Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

bendede halsizlik mevcut ama diğer şikayetlerim çok fazla mafoldumbenmafoldumben neyse bir parol alıp yatacağım çok öptüm iyi gecelerr

aaaaaa canan gidiyormusun oraya,
herşey çok uygun dimi,hiç söylemedin kız,
çamaşırsuyunun sadce kokusu değil canım,ciddi sökücü kimyasalları var onlar önemli olan,
bend etavisye etmem..

Haklısınız aslında sabır ediçem inşaALLAH ama işte orda burda kalıyorum bide baknlarda nie böyle neden aglıyolar dedikce cok üzülüyorum gercekten acizim istiyorum tek bakım ben şikayet etsemde unuturum anneyim sonucta baskaları dedilce üzülüyo insan

ayy ben de birsencim senin kadar olmam ama aynı hümeyranın anlatığı gibi oluyorum ve ben bile kendime tahammül edemiyorum o zaman..
Çok üzgünüm çoook olumunekankayizsmile
eylülcüm allah analı babalı büyütsün inşallah

huuu hanım kızzz nerdesin sen bu aralar bakiyim yaaawwkaydirigubbakcemile

ya yaaaaaaaaaaaaaa bende diyorumki benimkiler gece niye zırt pırt uyanıyolaaar uffffffffffffff . asıl kötü anne benmişim hymarrym aç uyutuyomuşum yaaa aslında hep aç bırakıyorum ben çocuklarımı sanırım. off yaa offfff küçük bi kase çorbayı ikisine içirdim yarım kahvaltı kasesi oluyor birine hepsi o tamam biberon mamasıda içirmiyorum zaten . kaşık mamalarınıda yedirmedim bi kaç kezden başka. şimdi seni okuyunca az yedirdiğimin farkına vardım niye öyle bir hata ediyorsam çok utandım şimdi hım ki ne hımmmm...

Çok üzgünüm çoook olumunekankayizsmile

huuu hanım kızzz nerdesin sen bu aralar bakiyim yaaawwkaydirigubbakcemile

burdayım kıııııııııııı ... görümcem geldii... onunla vakit geçiriyorum... kalan zamanda takipçinim şekerim... ama şu kaynana meselesini anlamadım.....

pamuğum aşkolsun tatlım benim,o nasıl söz,
canım benim şöyle,
inan ben de ikisine bir kase yediriyorum fakat yarım saat arkadan tekrar Hale 100 lük Sare 60-70 lik bir mama yiyior,
sonra kuşlukta bir meyve,
öğlen hazırladığım bir çorba,yanında yoğurt akşam sonra yeniden bberon maması,
akşam zamanı gelmeye başlayınca da yavaş yavaş bu yazdığım amamaları veriyorum,iyice tok yatıyorlar canım,
gerçi halem bu ara yemekte çok isteksiz ama ortalama bunları yiyiyorlar canım..

kayracım iyi yaaa,ne güzel,
sağol canım hehe
kaynana muhabbetini birgün telefonda konuşalım çünkü burda millete gına geldi benim kayananamdan sanırım hahahahsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler....bende yavrularımı evde bırakıp işe geldim. sabah yataklarında çok güzel oynuyorlardı...arkamdan ağlamaya başladılarç...

günaydınlarrrr çoktan kalktık anca geldim bugün bi arkadasım gelecek 2 gün kalacak...

hala basımda ağrı var fenayım yaniiiii

ben pc ye arkamı dönünce başlıyıorlar valla,Allah çalışanlara kolylık versinn,
şimdi de karınları tok,önümdeler oyuncaklarla oynuyoruzz kuzularımllaopuyorumnanaktan

bu arada hymarry cnm c.tesi kapalı çarşıya gideceğim
uygunmusun bilmem ama öğlen gibi......

hay allahım yaaa,keşke haftaiçi olsa,ama aliyi babaya bırakıyorsun dimi,
biz de h.sonu baba evde,tamamen kapalıyız biliyorsun,
bu haftasonu da bi plan yaptık mustiyle yaawww..
sen ne için gideceksin canım?

mrb kızlar nasılsınız buraya çok yağmur yağıyo 1 haftadır benide içim karardı walla insan ne giyeceğini şaşırıyo kızlar benide face eklermisiniz

hymarry hımm cnm ben şeker bölümüne gideceğim...kısmetse alişi p.tesi sünnet ettireceğiz..
ufak bir mevlüt yapacağım....onun için mevlüt şekeri hazırlayacağım....
malze alacağım...ama tamamen unuttum ben h.sonu mustinin evde olduğunu
benim koca yokya ..alişi anneme bırakaacağım cnm ...
neyse başka zaman kısmet nasip olur inş..

erolcan cnm söle faceden adını ekleyelim....buradada hava karardı yaaa içimde karardı vallaaa

kızlar dün oğlanda hafif öksürük vardı bu sabah da kalktık ki devam ediyor..ama enteresan olan şu ki uyurken ya da oynarken pek bişi yok ama biberonda ya da meyve vs yerken belirginleşiyor..doktorumuzu aradım 4te götürücem..

bir de sizle paylaşmadığım bişey var..bebekler 3 aylık olduğunda doktora kontrole gitmiştim ve smear sonucum yine pek de iç açıcı çıkmadı saat 14:30da da kendi doktoruma gidicem smear tekrarlanıcak gerekirse tekrar biyopsi ameliyat vs..off off offffffffff..!!!
bahsedip bahsetmediğimi bilemiyorum ama bende 2 sene evvel rahim ağzı kanseri öncüsü bazı lezyonlar oluşmuştu ve bu kıvamdaki lezyonların ekseri kendiliğinden gerilediği belirlenmişti ancak geçen 2 senede herşeyin aynen olması beni de doktorumu da endişelendirdi haliyle..bebeklerden önce çok takılmıyordum ama artık çok korkuyorum..Rabbim yavrularımı annesiz beni onlarsın bırakmasın inşallah..
dualarınızda namazlarınızda aklınızda olayım olur mu kızlar..?

erolcan facede ikiz anneleri gurubunuz var,nickini belirterek guruba katılırsan ordan yavş yavş arkadaş edinebilirsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…