aman yok birsencim kimse yok çocuklara bakcak biliyorsun ama bende sıkıntı yok senin bahsettiğin gibi,biraz ağrı o kadar,hamdolsun..
ben sadece bu dönemd eikinci kişilğime bürünüyorum,gergin huzursuz ve uykuya çok meyilli oluyorum...
Çok üzgünüm çoookayy ben de birsencim senin kadar olmam ama aynı hümeyranın anlatığı gibi oluyorum ve ben bile kendime tahammül edemiyorum o zaman..
eylülcüm allah analı babalı büyütsün inşallah
ya yaaaaaaaaaaaaaa bende diyorumki benimkiler gece niye zırt pırt uyanıyolaaar uffffffffffffff . asıl kötü anne benmişim hymarrym aç uyutuyomuşum yaaaek gıda işine gelince de yazdıklarına şaşırıyorum inan senin yavruların bu beslenme olayında,
neden hymarry dersen,
biz ne zaman ek gıdaya geçtik,
karınları daha çok doydu,uykuları uzadı hamdolsun,
şimdi de uyumadan önce en son kaşık maması hemen arkasından tahıllı gece meyvesi yada yoğurt ile tıka basa dolduruyorum,sonra da biberon mamasıyla uyutuyorum,kötü anneeeyiimmm
seninkiler neden bu işi sevmedi bilemedim canımm
kaynana işine gelince öyle şeyler duyuyorum ki yok o olmasaydı eşim olmazdı muhabbeti bile beni teselli etmiyor pppööfff..
neyse..
ben de bugün annemdeydim,bir zamandır tatildeydi,dün döndü,bugün yeni gördük,iyi geldi..
Çok üzgünüm çoookolumunekankayizsmile
huuu hanım kızzz nerdesin sen bu aralar bakiyim yaaawwkaydirigubbakcemile
geçmiş olsun dırımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?