Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

cnm oğlunda sadece yerken varsa yemekle alakalı birşeydir diye düşünüyorum......

sana gelince özel olarak konuştuk bu konuyu..çok geçmiş olsun cnm
umarım eskisi gibi değilddir bu kadar karamsar olma lütfennn
hayırlı düşün hayırlı olsun..hayırlı haberlerini bekliyorum cnm :Saruboceq:

canım benimmmmmmmm Allah korusun Allahhhhh,
seni ve meleklerini birbirinizden mahrum etmesin,
ama hiiiiiiçç olumsuz düşünme,dur bakalım ne gösterir günler..
Ben hiç kötü düşünmüyor,kötü bşirşey aklıma getirmiyorum yine,
Allahın izniyle hiç bişey olmaz,daha çooookk güzel günler göreceğiz inşallahh..

canım benim,benim çocuklarda da bir öksürük tıksırık hali var acaba havalardan dolayı ben mi doğru giydiremedim diye düşünüyorum hep,daha da doktora götürmedim ben..
gelişmeleri paylaş canım..

anladım dırımcım,
hayırlısı olsun inşallah,
sende bu şeker çikolata işi hiç bitmedi maşallah,
Rabbim hep iyi günler nasip etsinn..

biz ne zaman sünnet ettirelimm sempatiksalakcinni

anladım dırımcım,
hayırlısı olsun inşallah,
sende bu şeker çikolata işi hiç bitmedi maşallah,
Rabbim hep iyi günler nasip etsinn..

napimm cnm yaa seviyorum .......millet daha doğurur doğurmaz hastanelerde dağıtıyor....

az kişi olacak mevlütte anı kalsın istiyorum inş. 2-3 sene sonra sünnet düğününde sünnetliklerini giydirmek nasip eder rabbim...

enem bi de yalancı düğün mü yapıcaksınız,
çocuklar yıllar önce sünnet olmuş,kıyafet giyip yatakta mı yatacaklar,
ayh ilk defa duyuyroum,çok ilginç

ben de oğlan 6 aylık olduğunda sünnet ettireceğim..bi mevlüt yaparız kısmet olursa..biraz süslü püslü giydirip bi fotoğraf bittiiiiii :))
düğünlerden pek hoşlanmıyoruz eşimle biz de düğün yapmamıştık..nikah artı kendi iş yerimizin bahçesinde kokteyl..
dırım sağlıkla olsun bitsin inşallah..Allah damatlıklarını göstersin inşallah..

Bende sevmiyom düğün yaaaw,
biz de nikah artı kalabalık bir yemek yemiştik,en güzeli bence de,

kızların doğumgününde de beraber bir yemek ve fotoğraf düşünüyoruz biz de inşallahh..

Herkesin gönlüne göre vesin Rabbim,hayatımızın süsü onlar

enem bi de yalancı düğün mü yapıcaksınız,
çocuklar yıllar önce sünnet olmuş,kıyafet giyip yatakta mı yatacaklar,
ayh ilk defa duyuyroum,çok ilginç

valla hümeyracığım yalancı doğrucu yapacağız bi düğün bizde sünnet kınası olur ama
onu kadınlar arasında yapıyoruz...eee dedik eşleri ne olacak
eşimde babası abilerine yapmış bunlara yapmamış içine dert olmuş düğün yaparız dedi
eşleride gelsin dedi..şimdi yapsak çok küçükler bişey anlamazlar...o yüzden nasip ederse o zaman yapacağız.....çok büyük bir salon tutumayacağız.....

valla burcin cnm sizin mekan sorununuz yok cnm....oğlusun sünnetinide kokteyl gibi yapabilirsin..bence duayı küçük koktyli kalabalık yap eve doldurduma o kadar insanı

tabi bu benim görüşümm

Canım üzülme,dert etme,Allah şifa versin,olumlu düşün inşallah temiz çıkar sonucu

off yaaa başım çatlıyorr,hpşırıyorumm havaların karanlık halinden sanırımmm :2:
bugün yaktığım ikinci yemek girişimi oldu,şimdi de kızları yedirirken ortalığın dumanına koştum,
of yaaaaaaaaaa...........
baştan mı başlıycaammmm

ayyy şimdi 0 yağ ile kek yaptım bakalım taı nasıl olacak arkadaşım yola çay demledim...mercimek çorbası attım ocağa ...aksam için fırında kaşarlı patates püreli köfte yapacağım pilav salata

hee dünden kabak dolmasıda var.....ama bende köfte yiyeceğimmm çünki yağ olmadığı için tam diyetlikk

kızlar geldim doktordan..oğlanda havalardan dolayı viral bi durum varmış..senle hiç alakası yok dedi..bi öksürük şurubu verdi..hapşırıkları da öksürüğe çevirelim öksürsün ki balgam atsın dedi..

bana gelinceee..kolposkopi yapıldı ve biyopsi..biraz ağrım oldu ve aldığı parçalardan biri damara denk geldiğinden kanamam oldu koter yapmayı teklif etti kanamayı durdurmak için ama onun acısını biliyorum ben dayanamam dedim tampon koydu..gece 12 gibi çıkaracağım..netice bir hafta 10 günde belli olacak ancak leep operasyonu yapılacak gibi gözüküyor mecbur..yani jilet gibi bişeyle o bölge rahimağzımdan kesilip alınacak..kansere dönmemesi için yapılacak en kesin işlem bu..napalım kısmet..benden bu kadar bugün çok yorgunum hem ruhen hem bedenen..

cANIM çok geçmiş olsun. ne acılar yaşıyorsun tahmin edebiliyorum hem fizyolojik hemde ruhen.Allah sevdiği kullarını sıkıntılarla derlerle sınarmış.bunların hepsi bir sınav olarak gör. ve Allahm büyük inanıyorumki hiç bişey cıkmayacak.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…