgeldin aramıza,sen de takıl sık sık buraya,güzel muhabbet oluyor,,

bu arada kızlar Ptesi diyete ve diyetisyene başlıyorum,
hastaneyi arayıp randevu aldım saat 13.e
kıştan ertelemek zorunda kaldığım sporumla beraber kızlarımın doğum gününde yapacağımız fotoğraf albümünde böyle çıkmak istemiyorum artık yeter..

bendende günaydıııın

ooo kıslar aşkı memnuya filanda bakarlarmışş bizde yasak öyle diziler izlediğim hiç bir dizi yok anca gavurca diziler izlenir ondada aşk laga lugayı kapsamayanlar alıştım artık :)

bizimde dişelrimiz çıktı dünn ikisi aynı anda aynı gün çıkardı şaştım açıkçası. artık pijamalarınıda çıkarıp atmaya başladılar sabah mehmeti çıplak buldum yere atmış birde gülüyor :>)
windy e üzüldüm arbbim sabır versin diğer bebeğinede sağlık.

Hymarry kolay gelsin tatlım

Hymarryyyyy şimdi bende gaza geldimm hadi bende başllıyorum ama kendi çabamla bakalım azimlimiymişiiiim. felaket morla bozuyor bu kilolar kurrtulup rahatlamak lazım . hadi gazamız mubarek olsun şeker Allah yardımcımız olsuuun

dipnot: şu anda yeni karnımı doyurdum tuzum kuru yaniii sempatiksalakcinni

günaydııııııııııııııııııınnnnn canlaarra.s. hymarry,pamuk şeker hadi bakalım kolay gelsin inşallah kiloları yollayarak bize de örnek olursunuzzzkaydirigubbakcemile2

günaydınlar sabah sabah oğluşlar bir kilo mokla kalkmış hemen onları yıkadım ..
kahvaltı ettirdim..o arada kendime kahvaltı hazırlarken kapım tıklandı
bi baktım annem o kadar mutlu oldumki kızlarrrrrrrrrrrrr.....

sanki hacıdan gelmiş...sabah konuştuk çünki öle bişi demedi....çocukları çok özledim dayanamadım geldim dedi...
kahvaltı yaptık......şimdi sohbet ediyoruz....

jakie hoşgeldin cnm bebeklerine sütün yetiyorsa sorun yok ama sütü 90 cc felan alıyolar sa iyidir cnm

hymarry cnm hayırlı olsun ...ama diyetisyenle spor bir arada olmuyor ,yani doktor istemiyor
çünki spor tıkandığında kilo verimi yavaşladığında devreye giriyor...
doktorlar devamlı spor yaşantımız olmadığı için sporsuz beslenme ile vermenın ssağlıklı olacağını söyledi...

Gunaydin...

Bizde cibi cibi yaptik yeminlen kus uykus uyyruz beni koysalar saatlerce kalkmam deli bunlar. :)

Cumanizda mubare olsun...

selam kızlar başıma neler geldi,
sabah buraya mesajımı attıktan sonra evimin kapısı çaldı,aşağıdan,
polis dedi,
ben de açamam dedim,
daha önceden apartmanda toplu hırsızlık oldu ve bu karaı almıştık,
adam bana Hümeyra Dinç adına yakalama emri için geldim demez miiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile

arkası yarınn

dırımıcım kıştan ödenmiş gidemediğim bir sporum var,onu düzenli olarak yapmam lazım ramazana kadar
hem sen de düzenli yürüyüş ve spor yapmıyormusun,
bu da öyle bişey neden olmasın,
aksine kilo vermek için tüm doktorlar bunu şart koşuyor..

pamuğum ben aldım başımı gidiyorum,kendimden nefret ettim artıkk,bir yerden başlamalıydım,ramazamana ve kızların doğumgününe kadar ciddi bir hedefim var inşallah muvaffak olurum canım..
sen ne istersin de başaramazsın Allah aşkına,
istersen sana diyet listemi de fakslarım bi ara,uyarsa sana uygularsın..

hönnnkkk!!!!!!!!! :bbo:

üf kızlar saat 2 olmş bile.. ne çabuk geçiyor,
akşam kına tam birfiyaskoydu,,, kuaföre gittim çok sade bir türban yaptırdım, eve geldim makyaj yaptım.. ana çağla beni tanımadı.. sesimi duyuuyo arıyo burdayım diyorum ağlıyo hemde ne ağlamak ne yapsaksusturamadık hepimiz.. baktık suscak gibi değil geç kalıcaz yolda susar belki dedik ve gelinliklerini giydirmaya başladık ama kan ter içinde kaldı ağlamaktan... sırıl sıklam gittik salonda da ağlamaya devam etti.. neyse sakinleştirip uyuttum, beni de istemiyo etraftaki kalabalığa da sinir ldu.. tam o sakinleşti damla başladı, biberon almadığı için kaşık maması yaptım zor bela döke saça bağıra çağıra yedik, uyudular 20 dk. sonra bir uyandılarki... kıyamet koptu.. apar topar evimize geldik eve gelince başladılar kahkahalara..yok anacım biz daha düğünlük falan değiliz... kalın kafalı kaynanam anlar inş. bu sabah daaramış alayım sizi bize gelelim diyor büyük babanne varmış senal onu gel dedim, senin ev dağınıktır şimdi babanne bahane bulur dedi... yahu kadının gözleri görmüo zaten... çıldırıcam.. gelemem dedim ben de hava serin çocuklar da hafif kırık zaten.. şurup verdim...
windy ile görüştünüz mü kızlar?
kızlar diyetiniz de hayırlı olsun... bence çok başarılı olacaksınızz... ağğğn aağğğnnn....:))
dirim annem dün bana sürpriz yapıp erken gelmez mi, sigarayla yakalanacaktım az daha...

kevsercim aslında gezebilecek zamandasınız,fakat yavaş yavaş denemelerle oluyor,
bir de ben alt başörtümü takınca benden korkuyordu Hale aynı seninkiler gibi,yabancı geliyoruz o durumda onlara,olabiliyor,
aman yalnız devam edebiliyorsan yalnız devam ett,
sigara mı kuzummmm sanırım yanlış duydum yaaawweyvahedigeldismile

cnm benim ben 3 aydır diyetisyendeyim son 1 aydır ben spor yapıyorum ....dikkatini çekerim ..ve senlede konuştuğumuzda bi ara demiştim...tabiki git spor yap kilo vermende yardımcı ..ama çok hızlı verebilirsin....zerrin özer bile ender saraçla bir programda önce sporsuz 2 ay kilo verdim 8 kilo kadar sonra spora başladım dedi..
sen bilirsin hayatım hakkın var kullan...ama dediğim gibi kaç diyetisyene gittiysem önce vücut kendi iradesi ile vermeli tıkanığı noktada sporla desteklenmeli diyor...

banada doktorlar dedi. yani o yüzden söyledim...bende bu sistemle hep başladım

hümeyra ne o poliss molisss beee bişi söledin anlat
sen hala burada olduğuna göre yanlış anlaşılma yada başka bişeydir...

anlattttttttttt yaa çatlatmaaaaaaaaaa

kevser cnm benim ben kızları gördüm bişey diyemiyorum yani benim 4 aydan sonra en rahat dönemimdi taakii ataklanana kadar ...ayaklandılar heryerdeler....çok zor allah kolaylık versin cnm

ayyy hava durumuna baktımmm salıya kadar hava böyle yaa ben hasta oluyorum böyle havada içim kararıyor ya

ewet dirim gördün ya çok bana düşknler, neden öyle oldular anlamadım, hep anane bababnne olmasına rağmen...
hymarry 40 ta bir canım ya, öyle pöfür pöfür değil... kimse bilmiyor onu da zaten.. eşim falan da... pişşt aramızda :kedi:
ay marrybizim de gecenin bir yarısı eşimi çağırmıştı aşağıdan polis 7 aylık hamişleydim ölmüştüm korkudan ama bizim kuru sıkı tabancamız kayıptı onu bulmuşlar gece 3 te getirdiler eve kadar sağolsunlar:bbo:

selam kizlar diyete baslamisiniz hayirli olsun saglikla butun kilolarimizi verelim isallah benim gobegim var cok moralim bozuluyor eteklerimi giymek istiyorum ama gobegim kotu gorunuyor hafif sarkmis oradaki kaslar sikilasirmi acaba ne dersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…