kızlar dün oğlanda hafif öksürük vardı bu sabah da kalktık ki devam ediyor..ama enteresan olan şu ki uyurken ya da oynarken pek bişi yok ama biberonda ya da meyve vs yerken belirginleşiyor..doktorumuzu aradım 4te götürücem..
bir de sizle paylaşmadığım bişey var..bebekler 3 aylık olduğunda doktora kontrole gitmiştim ve smear sonucum yine pek de iç açıcı çıkmadı saat 14:30da da kendi doktoruma gidicem smear tekrarlanıcak gerekirse tekrar biyopsi ameliyat vs..off off offffffffff..!!!
bahsedip bahsetmediğimi bilemiyorum ama bende 2 sene evvel rahim ağzı kanseri öncüsü bazı lezyonlar oluşmuştu ve bu kıvamdaki lezyonların ekseri kendiliğinden gerilediği belirlenmişti ancak geçen 2 senede herşeyin aynen olması beni de doktorumu da endişelendirdi haliyle..bebeklerden önce çok takılmıyordum ama artık çok korkuyorum..Rabbim yavrularımı annesiz beni onlarsın bırakmasın inşallah..
dualarınızda namazlarınızda aklınızda olayım olur mu kızlar..?
dırım geçmiş olsun..ayrıca hayırlı olsun.. darısı başımıza..
kızlar dün oğlanda hafif öksürük vardı bu sabah da kalktık ki devam ediyor..ama enteresan olan şu ki uyurken ya da oynarken pek bişi yok ama biberonda ya da meyve vs yerken belirginleşiyor..doktorumuzu aradım 4te götürücem..
bir de sizle paylaşmadığım bişey var..bebekler 3 aylık olduğunda doktora kontrole gitmiştim ve smear sonucum yine pek de iç açıcı çıkmadı saat 14:30da da kendi doktoruma gidicem smear tekrarlanıcak gerekirse tekrar biyopsi ameliyat vs..off off offffffffff..!!!
bahsedip bahsetmediğimi bilemiyorum ama bende 2 sene evvel rahim ağzı kanseri öncüsü bazı lezyonlar oluşmuştu ve bu kıvamdaki lezyonların ekseri kendiliğinden gerilediği belirlenmişti ancak geçen 2 senede herşeyin aynen olması beni de doktorumu da endişelendirdi haliyle..bebeklerden önce çok takılmıyordum ama artık çok korkuyorum..Rabbim yavrularımı annesiz beni onlarsın bırakmasın inşallah..
anladım dırımcım,
hayırlısı olsun inşallah,
sende bu şeker çikolata işi hiç bitmedi maşallah,
Rabbim hep iyi günler nasip etsinn..
enem bi de yalancı düğün mü yapıcaksınız,
çocuklar yıllar önce sünnet olmuş,kıyafet giyip yatakta mı yatacaklar,
ayh ilk defa duyuyroum,çok ilginç
ben de oğlan 6 aylık olduğunda sünnet ettireceğim..bi mevlüt yaparız kısmet olursa..biraz süslü püslü giydirip bi fotoğraf bittiiiiii :))
düğünlerden pek hoşlanmıyoruz eşimle biz de düğün yapmamıştık..nikah artı kendi iş yerimizin bahçesinde kokteyl..
dırım sağlıkla olsun bitsin inşallah..Allah damatlıklarını göstersin inşallah..
kızlar face e ekleyin benide aysu bayrak tammamı ekleyin haaaaaa
cANIM çok geçmiş olsun. ne acılar yaşıyorsun tahmin edebiliyorum hem fizyolojik hemde ruhen.Allah sevdiği kullarını sıkıntılarla derlerle sınarmış.bunların hepsi bir sınav olarak gör. ve Allahm büyük inanıyorumki hiç bişey cıkmayacak.:1hug:kızlar geldim doktordan..oğlanda havalardan dolayı viral bi durum varmış..senle hiç alakası yok dedi..bi öksürük şurubu verdi..hapşırıkları da öksürüğe çevirelim öksürsün ki balgam atsın dedi..
bana gelinceee..kolposkopi yapıldı ve biyopsi..biraz ağrım oldu ve aldığı parçalardan biri damara denk geldiğinden kanamam oldu koter yapmayı teklif etti kanamayı durdurmak için ama onun acısını biliyorum ben dayanamam dedim tampon koydu..gece 12 gibi çıkaracağım..netice bir hafta 10 günde belli olacak ancak leep operasyonu yapılacak gibi gözüküyor mecbur..yani jilet gibi bişeyle o bölge rahimağzımdan kesilip alınacak..kansere dönmemesi için yapılacak en kesin işlem bu..napalım kısmet..benden bu kadar bugün çok yorgunum hem ruhen hem bedenen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?