iyiyim cnm sağol..bebekler de iyi..bi ağlıyolar bi susuyolar..şimdi yanlarına gidiyorum..
görüşürüz sonra yine..
tsk ederım nero ka
merhaba kızlarr günlerdir giremiyodum gerçi pek merak eden olmamaış ama söliyim evde tadilat vardı yeni yeni toparlanmaya başladık işte
Canım kolay gelsin ne kadar sürücek öyle tadilat hem bu aylarda nasıl ugrasıyosun yahu nasılsın bebişlerin nasıl
bahsetmiştin cnm,zor olmadımı bu haftalarda?
anacım topik ne kadar ıssızlaştı böyle...... 2 günde 1 sayfa ileliyor anca..
ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....
anacım topik ne kadar ıssızlaştı böyle...... 2 günde 1 sayfa ileliyor anca..
ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....
herkese merhbaaaaaaa
selinius ve kayra takipcinizim arkanızdan geliyorum anacım hatta bu gidisle kayrayla aynı gün doğurucamm... masallah tosuncuk olcaklar bebelerdeeeee..
benim kuuzularım 2.5 civarı doğacak sanırım 36 artı 2 de planlıyoruz simdilik doğumu....
Allah hayırlısını versin canım opuyorumnanaktan çok çabuk geçti zama çoook ben Kayra yla redüksiyon günlerimizi hatırlıyorum oooof offf hiç geçmicek gibi gelmişti şimdi bi bakıyorum çok hızlı geçmiş bilmiyorumkismile derdik ki biz bu 30 lu haftaları görebilecek miyiz Allah a çok şükür bitirdik bile Pazartesi yani 48 saat sonra meleklerim kollarımda inşallah herkese hayırlı zamanında doğumlar inşallah kaydirigubbakcemile5
Dırımcım ne yapıyım hayatım ya,giriyorum kimseler yok.
Bu aralar benim hormonlar tavan yapmış durumda.
oto moka ağlıyorum.zaten ağlamaya meraklıydım şimdi iyice açtım çeşmeleri.
Dün yine gereksiz saatlerce ağladım,evdede yanlızdım kimsede susturmaya çalışmadı.
oooh bir açıldım sanki,
dalin slm çokk komiksin yaa o isimler nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?