arkadaşlar ikiz bebek belirtileri nelerdir ?

MF annesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
371
128
323
ve ikiz bebek geni anne den mi geçiyor babadan mı. eşimin babası amcaları ve amca çocukları ikiz bizimde olma ihtimali var mı acaba

hadi yaa:) eşimin babası amcası ikiz biz belki bizim bebeğimizde ikiz olur diye düşündük

ablamın eşinin de amcaları ikiz hatta bizim de annemizle teyzemiz ikiz ama ablamda ikiz olmadı kısmet çok bekledik ikiz olur diye :) sonra araştırdık anneden geçiyormuş. şimdi ben hamileyim belki bende olur dedik ama şuan tek kese görünüyor bebişim kısmet biraz :)

Bende anneden geçer diye biliyorum ama ama eşimin tarafında üç ailede ikiz var. Bunlardan ikisi erkek kardeş veeeeeee bizim de iki yaş ara ile iki kez ikizlerimiz oldu. Yani kader kısmet bazı şeyler.ben bekarken hep ikizlerim olacak diye içimden geçti. Nişanlandım evlendim ve ikiz kızlarım oldu. Eşimle bir programda Osmanlı padişahlarından birinin iki kez ikizleri olduğunu duyduk ve gözgöze geldik öncesindede hep komşularıma demişimdir birdaha çocuğum olursa göreceksiniz yine ikiz olacak demişimdir inanın insanın içine doğuyor yani bana öyle oldu netten bende araştırmıştım ikiz annelerinin içine doğarmış:13:

masallah sizde hic ikiz yok ve iki tane ikizin oldu yani :) nasil iki dogum ve dort cocuk :) guzel bisey ya .. bizde de hic ikiz yok ama bende istiyorum insallah olur ..

masallah sizde hic ikiz yok ve iki tane ikizin oldu yani :) nasil iki dogum ve dort cocuk :) guzel bisey ya .. bizde de hic ikiz yok ama bende istiyorum insallah olur ..

Bizde olmaz olurmu eşimin ailesinde 3 ailenin ikizleri var iki kardeşin birinin ikiz kız birinin ikiz oğlu var bizimde büyükler kız küçük iKizlerin biri kız biri erkek ALLAH herkesin gönlüne göre versin .hem çok güzel hemde çok fazla zorluğu var:13:

masallah - senin aileni kastederek demistim hani anneden geciyor ikiz gen diye yazmislar yazmislar ya .. demekki babadan da geciyormus .. hayirlisi canim zordur elbeette bir de senin iki tane ikiz daha zor olur ALLAH kolaylik versin

hiçbir belirtisi yok ,sadece keseyi görmeye gittiğinde iki kese ve iki bebek oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…