Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

Oğlum göğsümü tutuyor fakat keyif yapıyor sıpa resmen.Yalanıyor emmiyor,biberonla besleniyor.Dün gece babamız 70 cc anne sütü yedirmiş,kızdım neden yedirdin o kadar diye,itiraz etmediki 1 saate yedi diyor.Sonra çocuk kustu,gerçi kusmamız hep var.dr.biberonla yediği için midesi almayanı çıkarıyor diyor.Bu normalmi ya,çok canımı sıkıyor kusması,çocuğu beşiğe bile yatıramıyorum.

Birde biberonları makinada yıkayıp sonra ketılda kaynamış su ile dezenfekte etsem olurmu,süt sağma pompasının başlığınıda atabilirmiyim.

selam kizlar diyete baslamisiniz hayirli olsun saglikla butun kilolarimizi verelim isallah benim gobegim var cok moralim bozuluyor eteklerimi giymek istiyorum ama gobegim kotu gorunuyor hafif sarkmis oradaki kaslar sikilasirmi acaba ne dersinizz

Canım bende senin durumundayım valla.doğum yapalı 20 gün oldu daha,dün tartıldım 68 kiloyum.zaten 64 le hamile kalmıştım.4 kilo fazlam var ama göbeğim sarkmış durumda.

dırımcım benim bihterden ne eksiğim var onu her hafta deli gibi bekledin ya beni de bekle yarına kadar
yani burada olduğuna göre ne demek bi de nezarete mi atsalardı beni,
saat 12.30a kadar yoktum burda çocuklarıma bakacak kimse yok,indirdim çocukları arabaya,karakola gittim,yaaaa

kilo olayını bakıp görücez canım,
ramazana kadar spora halletmem lazım eylülde büşra doğum yapınca annem çocuklara hiç bakamaz ve benim spor yanar canım,anlatabiliyormuyum...

gitsin kilolarrrr inşallahhh...

benim kizlarimda cok kusuyordu yedikten hemen sonra yatirmiyordum simdi bile cok yerlerse kalkmaya calisirken mideleri zorlaniyor herhalde kusuyorlar anne sutunu yettirmeye calisinca birde ustune o sutu kustuklarinda cildiriyordum

canım benim 2 kız da çoook kustular, bebk kıyafetleri eskir mi hiç benimkiler eskimişti günde 2 makina yıkadık.. benim de moralim çok bozuluyordu bu kusma iişine canım ama sanırım bebeğin fizyolojik durumundan kaynaklanıyor, mide kapakçıkları tam gelişmediği için henüz kimi bebek çok kusuyormuş. çağla daha az kusuyordu.. gaz çıkarırken tüm emdiklerini kusuyorlardı, gaz çıkarmazsam bu kez de gazdan ağlıyorlardı of of bilirim canım ya, ama yüksek bir yastığa yatırıyordum emer emmez pek kıpraştırmıyordum 45 derecelik açılı bi yastık demişti dr.um. dikkat edersen emip hemen uyuyorsa kusmuyorlar, uyanıksa kusuyorlar... ama geçti şükür bizim. geçecek sabır canım.. bir çamaşır seriyordum 50 tane önlük :kaydirigubbakcemile2

cnm zamanla alışır....kusma işie kimi bebek kusar ama fazlalığını çıkarır derler..diğer işlemlerie bulaşık makinasında sadece yıkaman yeterli olur bencee

ofs burda lak lak ederken yoğurt için ısıtmaya koyduğum süt taşmış yanmış.. ocak iptal pöffffff

havanın kapalı olması beni de çok etkiliyor,
canım hiçbişey yapmak istemiyor poooofff-tatlicadiarzu-

halem mamasını püskürtüyor,karnı aç ama aklı oyunda deli kızımınsırnaşık şey

aşk olsun cnm yaaa beklerimmm ama sonuçta sen daha önemlisin..buradasın derken kötü bi durum olsa şuan buarada olmazdın demek istedim..
ama yaaa ne kadannn kötüsünn yaaaaaaaaaa istermiyim heç kötü bişey olsun sana :çok üzgünüm:

spor işinde şimdi zamanı uygunsa git cnm benim..para vermişsin sonuçtaa gitsin kilolarr

hahhaha şaka yapıyorum canım yaaaaa,ne korktum beni bir de tevkif ederlermş diye,
polis kapıdayken apartmanın işe yaramaz meraklı komşuları kapıya bile çıktı biliyormusun:kedi:,
sorsan selam sabah vermezler salaklar,merak oldu mu kapıya çıkmaya utanmıyorlar..

ödenmişler var canım,doğum da yakın,sonrasında zaten annem iptal biliyorsunneyvahedigeldismile

zaten öledir cnm benimde hastane arkadaşım doğum yapınca süt pompası lazım olmuştu
bendede vardı kocasıda polis üniforma ile hastaneydeydi...kıza acil lazım olunca adam sizden alalım dedi...bende eşim evde yok erkek kardeşimide alalım dedim...sonuçta ilkkez gördüğüm biri millet söz yapar eve gireceğim...ana arabadan indik dükkanlar bize bakıyor polisle eve girince......neyseki sonra adam bir ikikere daha geldi ben evde olmayında bana getirdiklerini alt dükkana bırakmış dükkanlarda merakını gidermiş..arkadaşınızın eşi dediler bana....

ali ile ömeri uyutuyoruz çok uykum var dünden çok yorgunum ...yürüüş yapsammı yapmasammı bilemedim...en iiyisi yemeğimi yiyeyimm

kevserr süt taşması kötü yaaaaaaaaaaaaaaaaa

naber kızlar,ne var ne yok..herkes iyidir umarım..bugünü okudum..hymaryyim benim belirttiğim gibi ben, sen o sıkıntı içindeyken yanında olamadığıma üzüldüm çok..ne büyük bir talihsizlik..Kevser'im merak ettim seni nasıl oldun kınada..msnde görürüm inş..Pamuğum özledim senin tatlı dilini bennnnnn...Wavyim nerede girmiyor mu bu aralar...hepinizi öperim...acel acel yazdım yoğunum çok...

kaswam canım benimmm,
olsun dertleştik yaönemli olan bu,
burda olayı anlatmadım arkası yarın yaptım,
benim bihterden neyim eksik dedimm
ama ne fena oldu dimi,
ben de kızları yediriyorum

Dünde bütün gün gezdik ablam ve yeğenlerimle...bendeler bu hafta..dün kuzularıma dayanamadım bir şeyler aldım gene..mothercare de indirim vardı..zarababy den de çok şık şeyler aldım...Playskollda da indirim vardı..bugün gene misafirim var..

playskoll da aynı yerde mii?
ordan bişeyler almak istiyorum ama hiç denk gelmiyor ve küçücük oyuncaklar bi sürü para..

benim de annem yok evdeyim,kızları kendim indirip arabalarıyla dışarda geziyoruz biraz biraz..

Son düzenleme:
selam kızlar nassızın bakem:))

kızlar bişey soracağım benim geçen hafta kırkım bitti ama 2 günde bir hafif kanamam oluyor normalmi sizde oldumu böyle dr aramadım arasammı acaba...
birde ipeğin poposunda sivilce gibi bişeyler çıkmış sanki su toplaması gibi isilikmi buacaba kızlar....

nerocum süt bitti gibi bişi ameliyat stresinde çok azaldı bende başladım sigaraya zaten yakında tamamen bitcek gibi
kız bende hamileyken hiç içmedim emzirmeyi bırakınca başlıcm sempatiksalakcinni

nasıl yani ohaoldumsmile

ayyy hava durumuna baktımmm salıya kadar hava böyle yaa ben hasta oluyorum böyle havada içim kararıyor ya
aynen ya kızım bir dışarı çıkamdım kızlarımla göya yarın karşıya geçeçektim geçmiş kırk uçurmaya uyuz oldum......

artvinli cnm benimde ipek'te var kusma olayı dr bebk reflüsü aptamil ar ver mama dedi daha yoğun bir mamaymış,ben daha az veriyorum sanki 2 gündür daha az kusuyor,birde mamadan sonra gerinirken falan kusuyorlar genelde benimkiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…