Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hönkkkkkkkkkkkkkk hönkkkkkkkkkkkkkkk:1shok::1shok:

usulca eğilip bu lafları sayarken deseydin sana çekmiş anne diyee

garuya bak yaa o ne biçim kelam bölee olurmu öle şey yaaaaaaaaaaa....
çocuk bunlar ...demek biizimkileri görse tarzan der...

senin kızların gayet sakin uysal ve olması gereken dönemsel hareketlerindeler...cahillllll insannnnnaaaaaaa laf anlatılmazz...laf sokulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

normal doğum konusunda haklısın bende derdim hak etmeliyim o bebeği
ama ben fazlası ile sancı çektim tam 33 gün omuriliğimin kopacağını düşündüğüm sancılar....karnımın adetta taşlaştığı sancılar...nefesiz kalacağım sancıla...üstelik 27 haftalık olmanın stresi ile o masada hem dişlerimi sıkıp hemde doktorların 1 gün daha dayan iğenen bebeklere ancak o zaman yarayacak demesi....

bayan bi doktorun yanıma gelip bebeğim senin sancılarını kesemiyoruz...demesi....bense artık halsizlikten çağresizlikten bittiğim anlar.....

çok zor günlerdi çokkkkkk

baştan doğum haberini alınca ayyy dedim..ama kızı görünce başka bir ayyy geldiiii
kalsın birsennn sen çifte yaşadın bu acılarııı allah olmayana versin dedim....

canımm oda zaten senin canını sıkmak için yapmış ve becermişte baksana bi daha geldiğinde sende hazırlıklı o bişey demeden anlatırsın bu durumdan rahatsız olduğunu inşallah anlar. sonuçta bakan sensin kimsenin karışmaya hakkı yok.

bak bu dediklerimden sonra bende kendimi güçlü hissettim bizimkilerde 3 erkek (2 kayın bir sonradan ortaya çıkan kayınbaba) yarın gelecekler hemide yatılı neler yapacaklar kimbilir . beni ve çocuklarımı üzmelerine izin vermiycem . şu dış etkenler bir olumsuz olmasa ah ahhh.

cahile laf da sokamıyorum ben birsen,
üstelik bana benziyormuş,her cümlenin arkasından da bunu söyledi,
boylu poslu olması,saçı başı güzelliği babasına,diğer olmadık yerleri çingeneliği,çirkefliği bana,söyledim ya,
of yaaa,
iyi olmak sitiyorum bunlarla ama öyle şeyler duyuyorum ki tüylerim ürperiyor,nutkum tutuluyor..

kolay da doğsalar,zro da doğsalar o bebeklerin anneleriyiz biz,
hakettik ki verildiler hamdolsuunn..
Rabbim layıkıyla yetiştirmek nasip etsin..

yoooooooooo pamuğum sen şartlanma tabi ki,
erkekler kadınlar gibi işgüzar olmazlar,
kayınpederimi çok sverdim mesela,o da benii,kaybettik ama iki yıl önce,,
bu yüzden senin daha sıkıntıız olacağını ümidediyorum canım..

bir günde daha neler neler,hatırlamak bile istemiyorum
diyorum ya cahilliklerine ve sözlerine hiç sesimi çıkaramıyorum..

hümeyracığım evet şuan karıştırma dönemi bende o dönmede elleme etme demezdim ellesinki meraki gitsin derdim...ama şuan durum bende daha vahim alişe elleme dediğimde cıss dediğimde dokunmuyor
ama ömer çok farklı elleme desemde zararlı bieşyse bile illa yapacak .......asla korkmuyor
birkaçkere ellerinede vurdum ama asla umursamıyor....anneciğim bak elleme cısss dedim yapıyorrrrrrrr
hadi benim evvimde neyse ama ya başka bi yerde.....kimle konuştuysam tam bilinçli değiller
anlamıyolar diyor...bakalım bekliyorum....bütün çekmecelerin kupları kopmaya başladı yavaşşş yavaşşş

dırım bu bir dönem,merak ve kişilk dönemi merakı,
yaptığı dokunmak istediği her şeyde ben yanındayım,
fakat hayır demiyorum,
görsün dokunsun,merakını gidersin diyoırum,
zamanımız oldukça merak ettiği çekmeceleri beraber boşaltıyoruz ve inan bir daha oraya gitmiyor,
çünkü artık orda ne olduğunu biliyor,
hayırla,cıss la ele vurmakla olmaz,olmuyor,bak çocuk yine yapıyor,yapacak,çünkü merak ediyor,,,

elimden geldiği kadar bu çizgide olacağım..

canım valla az geliyor seninki tam geliyor...
laf sokamıyorsan evet öyle de işin içinden çık
yada lütfen söyleme böyle anne de diyeceğim
ama onuda diyemezsin desende kesin başka yerlere çekilir
dedim ya cahil insan nereden isterse oradan bakacak olaya...
anlık susup he diyip yollayacaksın
ama eşine söyle diyeceğim
gerçi onda söylesen ne olacak babannesi diyecek
püffffffff erkeklere göre anneleri hep haklııı

allahım ya ben nası bi kaynana olacağım cadılığım kesin ama hak edene hakkını veririm sanırım...çocuklar evlenene kadar bunamazsam....

bugün pastanede görevliler abi inş.gelip çocukların mürvet çikosunuda burada yaptırırsın dediler....eşimde inş.rabbim nasip eder dedi...

ayyy inş. dedim eli ekmek tutanı evlendirek istiyorum genç kaynana olmak istiyorum...
çokk hayellerim var yaaaaaaaohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

Offf her anları zor mu acaba
Gercekten dayanmak cok zor sabır etmek daha zor hiç susmuyolar hiç uyumuyolar diyebilirim hele aglama nöbetleri ne ediçem sasırdım salla zıplat inanın eve salıncak kurduk okadar ilerledik cok aksiler hele aksam 8 den 10 kadar hep aglıyolar cok zorlanıyorum yahuuu

Büyüsünler diyorum demek ki ilerisi daha zor ALLAHım yardıme tsin herkese

ayh dırımcım inşallah yaaa,
hepimiz o günleri görürüz inşallahh,

bugün biz de diyoruz kızlar da diş hekimi olsalar da beraber çalışsalar,ne tatlı olur...

aman be babanın umrunda mı,ona göre abes bişey yok ki,
şimdi konuşmuyorum ben de yatınca anlatıcam bu bu bu böyle olur mu,
annen diye sesimi çıkarmıyorum diye...
neyse yaaa çok uzattım..

valla cnm bende senin döneminde aynıydım hatta burada yazdım sabiha pektunada aynsınıda dedi...çocuklarınıza izin verin oradaki merakını gidersin dedi...tmm ok.bende öyle yaptım...ama çocuklarım kanepeden çalışma masasına çıkıp çerçeveleri yerelre atıyorsa kırıp camını elliyorsa...cısss demek zorundayım....

çatal kaşık çekmecesini boşaltmasına sesim çıkmayordu
ama çatalları alıp birbrilerinin gözüne sokmaya çalışmalarına
cıssssssssss demek zorundayım...

yoksaa yere dökülmüş...kırılmışşş,sacılmış...hiç önemli değil
ama onlara zarar verecek şeyler yapmaya başladılar park yataklarından çıkıyorlar
bunlara göz yumamam aslaaaaaaaaaaaaaaa kimseninde göz yumacağını sanmam

hayırrrrrrrrrrrrrrr
ben merak konusunda,
çekmeceleri merak etme,
dokunmayı merak etme,tadlarını merak etmeden bahsediyoruuuumm,
bunları elinden almamaktan,bunlara ket vurmamaktan,
öbürleri farklı,
onlar için de düşündüklerim var tabi,
ama merk konusunu ayırmak lazımm..........

pamuk hanımm msn den ekledim sizi duyrulurrrrrrrrrrrr

o kim dirimim hanım diyince oyyy canım benim mucksss :) az önce zaten o senin yaptırdığın çukulataları hayal edip ağzım sulandı aşkol şimdide yaş pasta tariflerine daha doğrusu fotolarına bakarken buldum kendimi sayende :)

canım geçicek bunlarda eser kalmıycaaak tadına varıcaksın bi 3 ay bitsin hayırlısıyla

selam kızlar nasılsınıznasıl gidio benım mınışler büyüdü

aaa aaa kkimleri görüyorum canım benim oh maşallah bizlerde büyüdük valla :) eeee napıyosunuz başka başka

canım herbişeyin ekndine göre zorluğu var. bende istediğim gibi rahat hareket edemiyorum bide düzenli yemeğiydi işiydi bide şehiriçi fazla abartılınca yatılı.

neryse hayırlısı
iyi geceler şekerler

tabi canım sen de haklısın pamuğum,
ama en azından bu karışmaklar konusunda benim kadar sinir olmazsın merak etme,
iş gücü açısından tabi erkeklere hizmet etmek kadınlara hizmetten daha zor,,
onun farkındayım,
Allahım cümlemizin sıkıntıları neyse kolaylıklar rahatlıklar versin inşallahhhh...

ya sormayın kızlar uzun zaman oldu bılıyorum ama cok yogundum bılıyosunuz tabıkıde sızlerde aynı seylerı yasıyorsunuz kayınvalıdem vardı yanımda bebişlere bakmama 3 ay yardım etı sonrada annemın yanına gittim ordada net yok 3 ayda oradaydım suandada kayınvalıdemlere geldım annemlerden tayınımız cıktı evım yok suan göçebe gibiyiz bi orda bı burada öyle yanı.bebişler koca adam oldu teyzelerı yürütecten inmiyolar bütün gün .bir düzen kurdum inşallah bozulmazlar o düzende gidiyorum 3 aydır bebişlere tek bakıyorum zaman çok hızlı akıp gidio anlamıyorum sen nasılsın hymary pamukseker ya sen canım

pensescim cnaım biz gayet iyiyiz hamdolsun,
burda eski hamilelik zamanlarından arkadaşlar da güzell vakit geçiyor,
burda sosyalleşiyorum,gülümsüyorum,seviyorum,
onun dışında benim kızlar da iyiler,
biri hareketli yürüteçte,
biri zıp zıp hoppalada ev lunaparka döndü,
ama iyiyiz çok şükür,
senin tickerin yok,
ne karalıklar şimdi,isimleri neydi?

medine cnm her dönem zor şuan nasıl allahım şükürler olsun verdin diyorsan
yaaa ayyy ne kadar tatlısınınızz diyorsan o dönemde öle
ama büyüdükce kendileirini daha iyi ifade ediyolar

selam kızlar nasılsınıznasıl gidio benım mınışler büyüdü

hoşgeldin cnmm nerelerdeydinnn büyümüşlerdir tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…