Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

üfürüm bizim sarede de seziyorlar,
ama işin ne derecede ciddi olduğunu sormak ve duymak bile istemiyorum ben,
zamanı gelince söyler doktorumuz artık..

size çok geçmiş olsun canım..

canm çok geçmiş olsun. bizm yavrularımız binbir zorlukla emekle sabırla geldiler , küçük bir umuttular hepimiz için ,ama tutundular annelerine. o yüzden güçlü bizim yabvrularımız herşeyi allahın izni ile atlatırlar. üzlme annesi bak gör bi bakıcaklar o da kapanmış ve sağlıkla koşup büyüyecek yqvrun.

üfürüm bizim sarede de seziyorlar,
ama işin ne derecede ciddi olduğunu sormak ve duymak bile istemiyorum ben,
zamanı gelince söyler doktorumuz artık..

size çok geçmiş olsun canım..

canımm bende hiç bahsetmeyince kapandı gitti o konu zannetmiştim. inşallah konusu gibi onlarda kapanmıştır. üzmez benim kızlarım annelerini..olumunekankayizsmile

bende kızları uyuttum bi bakayım dedim size. iyice uykuları gelmişti artık kendi kendilerine eee diyolardı eşşekleropuyorumnanaktan bugün sabah cereni yine düşürdük koltuktan düşt çok hareketl,i cadoloz kaşla göz arasında birşeyler yapıyor. çok korktuk çok ağladı yavrum. o yüzden uyutmadım bu saate kadar beklettim. hymarrymle konuştum sağolsun yüreğimi rahatlattı. ayakta duruyor ve adım atıyor emekliyor dengesi yerinde buda rahatlattı beni. insan aptallaşoıyor hymarry demese çocuğu kucağımdan indirmeyip yüzne bakcam sadecesempatiksalakcinnib
benim cadalozlar biri uyumayınca d,iğeride uyumuypor o uyanık ben niye uyuyayım diyorşlaralsanaalsanasmile

bu arada bu devletin doktorları ya çok yorgun ya çok dikkatsiz yada aptallar. diş doktoruna gittişm yine bugün. bana kanal tedavisi son çare çok önemli bir dişi çekmek gibi bişey dedi. yine antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. öncedende yazmıştı antibiyotiği kullanmamıştım. ve her sewferinde em ziriyorum diyorum. neyse eve geldim bakim dedim aynısı ise almayalım boşuna. baktım farklı prespektüsünü bir okudum kesinlikle laktasyon döneminde süt verimi yada ilaç kesilmeli yazıoyor: nasıl dellendim nasıl ya içseydim içine bakmadan çok emmiyolar beni ama yaren gece en az bir kez emiyor. düşünemiyorum ya gerizekalı kadın demekten başka elimden bişey gelmiyor. çok kızgınım çokkkalsanaalsanasmile

hay bu devlet doktorlarııııı sempatiksalakcinni d,iycem ama sen acemisine denk gtelmişsin be bitanem,
yine araştırmacı gazeteci wavyliğini yapmışsın Allahtan da okumuşsun hehe

ne demek canım her zaman ara,her zaman konuşalım,yazışalım bitanemmm,
çok geçmiş olsunn..

selam kızlar .... bugün kızları tek başıma aşıya götürdüm........ ben kendim dışarı çıkamıyordum daha kızlarla ...bugün ilk oldu... ama annem çok kızdı vallaaaa....aşıdan sonra nasıl zapteddin niye haber vermiyon diyeee

çarş. bende ihmal ettiğim aşıyla beraber 3 tane,bir de ağızdan damla aşısını da sayarsak 4 aşı birden yaptırttım,
çocuklar iki gündür ateşliydiler,yeni yeni atlattık..

asansörüm olsa benim çok daha rahat çıkarım,
sen nasıl çıkardın ikisini birden?

ohh çok şükür canım yaa..çok zamandır aklımdaydı ama soramadım bir türlü ortam olmadı..neyse bununla geçmiş ve bitmiş olsun inşallah..
seni alkışlıyorum valla ablam bravo alkisalkisalkis

aşk olsun canım ne saçmalası bu korkuları çoğumuz yaşadık kimimiz az kimimiz çok ama hep beraber yaşadık ameliyat bu insna düşünmeden yapamıyor elbetteki am korkma çocuklarını kucağına aldıktan sonra bütün ağrılar hafifliyor inanki hiç korkma dua et yeter
ağda işine gelince vallahai temiz ol bence 34 haftandasın heran herşey olablir ağda yapıca zaten 15 gün felan temiz kalıyo o zamana kadar doğum olmazsa jiletle sık sık temizleyebilirsin bence allah yardımcın olsunn

ya kızlar bıde ben yavrularıma kendım bakmak ıstıyorum basarabılırmıyım acaba hıc kımsetı ıstemıyorum ya

bende fikir beyan etmek istedim ikizlere yalnız bakan bir anne olaraktan dönem dönem yetemediğin oluyo canım biraz ağlıyolar o kadarda olacak pratik bi anneysen ve ağlamalara yenik düşmezsen birde bebekleirn çok ama çok huysuz olmazsa bakabilirsin benimkiler çok huysuz değildi ama kıızm çok ağlıyodu mesela yapacak bişey yok ağlayarak bırakıyor gidip mama yapıyodum mesela kız kardeşim felan geldiğinde abla ağlıyo nasıl dayanıyosun diyodu bende dayanamayacak bişey yok diyodum 5 dakka ağlamakla bişey olmaz diyodum mesela yani birazda seninle alakalı çok pimpirik olma başedersein canım umarım çocuklarında koliksiz ve gazsız olur sevgiler

selam muallim apla. kıslar seni çok yoruyor dimi buraya uğrayamıyon artık(
ben dişçiye gidiyom dua edin kıslar geçsin şu ağrı artık(
çorlu karuu seni kız bide iyileş iyileşş keşke sen hastane sahibi bi doktorla evlenseydin gııııı zuhahaha

canım benimmm atlatacaksın inanki dualarımla destekçinim
tamamen katılıyorum burçincim kaswacım
sağolun kızlar teşekkür ederim..inanım kendimle ilgili en küçücük bir sıkıntım kaygım yok..yavrularımı düşünüp dertleniyorum..Rabbim bizi ayırmasın inşallah..
ne ayrılığı aklına bile getirme huzursuz olup bebişlerimi üzme seni çok seviyoruz hepsi geçecekkk
canım niye bizlerle paylaşmadın bunu aşk olsun neyseki kötü bişey yok yani geçmiş umarım damar sorunuda 1 yaşına kadar geçer
bizler özellikle tüp bebek sahibi ikiz annleri çok zorlu yolardan geçtik ve bizleirn bebeleri çok güçlü herşeyle baş edecekler canım çok öpüyorum

ya bu doktorlarda bi alem hiç güven vermiyolar doktor olduklarından şüphe ediyo insan
çok geçmiş olsunn tez zamanda iyileş aşkım benimmm

selam kızlar bnasılsınız bi eşim hariç topluca nezleyiz ağzımızın burnumuuzn suyu birbirine karıştı önce çocuklar hastalandı pazar gnü cevahire gitmiştik sanırım orada klima çarptı çocuklardanda bana geçti çok kötü ya kuuzlarımın burnu tıkalı nefes alamıyolar hortumla temizliyorum ağlıyolarr pöffff

bende karşıya geçtim çekmeköyde görümcemdeyim sabah 3 saat aralıksız uyumuşum vallaha süper oldu yemek yapma derdi mutfak temizleme derdi yok tıpkım tatil gibi oldu allahtan çocuklarımda rahat duruyoda :)) neyse bugünde kalıcaz yarında kız kardeşime beykoza geçeceğiz sonra eve dönüşşşş

bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ikiz anneleri böyle beceriklidir işte süpersin ablaa alkışlıyorum seniiii:lepi:

evim zemin kat... çıkarmak sorun olmadı..yalnız kalanı dışarda ablası bekledi.... bebek arabasıyla gittik... ağlamadılar şükür....
evet canancım tabiki mama hazırlarken yada birinin altını yıkamaya gidince öbürü ağlıyo... ama 5 dakika ağlamakla bişey olmaz....

acemi mi bilmim ama kadın en az 55 yaşında var eğer genç göstermiyorsa tabi:))

ay canım tebrik ediyorum henüz ben tek başıma çıkamadım hiç ama sanırım 15 gün sonra tek başıma bir dürü şey yapacağım. annem gidiyor(
canım benim çok zor şu aşiılar ya çocukların huylkarını bozuyor tam düzeldi derken tekrar. benim cerenin var bu ay aşısı yarenin 1 yaşa kadar bitti şükür..

hahay buyrun benimmmm bilmiyorumkismile

ay canım sorma valla d. hastanesine sadece tahlil yaptırmak için giderim normalde. ama buranın bayağı büyük ve özel hastane gibi diş kliniği var. sanırım ambalajı aldattı beni. devletin hastanesi heryerde devlet hastanesi işte:sinifsinif:

sana ve yavrulara çok geçmiş olsun canım. bende çok korkuyorum açıkçası çocuklar kışın değil yazın daha rahat hasta edilir. heleki şu havaların dengesizliği yokmu nasıl giydireceğimi şaşırdım. çabucak atlatırsınız inşallah canım benim. tekrar çok geçmiş olsun. ohh gez valla sefan olsun..
zemuszemus
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ikiz anneleri böyle beceriklidir işte süpersin ablaa alkışlıyorum seniiii:lepi:
mendeeeekaydirigubbakcemile5

kendi başına bakmak daha kolay....... misafir bile gelse sapıtıyoz biz...... hele misafirliğe gitmek dahada zor

kendi başına bakmak daha kolay....... misafir bile gelse sapıtıyoz biz...... hele misafirliğe gitmek dahada zor

ay aynennn,
her seferinde bi daha çıkmıycam diyorum,ama olmuyoreyvahedigeldismile...

aşı takvimine bakarsan 9 ay aşısı var bir de canım,
biz ihmal ettiğimiz bir aşıyla beraber 9 ay aşısı toplam 4 tane olduk,bize o zaman dedi 1 yaşa kadar yok hemşire canımmboshayallersmile

hoşgeldin erenzoyno,anlatsana nasıllar,adları ne,kiloları ne,
maşallah sanaaaa daaa yavrulara daaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…