bilmiyorum,
benim annem haleyi ne zaman alsa sarem çıldırıyor,tek çocuk burnumdan getiriyor,ilginçç ama gerçek..
Srf bu yüzden herkes delisin derken iki çocukla tatile çıktık o kadar yolu,
yine de iyi ki de ikisiyle gitmişim diyorum,
hiç tek çocuk gibi düşünemiyorum onlarıopuyorumnanaktan..
evet canım premium care de oldu:umursamaz:premium care de mi pişik oldu?
ay kıs insan dayanaqmıyor. bazen yaren huysuzlandıında annem cereni aşağı alıyor kendi yanına. ay böyle bir gsarip oluyorum. haksızlık ediyormuşum gibi. birde gece sanki sesini duyuyor gibi oluyom koşuyom odasına. sonra bakıyom ceren goksempatiksalakcinniayy ben aldığım kremin ismine bakmadım bile....
bende prima aldım zaten molfixsi kaldırım
ömerimi annem aldı götürdü geldiğinden beridir başımın etini yedi....ne olacak bende kalsın azcık bana güvenmiyormuusnuz ...bende babasına şutldım eğer eşim izin verirse gidin dedim..özlersek getireceksin dedim....neyseki 2 günde ikna etti eşimi eğer özlerse eşim alacağım dedi......ama ben şimdiden özledim...bakalım ne kadar ayrı kalacağız :)
evet canım premium care de oldu:umursamaz:
ay kıs insan dayanaqmıyor. bazen yaren huysuzlandıında annem cereni aşağı alıyor kendi yanına. ay böyle bir gsarip oluyorum. haksızlık ediyormuşum gibi. birde gece sanki sesini duyuyor gibi oluyom koşuyom odasına. sonra bakıyom ceren goksempatiksalakcinni
kapıya polis geldi,dedim açmam apartmana toplu hırsız girmişti daha önce,
hamınefendi adınza yakalama emri var demezler mi:1shok:
yine de güvenemedim,yukarıya çıktı adam,polis,kapı aralığından kimliğini gösterdi ve yüksek bir sele bana konuşmaya başladı,
akkınızda arama belirtilmiş,muhtemelen tebliğ de edilmiştir,
fakat gelmediğiniz için mahkemeden yakalama kararı çıkmış :1shok:
konu nee,
klasik cevap merkese gelmeniz lazım,
dedim çocukları bırakacak kimsem yok,
babamın yüreğine inebilir,annem yok kızları emanet etsem,kocam tevkif edilmiş bir kadını napsın,
telefonumu ve kimliğimi alıp gitti,gel al...
bu arada apartmanda işe yarmaz ne kadar yaşlı varsa kapılarda ayyyy ayyy kendi aralarında konuşuyorlar..
mecbur hazırladım,arabalarını açıp aşağıya teker teker indirdim,
yürüme mesafesiyle 10 dk yaklaşık,
gittim,ben gidene kadar araştırma yapmışlar kimliğimden
çocuklarla bahçede ilgilendiler ama gözüm ordaydı tabi,
meğer adıma sahte kimlik düzenlenmiş,
eşim mardinli olduğu için benim kimliğimde oraya kayıtlı ve benim adıma düzenlenen kimlik üzerinden uyuluturucu kaçakçılığı ihbarı yapmışlarrr :1shok:
uyuşturucuuuu,
kaçakçılıkkk,ihbarrr,
ay kendimi anlatıyorum ben şuyum buyum,babam şu,eşim bu,milletvekili dayılarımm,profesör amcalarımm sempatiksalakcinni
orda anlaşıldı asıl kaçakçının ben olmadığı,
yuoksa tevkif edecklerdi beni ayyyy,
ne tırstımmmm,geçti hamdolsunn...
şimdiden allah kurtarsın cnm....yavrularını kucağına almanı nasip etsin....Slm herkeŞlere slm olsun hymaryy cım pazartesı ogleden sonra doguma gırıorum merak edıyordun :)))
bana dua edın sans dıleyın bebısler kuveze gırecekler en kısa zamanda sapasaglam cıkacakalr buna ınanıorum anne olucam ıcınde cok duygusalım ınanamıorum ben buyudumde anne olucam mucıze gıbı bısey bu sız annelerın duygularını daha ıyı anlamaya basladım
aman cnm yaa çok kötü bişey amnnn amannn sanki ben acı çekiyorum çok zor kuzum gece yarısı ağlıyor nasılll ki ömerim kaşar peynirimm benim gece hiç kalmazdı...
şimdi eczaneden bi krem aldım...öle bi daldımki içeri bana dedim çok etkili bişey verin
bunları bunları kullandım ama geçmiyor ..birinci derece yanık gibi gibi ya....havalarda serin dötü açık kalsın diyeceğim...ama havada serin...
sizin prima yapmış yaa bizdede molfix ...ama bizdeki molfix bi acayip ya daha poposuna pamuk pamuk oldu...bi paket kullandım olmadı bişey
aman yaa huggis yada prima alacağım başka kullanmayacağım yaa
nero kesinlikle cnm sabun kullanma doktor bana öle dedi ph dengesini bozuyormuş...
çok fena artık göz göz kanamalı hale gelmiş pişikler için zeytinyağı da kar etmezz tariçi canım,
bizim bu yazdığım gibi olmasa da ciddi bir pişik olmuştu sivilce gibi artık,
doktor bunlar böyle kaldıkça ebfeksiyon yapar,antibiotik krem,
enfeksiyon mantara dönüşür mantar kremi ve ciddi bir doku onarıcı 3 krem beraber vermişti ve geçtiiiiiiiiii..
aayyyh minikler nasıl da tatlı oluyorlarrrr,
biz unuttuk yaaaa,
maşallah annesiiii yavrularaa,
isimleri gibi tertemiz ve değerli olsunlar inşallahh..
ben de kızların simlerini düşünürken inci-sedef olsun çok istemiştim,
ikisini de çok severimmm ve çok kıymetlidirler,
ama kısmet olmadı..
nerocuğum maşallah cnm çok güzellerrrrr.................canlııı kanlııı gördüm cnm çok tatlılarr
çok fena artık göz göz kanamalı hale gelmiş pişikler için zeytinyağı da kar etmezz tariçi canım,
bizim bu yazdığım gibi olmasa da ciddi bir pişik olmuştu sivilce gibi artık,
doktor bunlar böyle kaldıkça ebfeksiyon yapar,antibiotik krem,
enfeksiyon mantara dönüşür mantar kremi ve ciddi bir doku onarıcı 3 krem beraber vermişti ve geçtiiiiiiiiii..
emzikli olan cadı inci :)))) diğer kuzum ipeğim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?