kızlar biyopsi sonucu iyi gelmedi yüksek risk grubuna ilerlemiş illet..
bi sonraki adım rahimağzı kanseri o yüzden bugün yarın ameliyat olucam..haberdar etmek istedim..ameliyat günü belli değil..olsun onu da yazarım..
bi sonraki adım rahimağzı kanseri o yüzden bugün yarın ameliyat olucam..haberdar etmek istedim..ameliyat günü belli değil..olsun onu da yazarım..
Burçin canım ne zamandır giremiyorum ben...geçmişi okudum okuyabildiğim kadar tam sana bir şeyler yazacakken sen yeni haberle gelmişsin..Canım üzüldüm,çok geçmiş olsun..Rabbim yardımcın olsun...ama erken önleminin alınması çok büyük bir şans..senin durumunda olan bir kuzenim var..hiç bir riski kalmadı şu an..İnş.seninde sıkıntın geçmiş olacak canım...sen iyi ol yavrularını bağışlasın Rabbim sana..rahimağzı kanserini telaffuz etmeyelim bile canım benim...herşey yolunda gitsin inş..hep beraber topluca dua edelim Burçin'ciğim..beraber tespih çekelim senin adına...elimizden gelen dua ...çok öpüyorum canım seni...
canım benim bende senden bir haber varmı diye girmiştim kkya. uff çok üzüldüm bir tanem ama kaswanın dediği gibi erken teşhis çok önemli. tıp çok ilerledi alalhın izni ile kurtulacaksın bu iletten.. dualarım ve kalbim seninle. çok geçmiş olsun.
canım Allahım acil şifalar versin.Allah yar ve yardımcın olsun...dualarımız seninle....
Burcin cok gecmis olsun...
Allah safi ismi hatirina sifa versin ins...
Erken teshis ve dua ile kurtulacaksin ins. Rabbim yar ve yardincin olsun....
canıımmm çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualarım seninle:Saruboceq:
allah acil sifalar versin canim hicbiseycik olmaz allahin izniyle...
burçinimm canım benimmm,
sorun ne olursa olsun,çaresiz dert,duaya karşılıksız Mevla yok,değil mii,
ben hep pozitif düşüneceğim,heppp,hepp phep
ve dua edeceğim sana ve yavrularına canım benim,
daha önümüzde çok uzun zaman var ben yürekten hissediyorum bunu,içim çok rahat..
wavymm canım benim maşallah heryere yetişiyon kuzum,kafana takılnaları nurda konuşursak burası da daha güzel ve faydalı bir topik olur,
buna göre yürüteç konusundaki soruna geleyim tatlım,
o yürüteçin kademeleri var,o kademeleri gördün de en küçük kademesinde de aykları havada moı kaldı,
yoksa orda hamgi durumdaysa direk onun üzerine oturttuysan kademesi biraz yüksekte olmuş olabilir,seni şaşırtmış olabilir canım,
bilmem anlatabildim mi..
dırımcım sabah ben de adet oldum çok şükür,şimdilik iyi gidiyoruz bakalım..
burçinimm canım benimmm,
sorun ne olursa olsun,çaresiz dert,duaya karşılıksız Mevla yok,değil mii,
ben hep pozitif düşüneceğim,heppp,hepp phep
ve dua edeceğim sana ve yavrularına canım benim,
daha önümüzde çok uzun zaman var ben yürekten hissediyorum bunu,içim çok rahat..
wavymm canım benim maşallah heryere yetişiyon kuzum,kafana takılnaları nurda konuşursak burası da daha güzel ve faydalı bir topik olur,
buna göre yürüteç konusundaki soruna geleyim tatlım,
o yürüteçin kademeleri var,o kademeleri gördün de en küçük kademesinde de aykları havada moı kaldı,
yoksa orda hamgi durumdaysa direk onun üzerine oturttuysan kademesi biraz yüksekte olmuş olabilir,seni şaşırtmış olabilir canım,
bilmem anlatabildim mi..
dırımcım sabah ben de adet oldum çok şükür,şimdilik iyi gidiyoruz bakalım..
BURCİN canım benim,lohusa duası geri çevilmez derler.Oğlumu emzirirken,gece nöbetlerimde hep duamdasın canım.Rabbim oğlunla kızınla sağlıklı yaşamlar nasip etsin.öperiz oğlumla seni ve yavruları teyzesi.
Çok çok geçmiş olsun Burçincim inşallah en kısa zamanda bu illeti yenersin canım. Dualarım seninle...
geçmiş olsun burrçin kuzucuklarınla bir ömür sağlıklı yaşa canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?