Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

bilmiyorum,
benim annem haleyi ne zaman alsa sarem çıldırıyor,tek çocuk burnumdan getiriyor,ilginçç ama gerçek..
srf bu yüzden herkes delisin derken iki çocukla tatile çıktık o kadar yolu,
yine de iyi ki de ikisiyle gitmişim diyorum,
hiç tek çocuk gibi düşünemiyorum onlarıopuyorumnanaktan..

tek çocuk olarak zaten asla düşünmüyorum.....
Bizimkilerde birbirini arıyor ...ama sonuçta çocuk bunlar oradada yabancılık çekmiyor çünki ömer anneme düşkün bir çocuk benim yanımda bile bişey istiyorsa anneme gidiyor ağlayınca bile..
Annem her istediğini yapıyor .çok pof poffluyor onu
ama çocuklar şimdiden çok bilinçli beni tanııyor tavrımı biliyor anneme yaptıklarının hiç birini bana yapmıyor...yani kime nasıl davranacaklar biliyolar...

premium care de mi pişik oldu?
evet canım premium care de oldu:umursamaz:
ay kıs insan dayanaqmıyor. bazen yaren huysuzlandıında annem cereni aşağı alıyor kendi yanına. ay böyle bir gsarip oluyorum. haksızlık ediyormuşum gibi. birde gece sanki sesini duyuyor gibi oluyom koşuyom odasına. sonra bakıyom ceren goksempatiksalakcinni

evet cnm haklısın insan çok tuaf oluyor sanki annem küçük çocuk gibi bak anne
çocuğu besle o bunu yemez ,şunu yer,hava serinse böle giydir....
gece uyusada sen mama ver
ayyyy bi görsen annemde istersen tartın alıncada tartarsınız dedi....

çok zor ama annemde bunalıyor iki çocuk olunca tek bebeklede şenleniyor bide bizim aliş doğunca özel bakımda kalınca annemde hep ömerle ilgilendi
sonrada aliş sarılıklı olunca beslenmesi bakımı daha zordu o yüzden alişi ben ömeride annem baktı 38 gün ....gerçektende ömerle annem arasında kıskanılcak bir bağ var tabiki aliyide çok seviyor ..ama ömere zaafı var....her yemekte ömer annemin kucağında alişte babasında....

yanlız alişteki bu aşırı baba düşkünlüğü beni düşündürüyor
dışardan geldiler eşim elinde poşet olduğu için aliyi bana verdi o dk.başladı ağlamaya ve babasını takip ediyor adam poşetleri buzdolabına koyuyor o ağlıyor ve ona bakıyor
acaba beni sevmiyormı diyorum....şimdi kaç saatir babaının yanında benim yanıma 3 kere geldi düşünn.....

hey allahım ya şaka gibi.....geçmiş olsun cnm çokk.....

şimdiden allah kurtarsın cnm....yavrularını kucağına almanı nasip etsin....

benimde ipek te oldu kuzum ya kızardı prima kullanıyorum bende çok sık değiştiriyorm bezini....sebamed sabun aldım bugn yıkamak için poposunu bakalım nasıl olacak....ayrıca saf zeytinyağı sürüyorm...

kızlaaaar naponus bakemkaydirigubbakcemile2 pişik için ben de saf zeytinyağı kullanıyorum çok iyi geliyor valla zaten hamileyken de karnımı zeytinyağına buluyodum çatlağım var ama ikiz hamileliğine çok çok azzemuszemus

çok fena artık göz göz kanamalı hale gelmiş pişikler için zeytinyağı da kar etmezz tariçi canım,
bizim bu yazdığım gibi olmasa da ciddi bir pişik olmuştu sivilce gibi artık,
doktor bunlar böyle kaldıkça ebfeksiyon yapar,antibiotik krem,
enfeksiyon mantara dönüşür mantar kremi ve ciddi bir doku onarıcı 3 krem beraber vermişti ve geçtiiiiiiiiii..

evet karışımlı ilaçlar var
bana verilen ilaçta baya etkili geldi
ilk sürüşte kızarıklar yarı yarıya düştüüü

aayyyh minikler nasıl da tatlı oluyorlarrrr,
biz unuttuk yaaaa,
maşallah annesiiii yavrularaa,
isimleri gibi tertemiz ve değerli olsunlar inşallahh..

ben de kızların simlerini düşünürken inci-sedef olsun çok istemiştim,
ikisini de çok severimmm ve çok kıymetlidirler,
ama kısmet olmadı..

nerocuğum maşallah cnm çok güzellerrrrr.................canlııı kanlııı gördüm cnm çok tatlılarr

ben de kızların simlerini düşünürken inci-sedef olsun çok istemiştim,
ikisini de çok severimmm ve çok kıymetlidirler,
ama kısmet olmadı..

inci ismini bende çok seviyorm cnm...zarif isimler....ama bnm incim çok fenasempatiksalakcinni

nerocuğum maşallah cnm çok güzellerrrrr.................canlııı kanlııı gördüm cnm çok tatlılarr

topladılar birsen teyzesi....kartaltepeye taşınıyoruz 2-3 haftaya bol bol görüşürüz geldikçe sen....opuyorumnanaktan

hahahah çok fena demek,
ipe dizip kolye yapalım bari sempatiksalakcinni

aayy kıyamam yaa onların popişlerinee:ecrin_bebek:

ayyy nermin kuzu sen ne zaman karar verdin hayırdır neden taşınıyorsun cnm???

aaa benden önce geleceksin heee

bak çok efkarlandım şimdi yaaaa evin satılmayısı geldi aklıma püfff püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…