slm kızlar babamla konuştum sesi çok iyi geliyordu ...torunları özlemişşş
pazar taburcu olurum heralde dedi....çok şükür atattık
wavy kaswa nasılsınızzz....doğum yaklaştıııı
kızlar canbebk ve penses nerelerde onlarda geldiler sona doğruu..
dırımcıuğım geçmiş olsun........öpüyorum senii
marryy kısss nerelerdesinnnn..kızçelerin nasılll...o yumoşiları öp benim içinn
canan nerelerdesinnnnnn..
medine çekirgeler biv vil muallim kayraa.....nasılsınızzz..
herkese merhaba arkadaşlar , bişey sormak sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara 6+5 oldu ikizlerim. pztesi kalp atışları için gidicez. ama bende bulantı falan yok. sadece ara ara kasık ve bel ağrısı bide kasıklarımda şişlik var. bulantı okuduğum kadarı ile çoğu arkadaşta var bende olmayışı acaba olumsuz bişeye mi işaret. çok tedirginim.
tşk ederim iltifatlar i,çin kevserciğimm.iyiyiz ne olsun uslu uslu oturunn..gelmeyeyim bursalara..gece uyumak yokk..şimdi yatoyorlar aa ben uyuyamıyorum aksilik yaaa
muall,im ablam iyiim sen nasılsınn...
canaığım buradayımm..sözünü tuttum bakkk..
herkese merhaba arkadaşlar , bişey sormak sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara 6+5 oldu ikizlerim. pztesi kalp atışları için gidicez. ama bende bulantı falan yok. sadece ara ara kasık ve bel ağrısı bide kasıklarımda şişlik var. bulantı okuduğum kadarı ile çoğu arkadaşta var bende olmayışı acaba olumsuz bişeye mi işaret. çok tedirginim.
iyi yapmışsın aşkım güzel olmuş bak böyle naber ne var ne yok sen şimdi şubata kadar gelmiyomusun bakimmm
canım öncelikle bebeklerin hayırlı uğurlu olsun her gebeliğin kendine özgü olduğunu unutma bulantıların ikiz yada tek olması ile alakası yok ben 6 aylık hamileyim birgün olsun bulantı yaşamadım benim gibi arkadaşlarda var burda ama 4.5. ayına kadar bulantılı geçiren serumla ilaçla ayakta kalan arkadaşlar var bence şanslı guruptasın sen medine yazsın sana neler çektiğini kızcağaz kusmaktan gözlerini açamıyor şişkinlik ve kasık ağrısı normal onlar yaklaşım 3.4. aya kadar oluyo önce rahim büyüyo ondan oluyo sonra bıçak batması gibi ağrılar oluyo onlarda rahme giden damarların büyüyüp genişlemesinden oluyo sakın korkma hamileliğini bu tarz şeylerle zehir etmekendine hamileliği bi hastalık olarak görme sana tavisyem bu özel durumun mümkün olduğunca keyfini sür ha tehlike olmazmı olur nedir onlar kanama tehlike göstergesi olabilir birde periyodik olarak tekrarlayan sancılar kasılmalar yarım saatte 1 10 dakkada bir mesela bunlar sorun olduğunu işaret eder yoksa gün içinde sancın oldu bıçak sapması gibi sancılar oldu bunları içindeki küçük bebişlerin yapıyo mutlu ol keyifli hamilelikler:hulya:
slm kızlar babamla konuştum sesi çok iyi geliyordu ...torunları özlemişşş
pazar taburcu olurum heralde dedi....çok şükür atattık
Hymarry cim biraz panik durumda olduğumdan abartıyorum yada bu bebişler bizi biraz uğraştırdığı , tedavi sürecim zor geçtiği için belkide korkuyorum ....haklısınız arkadaşlar...tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?