Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim bende senden bir haber varmı diye girmiştim kkya. uff çok üzüldüm bir tanem ama kaswanın dediği gibi erken teşhis çok önemli. tıp çok ilerledi alalhın izni ile kurtulacaksın bu iletten.. dualarım ve kalbim seninle. çok geçmiş olsun.

canım Allahım acil şifalar versin.Allah yar ve yardımcın olsun...dualarımız seninle....

Burcin cok gecmis olsun...
Allah safi ismi hatirina sifa versin ins...
Erken teshis ve dua ile kurtulacaksin ins. Rabbim yar ve yardincin olsun....

canıımmm çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualarım seninle:Saruboceq:

canım Allahım acil şifalar versin.Allah yar ve yardımcın olsun...dualarımız seninle....

Burcin cok gecmis olsun...
Allah safi ismi hatirina sifa versin ins...
Erken teshis ve dua ile kurtulacaksin ins. Rabbim yar ve yardincin olsun....

kızlar teşşekür ederim..Allah hayırlısını versin ne diyim..

allah acil sifalar versin canim hicbiseycik olmaz allahin izniyle...

burçinimm canım benimmm,
sorun ne olursa olsun,çaresiz dert,duaya karşılıksız Mevla yok,değil mii,
ben hep pozitif düşüneceğim,heppp,hepp phep
ve dua edeceğim sana ve yavrularına canım benim,
daha önümüzde çok uzun zaman var ben yürekten hissediyorum bunu,içim çok rahat..

wavymm
canım benim maşallah heryere yetişiyon kuzum,kafana takılnaları nurda konuşursak burası da daha güzel ve faydalı bir topik olur,
buna göre yürüteç konusundaki soruna geleyim tatlım,
o yürüteçin kademeleri var,o kademeleri gördün de en küçük kademesinde de aykları havada moı kaldı,
yoksa orda hamgi durumdaysa direk onun üzerine oturttuysan kademesi biraz yüksekte olmuş olabilir,seni şaşırtmış olabilir canım,
bilmem anlatabildim mi..

dırımcım sabah ben de adet oldum çok şükür,şimdilik iyi gidiyoruz bakalım..

canıımmm çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualarım seninle:Saruboceq:

allah acil sifalar versin canim hicbiseycik olmaz allahin izniyle...

sağolun kızlar teşekkür ederim..inanım kendimle ilgili en küçücük bir sıkıntım kaygım yok..yavrularımı düşünüp dertleniyorum..Rabbim bizi ayırmasın inşallah..

enee kademe mi var. bende kompleks yaptıydm cüce mi bu yavrular diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım orda da burda da paylaşıyorum. orda bazen sohbet konusu oluyor yada biliyorum aynı sıkıntı onlardan birindede var o yüzden orda da paylaşıyorum. ben seviyom hepinizi ve tüm topicleri.:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kademeli tabiki canım benim,
onun ön alt taraftan kaldırıp indirmene yarayan bir kademe kısmı var,ordan ayarlıyorsun,
çok alçaktan bayaa bi yükseğe kadar var canım..

Çok çok geçmiş olsun Burçincim inşallah en kısa zamanda bu illeti yenersin canım. Dualarım seninle...

BURCıN canım benim,lohusa duası geri çevilmez derler.Oğlumu emzirirken,gece nöbetlerimde hep duamdasın canım.Rabbim oğlunla kızınla sağlıklı yaşamlar nasip etsin.öperiz oğlumla seni ve yavruları teyzesi.

Allah razı olsun..seni çok seviyorum canım arkadaşım benim..
biz de sizi çok öpüyoruz..

günaydın tarihçi,
yine erkencisin,
ya erken yazıyon,ya geç,gün içinde hiç fırsatın olmuyor mu kuşum?
Kılzarın durumu nasıl,cozutuklar mı yinee sempatiksalakcinni

geçmiş olsun burrçin kuzucuklarınla bir ömür sağlıklı yaşa canım benimmm

teşekkür ederim canım çok sağolasın..

benim yavrularım çok anlayışlı maşallah teyzeleri..ikisi de 7de uyandı mamalarını yediler ve tekrar uyudular kızım daha uyanmadı oğlum uyandı meyvesini yedi ilaçlarını içti üstüne 90 cc daha mama verdim o da uyudu hemen..annelerinin canı sıkkın diye rahat rahat kafasını dinlesin diye uyuyor kuzucuklarım benim..

kızlar günaydın, şimdi hastaneden geldik biz de.. daha önce bahsetmemiştim daha doğrusu kendime bile unutturmuştum; çağla nın kalbinde üfürüm ( delik) vardı 4 aylıkken bakılmıştı ve 3 ay sonra kapanması muhtemel üfürümler dedi. bugün gittik gerçekten de 3 ü de kapanmış şükürler olsun... ama doğumdan 1 hafta sonrakapanması gereken bir )damar açığımız var o 1 yaşında tekrar kontrol edilecek ve kapanmazsa anjuo( nasıl yazıldığını bilemedim:))ile kapatıveriyoruz dedi dr. temizkan kirli kana karışıyor ama tam tersi olsaydı durum çok ciddi olurmuş. çok şükür Allah ım kimsenin yavrusuna kendisine hastalık vemesin şifasını da yanında versin inş. bu mübarek cuma saati Rabbim hepimize sağlık selamet huzur versin inş. sıkıntı dert heeeep uzak olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…