nefes sağol canım teşekkürler inşallah tosun tosun doğaar oğluşlarım
dalin canım benim ilk üç ay bulantım filan da yoktu sadece halsizlik ve adet sancısı gibi arada ağrım vardı ikinci üç ayda sanki hamile değildim tam tersine o kadar dinçleştim o kadar enerji doldum ki anlatamam ama korkular bebek hareketlerini hissedene kadar bendede oldu hatta ben hiç daha 1 ay beklemedim dr a gitmek için 2 haftada bir gittim ama şimdi hareketlerini hissettiğim iiçin daha rahatım 17/18 haftalardada ufak pırpır bişiler hissediyodum emin olamıyodum ama 19. haftadan sonra emin oldum bebek hareketleri diye he bide şu var şimdide başka korkular başladı şimdii bi doğsalar gözümün önünde olsalar rahatlıcam diyorum aama eminim ozamanda bambaşka korkular başlıcak hayat bundan sonra bebişlerimizi koruyup kollayıp kuruntularla geçicek herhalde
kımseler yok olanda cvp vermıor
nıye tecrubelıler bana bıseydemıyolar bilmiyorumkismile
yanlız ben daha 12. haftadayım ve hıssettıgıme emınım bebek hareketleırnı
murtaza ve düriyenin annesi aleyküm selam :)
öncelikle bi sakin ol sen artık haamile bi bayansın böyle rahat olup hiç bişeyi dert etmeyeceksin . kuruntularında gayet normal hepimiz aynı yollardan geçtik kendi kendime senaryolar yazardım bende. dr ye gitmeden kendimi kötü haber almaya endekslerdim doğurup kucağıma alana kadarda hatta kucağıma aldıktan sonrada ve hatta hatta şimdide hep bi şeyler olacak kaygısındaydım. insanın elinde değil biliyorum ama neden olumsuz düşünerek kendimzii ve bebeklerimizi üzüyorsak. sonucunda Rabbime emanetler karnımızdaykende şimdide. zamanı gelince kendiliğinden gelişiyor herşey pıt pıtlar tepiklere dönüşüyor okadar güzel bir duyguki bu. hamile olmak çok özel ve güzel bi hismiş. hele birde iki tane olunca bi sağdan bi soldan tepik yiyince dahada bi anlam kazanıyormuş. daha 4 ay önce hayal bile edemezdim böyle meleklerim olacağını. ama rabbime şükür şimdi meleklerim bizimle gülüyorlar oynuyorlar birbirlerine ve bize olan sevgilerini gösterebiliyorlar. eminimki Allahın izni ile sende bu süreci atlatıp kavuşacaksın melewklerine. tadını çıakrmaya bak zehretme kendinede bebeklerinede rahat bir anne ol ki bebeklerinde sorunsuz rahat doğup büyüsünler. bak hevesli ve muzip bide eşin varmış maşallah tadını çıkarın :) çabucak geçiyor ha demedi deme 9 ay dediğin endirki bide bakmışsın kucağındalar :)
ay bisürü şey var söyleyeceğim ama duygusal moda geçiş yapıyorum bebeciklerimi özledim az önce ayrılmış olsamda :) bak gidip uynadırasım geldi :)
herkes bebeklerini büyütme telaşına kapıldı bazılarıda son demlerinde hamileliklerinin malum yorgunluk oluyor. merak etme canlanır yine topic şekercim hep gülümse sen emi :)
oyyy oyyy artvinlii cnm benimmm yapma kendine böleee
o zaman birilerine hediye dantel ör
yada evdeki eski şeyleri değerlendir
ne bilem ben el becerin varsa ben çocuklara
şeker sepeti yaptım mesela tülle
sonra kapı süsü yaptım
öle şeyler yap....yada değişik tariflerr.. yap...
aklıma bunlar geldi cnm yaa
ben 11 haftdamda annemde yatıyodum çok iyi hatırlıyorum kanamam filan olmuştu o dönemde böle minnacık sol kasığımda baloncuklar patlar gibi bişiler oluyodu hatta anneme en sonunda dedim ki anne abartıyosun diceksiniz diye söylemiyorum ama sanki hareketlerini hissediyorum diyodum ve sonra bebeklerimden birinin en net hareketini yine aynı bölgede hissetmeye başladım halada aynı yerden tepikliyo sıpa ama hala gaz hareketide olabilir diyorum o zman lar için ,net hareketler başlar bir ay sonra belki hissedersin 16. haftalarında daha net o zaman karar verirsin canım
Saol canım benimkaydirigubbakcemile3
Tavsiyelerini dinliycem canım.
Valla sepetimiz varr yapmıştık,yelek patik,hırka vs.hepsini yaptım çok sıkılıyorum artık.
Oğluşumun hiç hırkası yok,ip aldım onuda başlamadım daha.
Aman ben estirikliyimdir,arada gelirler bana böyle,yine geldiler beni,mkiler soldan soldan galibabilmiyorumkismile
lennnnnnnnnnnnnnn dalinnnnnnnnnnn sen daha 11 haftadasın kızımmm bebeklerin ne kadarki hareketlerini hissedeceksinn
8 gr dan 16 gr bebeklerin cürmü ne kızz hissedeceksinnn
okuuuuuuuuuuuuuuu
11 Gebelik Haftası.Hafta Hafta Gebelik Takibi. Gebelik Haftası Hesaplama Yöntemi
ewet baloncuklar seklınde hıssedıorum cunde 5 6 kez ve genelde otururken yatarken bole ayy dıorum farkında olmadan gaz olmadıgına emınım bnm gazım oldugunda en ugak bı gazda bıle cok cok rahatsız eder benı catlıcak gıbı olur 1 hafdırhıssedıorum 12 haftaya gırıcez kucuk kıpırtılar halınde hıssedıorum bırde gobişimi gorsenız sasrsınız kocaman oldu benı goren agzı acık kalıo gecen muayenedede vardı dr a gazmı demıstım hyr gaz deıl demıstı cokta buyuyo gobısım benı mutlu edıo bu ama opuyorumnanaktan haftama gore kocaman gobıs
görüşürük geranimo cnm
senın oglanların bakısı cok fena a gercekmı bunlar cok tatlılar dıcem dıcxem unutuorum hep allah bagıslasın sana ve babasına ınssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?