merhaba.bu topiği bulduğuma o kadar sevindim ki anlatamam çok güzel olmuş. benimde 14 haftalık ikizlerim var bi kız bi oığlan arda ve ilay.34 haftalık doğum yaptım ikiside çok minikdi. küvözde kalmadılar hiç hemen eve getirdik ilk iki ay annemle baktık.2 saatte bir beslememiz gerektiği için tek başıma yetişemedim şimdi 1 aydır tek başıma bakmaya çalışıyorum.size soracağım o kadar çok şey varki.beni emmiyolar önceleri alamadılar şimdide sanırım memeyi unuttular emmek istemiyolar memede ağlıyolar.bende sağıp veriyorum sütütmü şimdilik ikisinede yetiyor ama ne zamana kadar yeter.3 saatte bir 80cc içiyolar sizinkiler ne kadar içerdi?
ülen bu aksam zırt pırt reklam veriyolar aşkı memnunun içine ediyolar
selam kızlar başıma neler geldi,
sabah buraya mesajımı attıktan sonra evimin kapısı çaldı,aşağıdan,
polis dedi,
ben de açamam dedim,
daha önceden apartmanda toplu hırsızlık oldu ve bu karaı almıştık,
adam bana Hümeyra Dinç adına yakalama emri için geldim demez miiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile
arkası yarınn
hönnnkkk!!!!!!!!! :bbo:
dırımıcım kıştan ödenmiş gidemediğim bir sporum var,onu düzenli olarak yapmam lazım ramazana kadar
hem sen de düzenli yürüyüş ve spor yapmıyormusun,
bu da öyle bişey neden olmasın,
aksine kilo vermek için tüm doktorlar bunu şart koşuyor..
pamuğum ben aldım başımı gidiyorum,kendimden nefret ettim artıkk,bir yerden başlamalıydım,ramazamana ve kızların doğumgününe kadar ciddi bir hedefim var inşallah muvaffak olurum canım..
sen ne istersin de başaramazsın Allah aşkına,
istersen sana diyet listemi de fakslarım bi ara,uyarsa sana uygularsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?