ay dirim aynı durum bende de var. ceren anneanne delisi. annesi o mu benmi belli değil. yaren baba yokken kıçımdan ayrılmıyor ama baba gelince sende kimsin diyoralsanaalsanasmile mende lkıskanıyom bazen sabahlara kadar başlarını bekleyen benim ama yaa:kedi:evet cnm haklısın insan çok tuaf oluyor sanki annem küçük çocuk gibi bak anne
çocuğu besle o bunu yemez ,şunu yer,hava serinse böle giydir....
gece uyusada sen mama ver
ayyyy bi görsen annemde istersen tartın alıncada tartarsınız dedi....
çok zor ama annemde bunalıyor iki çocuk olunca tek bebeklede şenleniyor bide bizim aliş doğunca özel bakımda kalınca annemde hep ömerle ilgilendi
sonrada aliş sarılıklı olunca beslenmesi bakımı daha zordu o yüzden alişi ben ömeride annem baktı 38 gün ....gerçektende ömerle annem arasında kıskanılcak bir bağ var tabiki aliyide çok seviyor ..ama ömere zaafı var....her yemekte ömer annemin kucağında alişte babasında....
yanlız alişteki bu aşırı baba düşkünlüğü beni düşündürüyor
dışardan geldiler eşim elinde poşet olduğu için aliyi bana verdi o dk.başladı ağlamaya ve babasını takip ediyor adam poşetleri buzdolabına koyuyor o ağlıyor ve ona bakıyor
acaba beni sevmiyormı diyorum....şimdi kaç saatir babaının yanında benim yanıma 3 kere geldi düşünn.....
emzikli olan cadı inci :)))) diğer kuzum ipeğim :)))))
dirim ismi ne canım bu ilacın. bizmkide isil isil gerçi geçmek üzere ama . hani kötüleşirse aklımda olsun.evet karışımlı ilaçlar var
bana verilen ilaçta baya etkili geldi
ilk sürüşte kızarıklar yarı yarıya düştüüü
hakkında hayırlısı olsun..bebeklerin ve senin için sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum..Slm herkeŞlere slm olsun hymaryy cım pazartesı ogleden sonra doguma gırıorum merak edıyordun :)))
bana dua edın sans dıleyın bebısler kuveze gırecekler en kısa zamanda sapasaglam cıkacakalr buna ınanıorum anne olucam ıcınde cok duygusalım ınanamıorum ben buyudumde anne olucam mucıze gıbı bısey bu sız annelerın duygularını daha ıyı anlamaya basladım
süper bir paylaşım çok teşekkürler canım..1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE BALMUMUNU BİR SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞINDA ERİT MERHEM OLUNCA HEMEN KAPAT ÇOK KAYNAMASIN BOZULUR DONMADAN KAVANOZA KOY SOĞUYUNCA BUZDOLABINDA SAKLA balmumunu aktardan satın alabilirsin parafinli olmasın saf balmumu pişiklere,yanıklara cilt sorunlarına birebir denersen pişman olmazsın ben pişirme işlemini kötü tencerede yapıyorum ilk önce çok sıvı gözüküyor kaynarlığı geçince katılaşmadan kavanoza koy korkma soğuyunca kremleşiyor sarı renkli bir krem oluyor
anneler sizde yapın bebekler hiç pişik olmaz pişik kremi merhem hikaye ne varsa doğada var hergün kullanın mis gibi pırıl pırıl ciltleri olur
ayy hiç kıyamam kuzucuğuma yahu..inşallah tez zamanda geçer..aman cnm yaa çok kötü bişey amnnn amannn sanki ben acı çekiyorum çok zor kuzum gece yarısı ağlıyor nasılll ki ömerim kaşar peynirimm benim gece hiç kalmazdı...
şimdi eczaneden bi krem aldım...öle bi daldımki içeri bana dedim çok etkili bişey verin
bunları bunları kullandım ama geçmiyor ..birinci derece yanık gibi gibi ya....havalarda serin dötü açık kalsın diyeceğim...ama havada serin...
sizin prima yapmış yaa bizdede molfix ...ama bizdeki molfix bi acayip ya daha poposuna pamuk pamuk oldu...bi paket kullandım olmadı bişey
aman yaa huggis yada prima alacağım başka kullanmayacağım yaa
he valla ...kaydirigubbakcemile3hahahah çok fena demek,
ipe dizip kolye yapalım bari sempatiksalakcinni
sağol cnm..maşallah kuzucuklaraaa
olmadı burda kuzm ya eşimde istemiyor zaten ....ayyy nermin kuzu sen ne zaman karar verdin hayırdır neden taşınıyorsun cnm???
aaa benden önce geleceksin heee
bak çok efkarlandım şimdi yaaaa evin satılmayısı geldi aklıma püfff püfff
ay dirim aynı durum bende de var. ceren anneanne delisi. annesi o mu benmi belli değil. yaren baba yokken kıçımdan ayrılmıyor ama baba gelince sende kimsin diyoralsanaalsanasmile mende lkıskanıyom bazen sabahlara kadar başlarını bekleyen benim ama yaa:kedi:
ay canım maşallah kuzluara. allahım sağlıklı uzun ömürler versn. bahtları açık olsun.
dirim ismi ne canım bu ilacın. bizmkide isil isil gerçi geçmek üzere ama . hani kötüleşirse aklımda olsun.
hakkında hayırlısı olsun..bebeklerin ve senin için sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum..
süper bir paylaşım çok teşekkürler canım..
ayy hiç kıyamam kuzucuğuma yahu..inşallah tez zamanda geçer..
Allah bağışlasın canım maşallahları var..
kızlar selam, DAmla neden uyumuyor?? çağla uyuyor damla 15 dk. da uyanıp vızır vızır ağlıyor....
kaynanam bendeydi,
rüyamda vefaat eden kayınpederimi görmüş,daha sık git mustafaya diyormuş,ben de yedim..
halem hareketli sareye göre,
yürüteçte,herşeye uzanmak dokunmak istiyor,
ne çingeneliği,ne cadılığı,ne çirkefliği,ne adiliği kaldı kızımın,daha aklıma gelmeyen bi sürü laf..
gerizekalının ağzından bi güzel söz duymadım,
canım çok sıkkınm yatıcam ben de..
canım benim kıyamam aklım kaldıydı sende sabah kaynanam gelecek yazınca . salla gitsin umursama bile laf olsun diye konuşmuş bence. hareketsiz olsa ayrı bişey bulurdu söyleyecek. ne kıyaslanmasına nede eleştiri yapılmasına izin vermiyorum ben açıkçası çocuklarımın psikolojilerinide bozmasın kimse. aman ruyaymış çok gelmesi gerekiyormuş hadi hadi kızçeler büyüyor ev neşe doldu gelesi geliyor yaaa varya neyseee mucksladım hümeyracım rabbim muhtaç etmesinn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?