kızlar günaydın, şimdi hastaneden geldik biz de.. daha önce bahsetmemiştim daha doğrusu kendime bile unutturmuştum; çağla nın kalbinde üfürüm ( delik) vardı 4 aylıkken bakılmıştı ve 3 ay sonra kapanması muhtemel üfürümler dedi. bugün gittik gerçekten de 3 ü de kapanmış şükürler olsun... ama doğumdan 1 hafta sonrakapanması gereken bir )damar açığımız var o 1 yaşında tekrar kontrol edilecek ve kapanmazsa anjuo( nasıl yazıldığını bilemedim:))ile kapatıveriyoruz dedi dr. temizkan kirli kana karışıyor ama tam tersi olsaydı durum çok ciddi olurmuş. çok şükür Allah ım kimsenin yavrusuna kendisine hastalık vemesin şifasını da yanında versin inş. bu mübarek cuma saati Rabbim hepimize sağlık selamet huzur versin inş. sıkıntı dert heeeep uzak olsun...
üfürüm bizim sarede de seziyorlar,
ama işin ne derecede ciddi olduğunu sormak ve duymak bile istemiyorum ben,
zamanı gelince söyler doktorumuz artık..
size çok geçmiş olsun canım..
ohh çok şükür canım yaa..çok zamandır aklımdaydı ama soramadım bir türlü ortam olmadı..neyse bununla geçmiş ve bitmiş olsun inşallah..kızlar günaydın, şimdi hastaneden geldik biz de.. daha önce bahsetmemiştim daha doğrusu kendime bile unutturmuştum; çağla nın kalbinde üfürüm ( delik) vardı 4 aylıkken bakılmıştı ve 3 ay sonra kapanması muhtemel üfürümler dedi. bugün gittik gerçekten de 3 ü de kapanmış şükürler olsun... ama doğumdan 1 hafta sonrakapanması gereken bir )damar açığımız var o 1 yaşında tekrar kontrol edilecek ve kapanmazsa anjuo( nasıl yazıldığını bilemedim:))ile kapatıveriyoruz dedi dr. temizkan kirli kana karışıyor ama tam tersi olsaydı durum çok ciddi olurmuş. çok şükür Allah ım kimsenin yavrusuna kendisine hastalık vemesin şifasını da yanında versin inş. bu mübarek cuma saati Rabbim hepimize sağlık selamet huzur versin inş. sıkıntı dert heeeep uzak olsun...
seni alkışlıyorum valla ablam bravo alkisalkisalkisselam kızlar .... bugün kızları tek başıma aşıya götürdüm........ ben kendim dışarı çıkamıyordum daha kızlarla ...bugün ilk oldu... ama annem çok kızdı vallaaaa....aşıdan sonra nasıl zapteddin niye haber vermiyon diyeee
aşk olsun canım ne saçmalası bu korkuları çoğumuz yaşadık kimimiz az kimimiz çok ama hep beraber yaşadık ameliyat bu insna düşünmeden yapamıyor elbetteki am korkma çocuklarını kucağına aldıktan sonra bütün ağrılar hafifliyor inanki hiç korkma dua et yeterıyıgeceler herkeze bugun 34.haftamıza gırdık allahın ıznı ıle.bısey sorucam dogumdan coookkkk korkuyorum gunler gectkce nasıl sezeryan olucam nasıl bayılacam nasıl ayılacam bılıyorum coook komık gelıyodur bunlar sıze ama elımde degıl.yavrularım sancı yaptıkca korkum 2 katına cıkıyyo. bıde nezaman agdacıya gıdeyım sımdı gııtsem erkenmı cıkarmı doguma kadar gıtmessem ayıp olucak utanıyorum.ay gunler gectıkce sacmalıyorum valla beynım gerıye gıdıyo sankı napıcam bılmıyorum cooookkkk heyecanlanıyorum...
ya kızlar bıde ben yavrularıma kendım bakmak ıstıyorum basarabılırmıyım acaba hıc kımsetı ıstemıyorum ya
çorlu karuu seni kız bide iyileş iyileşş keşke sen hastane sahibi bi doktorla evlenseydin gııııı zuhahahaselam muallim apla. kıslar seni çok yoruyor dimi buraya uğrayamıyon artık(
ben dişçiye gidiyom dua edin kıslar geçsin şu ağrı artık(
canım benimmm atlatacaksın inanki dualarımla destekçinimkızlar biyopsi sonucu iyi gelmedi yüksek risk grubuna ilerlemiş illet..
bi sonraki adım rahimağzı kanseri o yüzden bugün yarın ameliyat olucam..haberdar etmek istedim..ameliyat günü belli değil..olsun onu da yazarım..
tamamen katılıyorum burçincim kaswacımBurçin canım ne zamandır giremiyorum ben...geçmişi okudum okuyabildiğim kadar tam sana bir şeyler yazacakken sen yeni haberle gelmişsin..Canım üzüldüm,çok geçmiş olsun..Rabbim yardımcın olsun...ama erken önleminin alınması çok büyük bir şans..senin durumunda olan bir kuzenim var..hiç bir riski kalmadı şu an..İnş.seninde sıkıntın geçmiş olacak canım...sen iyi ol yavrularını bağışlasın Rabbim sana..rahimağzı kanserini telaffuz etmeyelim bile canım benim...herşey yolunda gitsin inş..hep beraber topluca dua edelim Burçin'ciğim..beraber tespih çekelim senin adına...elimizden gelen dua ...çok öpüyorum canım seni...
ne ayrılığı aklına bile getirme huzursuz olup bebişlerimi üzme seni çok seviyoruz hepsi geçecekkksağolun kızlar teşekkür ederim..inanım kendimle ilgili en küçücük bir sıkıntım kaygım yok..yavrularımı düşünüp dertleniyorum..Rabbim bizi ayırmasın inşallah..
canım niye bizlerle paylaşmadın bunu aşk olsun neyseki kötü bişey yok yani geçmiş umarım damar sorunuda 1 yaşına kadar geçerkızlar günaydın, şimdi hastaneden geldik biz de.. daha önce bahsetmemiştim daha doğrusu kendime bile unutturmuştum; çağla nın kalbinde üfürüm ( delik) vardı 4 aylıkken bakılmıştı ve 3 ay sonra kapanması muhtemel üfürümler dedi. bugün gittik gerçekten de 3 ü de kapanmış şükürler olsun... ama doğumdan 1 hafta sonrakapanması gereken bir )damar açığımız var o 1 yaşında tekrar kontrol edilecek ve kapanmazsa anjuo( nasıl yazıldığını bilemedim:))ile kapatıveriyoruz dedi dr. temizkan kirli kana karışıyor ama tam tersi olsaydı durum çok ciddi olurmuş. çok şükür Allah ım kimsenin yavrusuna kendisine hastalık vemesin şifasını da yanında versin inş. bu mübarek cuma saati Rabbim hepimize sağlık selamet huzur versin inş. sıkıntı dert heeeep uzak olsun...
canm çok geçmiş olsun. bizm yavrularımız binbir zorlukla emekle sabırla geldiler , küçük bir umuttular hepimiz için ,ama tutundular annelerine. o yüzden güçlü bizim yabvrularımız herşeyi allahın izni ile atlatırlar. üzlme annesi bak gör bi bakıcaklar o da kapanmış ve sağlıkla koşup büyüyecek yqvrun.
canımm bende hiç bahsetmeyince kapandı gitti o konu zannetmiştim. inşallah konusu gibi onlarda kapanmıştır. üzmez benim kızlarım annelerini..olumunekankayizsmile
bende kızları uyuttum bi bakayım dedim size. iyice uykuları gelmişti artık kendi kendilerine eee diyolardı eşşekleropuyorumnanaktan bugün sabah cereni yine düşürdükkoltuktan düşt çok hareketl,i cadoloz kaşla göz arasında birşeyler yapıyor. çok korktuk çok ağladı yavrum. o yüzden uyutmadım bu saate kadar beklettim. hymarrymle konuştum sağolsun yüreğimi rahatlattı. ayakta duruyor ve adım atıyor emekliyor dengesi yerinde buda rahatlattı beni. insan aptallaşoıyor hymarry demese çocuğu kucağımdan indirmeyip yüzne bakcam sadecesempatiksalakcinnib
benim cadalozlar biri uyumayınca d,iğeride uyumuypor o uyanık ben niye uyuyayım diyorşlaralsanaalsanasmile
bu arada bu devletin doktorları ya çok yorgun ya çok dikkatsiz yada aptallar. diş doktoruna gittişm yine bugün. bana kanal tedavisi son çare çok önemli bir dişi çekmek gibi bişey dedi. yine antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. öncedende yazmıştı antibiyotiği kullanmamıştım. ve her sewferinde em ziriyorum diyorum. neyse eve geldim bakim dedim aynısı ise almayalım boşuna. baktım farklı prespektüsünü bir okudum kesinlikle laktasyon döneminde süt verimi yada ilaç kesilmeli yazıoyor: nasıl dellendim nasıl ya içseydim içine bakmadan çok emmiyolar beni ama yaren gece en az bir kez emiyor. düşünemiyorum ya gerizekalı kadın demekten başka elimden bişey gelmiyor. çok kızgınım çokkkalsanaalsanasmile
selam kızlar .... bugün kızları tek başıma aşıya götürdüm........ ben kendim dışarı çıkamıyordum daha kızlarla ...bugün ilk oldu... ama annem çok kızdı vallaaaa....aşıdan sonra nasıl zapteddin niye haber vermiyon diyeee
hay bu devlet doktorlarııııı sempatiksalakcinni d,iycem ama sen acemisine denk gtelmişsin be bitanem,
yine araştırmacı gazeteci wavyliğini yapmışsın Allahtan da okumuşsun hehe
ne demek canım her zaman ara,her zaman konuşalım,yazışalım bitanemmm,
çok geçmiş olsunn..
ay canım tebrik ediyorum henüz ben tek başıma çıkamadım hiç ama sanırım 15 gün sonra tek başıma bir dürü şey yapacağım. annem gidiyorselam kızlar .... bugün kızları tek başıma aşıya götürdüm........ ben kendim dışarı çıkamıyordum daha kızlarla ...bugün ilk oldu... ama annem çok kızdı vallaaaa....aşıdan sonra nasıl zapteddin niye haber vermiyon diyeee
canım benim çok zor şu aşiılar ya çocukların huylkarını bozuyor tam düzeldi derken tekrar. benim cerenin var bu ay aşısı yarenin 1 yaşa kadar bitti şükür..çarş. bende ihmal ettiğim aşıyla beraber 3 tane,bir de ağızdan damla aşısını da sayarsak 4 aşı birden yaptırttım,
çocuklar iki gündür ateşliydiler,yeni yeni atlattık..
asansörüm olsa benim çok daha rahat çıkarım,
sen nasıl çıkardın ikisini birden?
hahay buyrun benimmmm bilmiyorumkismileçorlu karuu seni kız bide iyileş iyileşş keşke sen hastane sahibi bi doktorla evlenseydin gııııı zuhahaha
ya bu doktorlarda bi alem hiç güven vermiyolar doktor olduklarından şüphe ediyo insan
çok geçmiş olsunn tez zamanda iyileş aşkım benimmm
selam kızlar bnasılsınız bi eşim hariç topluca nezleyiz ağzımızın burnumuuzn suyu birbirine karıştı önce çocuklar hastalandı pazar gnü cevahire gitmiştik sanırım orada klima çarptı çocuklardanda bana geçti çok kötü ya kuuzlarımın burnu tıkalı nefes alamıyolar hortumla temizliyorum ağlıyolarr pöffff
bende karşıya geçtim çekmeköyde görümcemdeyim sabah 3 saat aralıksız uyumuşum vallaha süper oldu yemek yapma derdi mutfak temizleme derdi yok tıpkım tatil gibi oldu allahtan çocuklarımda rahat duruyoda :)) neyse bugünde kalıcaz yarında kız kardeşime beykoza geçeceğiz sonra eve dönüşşşş
bayanssulusmile
mendeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ikiz anneleri böyle beceriklidir işte süpersin ablaa alkışlıyorum seniiii:lepi:
kendi başına bakmak daha kolay....... misafir bile gelse sapıtıyoz biz...... hele misafirliğe gitmek dahada zor
ay o ne kıss. sağlık ocağından bize 1 yaşa kadar bitti dediler.9 ay aşıları yok mu wavymm?
canım hoş geldin. gözün aydın yavrular nasıl?slm anneler topıgıne terfımı yapıorum :)))
artık bende anneyım ınanamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?