- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ayyy hava durumuna baktımmm salıya kadar hava böyle yaa ben hasta oluyorum böyle havada içim kararıyor ya
selam kizlar diyete baslamisiniz hayirli olsun saglikla butun kilolarimizi verelim isallah benim gobegim var cok moralim bozuluyor eteklerimi giymek istiyorum ama gobegim kotu gorunuyor hafif sarkmis oradaki kaslar sikilasirmi acaba ne dersinizz
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Oğlum göğsümü tutuyor fakat keyif yapıyor sıpa resmen.Yalanıyor emmiyor,biberonla besleniyor.Dün gece babamız 70 cc anne sütü yedirmiş,kızdım neden yedirdin o kadar diye,itiraz etmediki 1 saate yedi diyor.Sonra çocuk kustu,gerçi kusmamız hep var.dr.biberonla yediği için midesi almayanı çıkarıyor diyor.Bu normalmi ya,çok canımı sıkıyor kusması,çocuğu beşiğe bile yatıramıyorum.
Birde biberonları makinada yıkayıp sonra ketılda kaynamış su ile dezenfekte etsem olurmu,süt sağma pompasının başlığınıda atabilirmiyim.
Oğlum göğsümü tutuyor fakat keyif yapıyor sıpa resmen.Yalanıyor emmiyor,biberonla besleniyor.Dün gece babamız 70 cc anne sütü yedirmiş,kızdım neden yedirdin o kadar diye,itiraz etmediki 1 saate yedi diyor.Sonra çocuk kustu,gerçi kusmamız hep var.dr.biberonla yediği için midesi almayanı çıkarıyor diyor.Bu normalmi ya,çok canımı sıkıyor kusması,çocuğu beşiğe bile yatıramıyorum.
Birde biberonları makinada yıkayıp sonra ketılda kaynamış su ile dezenfekte etsem olurmu,süt sağma pompasının başlığınıda atabilirmiyim.
dırımcım benim bihterden ne eksiğim var onu her hafta deli gibi bekledin ya beni de bekle yarına kadar
yani burada olduğuna göre ne demek bi de nezarete mi atsalardı beni,
saat 12.30a kadar yoktum burda çocuklarıma bakacak kimse yok,indirdim çocukları arabaya,karakola gittim,yaaaa
kilo olayını bakıp görücez canım,
ramazana kadar spora halletmem lazım eylülde büşra doğum yapınca annem çocuklara hiç bakamaz ve benim spor yanar canım,anlatabiliyormuyum...
gitsin kilolarrrr inşallahhh...
hahhaha şaka yapıyorum canım yaaaaa,ne korktum beni bir de tevkif ederlermş diye,
polis kapıdayken apartmanın işe yaramaz meraklı komşuları kapıya bile çıktı biliyormusun:kedi:,
sorsan selam sabah vermezler salaklar,merak oldu mu kapıya çıkmaya utanmıyorlar..
ödenmişler var canım,doğum da yakın,sonrasında zaten annem iptal biliyorsunneyvahedigeldismile
kız bende hamileyken hiç içmedim emzirmeyi bırakınca başlıcm sempatiksalakcinninerocum süt bitti gibi bişi ameliyat stresinde çok azaldı bende başladım sigaraya zaten yakında tamamen bitcek gibi
nasıl yani ohaoldumsmileselam kızlar başıma neler geldi,
sabah buraya mesajımı attıktan sonra evimin kapısı çaldı,aşağıdan,
polis dedi,
ben de açamam dedim,
daha önceden apartmanda toplu hırsızlık oldu ve bu karaı almıştık,
adam bana Hümeyra Dinç adına yakalama emri için geldim demez miiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile
arkası yarınn
aynen ya kızım bir dışarı çıkamdım kızlarımla göya yarın karşıya geçeçektim geçmiş kırk uçurmaya uyuz oldum......ayyy hava durumuna baktımmm salıya kadar hava böyle yaa ben hasta oluyorum böyle havada içim kararıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?