selma kızlar nasılsınız,
bugün medikal park bahçelievler hastanesine gittim dr.serkan beye,kimler vardı bu hastaneyi kullanan aynı dr gittiğimiz arkadaş varmı??????
cnm serkan oralamı gittin
slm kızlar,
nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür
ama buaralar biraz sancım var,
idrar testimde kum çıktı,
gebeliğinde idrar yolu enfeksiyonu geçiren,
veya testinde kum çıkan varmı aranızda?
doktorum bol su iç diyo içiyorum ama pek düzelmedi
böyle bi problemi olan varmı diye merak ettim
eğer varsa neler kullandınız?doktorunuz ne önerdi?
canan bütün börekleri yeme he misafirlerede kalsın emi:))
içebilirsin canımmmm doktorlarda öneriyo genel olarakkkkKızlar bişi sorucam size soda içmek zararlımıdır ..
Doktora soran var mı
valla sancı dediğin tam nasıl bişi bilmiyorum ama kasılmalarım ağrılarım oluyo bazen adet sancısı gibi ağrı bazen karnım taş gibi oluyo ama bazı bünyeler acıya kariı duyarlı olduğundan ufacıkta sancı olsa hissediyomuş kimi bünyelerde ağrıya karşı dayanıklı olduğundan pek hissetmiyomuş sanırım ben 2. gruptayımmmsenın benım gıbı sancıların oluyo mu pekı...
yaptım be hayatım sabah geldi misafirim dergiden kol böreği tarifi buldum yaptım gitti güzel olmuştu sağolasın ama tarif güzelse alırım çünkü ben bi hamur işi düşkünüyümmmmiyigeceler kızlar.geçmişe bir baktım şükür herkez iyi bebişlerinde o küçücük evlerinde keyifleri iyidir mutlaka.
bugün hiç nete giresim gelmedi .bir bakayım dedim neler yaptınızdiye.
canan ne misafiri kızım ya bu halinle .börek tarifi sormuşsun patatezli deyil ama başka tarif verebilirim yapmadıysan adıda çoban böreyi kolayda yapması.istersen yazarım canım.
eylülcüm ben belli saatlerde almıyorum eleviti aklıma ne zaman gelirse esasında senin dedigin gibi yapsam iyi olur.
canım bendede hamileliğin başındna beri idrar yolu enfeksiyonu var bazen sancıda yapıyo değerler çok yüksek olduğu zaman antibiyotik tedavisi gördüm . tek çare bolcana su içmek kum için bişi diyemem ama enfeksiyonu çok ciddiye alma su iç tuvalete çık bu şekilde baş edebilirsin hamilelikte sık rastlanan bi durum geçmiş olsunnslm kızlar,
nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür
ama buaralar biraz sancım var,
idrar testimde kum çıktı,
gebeliğinde idrar yolu enfeksiyonu geçiren,
veya testinde kum çıkan varmı aranızda?
doktorum bol su iç diyo içiyorum ama pek düzelmedi
böyle bi problemi olan varmı diye merak ettim
eğer varsa neler kullandınız?doktorunuz ne önerdi?
ben gidiyorum süphana gidiyorummmmselma kızlar nasılsınız,
bugün medikal park bahçelievler hastanesine gittim dr.serkan beye,kimler vardı bu hastaneyi kullanan aynı dr gittiğimiz arkadaş varmı??????
canan napıyon kısss....msn e noldu açmıyon....
bu cmartesi snein evdemi annendemi canım bu parti bide saat kaçta kociş reale alışverişe gelecek belki ısrarlarıma dyanamaz benide getirir birazdaha ısrarla sana bile getirir belki oğluşları bi görür çıkarım sen bana yazda ne olur ne olmazzzz
Slm ...Ne çok ikiz gebesi olmuş.Geçmişi okuyamayacak kadar ara vermişim...Umarım olumsuz bir şey olmamıştır.Benimse hayatım yalnızca tempodan ibaret..Bu hafta sonu mevlütümüz vardı.....Minik gelinim ve minik damadımla çok güzel geçti günümüz...Çok güzel bir mürüvvetmiş..Rabbim hepimize yavrularımızın güzel günlerini göstersin...Hepinizi özledik teyzelerrrrrrr...........Şeniz
evet canım o kadar ilerlediki hamileliğim ilk sırada ben varım düşünnn hehe vallaha hala belli değil diyebilirim çünkü fiyatlar değişecek deniliyor ya ama sanırım medical parkta olacak anlatsana biraz doğum sonrası felan nasılsı hastane bide daha gün vermedi dr bu cuma gidicem belki o zaman verirCanan ne kadar ilerlemiş gebeliğin canım..Karar verdin mi nerede doğum yapacağına?Günün belli oldu mu?
üleynnn ellikere dedim annemde olacak reale geliyorsan burayada gellll yaaa
nero cnm serkan benim ikili testimi vs.yaptı birde kendi doktorum kanamam olduğu dönemde yoktu
serkan baktı ama ben memnun kalmadım kendisinden
jane hanımı şiddettle tavsiye ederim cnm sana
canooo aynı dertten bende muzdaribim cnm yaaaaaaa olmuyor pc sinirden ölüyom
biv ablam geldim çok şükür ama yarın gündüz olmayacam
kendi evime gidecem annemle evimi temizleyecez süsleyecez....
c.tesi partimizden sonra gideceğiz evimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?