Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayra canım gırınce Şu lısteyı koysana bı ya ben bulamaadım sıra bızlere gelıo baya baya yaklaŞtı geÇen hafta bebek odamızıda sıparıŞ ettık ufak tefek 3 -5 parÇa bı eksıĞımız kaldı Çok ŞÜkÜr ÖnÜmÜzdekı haftada onlarıda tamamlayıp tamamen yatıŞa geÇım dıyorum

yanlız ben daha 12. haftadayım ve hıssettıgıme emınım bebek hareketleırnı

kımseler yok olanda cvp vermıor

murtaza ve düriyenin annesi aleyküm selam :)

öncelikle bi sakin ol sen artık haamile bi bayansın böyle rahat olup hiç bişeyi dert etmeyeceksin . kuruntularında gayet normal hepimiz aynı yollardan geçtik kendi kendime senaryolar yazardım bende. dr ye gitmeden kendimi kötü haber almaya endekslerdim doğurup kucağıma alana kadarda hatta kucağıma aldıktan sonrada ve hatta hatta şimdide hep bi şeyler olacak kaygısındaydım. insanın elinde değil biliyorum ama neden olumsuz düşünerek kendimzii ve bebeklerimizi üzüyorsak. sonucunda Rabbime emanetler karnımızdaykende şimdide. zamanı gelince kendiliğinden gelişiyor herşey pıt pıtlar tepiklere dönüşüyor okadar güzel bir duyguki bu. hamile olmak çok özel ve güzel bi hismiş. hele birde iki tane olunca bi sağdan bi soldan tepik yiyince dahada bi anlam kazanıyormuş. daha 4 ay önce hayal bile edemezdim böyle meleklerim olacağını. ama rabbime şükür şimdi meleklerim bizimle gülüyorlar oynuyorlar birbirlerine ve bize olan sevgilerini gösterebiliyorlar. eminimki Allahın izni ile sende bu süreci atlatıp kavuşacaksın melewklerine. tadını çıakrmaya bak zehretme kendinede bebeklerinede rahat bir anne ol ki bebeklerinde sorunsuz rahat doğup büyüsünler. bak hevesli ve muzip bide eşin varmış maşallah tadını çıkarın :) çabucak geçiyor ha demedi deme 9 ay dediğin endirki bide bakmışsın kucağındalar :)

ay bisürü şey var söyleyeceğim ama duygusal moda geçiş yapıyorum bebeciklerimi özledim az önce ayrılmış olsamda :) bak gidip uynadırasım geldi :)

herkes bebeklerini büyütme telaşına kapıldı bazılarıda son demlerinde hamileliklerinin malum yorgunluk oluyor. merak etme canlanır yine topic şekercim hep gülümse sen emi :)

nıye tecrubelıler bana bıseydemıyolar bilmiyorumkismile

hayatım seni iyi anlıyorum...kolay bulamadığımız için en ufak şeyden efamlanıyoruz
ama bazıları gebeliğini çok rahat yaşar çabuk belirtiler kaybolur sakın efam yapma cnm
sadece hamileliğini zehir edersin

19 + haftalardayıdm 20 haftamda detaylı ultrasona gittim doktor bana bebek hareketleri nasıl dedi...ben başladım ağlamaya yok dedim...bide 16 haftamada şakır şakır kanama geçirince tabi korkuyorum...hemen ultrasona aldı beni..kalp atışlarını dinlettii
yaniii korkma cnm bişeyyyy yoktur..sen hareket halindeyken bebekler uyurrr
sen uyurken onlar uyanık olur
çünki senin hareketlerin beşik gibi geliyorr

yanlız ben daha 12. haftadayım ve hıssettıgıme emınım bebek hareketleırnı

ben 11 haftdamda annemde yatıyodum çok iyi hatırlıyorum kanamam filan olmuştu o dönemde böle minnacık sol kasığımda baloncuklar patlar gibi bişiler oluyodu hatta anneme en sonunda dedim ki anne abartıyosun diceksiniz diye söylemiyorum ama sanki hareketlerini hissediyorum diyodum ve sonra bebeklerimden birinin en net hareketini yine aynı bölgede hissetmeye başladım halada aynı yerden tepikliyo sıpa ama hala gaz hareketide olabilir diyorum o zman lar için ,net hareketler başlar bir ay sonra belki hissedersin 16. haftalarında daha net o zaman karar verirsin canım

tsk ederım canım valla dahada yazsan okurdum çok hos seyler yazmıssın aa bıttımı oldum zemuszemus murtaza ıle durıyem benım :)) babaları koydu ısımelrınıkaydirigubbakcemile3 artık 3.cu nezaman dıe sormucam dunuormusun 3.yu:dance:

Saol canım benimkaydirigubbakcemile3
Tavsiyelerini dinliycem canım.
Valla sepetimiz varr yapmıştık,yelek patik,hırka vs.hepsini yaptım çok sıkılıyorum artık.
Oğluşumun hiç hırkası yok,ip aldım onuda başlamadım daha.
Aman ben estirikliyimdir,arada gelirler bana böyle,yine geldiler beni,mkiler soldan soldan galibabilmiyorumkismile

ewet baloncuklar seklınde hıssedıorum cunde 5 6 kez ve genelde otururken yatarken bole ayy dıorum farkında olmadan gaz olmadıgına emınım bnm gazım oldugunda en ugak bı gazda bıle cok cok rahatsız eder benı catlıcak gıbı olur 1 hafdırhıssedıorum 12 haftaya gırıcez kucuk kıpırtılar halınde hıssedıorum bırde gobişimi gorsenız sasrsınız kocaman oldu benı goren agzı acık kalıo gecen muayenedede vardı dr a gazmı demıstım hyr gaz deıl demıstı cokta buyuyo gobısım benı mutlu edıo bu ama opuyorumnanaktan haftama gore kocaman gobıs

cnm benim o zaman kızına çeyizz yapp:roflol:
kendine yelek yapp ayy çok istiyorsan ali ile ömere süveter ör kızzzzzzzzolumunekankayizsmile

ama dırım sende haklısın bu cok erken bı haftaa bılıorum ama yanılıo oldugumuda sanmıorum pıt pıt hıssedıorum bısıler bır kasıgımd abı gobek delıgımınoldugu yerde bı gobek delıgının ustunde3 yanındaaltında bazılarındna sonrada kısa surelı sancı hıssedıorum of kafam karıstı en ıısı suyu akısına bıraknak sanırım yoksa doguma kadar yerım kafayı tamam ben skaınım suandan ıtıbarfen lülülülülülü:CüvCüv:

valla 12 de benimde göbeğim pörtlemişti hamile pantolonu giyiyodum çok zayıfım yada zayıftım demeliyim:) hemen bellli oldu o yüzden karnım

valla kızlar ssize bi tavsiyem olucak gebeliik boyunca şu tatlı olayını çikolata vs abartmayın valla ben bi oturuşta 5 tane hally yiyodum bunun yanında daha niceleri şimdi insülin bilmem ne bide en önemlisi bebekler için endişleniyorum o kadar abarttmasaydım belki böyle olmicaktım şimdi hherşeyden mahrum kaldım bide ekstra bi stres daha valla gebeliğin daha başında olan arkadaşlara söylüyorum valla abartmayın ben hamileliğimin keyfini çıkarıcam diye resmen işin b.k nu çıkardım önleminii en baştan alın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…