ekvser canım siz daha 6 aylıksınız,wavym 7 aylık,
kesinlikle bir 9 ay aşısı var,
netten bi aşı takvimine bakın derim..
benimkiler de emeklemediler,
eğer yürüteç kullanıyorsanız emeklemeden yürümeye meyilli olabilir çocuklarımız kızlar..
aşı takvimine bakarsan 9 ay aşısı var bir de canım,
biz ihmal ettiğimiz bir aşıyla beraber 9 ay aşısı toplam 4 tane olduk,bize o zaman dedi 1 yaşa kadar yok hemşire canımmboshayallersmile
hoşgeldin erenzoyno,anlatsana nasıllar,adları ne,kiloları ne,
maşallah sanaaaa daaa yavrulara daaaaaa
slm kızlar bi sürü alıntı yapmıştımama elektrikjler gitti geldi benim pil bitik de ... neyse aklımda kaldığı kadar kayram süpersin... canan geçmiş olsun canım, hymarry kız bizim de yok 1 yaşa kadar??? bu arada wavyim mucckkss.. hepiniz çok ama çok sağolun hepimiz ii olalım kuzularımız da ii olsun inş. kız wavy seninkiler emeklemeye başladı mı? benşimkiler de yok daha..
ben bu durumları artık kavradım,
evde bir paranox,bir peditus,bir aferin,bir sinecod,bir calpol,bir mikostatin,bir serum fizyolojik takımı,bir pişik takımı muhakkak bulunduruyorum,
bunlar bittikçe doktorumuza yazmak istediği ilaçlara eklettiriyorum..
slm anneler topıgıne terfımı yapıorum :)))
artık bende anneyım ınanamıorum
ekvser canım siz daha 6 aylıksınız,wavym 7 aylık,
kesinlikle bir 9 ay aşısı var,
netten bi aşı takvimine bakın derim..
benimkiler de emeklemediler,
eğer yürüteç kullanıyorsanız emeklemeden yürümeye meyilli olabilir çocuklarımız kızlar..
slm anneler topıgıne terfımı yapıorum :)))
artık bende anneyım ınanamıorum
günaydın canım,günaydın kızlaaaarrra.s. hymarrycim benim kuzular erkenci olnuca ben de erkenciyimkaydirigubbakcemile3gün içinde uğruyom topiğe ama kimse olmuyooooakannehir dün bütün gün babaannemizdeydik o yüzden uğrayamadım hiç naponuz bakem?
kızlar şu aşı olayına bi açıklık gelsin bende mi bi hata var dedim ama aşağıdaki takvimde 7.aydan sonra 9.ay aşısını göreceksinizcanım bizim sağlık ocağı da 1 yaşına kadar aşı yok dedi 9 ay aşısı olmadık biz de bu ne aşısı olaki??
canım hastalıktan mı bilemem ama bir yere gittiğinizde uykuları evdeki gibi sağlam oluyor bizde,çooook yorgunummmm... kızlar huysuz... 2 gün gezdik yine hastalar, ya kızlar bende mi var bi gariplik biz bu işi beceremioz ya, hep hastayız hep hastabilmiyorumkismile
kızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..
çok heyecanlıyım, çok stresliyim bir yandan da kurtulacağım için çok mutluyum..aptallaştım iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?