- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Arkadaşlar allah razı olsun ya.Nasıl içim rahatladı çok saolun.
Zaten bir lokmacık zor zar yediriyorum.hop kusuyor,hadi üst değiştir.Anneler aman çocuk üşüd,ne yapıyım açmıyımmı üstünü.
Allahın izniyle bu günlerde geçecek sağlıkla.Cecap veren bütün arkadaşlarımı tek tek öpüyoruz.Allah razı olsun.
kızlar çok huzursuz hymarry hiç uyumuyolar artık. bu arada kim kimi ihmal ediyorşurayı açıp okumasam herşeyden bi haber olucam. neyse yine ben ihmal ediyor olayım.
kaswam canım bitek sen farketmişsin uğramadığımı. biraz tatsızız bu günlerde. sürekli drlardayım birde. neyse3 ben iyiyim. öpüyorum herkesi..
Dünde bütün gün gezdik ablam ve yeğenlerimle...bendeler bu hafta..dün kuzularıma dayanamadım bir şeyler aldım gene..mothercare de indirim vardı..zarababy den de çok şık şeyler aldım...Playskollda da indirim vardı..bugün gene misafirim var..
selam kızlar nassızın bakem:))
kızlar bişey soracağım benim geçen hafta kırkım bitti ama 2 günde bir hafif kanamam oluyor normalmi sizde oldumu böyle dr aramadım arasammı acaba...
birde ipeğin poposunda sivilce gibi bişeyler çıkmış sanki su toplaması gibi isilikmi buacaba kızlar....
kı.
canııım bitanem farketmeeez olurmuyum valla baktım mesajlarına bilenem hattaaaa yaaa üçüzlere yazmışsın bende bazen izlemede kalıyorum ondan. yazsamda yazdığımı görmüyo zaten kimse genelde kendi kendime çığırıp gidiyom bende aman olsun öyle böyle :) gel bi kucaklayım kıı ben yumuşak yumuşakımmmm :)kızlar çok huzursuz hymarry hiç uyumuyolar artık. bu arada kim kimi ihmal ediyorşurayı açıp okumasam herşeyden bi haber olucam. neyse yine ben ihmal ediyor olayım.
kaswam canım bitek sen farketmişsin uğramadığımı. biraz tatsızız bu günlerde. sürekli drlardayım birde. neyse3 ben iyiyim. öpüyorum herkesi..
heççç kimse yokkk yaww nirdesinizzzz
biz anamla nette takılıyoruz
ofs burda lak lak ederken yoğurt için ısıtmaya koyduğum süt taşmış yanmış.. ocak iptal pöffffff
Canım bende senin durumundayım valla.doğum yapalı 20 gün oldu daha,dün tartıldım 68 kiloyum.zaten 64 le hamile kalmıştım.4 kilo fazlam var ama göbeğim sarkmış durumda.
farkediliyor uğramadığın tabi ki ama telefonda bile konuşmak için düşünüyorum seni,
kızlar ne durumda,mecbur telefon açıp kapatmaya zorlanan bir tip olmak istemiyorum benneyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım benim..
ben hamile kaldığımdan beri içmiyoooomm:lepi:alkisalkisalkis
hoş geldin canım aramıza bebeklerin hayrlı uğurlu olsun umarım ceee deyip kaçmazsınn ya inan ben o zamanlar ne veriyodum nasıl veriyodum unuttum malum 2 çocukla kafa aklmıyo ama seni cevaplayan annelerimiz olmuş zatenkaydirigubbakcemile2merhaba.bu topiği bulduğuma o kadar sevindim ki anlatamam çok güzel olmuş. benimde 14 haftalık ikizlerim var bi kız bi oığlan arda ve ilay.34 haftalık doğum yaptım ikiside çok minikdi. küvözde kalmadılar hiç hemen eve getirdik ilk iki ay annemle baktık.2 saatte bir beslememiz gerektiği için tek başıma yetişemedim şimdi 1 aydır tek başıma bakmaya çalışıyorum.size soracağım o kadar çok şey varki.beni emmiyolar önceleri alamadılar şimdide sanırım memeyi unuttular emmek istemiyolar memede ağlıyolar.bende sağıp veriyorum sütütmü şimdilik ikisinede yetiyor ama ne zamana kadar yeter.3 saatte bir 80cc içiyolar sizinkiler ne kadar içerdi?
Hymarryyyyy şimdi bende gaza geldimm hadi bende başllıyorum ama kendi çabamla bakalım azimlimiymişiiiim. felaket morla bozuyor bu kilolar kurrtulup rahatlamak lazım . hadi gazamız mubarek olsun şeker Allah yardımcımız olsuuun
dipnot: şu anda yeni karnımı doyurdum tuzum kuru yaniii sempatiksalakcinni
abowwwwwwwwwww yarın gelsed anlatsan biran önceeeeeselam kızlar başıma neler geldi,
sabah buraya mesajımı attıktan sonra evimin kapısı çaldı,aşağıdan,
polis dedi,
ben de açamam dedim,
daha önceden apartmanda toplu hırsızlık oldu ve bu karaı almıştık,
adam bana Hümeyra Dinç adına yakalama emri için geldim demez miiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile
arkası yarınn
ahanda sigara içen bi kaçak dahaaaüf kızlar saat 2 olmş bile.. ne çabuk geçiyor,
akşam kına tam birfiyaskoydu,,, kuaföre gittim çok sade bir türban yaptırdım, eve geldim makyaj yaptım.. ana çağla beni tanımadı.. sesimi duyuuyo arıyo burdayım diyorum ağlıyo hemde ne ağlamak ne yapsaksusturamadık hepimiz.. baktık suscak gibi değil geç kalıcaz yolda susar belki dedik ve gelinliklerini giydirmaya başladık ama kan ter içinde kaldı ağlamaktan... sırıl sıklam gittik salonda da ağlamaya devam etti.. neyse sakinleştirip uyuttum, beni de istemiyo etraftaki kalabalığa da sinir ldu.. tam o sakinleşti damla başladı, biberon almadığı için kaşık maması yaptım zor bela döke saça bağıra çağıra yedik, uyudular 20 dk. sonra bir uyandılarki... kıyamet koptu.. apar topar evimize geldik eve gelince başladılar kahkahalara..yok anacım biz daha düğünlük falan değiliz... kalın kafalı kaynanam anlar inş. bu sabah daaramış alayım sizi bize gelelim diyor büyük babanne varmış senal onu gel dedim, senin ev dağınıktır şimdi babanne bahane bulur dedi... yahu kadının gözleri görmüo zaten... çıldırıcam.. gelemem dedim ben de hava serin çocuklar da hafif kırık zaten.. şurup verdim...
windy ile görüştünüz mü kızlar?
kızlar diyetiniz de hayırlı olsun... bence çok başarılı olacaksınızz... ağğğn aağğğnnn....:))
dirim annem dün bana sürpriz yapıp erken gelmez mi, sigarayla yakalanacaktım az daha...
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Oğlum göğsümü tutuyor fakat keyif yapıyor sıpa resmen.Yalanıyor emmiyor,biberonla besleniyor.Dün gece babamız 70 cc anne sütü yedirmiş,kızdım neden yedirdin o kadar diye,itiraz etmediki 1 saate yedi diyor.Sonra çocuk kustu,gerçi kusmamız hep var.dr.biberonla yediği için midesi almayanı çıkarıyor diyor.Bu normalmi ya,çok canımı sıkıyor kusması,çocuğu beşiğe bile yatıramıyorum.
Birde biberonları makinada yıkayıp sonra ketılda kaynamış su ile dezenfekte etsem olurmu,süt sağma pompasının başlığınıda atabilirmiyim.
kızları uyuttum,
biz de biraz atıştırdık,yatıcam şimdi,
uykumu alamıyorum sanki,
bir de bu ara hava soğuk bilemedim bu yavrulara gece ne giydireyyyiiiimm,gündüz ne giydireyimm:sm_confused:
ay tam yazacaktım ahmetim ağladı bi koşu gittim geldimkızları uyuttum,
biz de biraz atıştırdık,yatıcam şimdi,
uykumu alamıyorum sanki,
bir de bu ara hava soğuk bilemedim bu yavrulara gece ne giydireyyyiiiimm,gündüz ne giydireyimm:sm_confused:
valla biz hiç bişey kullanmadık dişlerimizde çıktı. d vitaminide dahil kullanmadıklarımıza.iyi akşamlar herkese bişey sorucam ya zymflor kullanan var mı dişleri çıkanlardan doktorumuz bize verdi fakat bi arkadaşımın diş doktoru yakını 3 yaşından önce kullanma demiş ona kararsız kaldım ya????????????
hymary canım ilerde dişlerin erken çürümesine yol acar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?