kızlar bende bişi soracağım şeker testim varda nerde ne kadara yaptırabilirim bana yaptırdığınız yerleri ve fiyatları verirmisiniz
kızlar günaydın ya bana bi akıl verin napacağımı şaşırdım bebişlerimin ikiside kızmış kimse sevinmedi hatta babası bile çok üzülüyorum bu duruma annem bile alışverişe çıkalım diyorum hevesim kaçtı diyor ya kız olması bu kadar kötümü yaaaaaaaaaaaa anlamıyorum artık kimsem kalmadı yanımda Rabbime emanetiz üçümüz
bu duruma gelene kadar ne tedaviler gördük çok şükür diyeceğimize...
herkes nasıl ya su sıraya bakalım kım var sırada.....................hymary nasılsın canım bebışler yoruyomu.................
show u açın kızlar....
ya bebış ıst ve hymary bebışlerınız kac kılo dogdu
marrycim güzel düşünmüşsün ama eşim beni doğum için göztepeye götürmez yani o acil durumları göz önüne alarak yakın bir hastane olmasını istiyo
masallah canım................ınş buyucekler annesı...................ama kızlar daha kıbatr ve mınık oluyolar....................emzırıyosun dımı...........ama ek mamada mecbur verıyosun.............odan tamam mı resmını yolla ya............
sorma marrycim yaww benim doktor konusu düğüm oldu bahçelievlerdende maddi sebeplerden dolayı vazgeçtim sayılır çünkü hala para birikimim zayıf gidiyo 1.000 lira birisine borcum vardı geçen laf arasında onu istedi bende bozuldum onun parasını vericem onu da verince elime bişi kalmıyo sanırım devletten başka yolum kalmadı
canım sadece kasıklarda olan ağrı artık bebeklerin büyüdükçe yaptığı basınç ağrıları,tabi ki taşımak da zor,şu önemli,karnının üstünde tepe yapıp büyük tuvaletini kaçırırcasına bir ağrın oluyormu,bu önemli,gerisi çok normal canım,marry canım belim ağrımaya başladı benim, 2 güne kadar hiç yoktu, olması normal ağırlıktan belki ama bugüne kadar hiç yoktu öyle birden olabilir mi ya, bi de kasığımın altında gerilme ağrıları gibi özellikle yürürken hissediyorum kısa kalıo sanki mesafeyi açamıyorm bacağımı yürüken, 2 gündür böyle çok ilginç değilme birden olması, gece hep ağrıdı,
bir de sana soracağım park yatak konusu var, park yatağını nereden kaça aldın, bazı yorumlarda çok kullanışsız olanları da varmış, mesela kurulumu kolay olmalı, 2 günde dikişleri dağılıyormuş, ya da sallandıkça demirler yamuluyormuş falan filan, e hem uygıun hem buözelliklerde nerde bulcaz :bbo:
canım var ya bebkler doğunca o resimlerdekilere öyle benziyorlar kiiiiii,ay kurban olsunlar vereneeeopuyorumnanaktanSelam,
2. düzey ultrasonumuz vardı. Herşey çok yolunda, birer vesikalık resim de aldık geldik evimize. Minicik çeneleri çok düzgün burunları ve dudakları var, en önemlisi de sağlıkları gayet iyi görünüyor. İnşallah öyle devam eder. Amniyosentez gerektirecek bir şüpheye rastlamadı dr, kararı bana bıraktı. Yaptırmayım diyorum ben de çünkü sonuç bekleme sürecinin sıkıntısını yaşamak istemiyorum.
Sanırım artık isim düşünme zamanım geldi oğullarım için :)
devlet hastanesi de olabilir,Ali Bey de olabilir,orda da muamele çok iyi gerçekten,neden olmasın..bıraktım canım kağanıda artık onada gitmeyeceğim onun parasını hiç veremeyeceğim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?