Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

esteteik ameliyat mı olduk ki tarihçii,doktor beceremesin,koca şişik göbeği bomboş aldı dikti napsınlar
benimde annnem yok ptesi ye kadar ben de o gün saçıma derin katlar kestiricem,boyatma neye boyatsam ki kocam sevmiyor radikal işleriyasakkelime
diyorum ya bir yerden başlamak lazıma.s

ben kaçayım dedikçe ortalık kalabalıklaşıyor yaaw:hulya:

canımmm biliyorum gelişim göstergesi olmadığını benim dediğim herşeyi seyrine bıraktık ilave bişey yapmıyoruz anlamındaydı. olması gereken zamnda oluyor herşey çok şükür. tabikide ek kullanılması gereken şeyler var ama benim kociş biraz inatçı hiç bişey kullanmamaktan yana .

hım çok abartıncada terliyorlar be kuzum ortasını bulmak lazım.

ya senin şu hikayeyi merak ettim bi anlatmadın yaaa neler oldu şekercim niye gelmiş polisler dizi izlemeyen ben meraktan geberdim burda :))

birde sigara konusunu boşver hem keseye zarar hem sağlığa şşşttt içenler kızmayın bana yaaa. valla bugün sağlık ocağına gittiydim möhiim bir sebepten dolayı vede dr ylşe konuştum eşimle beraber kuzularımı getiricem o zaman eşime diyinki dedim sigara içtikten sonra yıkanmadan asla yaklaşmayın :)

neyse mucksladıım

neyseee ben kaçıyorum acıktıydım yemeden yatacaktım güyaa ama dayanamadım sofrayı hazırladım bile diyet çöpe gittii:)

iyi geceler herkese

kapıya polis geldi,dedim açmam apartmana toplu hırsız girmişti daha önce,
hamınefendi adınza yakalama emri var demezler mi:1shok:

yine de güvenemedim,yukarıya çıktı adam,polis,kapı aralığından kimliğini gösterdi ve yüksek bir sele bana konuşmaya başladı,
akkınızda arama belirtilmiş,muhtemelen tebliğ de edilmiştir,
fakat gelmediğiniz için mahkemeden yakalama kararı çıkmış :1shok:

konu nee,
klasik cevap merkese gelmeniz lazım,
dedim çocukları bırakacak kimsem yok,
babamın yüreğine inebilir,annem yok kızları emanet etsem,kocam tevkif edilmiş bir kadını napsın,
telefonumu ve kimliğimi alıp gitti,gel al...
bu arada apartmanda işe yarmaz ne kadar yaşlı varsa kapılarda ayyyy ayyy kendi aralarında konuşuyorlar..

mecbur hazırladım,arabalarını açıp aşağıya teker teker indirdim,
yürüme mesafesiyle 10 dk yaklaşık,
gittim,ben gidene kadar araştırma yapmışlar kimliğimden
çocuklarla bahçede ilgilendiler ama gözüm ordaydı tabi,

meğer adıma sahte kimlik düzenlenmiş,
eşim mardinli olduğu için benim kimliğimde oraya kayıtlı ve benim adıma düzenlenen kimlik üzerinden uyuluturucu kaçakçılığı ihbarı yapmışlarrr :1shok:

uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
ay kendimi anlatıyorum ben şuyum buyum,babam şu,eşim bu,milletvekili dayılarımm,profesör amcalarımm sempatiksalakcinni

orda anlaşıldı asıl kaçakçının ben olmadığı,
yuoksa tevkif edecklerdi beni ayyyy,
ne tırstımmmm,geçti hamdolsunn...

ay ne bileyim canım yaa doktor karnı kapatmakta gecikirse karın şiş kalıyomuş normal doğumun böle bi derdi yok yaa ne güzel çok istediydim normal doğurmayı herşeyim gibi bu da anormal olduukaydirigubbakcemile3

haydaaaa:bbo: geçmiş olsun canım yaaa:Saruboceq:

Normal doğumd aolmuyor mu canım yaaa,
boşver sen de,karın aynı büyümüş karın beeee,ama açılmışken estetik te yapılasymış diyorum,
ben bi daha doğurusam direk onu da ekleticemm..

Normal doğumd aolmuyor mu canım yaaa,
boşver sen de,karın aynı büyümüş karın beeee,ama açılmışken estetik te yapılasymış diyorum,
ben bi daha doğurusam direk onu da ekleticemm..

bak kaçıyodum kaçamadım bi daha doğurursam mılaelaelaelaelae yok ben doğurmadan estetik yaptırırım yaptırcaksam düşünsene bi daha ikiz olduğunukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

canlar ben kaçar(bak gene yaban behlül geldi aklıma) öpüyorum hepinizi ve bebişleria.s. iyi geceleeeeeeeerrrrr
ay biz de o behlülün haline çok güldük,
e adamın traş olucak parası yeri yurdu yok,
mezarlıkta yatmıştır sakallrı büyüyene kadar diyorz,
dedikçe güldük,güldükçe bişeyler bulduk kocişle
behlül sayesinde barıştık biz
bak kaçıyodum kaçamadım bi daha doğurursam mılaelaelaelaelae yok ben doğurmadan estetik yaptırırım yaptırcaksam düşünsene bi daha ikiz olduğunukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
amanınnnn dedim ya bir yarım aklım var o da bende kalsın demisempatiksalakcinni

hay allah yaa..büyük geçmiş olsun canım..
olaya bak..çok şaşırdım çoookk..

ayyyyyyyy hümeyra çok geçmiş olsunn
ayyy çok fena bi durum yaaaaa tühh
allahım korusun herşeyden bizleri

Canım ya senin oglanla benim oglan resmen aynı bizimki beni biliyo emiyo ama hemen bırakıyo bende senin gibi sarılık olur die verdim 2 aylık ve hala sagıp veriyorum zatten mama içiyo yapaca bişi yok bide cıkarma huyuda aynı bizimkinin burundan bile geliyo suan kusma huyunu bıraktı ama arada burnundan geliyo oda yavas yavas alısıcak hiç korkma yatır hiç bişi olmaz ALLAHın izniyr bide sen hiç karısma o ne kadar isterse okadar yesin ben uyandırıp zorluyodum o zaten acıkınca kapıcaktır

allah allah ya çok geçmiş olsun ne uyuşturucusu ne tevkifi kimliğini felanmı kaybettin bi yerde nerdne bulmuşlar senin bilgileirni aman allahım ya yarının ne olacağı belli değil ya bizler bazen biz olmaktan çıkıyoruz sanırım çok ama çok geçmiş olsun :sinifsinif::sinifsinif:

sigara mevzusuna gelince içen biri olarak iştah kestiği felan yok iştahımı keser belki diye başlama zuhahha

oluyo işte o kusmalar geçecek canım biraz daha büyüsünler mide kapakçıkları gelişsin hallolacak

uykum geldi benimde ben kaçar hepinizi öper

Hümeyra canım cok geçmiş olsun ...
Valla okurken bile kalbim duracak gibi oldu ben cok kokrkak bir tipim kendimden emin olsamda insanın basına hersey gelebiliyo bunu anlııyorum şükür soru yok

Canan bu aglamalar kolikler ne zaman gecicek yahu gercketen cok zorlaıyorum annemler var ALLAHtan tek bakanlara kıpta ile bakıyorum ben kesinlikle yapamam yaaa

ülen uykum yokk....annemde içerde uyudu sexs and cıty de izleyemiyorum
onu izlerken uykum geliyordu en azından ......

Canan bu aglamalar kolikler ne zaman gecicek yahu gercketen cok zorlaıyorum annemler var ALLAHtan tek bakanlara kıpta ile bakıyorum ben kesinlikle yapamam yaaa

dettttttklava:bakamam yok kolik evet zor bi durum ama en sakin ikizin bile bakımı çok zor...kimse aksini idda edemez...heleki hareket dönemleri...
ama bakılıyor...tek bebek gibi özenli itinalı sabırlı olamıyorsun belki ama bakılıyor...

hee insanlar hep bişeyine bakım tarzına mana bulacaktır....çünki çevremizde çok naidr ikiz...

mesela benim halamın tek bir torunu var bizimkilerden 28 gün küçük

neymiş onun önüne kitap konunca kediyi köpeği gösteriyormuş...

eee dedim annesinin başka işi ne hala bi kıza baksın tabi

ne yemek yapar ne çamaşır ne ev temizliği.....bunları yapmadığı gibi bide savunuyor kız kendini ben ev hizmetci değilim ben çocuğuma annelik yapıyorum...

benimkiler..öle kedi köpek göstermiyorlar....ama çok şükür salakda değiller...

hayatım boyunca bu kıyaslama olacak biliyorum...ama hep cvblarını veriyorum

sende güçlü olacaksın ...biz ikiz annesiyiz daha yolun başında ne zorluklara göğüs gerdik biz..unutma

eee bende kaçayımm kimse yok olanlarda geçmişte sanırım çok öptüm sizleri iyi gecelerr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…