diirm et vallaha azmış durumdayım resmen hamileliğin başlarında çok tiksindim ama şimdi neye aşeriyosun deseler hehhe söyleyemeyeceğim neye aş erdiğimi sen anla artıkkkk
zaman geçiyo dimi sen yaşını bekliyosun ay ne güzel ya tamam yaz sonu yapıyoz partimizi organizatörüm benimmmm yerim kıs seniiiii
Hoşbulduk kayracığım...Seve seve koklarım teyzesi..opuyorumnanaktan...İsimleriyle yaşasın kızların çok güzel isimleri...anaaa herkes burda burçin canan dırımkızı muallim ablaaam hedarzu kimse kaswaaaaaa nero.ka
kaswa hoşgeldin..nasıl miniklerin....kokla onları bizim için..lütfen foto koy.....
dırım sen yokken sayfalar ilerlemiyor....
Canan odan ne kadar büyük bile olsa tek koltuk var canım..evet canım ben odalara çıktım odalar büyük banyo felan var sıcak su var ama ben kocaman odada sadece 1 koltuk gördüm ilgimi çeken sadece oydu yani oda büyük ama boş hani sanki kalabalık misafir için dizayn etmişler ama oturacak yer koymamışlar gibi tabi ben temizlenmiş boş oda gördüm belkide konuluyordur gelen felan oldumu bide tv var odada kapı süslemesi felan yapıyolar birde
ne saçma ama ya tek koltuğa kim sığacakkiiii
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
öğrendim artık dimi dirimmmm emme fena çatladım yawwwwww
sağol canım stıcker olarak aldık dizaynı biz yaptık :)))
kaswaaaaa sor yanıtlıyayaım dedin sordum yanıtlamadınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?