kızlaaaaaaaaarrr selama.s.oh oh bugün iyi kaynatmışsınızkaydirigubbakcemile2 biz de ikea ya gittik bugün maşallah kızlar kudurmadı ama tabi kucakta:bbo: yavaş yavaş büyüyolar artık herhalzemuszemus saçıma boya aldım boyucak kardeşim azcuk kendime bakem artık dimibayanssulusmile eski halimden eser yok beaa makyajsız dışarı çıkmayan çıtırak ben gözaltı morluklarıyla gezinen tonton bi bakımsıza dönüştümkafamçokkarıştı zayıflayıncaya kadar kendime biraz çeki düzen verem dedim napembayanssulusmile ya kilodan öte şu sarkık duran göbeğe gıcık oluyom herkesin aynı mı yoksa benim doktor beceremedi mi bilemiyomlaelaelaelaelae
wavymm ahanda gidiyosun,
bi yavru ağlıyor,sızlanıyor yada bi iş güç,
artık daha da sıkıntılı olduklarını da söylüyorsun,neleri var ki şimdiiii yazık yaaaww
üzülüyorum yapacak bişeyim yok:sm_confused:
canancım hahahah yarın tamamını anlatıcam belki kurtuldum ama çok ciddi bi sıkıntı oldu cidden
sigara işine gelince iştah kesiyormuş diye duyuyorum başlasam diyorum fakat benim koca beni boşar vallaha
pamuğum benim saremin dişi çıkmadı hala fakat burda diş çıkarma topiği buldum 14 aylıkken çıkaran bile var,doktorumuz bu bir gelişim göstergesi değil dedi,biz de bekliyoruz napalım,
kıyafetlee gelince ben abartıyorum sanırım o zaman bayaa kışlıklara döndüm ben ödüm kopuyor,
biraz da evi havalandıralım diyorum üşütmesinler diye giydiriyorum yaaww
esteteik ameliyat mı olduk ki tarihçii,doktor beceremesin,koca şişik göbeği bomboş aldı dikti napsınlar
benimde annnem yok ptesi ye kadar ben de o gün saçıma derin katlar kestiricem,boyatma neye boyatsam ki kocam sevmiyor radikal işleriyasakkelime
diyorum ya bir yerden başlamak lazıma.s
kapıya polis geldi,dedim açmam apartmana toplu hırsız girmişti daha önce,
hamınefendi adınza yakalama emri var demezler mi:1shok:
yine de güvenemedim,yukarıya çıktı adam,polis,kapı aralığından kimliğini gösterdi ve yüksek bir sele bana konuşmaya başladı,
akkınızda arama belirtilmiş,muhtemelen tebliğ de edilmiştir,
fakat gelmediğiniz için mahkemeden yakalama kararı çıkmış :1shok:
konu nee,
klasik cevap merkese gelmeniz lazım,
dedim çocukları bırakacak kimsem yok,
babamın yüreğine inebilir,annem yok kızları emanet etsem,kocam tevkif edilmiş bir kadını napsın,
telefonumu ve kimliğimi alıp gitti,gel al...
bu arada apartmanda işe yarmaz ne kadar yaşlı varsa kapılarda ayyyy ayyy kendi aralarında konuşuyorlar..
mecbur hazırladım,arabalarını açıp aşağıya teker teker indirdim,
yürüme mesafesiyle 10 dk yaklaşık,
gittim,ben gidene kadar araştırma yapmışlar kimliğimden
çocuklarla bahçede ilgilendiler ama gözüm ordaydı tabi,
meğer adıma sahte kimlik düzenlenmiş,
eşim mardinli olduğu için benim kimliğimde oraya kayıtlı ve benim adıma düzenlenen kimlik üzerinden uyuluturucu kaçakçılığı ihbarı yapmışlarrr :1shok:
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
ay kendimi anlatıyorum ben şuyum buyum,babam şu,eşim bu,milletvekili dayılarımm,profesör amcalarımm sempatiksalakcinni
orda anlaşıldı asıl kaçakçının ben olmadığı,
yuoksa tevkif edecklerdi beni ayyyy,
ne tırstımmmm,geçti hamdolsunn...
Normal doğumd aolmuyor mu canım yaaa,
boşver sen de,karın aynı büyümüş karın beeee,ama açılmışken estetik te yapılasymış diyorum,
ben bi daha doğurusam direk onu da ekleticemm..
ay biz de o behlülün haline çok güldük,canlar ben kaçar(bak gene yaban behlül geldi aklıma) öpüyorum hepinizi ve bebişleria.s. iyi geceleeeeeeeerrrrr
amanınnnn dedim ya bir yarım aklım var o da bende kalsın demisempatiksalakcinnibak kaçıyodum kaçamadımbi daha doğurursam mılaelaelaelaelae yok ben doğurmadan estetik yaptırırım yaptırcaksam düşünsene bi daha ikiz olduğunukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
yine de güvenemedim,yukarıya çıktı adam,polis,kapı aralığından kimliğini gösterdi ve yüksek bir sele bana konuşmaya başladı,
konu nee,
babamın yüreğine inebilir,annem yok kızları emanet etsem,kocam tevkif edilmiş bir kadını napsın,
bu arada apartmanda işe yarmaz ne kadar yaşlı varsa kapılarda ayyyy ayyy kendi aralarında konuşuyorlar..
eşim mardinli olduğu için benim kimliğimde oraya kayıtlı ve benim adıma düzenlenen kimlik üzerinden uyuluturucu kaçakçılığı ihbarı yapmışlarrr :1shok:
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
ay kendimi anlatıyorum ben şuyum buyum,babam şu,eşim bu,milletvekili dayılarımm,profesör amcalarımm sempatiksalakcinni
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Oğlum göğsümü tutuyor fakat keyif yapıyor sıpa resmen.Yalanıyor emmiyor,biberonla besleniyor.Dün gece babamız 70 cc anne sütü yedirmiş,kızdım neden yedirdin o kadar diye,itiraz etmediki 1 saate yedi diyor.Sonra çocuk kustu,gerçi kusmamız hep var.dr.biberonla yediği için midesi almayanı çıkarıyor diyor.Bu normalmi ya,çok canımı sıkıyor kusması,çocuğu beşiğe bile yatıramıyorum.
Birde biberonları makinada yıkayıp sonra ketılda kaynamış su ile dezenfekte etsem olurmu,süt sağma pompasının başlığınıda atabilirmiyim.
konu nee,
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
Canım ya senin oglanla benim oglan resmen aynı bizimki beni biliyo emiyo ama hemen bırakıyo bende senin gibi sarılık olur die verdim 2 aylık ve hala sagıp veriyorum zatten mama içiyo yapaca bişi yok bide cıkarma huyuda aynı bizimkinin burundan bile geliyo suan kusma huyunu bıraktı ama arada burnundan geliyo oda yavas yavas alısıcak hiç korkma yatır hiç bişi olmaz ALLAHın izniyr bide sen hiç karısma o ne kadar isterse okadar yesin ben uyandırıp zorluyodum o zaten acıkınca kapıcaktır
Canan bu aglamalar kolikler ne zaman gecicek yahu gercketen cok zorlaıyorum annemler var ALLAHtan tek bakanlara kıpta ile bakıyorum ben kesinlikle yapamam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?