sen ve kaçakçılıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kapıya polis geldi,dedim açmam apartmana toplu hırsız girmişti daha önce,
hamınefendi adınza yakalama emri var demezler mi:1shok:
yine de güvenemedim,yukarıya çıktı adam,polis,kapı aralığından kimliğini gösterdi ve yüksek bir sele bana konuşmaya başladı,
akkınızda arama belirtilmiş,muhtemelen tebliğ de edilmiştir,
fakat gelmediğiniz için mahkemeden yakalama kararı çıkmış :1shok:
konu nee,
klasik cevap merkese gelmeniz lazım,
dedim çocukları bırakacak kimsem yok,
babamın yüreğine inebilir,annem yok kızları emanet etsem,kocam tevkif edilmiş bir kadını napsın,
telefonumu ve kimliğimi alıp gitti,gel al...
bu arada apartmanda işe yarmaz ne kadar yaşlı varsa kapılarda ayyyy ayyy kendi aralarında konuşuyorlar..
mecbur hazırladım,arabalarını açıp aşağıya teker teker indirdim,
yürüme mesafesiyle 10 dk yaklaşık,
gittim,ben gidene kadar araştırma yapmışlar kimliğimden
çocuklarla bahçede ilgilendiler ama gözüm ordaydı tabi,
meğer adıma sahte kimlik düzenlenmiş,
eşim mardinli olduğu için benim kimliğimde oraya kayıtlı ve benim adıma düzenlenen kimlik üzerinden uyuluturucu kaçakçılığı ihbarı yapmışlarrr :1shok:
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
ay kendimi anlatıyorum ben şuyum buyum,babam şu,eşim bu,milletvekili dayılarımm,profesör amcalarımm sempatiksalakcinni
orda anlaşıldı asıl kaçakçının ben olmadığı,
yuoksa tevkif edecklerdi beni ayyyy,
ne tırstımmmm,geçti hamdolsunn...
kapıya polis geldi,dedim açmam apartmana toplu hırsız girmişti daha önce,
yine de güvenemedim,yukarıya çıktı adam,polis,kapı aralığından kimliğini gösterdi ve yüksek bir sele bana konuşmaya başladı,
konu nee,
babamın yüreğine inebilir,annem yok kızları emanet etsem,kocam tevkif edilmiş bir kadını napsın,
bu arada apartmanda işe yarmaz ne kadar yaşlı varsa kapılarda ayyyy ayyy kendi aralarında konuşuyorlar..
eşim mardinli olduğu için benim kimliğimde oraya kayıtlı ve benim adıma düzenlenen kimlik üzerinden uyuluturucu kaçakçılığı ihbarı yapmışlarrr :1shok:
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
ay kendimi anlatıyorum ben şuyum buyum,babam şu,eşim bu,milletvekili dayılarımm,profesör amcalarımm sempatiksalakcinni
dettttttklava:bakamam yok kolik evet zor bi durum ama en sakin ikizin bile bakımı çok zor...kimse aksini idda edemez...heleki hareket dönemleri...
ama bakılıyor...tek bebek gibi özenli itinalı sabırlı olamıyorsun belki ama bakılıyor...
hee insanlar hep bişeyine bakım tarzına mana bulacaktır....çünki çevremizde çok naidr ikiz...
mesela benim halamın tek bir torunu var bizimkilerden 28 gün küçük
neymiş onun önüne kitap konunca kediyi köpeği gösteriyormuş...
eee dedim annesinin başka işi ne hala bi kıza baksın tabi
ne yemek yapar ne çamaşır ne ev temizliği.....bunları yapmadığı gibi bide savunuyor kız kendini ben ev hizmetci değilim ben çocuğuma annelik yapıyorum...
benimkiler..öle kedi köpek göstermiyorlar....ama çok şükür salakda değiller...
hayatım boyunca bu kıyaslama olacak biliyorum...ama hep cvblarını veriyorum
sende güçlü olacaksın ...biz ikiz annesiyiz daha yolun başında ne zorluklara göğüs gerdik biz..unutma
günaydın....
öncelikler anneliğin en zorunu yasıyorsunuz ikiz annesisiniz sizleri tebrik ederim hamileliğiniz dogumunuz ne zor gecmiştir kimbilir bakımları da öyle.....
benim bir sorum olucak
18 aylık oglum var kazara hamile kaldım kısmetse pazartesi kaanımı kucagıma alıcam araları malum cok az kafamda olumsuz o kadar cok senaryo var ki çok zorlanır mıyım sizin yardımcınız var mı kendiniz mi bakıyorsunuz kardeslerin iletişimi nasıl siz nasılsınız akıl beden saglıgınız ben yapabilir miyim evde 5 temmuz da yardımcım da olcak 9-5 calıscak ögretmenim eylülde iş bası yapıcam öööööööööööööffffffffff işte böyle kırk tane soru uykularım kacıyo dogum öncesi bişiyler yazarsanız sevinirim bende şimdiden teşekkürler....
hallederim dimi sizlerden bol bol psikolojik destek alırım artık cünkü hiç iyi degil ruh saglıgımsenağlama allah kuzularını sana bagıslasın tesekkürederimopuyorumnanaktanmerhaba montesoria.s. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini:Saruboceq:canım ben 20 günlükten beri kızlarıma kendim bakıyorum evet ikiz bakımı çok zor ama çok güzel senin oğlan artık abi olmuş canım zorlancağını sanmıyorum çünkü yardımcın da olcakmış eylüle kadar bebiş te palazlanır büyür giderler merak etme biz aynı anda iki bebeğe bakıyoz sen eminim halledersin:lepi:
hallederim dimi sizlerden bol bol psikolojik destek alırım artık cünkü hiç iyi degil ruh saglıgımsenağlama allah kuzularını sana bagıslasın tesekkürederimopuyorumnanaktan
günaydııınnn,
montessori canım benim hhhiiiçç bişey olmaz Allah kolaylığını verir hiç merak etme sen,
ben bile kızlarım biraz büyüsün çok ara vermeden bi tane daha istiyorum,
bak onlar ne güzel kardeş olacaklar,
hem inan aslında kolaylık olsun diye bırakılan 4-5-6 yaşlarda kıskançlık ciddi boyutlarda oluyor,
etrafta kimseler hiç sağlıklı şey söylemzler ki en iyi durumda bile ki bu durumda söylesinler
ay ne güzel işte,bebek dediğinin zoru olur mu hiççç...
kızlar herşey gerçek burda uzatmıyım okurken canınız sıkılmasın diye söylemiyorum tabi bi sürü ifade verdim,
Bana hiç Iraka gittin mi diye bile sordular,pasaport kaydım varmı eminitey müdürlüğüne falan sordular,neler neler...
bu arada sürekli araştırıyorlardı yani,
sonra benim evlenmeden önceki nüfus cüzdan bilgilerime falan da ulaşınca sanırım sorun çözüldü,
yani blemiyorum da nasıl böyle oldu,kimlik kimin,benim adım nerden falan ama arkama bakmadan kaçtığımı biliyorum sonuçta suçsuzum,
ama herşey geldi aklıma...
günaydııınnn,
montessori canım benim hhhiiiçç bişey olmaz Allah kolaylığını verir hiç merak etme sen,
ben bile kızlarım biraz büyüsün çok ara vermeden bi tane daha istiyorum,
bak onlar ne güzel kardeş olacaklar,
hem inan aslında kolaylık olsun diye bırakılan 4-5-6 yaşlarda kıskançlık ciddi boyutlarda oluyor,
etrafta kimseler hiç sağlıklı şey söylemzler ki en iyi durumda bile ki bu durumda söylesinler
ay ne güzel işte,bebek dediğinin zoru olur mu hiççç...
kızlar herşey gerçek burda uzatmıyım okurken canınız sıkılmasın diye söylemiyorum tabi bi sürü ifade verdim,
Bana hiç Iraka gittin mi diye bile sordular,pasaport kaydım varmı eminitey müdürlüğüne falan sordular,neler neler...
bu arada sürekli araştırıyorlardı yani,
sonra benim evlenmeden önceki nüfus cüzdan bilgilerime falan da ulaşınca sanırım sorun çözüldü,
yani blemiyorum da nasıl böyle oldu,kimlik kimin,benim adım nerden falan ama arkama bakmadan kaçtığımı biliyorum sonuçta suçsuzum,
ama herşey geldi aklıma...
Amin canım sağoll...selammmm
medine hoşgeldin nerelerdeydin kız uzun bi ara verdin ancamı fırsat buldun bebişler nasıl toplandılamrı biraz nerdesin vana döndünmü face resimlerinizi koyda görelim bebişleriiii
vil cnaım hayırlı olsun yeğenin allah analı babaloı büyütsün işallahhh
evetttt bizde bu hün hymaryy deydik sabahtan gittik erkenden canım ya çok yoruldu bize koşmaktan malum 3 kadında olsak 2 şer kişiden 9 kişiydik epey kalabalıktık yani bi birininki ağlıyo bi birinin ki bi biri uyanıyo bi biri uyuyooo
dirimin oğlanlar afacan bi oraya koşuyo bi buraya yorduk vallaha marryciğimiz
tekrar teşekkürler maryycim çok güzel ve eğlenceli bi gündü en kısa zamanda tekrarlayalımmmmm
nice yıllara...slm kızlar geçmişe bakmadan yazmak istedim....
bugün hymarry de güzel hoş sohbetli bir gün geçirdik...
ellerine sağlık ev sahipliğin için çok teşekkür ederimm cnm
en yakın zaman haftaya bende
ama canancığım biraz sana ara vererek gelelim cnm kocan isyan etmesin...
aslında bu toplantıları hepimizin uygun olduğu ayda bir yapalım...hava şartları çok kötü olmadığı
çocuklarında sağlığı yerinde olduğu sürece yapalım diyorum....
iyi oluyor....
tabi alişle ömer inş.merdiven çıkmayı iyice öğrenirler...
bana gelince aranızda değildim 3 gündür...
bugün bizim evlilik yıldönümümüz...
9 cu yılımıza adım attık....
benim laptopum bozuktu...kocam bugün yeni bir laptop almış
baştan tepki verdim..neden aldın dar günlerdeyiz dedim...
oda üzüldü..ama sonra ben pişman ooldum ...
neyse çok mutlu oldum laf aramızdaaaaaa :)))
kapıya polis geldi,dedim açmam apartmana toplu hırsız girmişti daha önce,
konu nee,
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
günaydın....
öncelikler anneliğin en zorunu yasıyorsunuz ikiz annesisiniz sizleri tebrik ederim hamileliğiniz dogumunuz ne zor gecmiştir kimbilir bakımları da öyle.....
benim bir sorum olucak
18 aylık oglum var kazara hamile kaldım kısmetse pazartesi kaanımı kucagıma alıcam araları malum cok az kafamda olumsuz o kadar cok senaryo var ki çok zorlanır mıyım sizin yardımcınız var mı kendiniz mi bakıyorsunuz kardeslerin iletişimi nasıl siz nasılsınız akıl beden saglıgınız ben yapabilir miyim evde 5 temmuz da yardımcım da olcak 9-5 calıscak ögretmenim eylülde iş bası yapıcam öööööööööööööffffffffff işte böyle kırk tane soru uykularım kacıyo dogum öncesi bişiyler yazarsanız sevinirim bende şimdiden teşekkürler....
teşekkür eddrim kızlar,
çocuklara evde bakarken ne hallere düştüm yaaa,
Allah korusun bizleri fakat memelektimizde bu işleri yapan lanet olasılar var,
ben değil ama bir başkası,bir başkası,
Rabbim bizleri ve evlatlarımızı her türlü kötülüklerden şeytanın ele geçirdiği kimselerin şerrinden muhafaza etsin inşallah..
bizde iyiyiz çok şükür havaların durumu kızlarıda etkiliyo bi sıcak bi soğuk..Haftaya bartına gidicez biraz kalıcaz gidince bakalım kısmetse...Düğünler falan var kuzenimin.Bu akşamda karşı komşumun oğlu evleniyo kına ar yarında düğün anlıcağınız yoğun bir haftasonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?