Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ay dirim aynı durum bende de var. ceren anneanne delisi. annesi o mu benmi belli değil. yaren baba yokken kıçımdan ayrılmıyor ama baba gelince sende kimsin diyoralsanaalsanasmile mende lkıskanıyom bazen sabahlara kadar başlarını bekleyen benim ama yaa:kedi:
emzikli olan cadı inci :)))) diğer kuzum ipeğim :)))))

ay canım maşallah kuzluara. allahım sağlıklı uzun ömürler versn. bahtları açık olsun.
evet karışımlı ilaçlar var
bana verilen ilaçta baya etkili geldi
ilk sürüşte kızarıklar yarı yarıya düştüüü
dirim ismi ne canım bu ilacın. bizmkide isil isil gerçi geçmek üzere ama . hani kötüleşirse aklımda olsun.

hakkında hayırlısı olsun..bebeklerin ve senin için sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum..
süper bir paylaşım çok teşekkürler canım..
ayy hiç kıyamam kuzucuğuma yahu..inşallah tez zamanda geçer..
emzikli olan cadı inci :)))) diğer kuzum ipeğim :)))))

Allah bağışlasın canım maşallahları var..

wavy cnm ismini bilmiyorum ki inan
ama anneme sorarım yarın yazarım buraya siyah bir kutusu var m harfi ile başlıyor

bakalım ama tam geçecekmiii ......

hahahah çok fena demek,
ipe dizip kolye yapalım bari sempatiksalakcinni
he valla ...kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzucuklaraaa
sağol cnm..

ayyy nermin kuzu sen ne zaman karar verdin hayırdır neden taşınıyorsun cnm???

aaa benden önce geleceksin heee

bak çok efkarlandım şimdi yaaaa evin satılmayısı geldi aklıma püfff püfff
olmadı burda kuzm ya eşimde istemiyor zaten ....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan burçin teyzesi wavy teyzesi

didim sana dimi neroo olmuyor...sen doğru olanı yapıyorsun
bizimde kredilerimiz olmasa eşim diyor ben kiraya giderdim bayrampaşaya bu evde satılık kalırdı dedi...
allaha hergün yalvarıyorum valla ramazana kadar barim satılsında bende kurtulayım

nereden tutunuz evi ayy zor olacak iki bebe ile gerçi 1 günde taşınılıyor ama
yerleşmek var

hadi hayırlı olsun darısı başıma olsun

günaydıııınn canlaaarra.s. güzel bi pazar geçiririz hepimiz inşallah:Saruboceq: bugün izmir gene sıcak-tatlicadiarzu- babaannemize gitcez biz bugün hepinizi ve bebişleri öpüyoruuumma.s.

günaydınlarrrr hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taze bebek haberi ile uyandıkkkk

eşimin iş arkadasının eşi doğum yapmış..

ailecek görüşüyorduk...ziyarete gideceğiz...

benim de bugün kayınvalidemle görümcemle görümcemin kızı gelceklermiş boshayallersmile

kızlar selam, DAmla neden uyumuyor?? çağla uyuyor damla 15 dk. da uyanıp vızır vızır ağlıyor....

benim de hale uyuyor,sarenin 15 dk.dan fazla uykusu yok,
normal diyebilirim ancak..

kızlar selam, DAmla neden uyumuyor?? çağla uyuyor damla 15 dk. da uyanıp vızır vızır ağlıyor....

ah canım beniolumunekankayizsmile huysuzda ondan aynı benim yaren işte. 15 dk sonra sanki hanfendi yıllarca uyumuş gibi. aa tabi ciyak ciyak ağlayarak uykusunu açtığı için olabilir

Selam güzel anneler.Ben de ikiz annesi olacağım inşallahh.. Bebeklerinizin hareketini kaçıncı haftlarda iyiden iyiye hissetmeye başladınız? Ara ara kıpırtı halinde hissettim,16. haftada falan. Ama şu aralar hissedemiyorum,3 gün sonra ayrıntılı ultrason var,umarım iyidir meleklerim:Saruboceq:

şuan bebeklerin hareketlerini ilk olarak hissetmen bile zor canım,
ki bu ara hareketsizler diye endişelenmeye hiç gerek yok,
rahat ol,
çünkü ben ilk kez 20.haftada hissetmiştim.
Bu kadar erken bir dönemde hareketsizliklerinden endişelenmeye gerek yok..

selam kıızzzlaarra.s. bugün kudurdu benim fındıklar ay bunlar iki dakka yerinde durmuyoo yahuu bacaklarım ağrıdı peşlerini koşarken

merhabalar ayyy bugüb evden geç çıktık kahvaltı sonrası erken diye hadi biraz iş yapayım evi süpürdüm çamaşır astım..kuruyanları topladım....
o arada alişin uykusu geldi...eşim onu uyuttu..o uyurken bende mutfağı toplayım dedim...
sonra duş vs...ancak çıktık evden ...doğum yapan arkadaşımızın kız kzrdeşide doğum yaptı birgün önce ...yani gelin görümce 1 gün ara ile doğurdu....onlarıda tanıyorduk...eşim şimdi onlara boş gidilmez dedi....evde takım vardı onlar bizi ziyart bile etmediler ama olsun dedik...annem sordum ayıp olmaz dimi hastaneye takım götürmek hususi evine gitmeyiz çünki annemde götür dedi...
neyse...diğer arkadaşada bir tabağa çikolata yaptırdık götürdük....ay ne çikolar var ne güzel şeyler...içine normal madlen ve badem şekerli bebek şşekeri koydurduk üzerine süslü böle fiyakalı kız bebek figürü olan bişey koydurduk....ayyy bian için doğurasım geldi...

bana hastanede öle bir çiko tabağı geldi çok güzel oluyor ben çok mutlu olmuştum...apar topar doğum olunca şeker meker hak getire olmuştu azcık....

neysee 2600 gr bir kız çocuğu kömür gibi saçları bir saç var allahımmm ...aynı babasına benziyor...fena bişey yanlız ağlıyordu cıyak cıyak....kilosu az olduğundan ememiyor sürekli memede durmak istiyor...kuzuu yaaa.....arkadaşım normal doğum yapmış...sancısı varmış aksamdan sabahı beklemiş
biraz diyor kanda geldi ama ben çok önemsemedim sabah olsun dedim demiş..ve sabaha kadar beklemiş...sonuç hastaneye girer girmez doğuma almışlar doğum başlamış....doğurdum diyor.
ama uyuşturmadan diktiler diyo....dikiş bitti kanama devam ediyor diyo..tek tek dikişleri sökmüşler
meğersem gece gelen kan rahim içi yırtıldığı içinmiş...kızı ikinci kez hem rahim içinden
hem dışından dikilmiş...kımıldayamıyordu bile kız popama kadar dikiş var diyordu....

offf yaaaa ben o yüzden normal istemedim...o anda gelişin olumsuz bişeyde hemen canlı canlı dikiliorsun bişey oluyorsun....sezeryan yapan görümce çok iyiydi vallaa

ayyy eve geldikk yorgun argın uyumuşummm saat 9.30 kalktım kk bakim didimmm

ben çatır çatır normal doğururum diyenlerdendim,
fakat cerrahpaşaya beni nefessiz bırakan sancıyla gittiğimde,ufak bir sancın var dediklerinde yuh dedim,
yuh ben ölüyorum ter boşaltıyorum nasıl ufak yaaa,,
yine olsa yine sezeryan derim,
misler gibi giyinip kuşanıp gittim hastaneye ne güzeldiii,hamdolsun,
zaten şimdi normal doğumların çoğu yine de sezeryanla sonuçlanıyor,
yani milletin çektiği sancı yanına kar..

kaynanam bendeydi,
rüyamda vefaat eden kayınpederimi görmüş,daha sık git mustafaya diyormuş,ben de yedim..

halem hareketli sareye göre,
yürüteçte,herşeye uzanmak dokunmak istiyor,
ne çingeneliği,ne cadılığı,ne çirkefliği,ne adiliği kaldı kızımın,daha aklıma gelmeyen bi sürü laf..
gerizekalının ağzından bi güzel söz duymadım,
canım çok sıkkınm yatıcam ben de..

canım benim kıyamam aklım kaldıydı sende sabah kaynanam gelecek yazınca . salla gitsin umursama bile laf olsun diye konuşmuş bence. hareketsiz olsa ayrı bişey bulurdu söyleyecek. ne kıyaslanmasına nede eleştiri yapılmasına izin vermiyorum ben açıkçası çocuklarımın psikolojilerinide bozmasın kimse. aman ruyaymış çok gelmesi gerekiyormuş hadi hadi kızçeler büyüyor ev neşe doldu gelesi geliyor yaaa varya neyseee mucksladım hümeyracım rabbim muhtaç etmesinn ..

sağol canımm,biz de sizi öpüyporuzzz,

ama çok buruğumm,
Halem herşeye uzanır oldu,
buzdolabını açıyorum ordan bişey kapıyor,bulaşık makinesini açıyorum ordan,
amam ben bi kere cıs demedim,
gözteim altında herşeye dokunsun,her merakını gidersin istiyorum,
eline vurdu durdu
onu alma pis kız,
bunu birak yaramaz şey,
bilmem neeee,
daha aklıma gelmeyenler,

annelik çok farklı yaa,
ona gelen bana gelmiş gibiiii,
canımı çok sıktı pamuğum ve senin gibi pozitif bakamıyorum yine:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…