Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

resimm süperrr yaaa şu böceklereee bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyy
yanlızzzz saremdeki asalete bak ya yirimmmmmmmmmsempatiksalakcinni

Çok tatlılar ya maşallah,büyütmüşsün kuzularını

anaaaam kuzucukların güzelliğine bak Allah nazarlardan korusun bu su perilerini:Saruboceq:
canım ben bi kaç seferdir beraber yıkıyom minnoşları ayy bi hoşlarına gitti birlikte yıkanmakkaydirigubbakcemile3oynuyolar beraber sularla kıkır kıkır gülüyolar görsen tam yemelik

allahım sızı yaratana kurban olurum ben cooookkk tatlılar ya rabbım nasıl da guzel yaratıyo kendılerı gıbı bahtlarıda guzel olsun allahım nazardan saklasın herkkezın evladını..

aynı manzara wavy benim canımaokumaya devam saate bak..akannehir

Merhaba kızlar benimde 2007 eylül doğumlu baharım be berkim var şimdi uyuttum.İşler beni bekliyor siz neler yapıyorsunuz?

hoşgeldin cnm...opuyorumnanaktan

ooooooo harika,
bende tık yok,ağrılarım da yok,bilmem ki..
Kontrol hapı kullanıyormusun sen?

Benim keyfim yok,takatim yok,
diyetten sanırım,
kolumu kaldıramıyorum kızları giydirirken o kadar yanii..

ya canım zaten sıkıntılı bi süreç ikiz büyütmek bir de şu diyet sıkıntısını sokmasanız hayatınıza... ne bilem zordur ya, tek lüksmüz zaten bişiyler tıkınmak...

çıkma çıkma nereye kadar canım ya, ben de hep öyle diom ama evde evde hep indsana geliyolar soldan soldan alsanaalsanasmile

kayracım cook tesekkur ederım sen benden coooookkkk tecrubelısın tabı sanada sorucam coook sey var beklıyorum yardımlarını opuyorum kızlarınıda

eskişehire gelem bulcam sizi kızlarkaydirigubbakcemile2
dırımımmm opuyorumnanaktan

kevserrr kuşşşş arada sırada ara beni ben aramam senii
aradımmı kızlar bağrıyo rahatsız oluyorum seni tlf da tuttuğum için :))

tünaydın kızlar bizde aradaşımla kalktık kahvaltı sohbet evi topladım hemen şimdi meyve yiyeceğim yürüyüşümü yapıp duş alacağım sonra anneme çuf çufff diğer böceğimi çok özledimmm
bu arada pc anneme götürmüyorum....olmayacağım çok öptümm

misafirlerim var kuşlar,
kızlarıma güzel sözler söyleyen teyzelerimizzz,hepinize teşekkür ederim,öylesine bir ev hali işte,
hergün analttığım banyo muhabbetini resimleyeyim dedim..

akşama doğru gelirimm

nidemek canım benimm..
hymarry sare ne kadar değişmiş. maşallah subhanallah yavruma . haleyi sollar yakında.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bu arada kaynanana benzemiyor sanırsam artık:))

eneee kafama taş bilem değil kaya gelmişalsanaalsanasmile
ben her yere yeterim şekerim yeterki yaren cızırdamasınsempatiksalakcinni

aynı manzara wavy benim canımaokumaya devam saate bak..akannehir

:1hugff off 34+5 te sakın doğurmayın okuyanlar bakın kevser ve benim gibi olursunuzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kıs seni okurken diyet yapmış gibi spor yapmış gibi oluyom. acaba okurken zayıflarmıyımki pasif diyet pasif spor mantığısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yerim onların banyolarını nasılda sıra bekliyolar kurban olurum. bizmkiler hala aynı küvete sığıyolar bi itişmeleri vart delü oluyom. ah bide tam oturabilselerguclubacismile

ya hymarry kevser size bir soru yürüteç kullanıyorsunuz ya geçen e bebekteydik yürüteç gördük bir sürü çok güzel. ama benim kızların ayakları yere değmedi ay çokmu kısa acep benim kıslar ya ( sizinkilerin tam değiyormu hymarry senikilerin değiyordur hani ilk kullandığınız zamanaları şöyle bir hatorlasan

ben çok fena diş ağrısı çekiyorum. canomun sözü aklıma geldi bak şimdi bir türlü hastalıktan kurtulamadın demişti:sinifsinif: geçen hafta hamileliğimden beri ihmal ettiğim dişlerim için doktora gittim. allaha şükür dişlerim sağlammış. sadecde diş etlerimde çekilme varmış onlar için ilaç verdi. bide çok dişlerini sıkma dedi:kedi: neyse benim iki dişim yok:kedi: bir tanesinin yerine diş kaymış gelmiş. diğerinin müsait eğer buna köprü yapmazsak bunda da kaymalar olur ve diş yapınmız bozulur dedi. e yap o zaman dedim. ay demez olaydım. geçen pzt dişlerimi kesti. perşembe günü provaya gittim ve o provada ne olduysa oldu o günden beri fena ağrılar içerisindeyim. bugün takılacak köprüm ama sanki o ağrılar geçmicek gibi geliyor. bulgura giderken evdeki pirinçten olmasak barimafoldumben

Son düzenleme:
selam ıkız annelerı nasılsınız ya hymary kuşum evın ortasınamı kodun gızzz kuvetı heryer ıslancek kız........masallah kızlarına

selam muallim apla. kıslar seni çok yoruyor dimi buraya uğrayamıyon artık(
ben dişçiye gidiyom dua edin kıslar geçsin şu ağrı artık(

kızlar biyopsi sonucu iyi gelmedi yüksek risk grubuna ilerlemiş illet..
bi sonraki adım rahimağzı kanseri o yüzden bugün yarın ameliyat olucam..haberdar etmek istedim..ameliyat günü belli değil..olsun onu da yazarım..

Burçin canım ne zamandır giremiyorum ben...geçmişi okudum okuyabildiğim kadar tam sana bir şeyler yazacakken sen yeni haberle gelmişsin..Canım üzüldüm,çok geçmiş olsun..Rabbim yardımcın olsun...ama erken önleminin alınması çok büyük bir şans..senin durumunda olan bir kuzenim var..hiç bir riski kalmadı şu an..İnş.seninde sıkıntın geçmiş olacak canım...sen iyi ol yavrularını bağışlasın Rabbim sana..rahimağzı kanserini telaffuz etmeyelim bile canım benim...herşey yolunda gitsin inş..hep beraber topluca dua edelim Burçin'ciğim..beraber tespih çekelim senin adına...elimizden gelen dua ...çok öpüyorum canım seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…