gunaydın bu arada kızlarr,,,
dırımkızı ve hymarry goremedım sankı,ıyılermı,,,,
İYİKİ DOĞĞDUN DİRİİİİMMMa.s.,
İYİ Kİ DOĞDUN CANIIIIIMM:içelim:,
İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUUUUUUNNNNŞeniz,
MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAalkisalkisalkis:
arkadaşlar merhabalar...bir süredir bu sayfayı takip ediyorum. siz kıdemli ikiz annelerinin bilgisine ihtiyacım var. mikro ile ikizlerime hamileyim. 10. haftaları bitmek üzere. ama benim bu kanamalarla başım dertte. ilki 6. haftada oldu. kahverengi leklenme gibiydi bir gece kırmızı geldi sonra yavaşlayarak kesildi. pazar günü bir ölüm haberi aldım çok üzüldüm ve ağladım. en yakın arkadaşımın annesi vefat etti. pazartesi sabah hafif bir sancıyla uyandım kanamayı görünce eşimi uyandırdım. lavaboya gittim bayağı kan geldi ve sonra bayıldım. doktora gittik bebekler gayet iyi plasentalarda kanama yok ama kanayan yeri göremedi doktorum bugünde hala azar azar devam ediyor. ben çok korkuyorum. bu benim ikinci gebeliği ilkini 9 hafta kaybettim. tecrübelerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. gerçekten çok endişeliyim..
arkadaşlar merhabalar...bir süredir bu sayfayı takip ediyorum. siz kıdemli ikiz annelerinin bilgisine ihtiyacım var. mikro ile ikizlerime hamileyim. 10. haftaları bitmek üzere. ama benim bu kanamalarla başım dertte. ilki 6. haftada oldu. kahverengi leklenme gibiydi bir gece kırmızı geldi sonra yavaşlayarak kesildi. pazar günü bir ölüm haberi aldım çok üzüldüm ve ağladım. en yakın arkadaşımın annesi vefat etti. pazartesi sabah hafif bir sancıyla uyandım kanamayı görünce eşimi uyandırdım. lavaboya gittim bayağı kan geldi ve sonra bayıldım. doktora gittik bebekler gayet iyi plasentalarda kanama yok ama kanayan yeri göremedi doktorum bugünde hala azar azar devam ediyor. ben çok korkuyorum. bu benim ikinci gebeliği ilkini 9 hafta kaybettim. tecrübelerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. gerçekten çok endişeliyim..
kaswacım ne biliyim biz de o işlerden kimse anlamıyor yaa,böyle ilgilenip yapanlara da pek imreniyorum ya,
pahalı da olsa ordan az az alırım demiştim ben amaa:sm_confused:..
dırımım tekrar öpüyorum seniii
Bende bebek şekerimi hazır alacağım.Çünkü istediğim gibi bir şey zaten o fiyata çıkacak.Ama hastane süslerimi kendim yapacağım.Zaten herşey hazır hymarry.İnan görsen şaşarsın.Utanmıyorlar o kadar kazık atmaya....Ama bak sana bi adres vereceğim özelden bebek şekeri için çok kaliteli bir yer orası..benim beğendiğim şekere 3.5 lira dedi.Ama tatlı telaştaki ona 7 lira demişti.Sonra eminönündekilerde hazır şekerler hemde çok güzel 1.9 lira civarı 50 tane yaptırsan düşün...uğraşmana değmez..Yaptır mutlaka......Ne güzel anı olur.İçinde kalmasın kuşummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?