Canım benimkinin içinde büyüyebilen karyolada dahil.Ama bende emzirme koltuğu yok.Çünkü odama sığdıramazdım.Bu arada canım kalite kalite fiyatlar değişiyor.Seninle aynı modeli daha ucuza bulabilirsin ama kalitesi düşük olur.Bizim takımımıza 4 lira demişti biz sıkı pazarlıkla tahmin edemeyeceğim bir fiyata aldık.Çokda kaliteli..[/QUOTE
kaswa büyüyen karyola bir tanemi iki tanemi? bizimki iki tane fiyatı.... birde bizde 5 kusurden bu fiyata indirdik... ama dediğin gibi olabilir... çünkü adam bilmemne boyası kullanıyoruz dedi.. bebeklere zararı olmayanmış.. çekmeceler süspansiyonlu falan... belki fark bundan doğmuştur.... ama birde bizimkinin içinde cibinliklerine kadar var.... amannn neyse canım artık... aldık artık... üç kuruş fazla feda olsun onlara.....
2 tane büyüyen karyola cibinlik.Güpürlü saten uyku takımları karyola dahil.Mutlaka çok kaliteli almışsındır tatlım.Minnoşlarımıza imkanlarımız dahilinde her şeyin en güzeli feda olsun.Onlar sağlıkla gelsinler yeter ki...
Muallim cnm internetten bakıyorum şimdilik öyle fikir olsun diye ama ağırlaşma dersen ben şu an zaten bitik durumdayım evden dışarı ancak önemli şeyler için çıkıyorum,şu an dolaşmam mümkün değil yani...ben eşime aldırıcam büyük ihtimalle eşim acayip zevkli biridir evimizide o dekore etti o yüzden rahatım sadece biraz daha büyüyelim diye bekliyoruz:)
dırımkızı valla motor takmış gibisin... kızım ne bu hız böyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?