Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

sen ve kaçakçılıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımm çok geçmiş olsun. işte nerde abukluk var bizi bulur. alsanaalsanasmile

herkese iyi geceler bu sıralar uykusuzum alınganım hassasım. öyleyim işte. yoksa yok kimseye kırgınlığım..

canancım benim tsh çok yğkselmiş haşimato tiroidi çıktı. şimdi tedavisine bakıyolar. ama pek iç açıcı değil durum. troit bezlerimi yemiş bitirmiş bu lanet haşimatoalsanaalsanasmile
neyse kızlarım sağolsun bir çığlık uyandılar hala uyanıklar. napcem ben bunları bilmim. öpüyom hepinizi..

Tövbe tövbe okurken bir yerden alıntı yaptın sandım. Çok geçmiş olsun canım yaa.

böle tiplere çok kötü fena sinir gıcık... oluyoruuuuummmmklava:

günaydın....
öncelikler anneliğin en zorunu yasıyorsunuz ikiz annesisiniz sizleri tebrik ederim hamileliğiniz dogumunuz ne zor gecmiştir kimbilir bakımları da öyle.....
benim bir sorum olucak
18 aylık oglum var kazara hamile kaldım kısmetse pazartesi kaanımı kucagıma alıcam araları malum cok az kafamda olumsuz o kadar cok senaryo var ki çok zorlanır mıyım sizin yardımcınız var mı kendiniz mi bakıyorsunuz kardeslerin iletişimi nasıl siz nasılsınız akıl beden saglıgınız ben yapabilir miyim evde 5 temmuz da yardımcım da olcak 9-5 calıscak ögretmenim eylülde iş bası yapıcam öööööööööööööffffffffff işte böyle kırk tane soru uykularım kacıyo dogum öncesi bişiyler yazarsanız sevinirim bende şimdiden teşekkürler....

merhaba montesoria.s. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini:Saruboceq:canım ben 20 günlükten beri kızlarıma kendim bakıyorum evet ikiz bakımı çok zor ama çok güzel senin oğlan artık abi olmuş canım zorlancağını sanmıyorum çünkü yardımcın da olcakmış eylüle kadar bebiş te palazlanır büyür giderler merak etme biz aynı anda iki bebeğe bakıyoz sen eminim halledersin:lepi:

hallederim dimi sizlerden bol bol psikolojik destek alırım artık cünkü hiç iyi degil ruh saglıgımsenağlama allah kuzularını sana bagıslasın tesekkürederimopuyorumnanaktan

günaydııınnn,
montessori canım benim hhhiiiçç bişey olmaz Allah kolaylığını verir hiç merak etme sen,
ben bile kızlarım biraz büyüsün çok ara vermeden bi tane daha istiyorum,
bak onlar ne güzel kardeş olacaklar,
hem inan aslında kolaylık olsun diye bırakılan 4-5-6 yaşlarda kıskançlık ciddi boyutlarda oluyor,
etrafta kimseler hiç sağlıklı şey söylemzler ki en iyi durumda bile ki bu durumda söylesinler
ay ne güzel işte,bebek dediğinin zoru olur mu hiççç...

kızlar herşey gerçek burda uzatmıyım okurken canınız sıkılmasın diye söylemiyorum tabi bi sürü ifade verdim,
Bana hiç Iraka gittin mi diye bile sordular,pasaport kaydım varmı eminitey müdürlüğüne falan sordular,neler neler...
bu arada sürekli araştırıyorlardı yani,
sonra benim evlenmeden önceki nüfus cüzdan bilgilerime falan da ulaşınca sanırım sorun çözüldü,
yani blemiyorum da nasıl böyle oldu,kimlik kimin,benim adım nerden falan ama arkama bakmadan kaçtığımı biliyorum sonuçta suçsuzum,
ama herşey geldi aklıma...

kıyamam sana yaaa Allah kuru iftiralardan korusun ne biçim bi memlekette yaşıyoz yaaa heran herşey gelebilir başımıza vallaeyvahedigeldismile

herkese gunaydin...

sana cok gecmis olsun canim

teşekkür eddrim kızlar,
çocuklara evde bakarken ne hallere düştüm yaaa,
Allah korusun bizleri fakat memelektimizde bu işleri yapan lanet olasılar var,
ben değil ama bir başkası,bir başkası,
Rabbim bizleri ve evlatlarımızı her türlü kötülüklerden şeytanın ele geçirdiği kimselerin şerrinden muhafaza etsin inşallah..

pamuğum yoksun ama yazıyım dün dedim ya gelişim göstergesi değilmiş,
hani bizim sarem geriden geliyor ya o yüzden bunu hep soruyoruz doktora da o söylemişti bunu bize,seninle alakalı değil canım,
ben ne demek istediğini anlamıştım,
bu arada bak geçen gün yoktu dişler ikisi birden diş mi çıkardılar maşallahh canım benimm,

evde iş peşindeyiz..

Amin canım sağoll...
nice yıllara...

Hymaryycim geçmiş olsun diyeyim çok ilginç ya ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo polisiye film izler gibi okudum...

bizde iyiyiz çok şükür havaların durumu kızlarıda etkiliyo bi sıcak bi soğuk..Haftaya bartına gidicez biraz kalıcaz gidince bakalım kısmetse...Düğünler falan var kuzenimin.Bu akşamda karşı komşumun oğlu evleniyo kına ar yarında düğün anlıcağınız yoğun bir haftasonu...

canım merak etme hepsi olur.. sen şimdi hamileleiğin verdiği duygusallıkla bakıyorsun, gözünde büyütmemek gerekiyormuş gerçekten.. 1 haftadır ben de yalnız bakıyorum kızlarıma. meğer ne çok zarar verm,işim kızlarıma da kendime de, anane babanne sadece uykuya daldırıp devamını sağlamışlar o da akşama kadar ayaklarında sallayarak, inan şuan o kadar zorlanıyorum ki ayakta sallamayı unutturmak içöin, bir de ellerini tutarak sallamışllar hep ellerimi istiyorlar uyurken. dün akaşam inat ettim 1 saat bboyunca sallamadım ellerini de tutmadım onlar ağladı ben ağladım ama sonunda uyudulşar, az önce yine böyle bir durum oldu ve yine uyudular. öyle akıllılar ki elleriyle memeyi ağızdan çıkarıp bağırıyorlar emziği ağızlarına verirken de bi yakalıyorlar elimi mırr mırr uyuklamaya başlıyorlar bırakınca yine feryat fgan. nasıl unutturucam bilmiyorum bvu elele uykuya geçmeyi:gitme:

aminnn..

üst komşumun süpürgesini bi taraflarına sokucam ya, yeterrrr. sabahın 7 sinde tarr tarr süpürüyo manyak yaaalsanaalsanasmile

manyak düşüncesizler,
bizde de topuklu ayakkabılarla prke üzerinde geziyor artistler,
ama eşim bi gece çıktı sizinkisi bir lüks fakat biz iki çocuk büyütüyoruz dedi,
yine yapıyorlar arada ama ekisi gibi değil,
uyarmak lazım..
bak senin çocukların gürültü yapsa nasıl geliyorlar kapıya kadar,
elalem kendine müslüman..

wavymmmm cim mucksss yaptınmı kahvaltını :roflol: kargom geldi abuk subuktu ama olsun seviniyom her kargo geldiğinde :lepi: kuzularımıda uyuttum hemen sızdılar

Hymarryim çok geçmiş olsun valla şaşarak okudum neler oluyor hayatta dimi ama iyi sıyırmışsınn sen yine ben olsam kesin heyecan yapar içeri tıkılırdım bide ağlama krizien girerdim ay düşünemedim bile Allahım korusun yaaa gözümde canlandırdımda kuzular dışarda sen içerde ufff .
varya nasıl birden çıktı anlamadım vardı belirtileride ben bu kadar hemen dürteceğini kestirmediydim. bi anda pıt dedi sanki en ilgincide ikisininkininde aynı anda pıtlaması. bizde ay sonlarına bi hafta kadar kala yeni bişeyler oluyor bakalım 9. ayın sonunda ne olucak süprüzz :) yürürüz inşallaah (amiin).

vil ciğim ufff zor olur ya bebeklerle düğünler yardımcı olan varsa ne ala. gezin tozun valla. bizimde eşimin memleketine gitmemiz lazım annesinin kabrini ziyarete (ankaradan çoruma) ama hiç gözüm kesmiyor. sen gez dolaş güzelce şekercim.

kevsercim relax . insanlar kendileri yapınca nedense hiç suç olmuyor bizim üst kattakide öyle gecenin bi yarısı tak tuk. biz yapsak millet ayağa kalkar.

acer , tarihçi sizlerede günaydın şekerler.

montessori nickini görünce aklıma geldi bende bu sistemi araştırmak sitiyorum gerçi beceremem ama güzel bi eğitim sistemi azcık bildiğim kadarıyla .

ayyyyyyyyyy bartıııııınnn opuyorumnanaktan
bne güzel yerrr,
güneşi,denizi,mezgit ekmeğiii,ayyyyyyyy beni de götür beni deeeeeeeekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…