Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

aaaaaa canan gidiyormusun oraya,
herşey çok uygun dimi,hiç söylemedin kız,
çamaşırsuyunun sadce kokusu değil canım,ciddi sökücü kimyasalları var onlar önemli olan,
bend etavisye etmem..
evet canım şişliye sık gidiyorum zaten bide arabayla gittimmmi çokd aha kısa sürüyo gidiyorum yani sık sık vallaha sebamed şampuan 500 ml 28 lira çoğu yerde 17 ye aşldım ben avent emzikler 20-22 arası 14 e aldım nuk damaklı cam biberon 22 lira e bebekte 13.5 aldım uygun yani teşekkür ederim paylaştığın için olumunekankayizsmile

aklına sakın kötüşeler getirme gelişmeleri paylaş kurtulacaksın o aklını kurcalayan acabalardan hiç birşeyin olmayacakkk

gelişmeleri paylaş canımmm inşallah küçük bi işlemle herşey başlamadan bitmiş olacakkk

benimkilerde nezle oldu sanırım pazar günü cevahire gitmiştim orada klima çarptı diye düşünüyorum sümükleri akıyo nezle gibiler dr aradım ateş ve öksürük olmadıkça ilaç kullanmayı önermiyorum daha ufaklar dedi umarım kendiliğinden çabucak geçerr

dirim sana burdan yaayım telde söyşeyemedim misafir var dedim ya şimdi sıkılıyo kızcağız bide yanımda geveze karıların yanına sokmayayım perşembe gitme ihtimali var giderse ona göre konuşuruz seninle cumartesi değilde pazartesi gidersin diyetisyene yada cumaya geliriz haber vericem sana bekle

ben nasılım vallaha yorgun yemek yap çocuk doyur çocuk uyut üst değiştir alt değiştir uykusuzluk çok yorgunum kızlar yaaa vallaha öyle böyle değil anlatamam size uyumak istiyorum deliksiz 12 saatt pööööööö:tomato::tomato:

sorma canım fizyolojik acılarım umrumda değil ama ruhum çok yorgun..bu illet peşimi bırakmadı 2,5 yıldır..daha neler neler ama yatıp kalkıp şükrediyorum ki çok çok erken tespit edildi ve yüce Rabbimin izniyle başlamadan bitecek inşallah..Allah kimseye dermansız dert vermesin..

canım inşallah bitecek ben de inanıyorum..evlatlarım için bitmek zorunda ve bitmesi için de ben çok güçlü olmak zorundayım öyleyim de..inşallah başlamadan bitecek hepsi..

burcinciğim cnm benimmm inş..herşey güzel olur cnm yaaa ....hiç sıkma üzme kendini cnm

cano cnm benimm perşmbe olursa çok iyi olur gülümmm....arkadaşımda burada oda görmek istiyor sizi...
ama cumaya nasipse cumada olur ama ben p.tesi hiç gidemem diyetisyene cünki aliş sünnet olacak o gün cnm ...mucuksss ...şimdi arkadaşım duşta ondan bakıyorum sizlere...yemek yaptık beraber yürüyüş yaptık...ben yemek yaparken o alişle oynadı kocamı bekliyoruz...yemeğe

Burçin canım çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz gönlünü ferah tut tatlım. Rabbim yardımcın olsun bütün sıkıntılarını gidersin.

canancım sevindim oraya devam etmene,ciddi fark var herşeyde gördüğün gibi..

burçin canım benim hayırlar gelsin,sağlık olsun başta senin sonra hepimiz içinn inşallahhh..

ayyyyyyyyyy bartıııııınnn opuyorumnanaktan
bne güzel yerrr,
güneşi,denizi,mezgit ekmeğiii,ayyyyyyyy beni de götür beni deeeeeeeekaydirigubbakcemile

gel götüreyimm..Ben bartınlıyım eşimde bartınlı olunca aileler orda bütün tatillerimizde orda geçiyor tabiki ..Çok seviyorum bende bartını ..Az önce doudoucuğumla görüştük..İnşallah haftasonu misafirim olucak bartında zemuszemus

ayyyy çok özledim vilcim ben gezmeyiiii,
orda amasrada kaldık biz 3-4 gün,ama tadı damağımda kaldı..
Yine gidebilsemm keşkeee..

ıyıgeceler herkeze bugun 34.haftamıza gırdık allahın ıznı ıle.bısey sorucam dogumdan coookkkk korkuyorum gunler gectkce nasıl sezeryan olucam nasıl bayılacam nasıl ayılacam bılıyorum coook komık gelıyodur bunlar sıze ama elımde degıl.yavrularım sancı yaptıkca korkum 2 katına cıkıyyo. bıde nezaman agdacıya gıdeyım sımdı gııtsem erkenmı cıkarmı doguma kadar gıtmessem ayıp olucak utanıyorum.ay gunler gectıkce sacmalıyorum valla beynım gerıye gıdıyo sankı napıcam bılmıyorum cooookkkk heyecanlanıyorum...

kuzucum herşey öyle güzel kiii,
korkulacak hiçbir şey yok,hamileliğin en güzel zamanı doğum ve doğum anı bence,
muhtemel sezeryan olacaksın,inşallah öncesinde sancın da olmaz da rahat rahat alırsın kucağına yavrularını..
herşey öyle konforlu ki şimdi nasıl bayıldığını bilmiyorsun,
oraya gidene kadar tabi bir heyecen oluyor ama benimki tam anlamıyla kavuşma heyecenıydı,
bir de şu var,
narkoza nasıl düşüncelerle girersen öyle uyanırsın,
o yüzden rahat olmaya çalış,
hep geride kalanları,senden dua isteyenleri düşün canım,

ağdaya gelince doktorun verdiği tarihten 3-5 gün önce yaptırmak bence uygun..

BURCıN güzel yürekli arkadaşım benim.Rabbim seni ve kuzularını ailenizi bütün kötülüklerden hastalıklardan korusun inşallah.
Dualarımdasın hemde herzaman canım benim.Rabbim oğlunada sanada acil şifalar versin.

Kuzu81 sakın korkma canım.Daha 25 gün önce sezeryan geçirmiş biri olarak hiç korkma derim ben.Sadece kuzularına odaklan onları sev okşa,zaten narkozu alınca hiç birşey hissetmeyeceksin,uyanmasıda rahat onuda kafanda büyütme.Zaten sadece 2,3 saat ağrın olacak oda ağrı kesici verirler onu bile duymazsın.Bak ben ağrı kesici bile içmedim sadece iğne yaptılar 1 kez o yetti bana.Sağlıklı doğumşlar diliyorum.

Cok geçmiş olsun canım yaa ALLAH şifa versin inş...Sakına üzme kendini hayırlısı olsun

sagolun kızlar ya allah hepınızden razı olsum ıyıkı burası var okadar coook sey ogrendım sızlerden ınsallah yavrularıma kavustuktan sonrada devam eder bu sızı ve yavrularınızı coookk opuyorumkaydirigubbakcemile3

kızlarrr arkadaşım bende okuyorum ama yazamıyorum arkadaşım bende

kuzu cnm bence 1 hafta önceden yapabilirsin ağdanı mesela 2-3 gün sonra yaptır
ağda olduktan sonra hemen çıkmaz tüyler.....
sonraki hafta daha zor olur senin için uzayan zamanda daha ağırlaşacaksın....

sezeryandan hiç korkma valla normal doğumdan daha kolay valla ....

tesekkurler dırımcım 1 hafta sonra falan yaptırıyımm olmazsa cookk sagolun rahatladım bırazsezeryan konusunda opuyorum alısle omerı.sanda ımrenıyorum neguzel kendın bakıyosun yavrularını bende cok ıstıyorum ama kuzularımın sakınlıgıne baglı sanırım kısmetbakalım sagsaglım dogsunlarda baska bısey ıstemem..

kuzumm hiiç merak etme vuslatın tadını çıkar, inan yavrularınıgörnceacı nedir bilmiyceksin,,,,
burçinim arıycam seni bugün yoktum arayamadım...
geçmişi okuyamadım herkes ii mi?

cnm benim valla bakabilrisin herkes bakar ama bazi çocuklar çok huysuz oluyor
inş.olmazlarda sende kimseye ihtiyaç duymadan
bakarsınnn cnm

Burçin canım çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz gönlünü ferah tut tatlım. Rabbim yardımcın olsun bütün sıkıntılarını gidersin.

canancım sevindim oraya devam etmene,ciddi fark var herşeyde gördüğün gibi..

burçin canım benim hayırlar gelsin,sağlık olsun başta senin sonra hepimiz içinn inşallahhh..

Cok geçmiş olsun canım yaa ALLAH şifa versin inş...Sakına üzme kendini hayırlısı olsun
canlarım çok teşekkür ederim desteğinize..asabım bozuldu uykum kaçtı bi bakıyım dedim..yatıcam şimdi..
kuzumm hiiç merak etme vuslatın tadını çıkar, inan yavrularınıgörnceacı nedir bilmiyceksin,,,,
burçinim arıycam seni bugün yoktum arayamadım...
geçmişi okuyamadım herkes ii mi?
canım istediğin zaman ara bugün aradım uygun değilmişsin..
canım burdaki arkadaşlar bilir ben nasıl korktum..ama inan korkulacak bişeycik yok..
genel anestezi oldum korkumdan..zaten bi ağrı acı hissetmedim ki anne adaylarına prenses gibi davranıyorlar çok keyifli :)) çıktığımda 2 saat kadar ağrım oldu ama dayanılmaz bir ağrı değil ağrı kesicilerle idare ettim zaten uyudum bolca..bebeklerini kucağına almaya odaklan..sağlıkla ve vakitlice gelsinler inşallah..
ağda olayına gelince ben cuma günü doğum yapacaktım plana göre ve ağda randevum çarşamba günüydü fakat pazartesi günü doğum yaptım ve çok utandım..ne olur ne olmaz çok geçe bırakma derim..
yalnız bakma meselesi de tamamen bebeklerine bağlı ben daha yeni bakabiliyorum yalnız ikisi de gazlı, kolik ve durmadan ağlayan çocuklardı yeni yeni aştık şükür..inşallah kuzu gibi olurlar da yalnız başına yetebilirsin onlara..

burcinn çoooookk geçmiş olsun canım Allah sağlık,şifa versin inşallah bebişlerin sevgisi seni iyileştircek eminim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…