Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar bi sürü alıntı yapmıştımama elektrikjler gitti geldi benim pil bitik de ... neyse aklımda kaldığı kadar kayram süpersin... canan geçmiş olsun canım, hymarry kız bizim de yok 1 yaşa kadar??? bu arada wavyim mucckkss.. hepiniz çok ama çok sağolun hepimiz ii olalım kuzularımız da ii olsun inş. kız wavy seninkiler emeklemeye başladı mı? benşimkiler de yok daha..

ekvser canım siz daha 6 aylıksınız,wavym 7 aylık,
kesinlikle bir 9 ay aşısı var,
netten bi aşı takvimine bakın derim..

benimkiler de emeklemediler,
eğer yürüteç kullanıyorsanız emeklemeden yürümeye meyilli olabilir çocuklarımız kızlar..

hımmm... yürüteç yeni yeni başladık, damla uçuyor da çağla sevmiyor...kaydirigubbakcemile

ceren için gidicem ya soraqyım bakalım. bana 1 yaşa kadar bitti aşıları yarenin dedi hemşire. atlamayalım birde:hulya:

canım benimkilerden ceren emekliyor yarende tık yok o da karnının üstünde dönüp duruyor. ama inan birden bire oldu geçenlerde emekledi ceen. aramızda 1 ay var seninkilerde emekler var vakitleri daha..

çok yoruldum bugün ben.. öğleden sonra yine dr.a götürdüm kızları ateşliler ama 37.2 falan bir de çok huysuz çağla bugünlerde yemiyor içmiyor uyumuyor dedim kesin yine hasta olduk. annemi kıstırmışken dr.a gittik. neyse ki enfeksiyon yok ama boğazları kırmızı dedi, aferin verdi şurup 3 kez yarım ölçek. ay bir de cüzdanımı evde unutmuşum rezil oldum hastanede, nüfus cüzdanımızı bıraktık akşama götürüp ödeme yapçaz sositososito

bizimkiler emeklemiyor,hale direk yürüyecek gibi,sare zaten tembel,bilmiyorum ama emeklemez de,

şimdiye kadarki aşılarını sayıp aşı takviminden kontrol edin..

ben bu durumları artık kavradım,
evde bir paranox,bir peditus,bir aferin,bir sinecod,bir calpol,bir mikostatin,bir serum fizyolojik takımı,bir pişik takımı muhakkak bulunduruyorum,
bunlar bittikçe doktorumuza yazmak istediği ilaçlara eklettiriyorum..

aynen, ev eczane oldu :bbo:

Günaydın hanımlar,
dünden beri gittim geldim kimse yok,
ben olmasam düşer çenesi herkesin

Güzel bir gün güzel bir haftasonu olsun inşallahh..

günaydın kızlaaaarrra.s. hymarrycim benim kuzular erkenci olnuca ben de erkenciyimkaydirigubbakcemile3gün içinde uğruyom topiğe ama kimse olmuyooooakannehir dün bütün gün babaannemizdeydik o yüzden uğrayamadım hiç naponuz bakem?

canım bizim sağlık ocağı da 1 yaşına kadar aşı yok dedi 9 ay aşısı olmadık biz de bu ne aşısı olaki??

çooook yorgunummmm... kızlar huysuz... 2 gün gezdik yine hastalar, ya kızlar bende mi var bi gariplik biz bu işi beceremioz ya, hep hastayız hep hastabilmiyorumkismile

günaydın canım,
kızlar dün geç uyudu sabah da geç uyandılar,biraz geç başladık biz de bugün güne,
gündüz ben buralardayım,muhabbet de oluyor aslında,ama bilmem ki sana denk gelmemiş demek ki canım:hulya:
canım bizim sağlık ocağı da 1 yaşına kadar aşı yok dedi 9 ay aşısı olmadık biz de bu ne aşısı olaki??
kızlar şu aşı olayına bi açıklık gelsin bende mi bi hata var dedim ama aşağıdaki takvimde 7.aydan sonra 9.ay aşısını göreceksiniz
Bebek Aşı Takvimi
çooook yorgunummmm... kızlar huysuz... 2 gün gezdik yine hastalar, ya kızlar bende mi var bi gariplik biz bu işi beceremioz ya, hep hastayız hep hastabilmiyorumkismile
canım hastalıktan mı bilemem ama bir yere gittiğinizde uykuları evdeki gibi sağlam oluyor bizde,
buyüzden de artık geceye kadar saçmalıyorlar yani,
gerçekten diyorum ya hep bir daha gitmiycem diye kendime söz veriyorum sonra yine bir yerlerde buluyorum kendimisempatiksalakcinni
ayrıca biz dışarda kime gidersek gidelim evimizi seviyoruz,
dılarıda huysuzlanan çocuklar evde mis gibi yumuşacık oluyorlar,
çocuklar düzenlerine de sadıktırlara.s

kızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..

çok heyecanlıyım, çok stresliyim bir yandan da kurtulacağım için çok mutluyum..aptallaştım iyice..

allah yardımcın olsun canım.. dularım seninle.. herşey güzel olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…