Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Arkadaşlar allah razı olsun ya.Nasıl içim rahatladı çok saolun.

Zaten bir lokmacık zor zar yediriyorum.hop kusuyor,hadi üst değiştir.Anneler aman çocuk üşüd,ne yapıyım açmıyımmı üstünü.

Allahın izniyle bu günlerde geçecek sağlıkla.Cecap veren bütün arkadaşlarımı tek tek öpüyoruz.Allah razı olsun.

ahh ahh tatlım seni en iyi ben anlarım..
benim ikisi de öyle..hele oğlan..günde kaç makina çamaşır yıkıyorum bi bilsen..bebeklerin çoğunda doğuştan reflü olurmuş ve bunların çok büyük bi kısmı müdahalesiz geçermiş bebek hareketlendiğinde..ben kusmayı engellesin diye AR ilave ediyorum mamalarına ama maşallah onu bile kusuyolar..inşallah geçecek bu günler..sabır..

wavyymm seni burda görüyorum naberr,
beni ihmal ediyorsun seennnn :gitme:

kızlar çok huzursuz hymarry hiç uyumuyolar artık. bu arada kim kimi ihmal ediyor şurayı açıp okumasam herşeyden bi haber olucam. neyse yine ben ihmal ediyor olayım.
kaswam canım bitek sen farketmişsin uğramadığımı. biraz tatsızız bu günlerde. sürekli drlardayım birde. neyse3 ben iyiyim. öpüyorum herkesi..

farkediliyor uğramadığın tabi ki ama telefonda bile konuşmak için düşünüyorum seni,
kızlar ne durumda,mecbur telefon açıp kapatmaya zorlanan bir tip olmak istemiyorum benneyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım benim..

kızları uyuttum,
biz de biraz atıştırdık,yatıcam şimdi,
uykumu alamıyorum sanki,
bir de bu ara hava soğuk bilemedim bu yavrulara gece ne giydireyyyiiiimm,gündüz ne giydireyimm:sm_confused:

iyi akşamlar herkese bişey sorucam ya zymflor kullanan var mı dişleri çıkanlardan doktorumuz bize verdi fakat bi arkadaşımın diş doktoru yakını 3 yaşından önce kullanma demiş ona kararsız kaldım ya????????????

oh maşallah güle güle giysin kuzular kaswam eminim çok cici şeylewr almışsındır ve çok çok yakışmıştır prens ve prensesimize. aman al hevesini kendini tamam açbucak küçülüyor ziyan oluyor ama bence imkanı olan alsın giydirsin Allahım daha çokta versin :) herşeyimiz onlar insan ne yapacağını şaşıyor Rabbim hayırlı uzun ömürlker versin hepimizin evlatlarına. ne siterdim biliyonmuuuuu sen alışverişteyken tesadüfen senle karşılaşmayı tanırdım valla kaçtane gülbeşeker ve bi prensi bi prensesi olan varki istanbulda dimi ama :) bende bende çok özledim canımsın öperim o pembiş yanaklarındannn

canım pişik olmuş sıcağın etkisiylede kabarmış herhalde. bol bol nhavalandır bide her bez değiştirince yıka sonrasında iyice kurula canım. buğday nişastasıda işe yarıyordu bi araştır istersen canım.

canııım bitanem farketmeeez olurmuyum valla baktım mesajlarına bilenem hattaaaa yaaa üçüzlere yazmışsın bende bazen izlemede kalıyorum ondan. yazsamda yazdığımı görmüyo zaten kimse genelde kendi kendime çığırıp gidiyom bende aman olsun öyle böyle :) gel bi kucaklayım kıı ben yumuşak yumuşakımmmm :)
heççç kimse yokkk yaww nirdesinizzzz

biz anamla nette takılıyoruz

oyyyyy ananıda teknolojiye bağımlı hale getiricen helal dirimim :) elinden alırsa laptoğunu karışmam :))) maşalllah anasınada kızınada

ofs burda lak lak ederken yoğurt için ısıtmaya koyduğum süt taşmış yanmış.. ocak iptal pöffffff

boşver kevserim aman napalım daha neler yakcan :) hayatımda hiç bişey yakmadıydım bu yaşa kadar geçen bende yaktım 2 -3 bişey yaaaa. allah beterinden korusun ben alzaymırrr oldum diyodum kızlarada maşallah akşam burnundan getirmişler aman olsun uslu dursalar nazar olurduuuuu mucksss

Canım bende senin durumundayım valla.doğum yapalı 20 gün oldu daha,dün tartıldım 68 kiloyum.zaten 64 le hamile kalmıştım.4 kilo fazlam var ama göbeğim sarkmış durumda.

oooo onada kilomu diyosun artvinlim ay bende bi okadar olsaam daaaa ne isterimkiiiiii

biz 6. aydan beri kullanıyoruz canım,
eşim diş hekimi,doktorumuz da tavsiye etti,
herkesin hemfikir oldukları konularda bazı doktorlar radikal olma amacında sanırım,
ne açıklama yapmış acaba ?

pamuğum güzel bir yere parmak bastın,
wavymm başka yerlere mesaj yazmaya fırsat buluyorsun,ben de yakaladım senisempatiksalakcinni

ne bileyim önceden bu tarz şeyleri dülünmeden arardınç sen armayınca bende arayıp kendimi aratan tip olmak sitemiyorumeyvahedigeldismile. niyse serpil kaçarsempatiksalakcinni

ben hamile kaldığımdan beri içmiyoooomm:lepi:alkisalkisalkis

ay hiç başlama zaten . ya açıkcası benimki keyif sigarası günde 3 taneyi geçmiyorum yani çocuklara felanda üstümden kokar diye zevkime içiyorum tabi içmemek en iyisi

hoş geldin canım aramıza bebeklerin hayrlı uğurlu olsun umarım ceee deyip kaçmazsınn ya inan ben o zamanlar ne veriyodum nasıl veriyodum unuttum malum 2 çocukla kafa aklmıyo ama seni cevaplayan annelerimiz olmuş zatenkaydirigubbakcemile2

tuzum kuruyken konuşurum diyosun zuhahahha
abowwwwwwwwwww yarın gelsed anlatsan biran önceeeee
ahanda sigara içen bi kaçak dahaaa

demek burnundna getiridler haaa halbuki resimdde ne kadar melek görünüyolar içindeki cadıyı iyi saklıyolar desene kıyamam sana yaaa cadı kızları dövücem benim cadı en baştaaa

canım biçok arkadaşım cevaplamış seni aynılarını söyleyeceğim bende refli oluyo bebklerde benim kızım içtiğinin yarısını çıkarırdı mama tavsiyelerini dikkate al 45derecelik açı ile beslemeyi dikkate al yatarken başını biraz yüksekte tutmayı dikkate al bide hemen uyursa gerçekten kusmuyo

vallaha ben hiç çocukların kullandıklaırnı makineye atmadım ama bu benim düzenim tabi ayrı süngerle ve çözünmesi iyi olan froch diye bieterjalna hep elimde yıkadım ben ama taıladabilir makineye dedeiğim gibi ben elimde yıkadığımda daha rahat ettiğim için atmıyorum makineye ayrıca reflü 4 aydan sonra felan geçiyo ama o zamana kadar biraz çekeceksin sanırımmm:ecrin_bebek:

kızları uyuttum,
uykumu alamıyorum sanki,
bir de bu ara hava soğuk bilemedim bu yavrulara gece ne giydireyyyiiiimm,gündüz ne giydireyimm:sm_confused:

ben uuzn kollu badilere dönüş yaptım

selam kızlarr herkes iyi şükür wavycim ne oldu canım gene doktorlardaymışsın hayır olsun işallahhh

bend ebugün fındıkzade cuma pazarına gittim bişiler alabilmek için ama çok moral bozucu bi gündü 3 bluz almaktan öteye gidemedim etekler çok pahalıydı pazara göre 25 ten aşağı yoktu ayrıca bedende yoktu kapri pantolon normal pantolon veya normal haytta giyebileceğim elbise felanda hiç bulamadım zaten olnalardada beden yoktuuuu offfff bu kilolar yokmu kızlar yaaaaa çok can sıkıcı ben spora gidmem çocuklara bakacak kimsme yok diyet içine tanıdığım yada tavsiye ile gidebileceğim dr yok medicalparka keşke bende yakın olsam yaaaa

ayrıca güzel haberrr pazar günü kaynanam gidiyoooo

kızlar haftasonu carrefourda prima bez 16.90 haberiniz olsun ikizpaketlerrrr:tomato:

kızları uyuttum,
uykumu alamıyorum sanki,
ay tam yazacaktım ahmetim ağladı bi koşu gittim geldim

hımm evet bende çıtçıtlılarla durdurmaya başlamıştım ama sankis erinledi hava pijama giydirmeye başladım alta kolsuz çıtçıtlı üstte pijamalar. kısa kolluya şorta geçmiştik ama birdne üşütmelerinden korktum bende. temmuza kadar bekliycez anlaşılan cıbıldatmak için.
valla biz hiç bişey kullanmadık dişlerimizde çıktı. d vitaminide dahil kullanmadıklarımıza.

hymary canım ilerde dişlerin erken çürümesine yol acar demiş

:sm_confused: iyyiii kullanmasınlar o zaman,
doktoru söylemiş sonuçta ne diyim,
biz kullanıyoruz canım,çürürse söylerim

wavymm ahanda gidiyosun,
bi yavru ağlıyor,sızlanıyor yada bi iş güç,
artık daha da sıkıntılı olduklarını da söylüyorsun,neleri var ki şimdiiii yazık yaaaww
üzülüyorum yapacak bişeyim yok:sm_confused:

canancım hahahah yarın tamamını anlatıcam belki kurtuldum ama çok ciddi bi sıkıntı oldu cidden
sigara işine gelince iştah kesiyormuş diye duyuyorum başlasam diyorum fakat benim koca beni boşar vallaha

pamuğum benim saremin dişi çıkmadı hala fakat burda diş çıkarma topiği buldum 14 aylıkken çıkaran bile var,doktorumuz bu bir gelişim göstergesi değil dedi,biz de bekliyoruz napalım,
kıyafetlee gelince ben abartıyorum sanırım o zaman bayaa kışlıklara döndüm ben ödüm kopuyor,
biraz da evi havalandıralım diyorum üşütmesinler diye giydiriyorum yaaww

kızlaaaaaaaaarrr selama.s.oh oh bugün iyi kaynatmışsınızkaydirigubbakcemile2 biz de ikea ya gittik bugün maşallah kızlar kudurmadı ama tabi kucakta:bbo: yavaş yavaş büyüyolar artık herhalzemuszemus saçıma boya aldım boyucak kardeşim azcuk kendime bakem artık dimibayanssulusmile eski halimden eser yok beaa makyajsız dışarı çıkmayan çıtırak ben gözaltı morluklarıyla gezinen tonton bi bakımsıza dönüştümkafamçokkarıştı zayıflayıncaya kadar kendime biraz çeki düzen verem dedim napembayanssulusmile ya kilodan öte şu sarkık duran göbeğe gıcık oluyom herkesin aynı mı yoksa benim doktor beceremedi mi bilemiyomlaelaelaelaelae

herkese iyi geceler bütün yavrular sabaha kadar mis gibi uyurlar inşallah biz de bi güzel uyur dinleniriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…